Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Luca Niculescu si-a luat Franta inapoi; Rares Bogdan, nimic?

Luca Niculescu si-a luat Franta inapoi; Rares Bogdan, nimic?

imageJurnalistul Luca Niculescu, redactor sef al RFI si realizator de emisiune la Digi 24, va fi noul ambasador al Romaniei la ParisPropunerea apartine lui Klaus Iohannis, cel care, de altfel, a si decorat, de 1 Decembrie, postul de radio condus redactional de Luca Niculescu. Ziaristul nominalizat, specializat in politica externa, este unul dintre putinii carora presedintele Romaniei le-a acordat interviuri si, dupa Emil Hurezeanu, apropiat al lui Klaus Iohannis si autor si el al unor convorbiri televizate cu seful statului tot la Digi 24, numit ambasador in Germania, devine al doilea reprezentant diplomatic de rang inalt al breslei. Digi 24 este un post tv de stiri parte a unui trust de presa care i-a fost favorabil lui Klaus Iohannis in duelul electoral cu Victor Ponta si care a sponsorizat intalnirea presedintelui cu romanii din Spania. Dintre jurnalistii carora seful statului le acorda interviuri de cand s-a mutat de la Sibiu la Bucuresti, numai Rares Bogdan, realizator de emisiune la Realitatea TV, nu a fost inca nominalizat pentru ocuparea unei functii politice importante. In timpul mandatului sau la Palatul Victoria, Victor Ponta a fost, pur si simplu, calcat in picioare de presa cand l-a numit pe fostul sau purtator de cuvant, jurnalistul de televiziune Andrei Zaharescu, in functia de consul general al Romaniei la Cape Town, pe motiv ca i-ar fi oferit acestuia, lipsit de experienta diplomatica, o sinecura banoasa. Fostul premier nu a avut, insa, indrazneala sau dorinta de a propune ambasador vreunul dintre ziaristii considerati apropiati de el.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

10 thoughts on “Luca Niculescu si-a luat Franta inapoi; Rares Bogdan, nimic?

  1. Lasa Victore, ca au fost A3 si RTV care au compensat cu varf si-ndesat sa nu care cumva sa se simta prost primul mincinos.
    In alta ordine de idei, ma amuza faptul ca presa si politicienii considera ca tehnocratii si politicienii sunt niste multimi disjuncte. Tind sa le dau dreptate: politicientii par sa fie tehnocrati doar la furt.
    In sfarsit, nu am vazut nici un prohod al USL. Din cei trei muschetari (Voiculescu, Ponta si Antonescu), unul a ajuns la bulau, altul pare sa se-ndrepte cu pasi repezi sa-i tina companie lui Felix, iar ultimul ,cel mai prost dintre toti, pare sa fie fost cel mai destept: s-a retras din tot si din toate si acum tace din gura.
    O alianta contra naturii, facuta de niste impostori, care n-a avut nici o ideologie, a murit asa cum s-a nascut si cum a trait: urat..

  2. @bigradu: deci A3 si RTV – plus, evident, USL – sunt de vina ca-si rasplateste Iohannis pe bani publici clientela si partenerii media. mai ridicol de atat nu puteai fi nici daca ti-ai fi propus. revino-ti, Ponta a plecat, acum sunt ai tai, liberi si nestingheriti, la butoanele prostiei si ale clientelismului politic

  3. La Iohannis, tupeul e specialitatea casei, așa cum la alții e ciorba de perișoare.
    De la Guvernul Meu, ajungem logic, inevitabil, la Ambasadorul Meu. Cred că titulatura de „ambasador al României în țara X” ar trebui urgent schimbată, fiindcă e depășită, cum s-ar spune, de noile realități. Corect ar fi „Ambasadorul lui Iohannis în țara X”.
    Cum lăudătorii șefului sunt mulți, e bine că România întreține relații diplomatice cu peste 180 de state. Astfel, toți admiratorii președintelui vor găsi, în urma prestației remarcabile din țară, un loc onorabil peste hotare. Sloganul meritocrației ar putea fi chiar acesta: laud, deci merit.

  4. Victor ce este mai grav unul care a furat un titlu de doctor sau unul care a furat o casă ??????

  5. @Florine bubuie miciuna-n capul tau

    dovada?

    raspundetzi singur la intrebarea :

    daca punea semnele citarii paragraf cu paragraf si rand cu rand (asa cum nu a facut-o ) pe aceialasi text verbatim fara sa adauge sau scoata nici-o litera ori o virgula (cu exceptzia semnelor citarii ) teza respectiva ramanea o teza de doctorat valabila ?

    Daca da, (asa cum banuiesc eu ca e cazul) insemna ca toata frasuiala actuale e o facatura, o rafuiala politica la care tu esti parte siu ca atare trebuiesti tratat ca atrare

    Daca nu, potzi demondstra ca nu e cu putintza ca o teza de doctorat un care 20-30- 40% sunt citate din lucratri de specialitate (trecute deja la index in treza lui Ponta) sa nu fie admisa deoarece are …. “exces de citate “?

    Totusi ce e doctoratul lui Ponta literatura proasta buna de dat la ziar in care fiecare cuvant trebuie sa fie original ori teza de doctorat care TREBUIE sa faca referire la alte texte de specialiate si la curent satte of the art ?

    PS eu banuiesc ca Ponta nici macar nu a scris el insusui respectiva teza da intrucat nu o pot demonstra …. ci doar o banuiesc pe baza obiceiului pamantului …

    PPS daca vrei o tzra trebuie sa te cam luptzi pentru ea .
    Astia de l-au lasat pe Ponat in curul gol pe motive de “deontologie” si-l merita pe deplina pe Iohanis-ul de acum da mai ales pe Iohanis-ul din viitor.
    Enjoy

  6. Acum e clar ca Iohanis l-a criticat pe Ponta pe principiul “eu pot mai mult!” (si mult mai rau, am spune). Pe Rares Bogdan nu-l paste nicio sinecura, inca, pentru ca n-ar mai ramane niciun obedient neconditionat sa ne traduca ce vrea sa spuna Iohanis si atunci cand asta nu spune nimic, adica mai mereu. Si cred ca e din ciclul: “avem nevoie de alta presa” (ca nu-mi iese din cap idiotenia asta de care nu mai vorbeste nimeni) si cred ca Rares Bogdan e samanta. Sa ne pazeasca Dumnezeu!

  7. Intr-o vreme ma chinuiam, p-aici, sa-i raspund lui “bigradu” p-aici… decent, zic eu logic…
    Acum, vad ca nici gazda noastra nu-l mai lasa “neraspuns”. La articolul de fata, numai un “tanar frumos…” ca bigradu (nu-l cunosc personal, da’ nu pare sa pierd prea multe), degraba slobozitor de lozinci, putea sa vina cu “varanu'”, cu “Antonescu”…. Bigu-le, bre, aia s-au dus, acu’ sunt altii !!! si-aia nu-ti umplu tie figideru’ cu carne (putem, insa, din compasiune, sa te-ajutam altii, p-aici:))) Mi-e scarba, cu greata profunda, cand vad d-astia cu “Iliescu-minerii” in gura in zilele noastre, cand nici victoria de la Calugareni nu pare sa fi fost ce-a fost (adica, ce-a zis Nicolaescu c-a fost, in film)… Stiam ca baietii cu ochi albastrii sunt cu inteligenta peste medie (conditie la angajare); daca “big…” are vreo tangenta, atunci e clar : pana si eu ma mai insel !
    (Dupa ce-am citit-o p-aia a lu’ “bigradu” cu personaje din istorie, deja, pe subiect nu mai am chef de comentarii… nu c-as fi avut, stiam de mult timp ca “neamtu'” e romanizat, da cu sinecurile dupa “slujbasi” in stil neaos, “miticesc” !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.