Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Chiar a venit crivățul, se-aleg praful și pulberea de fostul partid-stat

Chiar a venit crivățul, se-aleg praful și pulberea de fostul partid-stat

  • PSD a renunțat la susținerea fie și de ochii lumii a oricărui criteriu care ar aduce a meritocrație. Să o dai de-a dura pe scări, după dezastrul de la prezidențiale, pe Dăncilă ca să-i pui în loc unii și mai gângavi, și cu mai puțină școală frizează deja nebunia.
  • Cei mai vocali în susținerea necesității de reformă internă a PSD au ajuns ăia care ori au trântit meciul, ori au fost incapabili să mai câștige niște alegeri în județele prin tradiție roșii. Și cărora nu există nici o șansă să le crape obrazul de rușine.

  • Episodul din această seară este primul din serialul numit “Distrugerea și desființarea PSD”. Inclusiv povestea zisului rebranding, susținută de unul fără CV care vinde țuică și de fostul șef de la Agromec Vișina, două somități ale marketingului politic, se înscrie în acest scenariu. Despre rațiunile acestei decizii strategice, într-o postare viitoare, mai la rece.
  • Fostul partid-stat va fi împărțit, până la desființare, între cele două servicii secrete de la pădure; unii trag pe dreapta pe DN 1, alții învât volanul spre stânga aceleiași blestemate șosele.

Revin când și dacă mai am ceva de comunicat în scris poporului suveran 🙂

Comentarii

comentarii

Similar Posts

One thought on “Chiar a venit crivățul, se-aleg praful și pulberea de fostul partid-stat

  1. Va fi o iarnă grea la PSD, se pare că urmează divizarea partidului continuă. Victor Ponta a demisionat forțat de liderul partidului de atunci când nu era necesar, atunci s-a declanșat declicul. Ponta era poate singurul candidat la prezidențiale cu reale șanse de câștig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.