Esti aici:
Prima pagină > Blog > Romania TV > Burghezul roșu Mizil. 1 Mai muncitoresc

Burghezul roșu Mizil. 1 Mai muncitoresc

Asta-i doar o mică bucată, ultima, din filmarea pe care am făcut-o la Snagov, ușor nedifuzabilă pe post din motive de limbaj( mult prea) vag licențios. Restul emisiunii se difuzează pe 1 mai, ora 21, la România TV. Și nu e ceea ce vă așteptați să fie…

Acum şi cu promo

Comentarii

comentarii

Similar Posts

19 thoughts on “Burghezul roșu Mizil. 1 Mai muncitoresc

  1. Nea Victore, ca acuma, domnule Ciutacu, tre’ sa ma adresez domniei voastre cu nea Victore, mai muncitoreste, asa. Nea Victore pe bune, fac oamenii chef, se bea, se pune tara la cale, uiiii, unde n-ar fi fost astea si de acu’ vro’ 50 de ani incoace?! Pai aia e sarbatoare, pam pam… Cu limbaj mai ( pe cat se poate) putin licentios, cu un nas mai rosu decat prevad normele aprobate de maicutele cocosate si smochinite in negrul/cenusiu care le-a furat viata… Pai da, mai facem un misto, mai bem ceva, ma punem tara la cale, pe bune, unde n-ar da bunul Dumnezeu ca la Armindeni, 1 mai, 10 mai, sa ne mai distram, fiecare dupa puteri, care la mare, care la parcare, care cu homarul, care cu micul si asa sa aratam ca o natiune care se bucura de primavara. Sa nu ne doara nici macar in motul de la basca de cum petrec “politicienii”, “oamenii de afaceri”, “vedetele de televiziune”, si in general toate cazaturile care se labarteaza pe wide screen-ul nostru hd. Na hai sa tragem cate un chef ca lumea, cu gratare, salate, ca de, tre’ sa ne si intretinem corporal, cu concerte de Bach in surdina, cat face Nutzica micii. E extraordinar, si mi se pare ca daca am petrece toti asa, si acolo, sus, ar fi cineva la care sa nu ne mai gandim cand luam micul de pe gratar, ar fi ceva mai bine. Na, acuma sa ma iertati ca am produs un text plin de lucruri comune si de platitudini, dar noi mai si traim in lumea reala, in lumea in care la gratar oamenii nu citesc, nu politicesc, oamenii se bucura de o berica, de un gratarel, de un mic, de o tzatza (vazuta fugitiv si cu coada ochilor de grupa 50+). Iarna nu-i ca vara, primavara nu-i ca toamna, asa ca sa ne bucuram de fiecare la timpul lor. Cu chefuri, fara a ne impiedica de inodorele, insipidele si pe alocuri, in punctele esentiale, imbecilele sfaturi ale altor natii tot atat de europene ca noi… In speranta ca nu am batut ingrozitor campii, urez un Paste fericit tuturor celor care m-au citit! Paste Fericit!

  2. mai licentios ca la capatos ?
    apropo de ei, le-o fi intrat in ochi lumina sfinta ?!
    daca butonezi telecomanda si dai de colo-colo, de la
    politica la chilotareala, nu-i mare diferenta…

  3. D-nule Ciutacu, va rog sa-l puneti sa cante ,melodia si versurile ii sunt cunoscute ,atmosfera mai aproape de culoarea rosie din sufletul si inima lui .Acum este foarte bogat ca multi altii ,atunci pe vremea “imparatului rosu” credea ca este cel mai bogat S-a lamurit cum este comunismul ,daca ar mai trai ceausescu l-ar mai sustine ?

  4. Pana atunci mi-a placut emisiunea de aseara, cu Bogdan Teodorescu si Lili Ruse.
    Multumesc.

  5. Nu pot sa mai vad beizadele ceausiste ,ma gandesc la anii cand se intrerupea curentul si facea fiul meu lectiile la lumanarea de la botezul lui . Ei ,progniturile ceausiste aveau totul fara numar Dupa ce pleaca si acesti oameni pe cale naturala ,Romania va fi altceva ,putem visa la mai bine .

  6. @Maria-S: inteleg ca Serghei sta-n calea vindecarii Romaniei, ca restul copiilor de demnitari s-au cam savarsit din viata. bine ca ne-am lamurit ce ne tinea din drumul spre fericire…

  7. @ソリン :aveti dreptate ,imi doresc sa avem cat mai putine specimene de acest fel.Daca pe vremea ceausista nu te puteai apropia cu o observatie de nici o beizadea ,te umfla partidul ,securitatea ,astazi macar un procent mic,mic dintre beizadele mai dau socoteala.Sigur ,sunt un om cu sperante si de ce sa nu visez la mai bine ,fara beizadele sau ca si economia subterana -procent mai mic.

  8. Chiar nu am nimic cu Serghei ,stiu ce a insemnat pentru fam. lui cand au intrat in dizgratiile lui ceausescu acum vreo 38 de ani (o doamna ,ruda cu el ,casatorita cu cineva care scria versuri ,Zamfirescu cred ,nu sunt sigura ,a fost internata la noi in judet intr-un spital de psihiatrie pentru a fi pensionata ,era data afara de la o editura sau radio .Cel ce a pensionat-o ,medicul psihiatru a fost ruda cu noi .Am cunoscut-o personal .D-na nu avea nici o boala )
    O tara imbolnavita de comunism nu se vindeca asa usor ,trec generatii ,beizadele comuniste au fost in toate judetele ,comunele etc,dupa revolutie cine s-au privatizat primii ,ei . Nu spun ca toti sunt la fel ,unii chiar f. onorabili Pentru cei de varsta mea care am prins toata perioada odioasa ,readucerea lor pe ecran este o trauma ,poate pentru voi cei mai tineri este altceva .Aveti rabdare sa disparem si noi natural ,raman cei care privesc cu detasare perioada comunista ,emisiunile vor avea un alt impact

  9. “Acum şi cu promo”

    🙂

    m-a omorit nenea ala cu “bravo, bravo” al lui.

  10. @Maria-S: lasati, doamna, ca am trait suficient pe perioada lu’ al’
    batrin incit sa fac alergie (n-am nimic personal cu Serghei Mizil) la
    (cuvintul) beizadele, dupa cum fac alergie si la mincatorii de maro
    de partid (armatele de neica nimeni cadorisite cu posturi si functii),
    in timp ce oamenii normali duc un trai onest si se chinuie sa respecte
    anumite norme; tot imi vine in minte discursul ala cu “scursuri” al lui
    Victor Mirea din “Secretul lui Bachus”.
    Eu sper ca doar aceste “dinastii” nascute din mediocritate, furt,
    impotenta, parvenitism, oportunism sa dispara, nu generatiile mai
    vechi de oameni normali.

  11. @ Sorin
    Ma tem ca fix generatiile de oameni normali, mai vechi sau mai noi, vor disparea. Dinastiile nascute si renascute din tot ceea ce spui tu acolo vor supravietui, se vor reinventa in functie de cum se suceste girueta de vant. Si asta in ciuda, sau mai rau, cu acordul tacit al generatiilor de oameni normali.

  12. @ソリン:iarasi sunt de acord cu d-stra cu mici precizari :
    -noi disparem natural oricum (sa dea D-zeu cat mai tarziu )
    -beizadele au fost si vor fi ,dar macar sa aiba bunul simt si sa stea deoparte nu in lumina reflectoarelor .Eu in locul lui Serghei as fi refuzat sa am o asemenea emisiune,( a aparut si in alte emisiuni cu acelasi tupeu ) atat el cat si invitatul sau ne-au reamint ce bine le-au mers lor de parca nu stim .Doream sa vad la el transformarea ,umanizarea .Oare contribuie cu ceva la binele celor ce nu au case ,nu au mancare sau sunt macinati de boli ?
    -despre politicienii nostrii (unii din ei )am aceiasi parere ,noi romanii suntem de vina ,iar acesti 10 ani pierduti din cauza lui basescu isi spun cuvantul .

  13. @Catalin Ioan: din pacate la noi asa ceva inca se (va) mai intimpla
    acum/in viitorul apropiat.

    @Maria-S: 23 de ani din cauza tuturor, nu doar din cauza astuia;
    daca sistemul era altul pina la Basescu, nu mai existau anomaliile
    din societate/sistem (nu Basescu le-a inventat, doar le-a preluat).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.