Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Cenzură și presiuni infernale după dezvăluirile din cazul Sorina

Cenzură și presiuni infernale după dezvăluirile din cazul Sorina

Povestea micuței Sorina a fost (și este) un test de anduranță pentru cei care se încăpățânează să încerce să mai facă presă în România. Pe scurt, cazul contestatei adopții internaționale, în fapt drama unui copil smuls din mediul în care a crescut și disputat zgomotos între două familii, sub ochii complici ai autorităților și cu participarea discretă (dar eficientă) a reprezentanței diplomatice a Marelui Licurici, a generat o amplă revărsare de furie bidirecțională. Și a generat, în social media, cele mai tembele măsuri de represiune. De la vânătoarea absurdă a conturilor de facebook ale Sorinei Matei (meticuloasă ca un chinez bătrân, răzbătătoare și admirabilă în căpoșenia ei de catâr) și până la cenzurarea efectivă (prin ștergere) a unei postări de pe pagina emisiunii Punctul culminant, pe care o realizez seară de seară pe România TV. Pe motiv de, țineți-vă bine, violență, ceea ce ar încălca “standardele comunității”. Măsură ulterior reparată, fără explicații și cu scuze subțiri, aproape pe neve. E evident că sferele înalte sunt deranjate de continuarea dezvăluirilor. Pentru că sunt devoalate rețele informale cu o putere și o influență absolut copleșitoare, capabile să facă orice pentru a-și atinge scopurile meschine și inumane.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

9 thoughts on “Cenzură și presiuni infernale după dezvăluirile din cazul Sorina

  1. ”Contestata adopție internațională” Cine a contestat-o? Procurorul general care a solicitat anularea ei? Pentru informarea dv.: toate, dar absolut toate ședințele din procesele de adopție, fie că sunt interne, fie că sunt internaționale se fac cu participarea obligatorie a procurorului. Dacă avea vreo problemă procurorul (nu general, ci cel care a participat efectiv la proces) putea să o conteste de 1.000 ori în instanță. Dar n-a făcut-o. În cazul meu personal, ca și în multe alte cazuri procurorul este o mobilă în aceste ședințe de judecată. M-am și întrebat adesea care este rolul lui. Al meu am crezut că e mut, nici măcar nu zicea da sau nu, doar dădea din cap!

  2. mai sunteti multi? ati ajuns si aici?
    altfel, revenind la subiect, nu v-ati intrebat niciodata DE CE? oare fiindca si ei, procurorii de sedinta, sunt rotite ale unui sistem bine uns?

  3. 2 intrebari pls :
    – contestata de cn ?
    – copilul …. a castigat sau pierdut in urma adoptiei?

    Thx
    Alex

  4. Guvernul PSD, ALDE s-a făcut că anchetează adopția (din punct de vedere administrativ) și au decis să sectetizeze documentele “ca să nu influențeze justiția”.
    Concluzie: Guvernul PSD, ALDE nu-l interesează (dl Budăi era întrebat de jurnalista S. Matei chestii concrete despre oameni care fac parte din acest sistem și el răspundea că o să ancheteze în zilele următoare). PSD o să “câștige” alegerile prezidențiale pentru că doamna Dăncilă reușește să îngroape cel mai important partid politic.
    Cred că dl Dragnea își dă palme când vede cum s-a transformat doamna Dăncilă.
    Întrebare: dl Dragnea cu cine votează la alegerile prezidențiale?
    Dl Ciutacu, am o rugăminte la dvs. Când vine doamna Dăncilă la RTV vă rog să-i adresați următoarea întrebare: Dacă ajungeți Președintele României semnați decretul de grațiere pentru dl L. Dragnea?!?

  5. Eu as propune o manifestatie pentru a aduce in fata justitiei impostorii,escrocii emotionali:familia Saramat
    1.au sechestrat un copil 2 luni,fara niciun drept legal
    2.au terorizat psihologic copilul cu ideea ca „va fi transat pentru organe”
    3.au lansat acuzatii si calomnii la adresa familiei Sacarin
    a.trafic de organe(absolut aberant)
    b.trafic de copii(fara cuvinte)
    c.dare de mita 30,000$(fara dovezi si nedovedit)
    d.adoptie „pe ascuns”(procedura adoptiei pt familia Sacarin a durat 4 ani!!)
    Daca ar fi sa cumulam toate aceste abuzuri DOVEDITE atunci vorbim de minim 10 ani puscarie si 50,000$ daune morale.

  6. eu zic sa-i si ardem pe rug ca au crescut un copil. esti chiar prea bland, zau asa…

  7. Vad ca e plin de priceputi p-aici (astia ca Horatiu stiu si fotbal, si politica, si legislatia din dreptul muncii… in amanunt ! Vad destule cazuri, “tot romanu’i priceput”).
    Mi-as dori ca astora (si nu e “capra vecinului”; poate chiar e in Biblie o abordare adecvata) sa li se intample ca intelectualului in epoca nazista : “cand au luat evreii, nu m-am impotrivit, nu eram evreu; cand au luat comunistii, nu m-am impotrivit, nu eram comunist; cand m-au luat pe mine, n-a mai avut cine sa se impotriveasca”.
    Astia inteleg doar daca li se intampla personal ! Constata ca focul arde doar cand intra in contact, n-au memorie, n-au dubii…
    Aia cu “o fac pentru 2.500 RON – leafa de asistent social” e, la mintea lu’ Horatiu, “argumentata”, c-au zis-o unii !
    Apropo, era un “jurnalist” de la Adevarul pe DigiTV care sustinea senin ca, in cazul de la Caracal, dupa cel de la Baia de Arama, procurorul a fost timorat, d-aia n-a actionat; d-alea cu “legile justitiei”, cu pesede, cu “Dragnia”… Nu se poate sa fii atat de tampit, n-are cum sa fie decat ticalosie !
    (si in timpul asta, unii, p-aici, il injura pe Ciutacu… nu ca gazda ar avea nevoie de sprijin, da’ pare ca gradina Domnului si-a largit granitele pe pamant, si unii au loc garantat….De la un “DOVEDIT” d-asta, aflat in libertate, ne putem astepta la orice…)
    Daca justitia divina ar exista aici, nu pe lume’ailalta, astia ca Horatiu ar vedea America, impotriva vointei proprii; aia ca jurnalistul in cauza s-ar tavali in camasa cu maneci lungi si sisteme de protectie impotriva auto-ceva…
    Daca ar exista, justitia aia….

  8. Cineva spunea ca „Ucigasul” e un joc al unora care trebuie sa creeze emotie. Pentru 10 august. E vreun eveniment atunci ? Se pare ca doua. Colectiv 2 pare din ce in ce mai aproape de realizare. Cei din subordinea Guvernului trebuie sa para vinovati (desi ceilalti provoaca evenimentele). Pare o legatura si cu „Rechinul” (poate fi o varianta, cea in care ceva a stricat cartile traficului de persoane, trafic „supravegheat”). Dupa ’89 (cand multe Servicii globaliste, din toate punctele cardinale, si-au dat mana pentru fractionarea Romaniei, printr-un razboi civil si o eventuala interventie ONU), se tot fac incercari, pana acum nereusite. Au reusit in Jugoslavia, Cehoslovacia, urmeaza si Ucraina. Romania ar fi mai usor de exploatat, fractionata, in UE. Si rusii vor partea de Est. In Piata Victoriei, de 2 ani jumatate, nu sunt numai Servicii „partenere”. Tot timpul au fost si rusi si altii, din toate punctele cardinale. Numerosii masoni, agenti sub acoperire din Servicii straine (mai multi decat in tarile vecine) care au condus de 30 de ani tara, ne arata ca planurile globaliste au fost si sunt active. Acesta e un plan de rezerva, astfel „cozi de topor” vor asigura o „vanzare” mai lenta. Serviciile nostre banuiesc ca stiu cate ceva si ei cred ca asa e mai bine. Altfel, e o naivitate maxima, chiar daca Serviciile sint conduse de Sorosisti. Johannis joaca foarte periculos, cred ca e constient, dar acestea nu vor merge la infinit. E bine ca fiecare dintre noi sa ne informam si sa discernem, mai putin cu Facebook-ul, care spala foarte bine creierele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.