Esti aici:
Prima pagină > News Flash > A căzut ea Cetatea Troiei și voi stați la coadă ca lașii pe scările DNA?

A căzut ea Cetatea Troiei și voi stați la coadă ca lașii pe scările DNA?

Acum, după achitarea rușinoasă pentru DNA a lui Ponta ( cu tot cu Șova la pachet), nu mai e vorba (doar) despre demiterea, nu demisia, lui Kovesi. Ci despre desființarea unei instituții nocive. Restul e vrăjeală politică. Odată gonită din funcție, din magistratură și plecată fizic din cetatea imposturii cu ștaif Zeița Anticorupției, înlocuitorul nu poate fi decât un alt zelos. Teleghidat tot de ăia care au inventat-o pe post de de spaimă a corupților și pe mediocra asta fără trecut profesional, cu prezent mizerabil și cu viitor incert. Infracțiunile de corupție trebuie și pot fi cercetate, fără nici o problemă, de procurori specializați fără să fie nevoie de reunirea lor sub o singură umbrelă. Hotărâre politică și onestitate față de alegător înseamnă să faci cu adevărat dreptate. Cine a băgat vastu-n caraiman și e dovedit cu metode legale, în baza multelor acte normative în vigoare și musai în limitele constituționale, roiu’ la brutărie și, mai ales, banii înapoi. Da’ pe bune, nu pe comenzi și umori ale frustraților răzbunători, nu pe dărâmat guverne și schimbat regimuri poltice atunci când i se scoală unuia. După ce au cucerit Troia și au terminat măcelul, ca să nu cumva să li se mai nască vreun dușman, aheii au ars cetatea și au arat pământul. Metaforic vorbind, asta trebuie să se întâmple cu DNA. Pentru ca viețuitoare precum Uncheșelu, Portocală, Man, Tițian, Popovici, Mirică și alții ca ei să nu se ascundă în scorburi și să iasă după aia gata de luptă cu noul dușman, în slujba noului stăpân. Da, știu, americanii, UE, Greco, bla-bla. Masa critică pentru o decizie politică spectaculoasă și eficientă e strânsă. Există vreun partid capabil să-și asume că va face asta? Dacă da, are votul meu…

P.S. Mă scuzați că-s deștept, informat și că am devoalat făcătura din cazul Ponta încă de la geneză. Iar Ponta poate, în sfârșit, realizează ce nenorocire a generat când a dat-o la pace cu serviciile și cu Băsescu pentru numirea ei la DNA

UPDATE: Ador să urmăresc cu atenție cum tac propagandiștii securității CA CĂcații-n tufe. A plecat Anaconda după Florică, s-a dus de suflet orice urmă de reacție rapidă. Nu mai e pic de organizare nemțească în unitate. Parizerul e mut din născare, Ghionoaia repetă obsesiv în oglindă că ea e DNA și nu se lasă, argații numără cu îngrijorare agoniseala de la saltea

Comentarii

comentarii

Similar Posts

15 thoughts on “A căzut ea Cetatea Troiei și voi stați la coadă ca lașii pe scările DNA?

  1. Masa critică pentru o decizie politică spectaculoasă și eficientă e strânsă. Există vreun partid capabil să-și asume că va face asta? Dacă da, are votul meu…

    Victor, ea va cere iarăși sprijin din partea ambasadelor, poate de la șefii ei de facto de la CIA & agentul de serviciu pe țară, de la Macovei să facă iarăși aceeași propagandă la Bruxelles cu „justiția e sub asediu” sau cum era, herr Parizer să slobozească iarăși „Luați mâi ni le de pe jus ti ți e”… aceeași reluare. De câte ori s-a întâmplat până acum, 2-3-4 ori? Că e campanie sau nu politică, e foarte obositor deja.

    Ce facem, repetăm USL-ul după vot, când prima grijă a fost să securizeze o alinață (deși n-avea niciun motiv) cu UDMR-ul? Mă aștept la asta, că e reluarea filmului.

  2. Dl Ciutacu,
    am făcut apel la statutul de cetățean și-am petiționat CSM-ul pe baza legii 544/2001 pentru că mi-am dorit să aflu dacă informația dl Cristescu (membru PMP) cu privire la diploma de drept a dl Uncheșelu (Procuror DNA) este corectă.
    Am primit răspunsul de la CSM. Este halucinant.
    Dacă îmi comunicați o adresă de email o să vă pun la dispoziție răspunsul CSM-ului.

  3. a durat nitel mai mult da gata,.. au gasit explicatia. e simplu. decizii ccr de dezincriminare (ce legatura are sula cu prefectura doar #elitele stiu) si o combinatie nefericita de erori ale procurorilor. ca altfel ponta infunda puscaria… cum ar fi, n-au fost procurorii atenti si ccr e controlata de ciuma rosie. guran si tapalaga pe post de varfuri impinse.

  4. dacă citim cu atenție vom constată că dl Ponta nu a beneficiat de CCR pentru că nu a fost niciodată acuzat de abuz în serviciu.
    dacă citim cu atenție Codul Penal vom constata că DNA nu are competență de a ancheta presupusele fapte penale care-l făceau pe dl Ponta cel mai corupt om din galaxie.
    dl Uncheșelu nu cred că știe evaziunea fiscală devine penală doar dacă depășește suma de 50000 eur.
    dl Uncheșelu aplică Codul penal în funcție de persoane: dosarul OUG 13 a fost aruncat în curtea Parchetului General pe motiv că nu au competența să ancheteze fals în înscrisuri dar în cazul Ponta au avut competențe.
    eu nu am studii juridice dar știu să citesc legile și să le interpretez corect.
    cum să acuzi un om de evaziune fiscală atâta timp cât ANAF spune că nu există prejudiciu?!
    suntem normali?!!!
    dar nu mă mai miră absolut nimic … am citit multe alte rechizitorii în care procurorii considerau că evaziunea fiscală = datorii la stat.

  5. Victore,
    Poate ca Ponta este nevinovat pentru evaziune fiscala, dar el este vinovat pentru conflict de interese: Contractul lui Sova a fost obtinut ca urmare a influentei lui Ponta iar Sova a avut grija sa-l “multumesca” financiar pe Ponta.
    In concluzie, este o achitare politica.
    Oricum nu pot sa nu ma amuz ca daca platesti taxe pe bani furati esti cosiderat nevinovat! Asta-i tara infractorului Dragnea.

  6. De ce nu se intimpla nimic si care este motivul pt care asa de multi pseudo-romani se vind intereselor straine:
    Prof. Ioan – Aurel Pop: În Ardeal cel puțin, numai de o sută de ani suntem învățați că și noi suntem oameni și că NU ne-am născut să fim servitori. Dar ceea ce fac românii mai mult decât alții este că se critică până la autoflagelare în prezența străinilor. Ceea ce crează o impresie execrabilă. Adică popoarele care se autocritică atunci când vine un străin, își iau măsuri de precauție și încearcă să scoată în lumină și valorile. Românii, în general, în prezența străinilor se declară chiar mai răi decât sunt. Poate că aici este și această aplecare a noastră și venirea noastră dintr-o istorie în care am fost slugi, am fost umiliți de-a lungul vremii.
    Președintele Academiei Române atrage atenția că „riscăm să devenim toți otova, cu mințile odihnite și goale, instrumente bune de manipulat de către forțe malefice, care stăpânesc comunicarea”. Se dorește ca „românii să rămână aluat moale” pentru alții.

  7. da, sunt convins, Dragnea a vrut sa-l salveze pe Ponta. si cum are mare influenta la judecatori…
    =)))))

  8. Exagerezi cu Troia…vorbim de o institutie identificata cu “slujirea”…Dar, Bastilia se potriveste, hai, sa nu ramana piatra pe piatra! Pentru ca, dincolo de comenzile politice, de rafuieli mafiote cu pretentii de anticoruptie, avem cuibul adevaratei coruptii din Romania. DNA a fost infiintat pentru ca SRI sa aiba instrumentul cu care sa controleze politicul, dar si sa ascunda adevaratii infractori. N-am inteles de ce avem nevoie de megaparchete DNA si DIICOT, dedicate si nesimtit platite, numai ca sa retraim anii ’50, acum si cu stapanire americana…. Un audit serios ar dovedi esecul acestei “initiative”.Totusi, eu zic sa terminam odata cu idiotenia aia cu “magistratii procurori”, DNA a reusit sa compromita pe vecie meseria asta, macar daca s-ar numi, avocati ai statului si ar cobori, naibii, pe parchetul pe care i-a adus Revolutia franceza, ar fi o realizare…

  9. N-am inteles-o p-aia a Big-ului cu “daca platesti taxe pe bani furati”… e cam pe modelul ProTeVe + (insolv)Re(alitatea)TeVe : abureste, abureste, ceva tot o sa ramana !
    Eu am vazut o schimbare de sediu + asociati, tarifata de avocat cu 2.000 EURO (la ONRC costa maxim 150 EURO); si-acolo, de era cu un pesedist (n-a fost !), intra denea-u’ pe fir, nu ? Contract intre avocati, prestari efectuate (ca fiscu’ nu verifica doar impozitarea, verifica si realitatea operatiunii, mai ales la platitor !), nici nu se mai pune…
    Sigur, unu’ d-asta are hastagi sustinatori rezistenti. Si, cu siguranta, si fiindca vine canicula, tot lu’ Dragnea i se poate reprosa…. Greu cu mintea, cand se misca slow !
    Punctatu’ gazdei cu relatia Dragnea-Ponta, si cu influenta “penalului” asupra justitiei e haioasa, dar nici nu mai conteaza, in context; e nevoie si de preopinenti d-astia, cu “panzele albe” in slogan, c-ajungem sa ne dam dreptate 100 %. Util, insa, pentru exercitiul neuronului, e sa fie ceva mai mintosi…Poate in comentarii ulterioare ?!

  10. Daca vor iesi papagalii in strada impotriva deciziilor CCR, va trebui sa iesim si noi, cei care trebuie sa protejam Statul de drept adevarat. Oricum, fortele de ordine sunt de decor…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.