Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Istorie politică recentă. Jack cerea sânge

Istorie politică recentă. Jack cerea sânge

Sunt oameni care simt nevoia să-şi şteargă brusc anumite file de trecut. Şi fac pe proştii, de parcă n-ar fi vorba despre ei. Numai că au momente când calcă pe el ca pe greblă. Şi-i plesneşte-n frunte. Unul dintre ei e maistru’ Jack. Care, pălit brusc de sentimente oranj, ceea ce poate fi explicabil de la o anumită vârstă încolo, nu mai are loc de practicile reprobabile ale foştilor săi colegi. Dar, prin efort propriu, fără ca măcar să-l mai ajute cineva, îi ies lui cadavrele mutilate din portofoliu la suprafaţă. Deci cum era cu lipsa aia de sânge din piaţă şi cu generalul certat?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

36 thoughts on “Istorie politică recentă. Jack cerea sânge

  1. Oameni de bine domnule pusi trup si suflet im slujba binelui ! binele securist intotdeauna invinge !

  2. Pusi in lumina reflectoarelor pe o singura scena vedem cum oameni ca Hre care odinoara erau si mai sunt implicati in tot felul de jocuri, cum par niste pisicute fata de Base, Undrea, Boc si ai lor! Ma intreb oare ce o sa vina, daca o sa vina si mai rau de atat!?

  3. daca jack doreste sa faca o dezvaluire sa ne spuna cand a fost recrutat?…sau daca a fost recrutat?…si apoi deca nu este cu suparare cum de s-a repliat din anti in pro?…

  4. Trebuie sa fii naiv sa-ti inchipui ca PSD-ul este locul de intalnire a ingerasilor,cred eu.Nu,el este cladit din domnii:Dancu, Hrebenciuc,Mitrea,Vanghelie si alti multi asemenea lor.Si nu numai PSD-ul.
    Dar exista o speranta,aceea ca in aceste momente sa primeze actiunea care sa conduca la schimbarea puterii actuale,asa cum doreste mai tot poporul,sa se vorbeasca in USL aceeasi limba,fara menajamente si posibilitate de interpretare.Dar cu d-nii.Hrebenciuc,Dancu si altii ca ei….

  5. Intr-adevar,legendele despre Hrebenciuc exced personajul.Cu fiecare aparitie a dlui Hrebenciuc,ni se dezvaluie un om cu discurs politic articulat si cu sapte ani de acasa.Prin anii 90 nu as fi visat sa spun asa cevainsa in comparatie cu Spanu,Visan,Hoaras,Popoviciu,etc Hrebenciuc pare domnisoara de pension.Si nu e,dar nici tatal mafiei nu pare.
    Despre maestrul Giac,ce sa spunem?Carici!

  6. Am intrat in Martie cu doua nume grele pe buze. Melescanu si Hrebenciuc. Daca asta e anu’ de gratie 2012, cu intoarcerea catre inceputurile lui 90′, atunci nu putem fi decat bucurosi ca putem circula oriunde in UE. Poate o sa fie nevoie sa circulam. Cine stie…

  7. Fain comentariul lui Cezar:))
    Cred ca la asta asistam cand il vedem pe rozaliu.

  8. Era aseara la, raitaru TV ,un parlamentar PDL tare de tot.A vorbit 7 minute, fara sa poata fi oprit ,cu toate incercarile moderatorului,invitatilor, de al stopa.Hoara,Spanu,Popoviciu,Talmacean sunt parfum pe langa asta( era un tinerel, cu o freza smechereasca,cu parul gresat).Pai asta era egal cu cei enumerati mai sus, luati impreuna,si apoi multiplicati la patrat.Era efectiv un patefon stricat,care repeta la infinit aceleasi vorbe.In sumar spunea ca ,reforma BOC ,este asa de apreciata ,ca se bat europenii sa o CUMPERE/IMPLEMENTEZE si la ei.Deabia astept sa o faca,sa rad si eu de europeni ,ca ei au ras destul de romani.

  9. poate n-am fost eu excesiv de concret, dar postul asta nu-i despre Hrebe

  10. Eu vreau sange.Pe cand intreruperea emisiei b1tv timp de cateva minute pentru insulta cauzata de un posibil homosexual?Alta explicatie nu am pentru gestul omului.Cele doua personaje din secventa video ma plictisesc enorm.Eu le zic iesite din uz.

  11. Parca aveti orbul gainilor. Ce imi este PSD, PDL,PNL,USL,PC,PRM. Toti o apa de pamant, am avut ocazia sa cunosc oameni din toate partidele chiar daca sunt apolitic. Am si poze cu ei la chefuri, tineri liberali, pesedit, pedelisti.

    Fara nico gluma, daca ar fi sa descriu 99 % dintre ei, in afara sincer de Ungureanu ( domn Ciutacu vezi ip-ul de nepostac), astia tineri seamana cu Banicioiu.

    Cel putin 50 % erau activisti psd, pdl dar mai ales pnl ( astia excelau si foarte bine ) in susanele, petreceri, chefuri transpartinice.

    Semant,
    Apostat si apolitic , un fin cunoscator in schimb al politicii locale, ultimul vot s-a dus catre PNL Si Monarhist in 1992.

  12. vh-ul si mitrea au lucrat pt basescu inca de la campania din 2004 a lui nastase…
    usl-ul are sanse de 100% sa piarda daca astia sint bagati in campania electorala

  13. Si uite de ce unii sunt nevoiti sa faca vria. Iti dai seama cam ce dosar au PDL-istii despre el, daca acest domn, in gura caruia m-am uitat ce-i drept o buna vreme, a cotit-o asa maxim! Cred ca in locul lui, ma duceam sa cresc flori si gaini la tara,oricum, mai bine decat sa mananc asa ca el….la greu. Nu mai prea poti crede pe nimeni. Gretos!

  14. Parca-l vad pe maestru in coltul drept al mesei, cum lovea fara osteneala si mila, in marinar si-n haita sa porocalie. Apoi, la naiba, a dat cu mucii-n fasole in cel mai neaos stil si a devenit pupincurist in cel mai jurnalistic mod posibil. S-a reevaluat singur sau l-au reevaluat baietii cu ochisori ca cerul?! Habar n-am, dar stiti, ca si pe boc, il prefer mort. Politic, desigur.

  15. Acum la moda este reevaluarea(vedeti cati reevaluati avem),bani cat mai multi, restul nu conteaza.S-ar putea, sa ne revenim economic in 10-15 ani,dar moral ne va fi f.greu.Si asta trebue inceput, de sus in jos:presedinte moral,priministru moral,ministrii morali,invatatori exemplari si…..asa pana jos.Acest fenomen s-a mai intamplat romanilor care au fost intr-o situatie asemanatoare de FURT/CORUPTIE prin aducerea regelui CAROL(a fost un nou inceput),

  16. se pare ca jack are un schelet in fiset… dar nu aceasta este problema lui cea mai mare… dezvaluirea facuta de guzganul rozaliu…nu a facut decat sa ridice un mare semn de intrebare, privind relatiile maestrului…

  17. mai are cineva o informatie despre protestul minerilor… pe televiziuni nu mai exista absolut nici o stire despre nici un fel de protest?!

  18. 😆 Wow , ce i-o tras-o Hrebe peste ochi … ! 😈 … De l-o apucat balbaiala pe Cristoiu …!
    Ce fain cand corb la corb isi scot ochii. Asta buuuuuunnn ….! 😀

  19. Glumele proaste “de vestiar” ale unei parti a presei
    (gen lovitul bucii cu prosopul ud), in acest caz
    prostitul publicului cu stiri fabricate, sint fonfleurile,
    sau pe romaneste “stirile cu puii de gaina nascuti vii”.

    Mi-a placut cum l-a altoit stimabilul Viorica pe alde Giac;
    e bine ca din cind in cind, tot ce s-a deversat in spatiul
    public de-a lungul timpului sa fie readus in memoria
    volatila a onorabililor si nu ingropat sub pres.

  20. Jack cerea sange….si un militian terorist i l-a oferit cu promtitudine 1

  21. Jack ca Jack dar ghici ghicitoarea mea cine este vrejul de fasole? Baselu’! Quod erat demonstrandum 🙂

  22. Care sange, care general? Care trecut? Care grebla?
    Sangele este demult pus la conserve. Generalul(ii) este(sunt) bine instruiti sa curete trecutul, sa ridice grebla, ca nu cumva sa ramana urme. Urma de la grebla care te loveste in frunte, evident.

  23. domnu’ ciutacu ,de ce l-ati trecut la caruta cu deontologi ?? 🙂

  24. si sfioasa ea tacu(alba ca cristoiu :)se permite cacofonia 😀
    da multe curve virgine mai sunt in tara asta
    PS:traiasca prostitutia

  25. Am ras cu lacrimi. Cat despre grebla despre care spune D-ul Ciutacu,eu cred ca la l-a lovit pe resapatul ziarist atat in cap cat si in testicole.Pesemne ca ca era grebla cu maner de coasa.
    O zi placuta,D-le Ciutacu!

  26. cristoiu e un exemplu de cameleon care da nastere la “pui vii”(turceasca, de ex.)
    ca veni vorba de cameleoni, mai e unul politic,florentin gust BĂLOŞIN(pe bune, aşa-l cheamă şi printre altele, 2005 – 2006 – Bucureşti, Uniunea Nationala a Studentilor din Romania – Presedinte si membru fondator,-i-haaa!!!)de trecu ,recent, la pd.
    păi, cu asemenea cameleoni sa nu te apuce dez gustu”? nu degeaba il pomenea geoana pe 4 sept. 2009,incurcându-l cu Dimitrie Gusti, da”, cred că, atunci, se gândea la câţi securisti au mai rămas şi la câţi vor mai trece în barca puterii.în ce ţară trăim???!!!

  27. jack a mancat bine si de la vintu.scrie la patriciu.e polivalent.a trecut la fratii paunescu.va fi purtator de vorbe la partidul ecologist al lui paunescu boby carismaticul.e o coarda la fel de mare ca ovidiu ioanitoaia.victore cand il dai afara pe viitorul ministru al sanatatii condurateanu. aseara la otv batea campii cu gratie.ia bani de la voiculescu ziua si noaptea il rupe.doamne ajuta.

  28. Ciutacule,

    Vad ca vorbesti de Istorie. Ce-ar fi sa facem un echipaj condus de tine (nu de Erwin Keleti) si sa pornim in expeditie in cautarea Tarii Luanei unde este ascunsa de secole Lana de Aur a dacilor ?

    Vespasian.

  29. D-le AVRID ,Nu credeti ca manipulati/cu voie sau fara voie/.Ca sa intelegeti fac o afirmatie:ex.pe strada Protopopescu sunt pline parcarile cu gipane si mercedesuri.Toti “saracii cu duhul “vor intelege ,ca pe strada PROTOPOPESCU,locuiec numai BAROSANI, pe cand adevarul poate fi ca, mai locuiesc si oameni saraci pe aceasta strada.Pe acest principiu:TOTI POLITICIENII SUNT LA FEL se bazeaza PROPAGANDA PORTOCALIE.Eu nu stiu daca ANTONESCU e bun(cum spun unii) sau este rau (cum afirma propagandistii portocalii,care se tem teribil de el:alt semn de incredere pentru mine ca ii va da pe mana justitiei) dar stiu un singur lucru ,ca a salvat PNL(un partid istoric cu principii liberale) afirmand:eu nu ma aliez cu acesta gasca de hoti/corupti(pdl) si a adus PNL la nivelul de peste 30%(de la 15%).Nu a facut reevaluari spectaculoase si nu a intors armele la 180 grade(ca de ex jack)lucruri rusinoase pentru multi politicieni( veziUNPR).Totul are o explicatie (la acestia care sar dintr-o barca in alta) si IN AFARA BANILOR ,va rog sa-i cautati la origini/din 1990 /si veti vedea ca au fost pro FSN-isi(FSN esalonul doi al comunistilor/securistilor)si au urat pe COPOSU si partidele istorice ,si deasemeni prin structura lor umana/orice om are pretul sau ,la cei fara coloana vertebrala/.

  30. bai avride, ma basist simpatic fugi cu securistii tai cu tot si impuscati-va… tara o sa va multumeasca pt gestul vostru…
    stai ca poate Doamne ajuta vin minerii, sa vezi de data asta ce va urcam pe garduri cind o sa se uneasca toata lumea impotriva voastra

  31. Dupa vorba mieroasa,aproape lingusitoare,cu care a inceput emisiunea,se intelege ca micului jack (black-jack) ii era ceva teama de ceea ce stie rozaliul despre el.A tacut malc,de n-a putut sa-si mai inghita nici saliva,in speranta ca nenea Hrebe nu va mai aminti si despre altceva.Oricum s-a vazut ca este un om mic,de nimic,asa cum sunt toti pupincuristii.

  32. Cu riscul de a parea penibil, totusi intreb: De ce i se spune Jack? Pe om il cheama Ion, adica John, nicidecum Jack. A zis la un moment dat Giac intr-o Engleza de tip Iliescu/Basescu/Boc? Adica pronunciation Romanation? 🙂

  33. Exista vreo diferenta majora intre traseistii politici care vor sa isi treaca in CV toate partidele de pe dreapta si stanga esicherului politic si javre ca Jack care prin 2008-2009 il injura si il facea albie de porci pe baselu’ si azi il pupa in partea din fata din genunchi( ar putea si din picioare la cat de inalt este). Parerea mea este ca ar fi prima lege care sa o dea USL daca ajunge la putere… excluderea din orice functie publica chiar daca este ales a celui care divorteaza de partidul care mai mult sau mai putin l-a propulsat in functia publica.

  34. Nu sunt bucurestean,dar daca m-as intalni vreodata in viata cu jack/schimbatorul-nu spintecatorul- dupa directia vantului,sa vedeti cum o sa cante daca vine USL/ sau narcisa iorga(care se oripileaza de cuvantul”nesimtit” si nu se oripileaza de cuvantul carici/penis/p..la, i-as striga un HUOOOOOO!!!.N-as proceda ca francezii, care arunca cu oua si scuipat, catre conducatorii lor.Apreciez “totusi” pe bucuresteni ca sunt” mai finuti,mai educati,mai rationali,mai deontologi” ca noi provencialii.

  35. Jegos de tot neica Jack. In 1990 a trait cu impresia ca ar putea fi un Pamfil Seicaru sau un Stelian Popescu, dar a uitat ca ucenicia si-a facut-o in comunism! De aici si lipsa de coloana vertebrala. A scris la inceput ce-i dicta UTC-ul si PCR-ul, desi nu s-ar racorda acum la PDL ? A simti ca Iliescu si Nastase sunt benigni – credeau in democratie, de aceea i-a si atacat. Santajat probabil, s-a reorientat, dovedind ca n-are personalitate !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.