Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Halep, Geoană, Firea, Dragnea, Iohannis și Dăncilă, ultra-all inclusive

Similar Posts

3 thoughts on “Halep, Geoană, Firea, Dragnea, Iohannis și Dăncilă, ultra-all inclusive

  1. Offtopic:
    Mi se pare foarte amuzant corul vaicarelilor dinspre ALDE: PSD le-a tras teapa.
    Ce surpriza!!!! Nu s-a mai vazut asa ceva.
    Poate ca daca erau putin atenti in 2014 (mai tii minte? Crin – Presedinte si Victor – Prim Ministru) pricepeau ca au niste asteptari nerezonabile.
    Si cand te gandesti ca Tariceanu si Vosganian ar fi trebuit sa fie oameni inteligenti!

  2. mie mi se pare si mai spectaculos suvoiul de scuipati de la USR catre Iohannis 🙂

  3. Daca aia cu PSD-ALDE era “secretul lui Polisinel” (nici Tariceanu nu cred sa fi crezut ca o sa-l sustina PSD-ul; si, in plus, umbla vorba in urbe ca e cam blat la Iohannis; ceea ce e posibil, pentru cine se uita la schimbarea feciorelnica a astora din PSD), scuipatii spre Iohannis mi-aduce aminte de secventele cu Dinica; nu alea cu “nu trage, dom’ Semaca” (desi, s-ar cam potrivi si alea), cele in care Bastus povesteste, iar si iar, tradarea (“in nemernicia mea, ca un caine turbat…”).
    In clar, Iohannis si-a luat geaca, si s-a pus, “neutru”, in fruntea lu’ hastag; care “hastag”, acum, ii cam zduncina jiltu’ de la Cotroceni, ramanand sa se sprijine doar pe un penele-u’ prafuit (e drept, revergorat de “liberalii” lu’ basssescu’; nu se stie pentru cat timp, ca, cu Orban, slabe sperante de consecventa….
    E drept, de la Iohannis n-am asteptari de inteligenta ! Nici macar nu m-am gandit la asta, precum zice ca face bigul antevorbitor, retoric…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.