Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Amintiri din viața (și opera) mea viitoare

Amintiri din viața (și opera) mea viitoare

DSC_5967

– Cine simte nevoia să afle ce și de ce se petrece-n viața mea profesională și e prea sfios să întrebe direct are posibilitatea s-o facă lecturând interviurile acordate pentru mediaddict.ro și larevista.ro; plus știrea asta. Altfel, sunt bine, sănătos și produc cifre de audiență semnificativ peste angajamentul contractual.

– Ca să nu mai muncească pe sec propaganda băsistă, îi dau eu un motiv. Deși am plecat la România TV și e la modă să dai cu rahat în farfuria din care ai mâncat o pâine, mă constitui eu, iar, în excepția care confirmă regula. Nu am a-i reproșa public nimic lui Voiculescu pentru cei 9 ani pe care i-am petrecut în Intact, nu mă bucură condamnarea lui și n-am nici un dubiu că a picat pe o comandă politică. În rest, sunt majori, vaccinați și capabili să-și ducă războaiele și fără ajutorul meu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

15 thoughts on “Amintiri din viața (și opera) mea viitoare

  1. Condamnarea lui Voiculescu mă lasă rece, oricum mai e până la o hotărâre definitivă. Ceea ce n-a înțeles, nici el nici Ponta, e că dacă te faci frate cu dracul, ești și tu tot un drac. Pactul pe împărțeala procurorilor i-a tăiat elanul lui Ponta pentru reformarea CSM, pentru reformarea corpului judecătoresc, pentru tot ce înseamnă îndepărtarea butoanelor de pe telecomanda lui Băsescu. Acum Voiculescu simte că Băsescu e tatăl ranchiunii și că nu rămâne niciodată dator. Treaba urâtă e că și după plecarea de la putere a acestora, butoanele din justiție vor trece pe telecomanda altuia, iar Voiculescii ce l-or fi supărat pe Băsescul de peste câțiva ani vor avea aceeași soartă.

  2. Buna seara d-le Ciutacu,

    Am citit interviurile,ma bucur sa va recunosc asa cum va stiu de sase ani(atunci v-am descoperit,cand aveam mai mult timp,ca am ramas acasa…).
    Reproduc o declaratie a Dvs.:
    “Sunt orgolios. Şi mi-ar plăcea să aud: „Da, boule, ai avut dreptate atunci”. Dar nu cred c-o să trăiesc ziua aia.”

    Eu v-am spus de multe ori ca ati avut dreptate,fara sa va fac”bou”;recunosc valoarea.Deci ati trait multe zile cand ati auzit de la mine(si de la altii).

    Sanatate si mers inainte,
    IoanaP

  3. Partial de acord cu afirmatiile dvs in plus cred ca exista fapte si probe in dosarul respectiv si ca atare condamnarea se bazeaza pe acestea…

  4. D-le Ciutacu,

    Uitai sa va spui:la 43 de ani sunteti TANAR!Mai aveti multe de facut!

    Ooo,pentru mine sunt ani multi de atunci!
    Am avut cateva stagii in Franta,sa ma formez…acum sunt acasa si la pensie…sunt un oarecare!

    Cu mult respect,
    Ioanap

  5. Laudabila atitudinea dvs., domnule Ciutacu, recunostinta e o floare extrem de rara in general, in Romania, in special, am ramas placut surprinsa de declaratia dvs.

    Nu am urmarit stirile legate de condamnarea dlui. Voiculescu, insa daca lucrurile stau asa cum afirmati, cum ca “a picat pe o comanda politica”, aceasta n-ar fi decat inca un motiv sa ne retragem increderea investita in cei ce ne reprezinta si sa ne mobilizam toti pentru a schimba ceva in tara asta.

  6. Poate ne lamuriti si pe noi cei ‘manipulati’ care din cele 2 versiuni referitoare la ‘telepatie’- versiunea Antenei 3(care e lansata in eter de ceva timp si exploatata la maximum) sau versiunea Hotnews(aparuta azi) e cea adevarata?

  7. @Viata de la Zero: n-am motive sa-i fiu recunoscator. singurul lucru pe care l-a facut pentru mine a fost sa nu se bage. si mi-a fost suficient

  8. Propaganda basista, comanda politica si Basescu, insusi, ar fi zero in fata unor oameni imaculati. Nu e niciunul mai breaz ca altul… chiar daca ar fi vreunul mai breaz, in nici un caz nu ar fi in interesul natiunii. Dreptatea si morala nu mai sunt nici macar un deziderat… pentru nimeni. E al naibi de trist.

  9. eu nu sunt din Bucuresti si acum ceva timp nici nu stiam ce este ICA[Institutul de Cercetari Agricole]si daca mai exista acest institut,dar am auzit ca in momentul privatizarii avea datori mari la stat,ca si-a pastrat domeniul de activitate[nu ca in alte privatizari in care miza a fost terenul si nu dorinta de a produce,vezi marile platforme industrial ale BUcurestiului care nu mai exista]reusind sa faca profit abia dupa opt ani de la privatizare.eu nu stiu daca domnul Voiculescu e vinovat ca a capusat ICA asa cum se spune prin influenta politica,ca a pacalit statul[sa plateasca daca e asa]dar stiu ca exista foarte multe alte privatizari de care s-a ales praful si nu a ajuns nimeni la DNA.daca institutul respectiv exista si nu s-a folosit terenul pentru imobiliare inseama ca altcineva si-a dorit acel teren si nu areusit sa-l obtina

  10. prin anii 90 era o lege prin care la privatizare luai fabrica dar nu si terenul de sub ea,dar au fost multi care au protestat spunind ca nu e normal asa ceva.probabil cei care au dat acea lege au anticipat ce o sa se intimple

  11. se poate sa nu mai impartiti lumea in basisti si antibasisti ?

    mi se pare ne-actual

    oamenii asteapta ca cei de sus sa lucreze si sa duca , sa traga societatea pe o linie crescatoare

  12. Va felicit pentru activitate si pentru atitudine. Ma asteptam sa aveti caracter!

  13. Speram ca-ti vei gasi un refugiu in tonomat,cred e necesar sa acapi macar o zi pe saptamina de scamatorii astia,care scot panglici pe gaura gurii pe orice subiect.
    Bafta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.