Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Voi întrebaţi, Elena Udrea răspunde

Voi întrebaţi, Elena Udrea răspunde

Într-o perioadă în care isteria antimoguli a puterii a atins cote paroxistice, când stenogramele au devenit singurul obiect de studiu al poporului suveran, dincolo trecutul comun violent beligerant şi de relaţiile interuman-instituţionale inexistente, Elena Udrea a acceptat invitaţia mea la Vorbe grele. Motiv pentru care, vineri, de la ora 23, pe Antena 3, îmi voi continua lungul şir de exclusivităţi. Pentru că vreau şi pot. Dat fiind că nu datorez nimănui vreo explicaţie, închei aici mica mea comunicare publică şi vă rog ca, în măsura în care invitatea mea vă stârneşte interesul, să-i adresaţi întrebări, evitând mitocăniile, pe blog sau aici.

UPDATE: Astăzi am avut un nou termen în procesul pe care i l-am intentat lui Radu Moraru. Neînfricatul moderator de la B1 a cerut, la mai bine de un an de la depunerea plângerii mele, termen pentru a-şi pregăti apărarea, cu motivaţia că şi-a angajat ieri apărător. L-a primit: 12 ianuarie 2011. Partea bună e că nu mai poate susţine că nu ştie despre existenţa procesului. Partea proastă e că bănuiesc că vom termina judecata (eu nu mă împac) după ce se vor schimba încă vreo două regimuri politice. Din aceasă clipă, însă, nu mai sunt dispus să ascult nici o explicaţie a magistraţilor privind supraîncărcarea instanţelor de judecată.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

144 thoughts on “Voi întrebaţi, Elena Udrea răspunde

  1. 1. daca a sustinut ca trebuie schimbat guvernul (in perioada cu remanierea), de ce nu si-a depus mandatul.
    2. ce parere are despre functionarea institutiilor in Romania (arestari preventive lipsite de condamnari pe fond, spectacole de tv cu inregistrari ambientale nefinalizate cu trimitere in judecata, etc…)
    3. conform caror proceduri a primit NUP inainte ca cineva sa fi formulat o plangere?
    4. in baza caror reguli/legi/norme nu s-a prezentat in fata comisiei de ancheta a parlamentului? (iar incurca institutia parlamentului cu persoana lui Orban care conducea comisia)

  2. Salutare domn Ciutacu, ca deobicei prezent la intrebari.
    1.De ce nu a facut contracte cu agentiile de turism din China?, cel putin pentru perioada iernii ar putea sa aduca sute de mii de turisti chinezi in Romania, pe perioada verii nu are nici cea mai mica sansa.In China a fost reclama agresiva la Tv vara asta cu excursii in multe tari din Europa dar din pacate Romania nu era, reclama era facuta cu cap, aratau din fiecare tara doar “the best”.
    2. Ce va face cu plajele din Romania? in cativa ani nu a sa mai existe, de ce in Costinesti (considerata statiunea tinerilor) legea impune ca muzica in aer liber sa fie oprita la ora 1 noaptea ? Mai este statiunea tineretului sau s-a mutat Techirghiol-ul in Costinesti? De ce mai exista constructii pe plajele de la Marea Neagra ? Considera ca preturile de pe litoralul Romanesc si serviciile sunt competente?
    3. Dansa considera ca brandul de tara arata bine? (frunza) :), de ce nu a organizat un concurs pe internet pentru brandul de tara? oricum, si un copil de 12 ani care stie cat de cat ceva photoshop putea realiza un logo mai bun, sa nu mai zic de slogan.
    4. Are de gand ca pe viitor sa se implice in organizarea de excursii la preturi reduse pentru scolarii din Romania? Noi vrem turisti dar din pacate minim 50% dintre copii din Romania nu au vazut niciodata o partie de schi.
    5. Cand are de gand sa “nasca” ?
    Mai am vreo 50 de intrebari dar ajunge deocamdata.
    P.S. buna emisiune va fi.
    Sanatate.

  3. Domnule Ciutacu, cu permisiunea dumneavoastra as face cateva constatari si apoi v-as adresa si cateva intrebari, daca vrei sa raspundeti bine, daca nu, asta e.

    1. Ne solicitati sa-i adresam doamnei Udrea intrebari, insa sa o facem fara mitocanii la adresa dumneaei. Eu tin totusi sa va aduc aminte ca, in urma cu ceva timp, am putut savura tot pe blogul dumneavoastra urmatorul text. Evident, am apreciat articolul si am relationat cu el.

    2.Daca eu imi aduc bine aminte, ati afirmat de mai multe ori faptul ca Udrea si alti memebri PDL nu au ce cauta in emisiunile dumneavoastra, cu argumente mai mult sau mai putin justificate, dar macar savuroase.

    3.Doamna Udrea ar fi a 3-a prezenta exclusivista la emisiunea dumneavoastra, fapt pe care il remarc cu oarece interes, iar din punct de vedere al audientei si controverselor starnite, nu pot decat sa va felicit.

    4.Ne-ati obisnuit cu o oarecare prestanta a dumneavoastra, fie la TV, fie in presa scrisa, care eu cred ca se regaseste intru totul in articolul de mai sus, legat de doamna Udrea. Poate eu ma insel, dar in ultimele doua emisiuni nu prea ati fost in apele dumneavoastra si le-ati permis interlocutorilor sa conduca dialogul exact in momente cheie, fapt pe care, evident, invitatii l-au folosit pentru a ocoli chestiuni mai mult sau mai putin incomode pentru ei, uneori justificat de pe alte ratiuni decat propriul interes, aspect pe care l-am inteles pe deplin, insa nu toate chestiunile incomode vizau dosare penale in lucru.

    5.Astazi au aparut niste articole in care Teo Trandafir spune ca se gandeste sa voteze impotriva motiunii de cenzura si da niste scuze absolut penibile pentru comportamentul ei de la votarea motiunii anterioare. Nu stiu daca o cunoasteti, dar presupun ca da, altfel aceasta consideratie este irelevanta.

    6.Indiferent de statutul dumneavoastra de persoana publica, jurnalist, moderator etc., sunteti un simplu om, iar toti indivizii, poate cu exceptiile care sa confirme regula, au schelete in dulap.

    7.Deontologia, integritatea, moralitatea, coloana vertebrala si convingerile trec prin propriul stomac sau prin cele ale membrilor familiei.

    8.Aveti o familie de intretinut si protejat.

    9.A3 este, in primul rand, o televiziune comerciala.

    Acestea au fost constatarile pe care vroiam sa le fac si, in continuare, va adresez cateva intrebari, la care puteti sau nu sa raspundeti.

    1.Va mentineti afirmatiile la adresa doamnei Elena Udrea din articolul mai vechi, la care am facut trimitere mai sus?

    2.Ce v-a determinat sa o invitati pe domana Udrea in emisiune?

    3.Traversati o perioada in care va reanalizati opiniile, aprecierile, parerile despre anumite persoane si personaje?

    4.Interesul cu privire la ce au de spus Elena Udrea sau Monica Iacob Ridzi este unul pur intelectual/jurnalistic?

    5.Considerati ca in interviurile cu Monica Iacob Ridzi si Sorin Ovidiu Vantu ati avut o prestatie diferita fata de cea pe care o aveti in mod obisnuit?

    6.Daca raspunsul la intrebarea 5 este unul afirmativ, ne puteti explica aceasta prestatie?

    7.Imediat dupa alegeri ati avut o contra destul de dura cu domnul Antonescu, insa eu nu am observat vreo contra dura cu Sorin Ovidiu Vantu sau Monica Iacob Ridzi, desi au existat nenumarate momente in care s-a observat ca nu v-a incantat modul in care decurg interviurile. De ce ati ezitat si nu le-ati transmis invitatilor ca raspund evaziv, in masura in care acest lucru va caracterizeaza?

    8.O veti contra pe domana Udrea, daca raspunde evaziv sau devine evident ca bate campii?

    9.Sunteti santajabil, in orice fel?

    10.Ati fost santajat?

  4. Cand citim stenogramele cu propriile convorbiri sau ale lui baselu? doar cele ale “mogulilor” rai sunt de “interes national”?
    Cum e sa fii membru sau mai bine zis cap al unei securitati mult mai crude decat cea comunista?
    Si o ultima intrebare la care ii raspund eu – cat mai stau prin maneaua asta numita tara? NU MULT 😀

  5. waw!elena udrea la a3…ce s-a intamplat in ultima perioada ca vin des,videanu,vladescu,placinta,ritzi…nu era cu mogulii.sclavii mogulilor,etc..s-a schimbat ceva ce noi nu stim,daca aveti idee sa ne anuntati si pe noi,va rugam..intrebari pt udrea,nu am,dvs stiti ce sa o intrebati..cum o intalnire face to face cu udrea e o,incercare”pt oricine,va urez bafta,si sa treceti cu bine de vineri seara…

  6. @Ioana S: intrebarea a doua poate fi pusa si in sens invers, adica mie
    @mpaun & Horatiu C: absolut intemeiate observatiile. as putea spune, cu tupeu, ca Basescu, “am reevaluat”. n-o s-o fac. emisiunea asta e o chestie asumata; cu toate riscurile si oportunitatile care decurg de aici
    @toma: nu pierzi nimic. uita-te la Turcescu. are mare nevoie de privitori

    @Popa Mihail Ioan: nu raspund interogatoriilor decat daca, Doamne fereste, ele sunt intocmite si puse-n opera de procurori. daca doriti sa faceti un interviu cu mine, astept intrebarile dvs (acestea si/sau, eventual, altele) pe mail si, de asemenea, sa-mi indicati unde va fi publicat si va voi raspunde cu promptitudine. aici, daca va intereseaza subiectul, propuneti intrebari pentru Elena Udrea.

  7. In mod normal nu ma intereseaza aceasta femeie,
    dar fiind din Craiova…are legatura arestarea lui Solomon, Primarul Craiovei, cu persoana Elena Udrea sau cu firma de constructii despre care toata lumea vorbeste ca ar fi sustinuta de ea?
    Nici pe Solomon nu-l iubesc!

  8. 1 – Daca tot e ministrul turismului de ce nu se ocupa si de zona turistica din care provine? In apropiere de Buzau sunt niste obiective de prima mana: vulcanii noroiosi, mina de chihlimbar si muzeul de la Colti, manastirile sapate in piatra de la Alunis si multe altele. Era sa imi rup masina pana am ajuns la ele! Stiu ca ministrul transporturilor e din ata “tabara”, dar…
    2 – Cat de “prim-ministru” e Boc?

  9. Nu a durut-o sufletul sa dea atatia bani pe o frunzulita? De ce nu a apelat la tinerii nostri informaticieni. Ar fi cerut mult mai putin.

  10. D-le Ciuatcu,va inteleg demersul jurnalistic insa nu pot intelege cum puteti sta fata in fata cu un personaj care in calitate de deputat ,supus unei anchete parlamentare ,nu are (ca toti potocalii de altfel !)nicio jena sa acuze membrii comisiei despre opiniile acestora ,in vadit dispret fata de ascultarile ilegale ale membrilor comisiei!Unde ?In Parlamentul Romaniei!Cat despre faptul ca-si da cu parerea despre ultimele inregistrari aparute in presa ,mi-e cam sila !Aveti ultimul cuvant oricum !

  11. Intrebari:
    Se vede in viitorul apropiat ca un candidat cu sanse la presedintia Romaniei?
    A discutat vreodata cu TB despre viitorul sau rol in cazul in care guvernul Boc pica (fie prin motiune fie prin demisie fie prin demitere)
    TB i-a comunicat ce parere are despre ea inainte de a o face public?
    Care e relatia pe care ministerul pe care il conduce o are cu compania Vinci si cu compania franceza Areva?

  12. sunt curios dacă şi ilena cabinet 2 de buZău va folosi acelaşi clişeu precum vântu…

    oare există vreo sinonimie de evitare a răspunsurilor în cadrul unui interviu la “să trecem…”

    sunt curios dacă inventează una udrea,

    şi o curiozitate

    dacă ne poate da 3 exemple de producători autohtoni vizibili la nivel naţional 100% români a căror activitate să fie un brand 100% românesc cu capital 100% românesc care să nu fie ancoraţi ca şi clientelă politică…

    Doamne, ajută

  13. As vrea sa stiu de ce vrea sa construiasca locuinte la tara cand satele romanesti sunt aproape pustii(ar trebui sa cumpere dintre casele parasite,multe foarte frumoase si in buna stare).Bine, noi stim de ce…
    De ce Delta ACM foloseste lucratori ai Companiilor de Apa pentru lucrarile de contorizare?Si asta stim de ce.
    De ce Solomon a fost arestat abia dupa ce s-a suparat dumneaei pe dumnealui?
    Ce parere are despre faptul ca Anastase este smanglitoare si ca parlamentarii PDL voteaza fara sa stie ce?
    Abia astept emisiunea!Udrea o sa incerce sa “treaca”si ea peste cate ceva,cum o sa procedezi?

  14. Domnule Ciutacu, interogatoriul are de-a face cu o procedura judiciara in general, ori eu doar am pus niste intrebari, in speranta ca veti lamuri niste chestiuni oarecum bizare, nu este nicidecum vorba despre un interviu sau despre intentia mea de a le folosi in vreun alt scop decat satisfacerea propriei curiozitati.

    Deci, in masura in care nu este vorba despre un interviu sau alt scop decat propria mea curiozitate, va pot adresa intrebarile respective pe e-mail?

    Daca raspunsul este afirmativ, imi confirmati ca adresa corecta este cea din sectiunea ,,Contact,, a blogului?

    Si daca tot ati subliniat ca aici se pun intrebari pentru doamna Udrea, i-as adresa si eu doua:

    1.De ce a acceptat invitatia de a veni la Vorbe Grele?
    2.De ce a acceptat acum invitatia de a veni la Vorbe Grele?

  15. @ Victor Ciutacu: Nu, dvs. sunteti jurnalist( va faceti meseria) si nu politician( declaratii mincinoase pe baza carora a castigat alegeri) . E o mare diferenta.

  16. Vom urmări în direct un nou episod din filmul serial “Culmea tupeului”. De ce vine Udrea ? nu pt. a cere iertare, nu vine să se milogească şi să se pună bine cu poporu’ suveran, vine pt. că e convinsă de faptul că doza incomensurabilă de tupeu ce zace în personalitatea ‘mneaei, îi dă suficientă încredere şi siguranţă de sine în a minţi în continuare, chiar dacă se duce şi în emisiunea unui adeversar de calibru precum Victor Ciutacu. La cât tupeu are, Udrea se duce zâmbind şi fără nicio doză de ruşine şi la Badea în emisiune, chiar dacă ar primi înjurături cu căruţa din partea acestuia. N-o străbate nimic. La oranjaţi, bunu-simţ a fost extirpat din creier. Asta e mentalitatea-slogan a PDL: “Da, tată…merg la ce emisiune vrei tu, că noi vă facem oricum..din vorbe, din fapte, din şmecherii..tot noi cădem în picioare, nu vă mai agitaţi în van” . Aşa cum a zis şi mme Turcan “..vă facem oricum” Deci ? nu mă surprinde deloc prezenţei E.U. la Vorbe Grele. Nu m-ar surprinde nici sosirea lui Băsescu la VG. Cea mai bună apărare este atacul. Şi ca să fie valid comentariul meu, adresez şi eu 2 întrebări pertinente, zic eu: Ce simte omul, demnitarul, politicianul Elena Udrea, când vede ce infrastructură excelentă au țările civilizate, în condiţiile în care în România nu se poate vorbi despre o astfel de infrastructură ?? A sperat/speră vreodată că am putea beneficia şi poporul român de nişte străzi,drumuri, autostrăzi cât de cât decente ??

  17. Nu are legatura cu postarea Dvs., dar simt ca imi crapa capul daca nu va scriu cat sunt de revoltata de ceea ce traiesc.
    Dupa intamplarea de ieri cu cele doua legi trecute ieri prin Camera Deputatilor, iti vine sa-ti iei campii, vazand ce pot face idiotii de pdl-isti in Parlament ! Habar n-au ce voteaza sau mai binezis ii doare-n pix ce voteaza ! Si nici nu si-au dat seama ca au gresit, decat azi, deci a doua zi dupa vot. Cum e posibil ? Pai ei nu au vazut ca PSD + PC + PNL au votat pentru ? Ce-au crezut ?
    Culmea tampeniei : toti ministrii prezenti in Parlament au votat « pentru » ! INCREDIBIL !!!!!!!!! Sunt atat de idioti incat sa nici nu mai realizeze ce se petrece alaturi de ei ? Ei nu au vazut ca toata opozitia a votat « pentru » ? Ce dracu au in cap ? Ce dracu mai cauta astia in Parlament !
    Doamne ! Care mai de care mai penibil in explicatiile « erorii « !
    Mircea Toader, acest monument de impertinentza, agresivitate si prostie ! Cum e posibil ca sute de « oi » ale PDL, UDMR, UNPR sa voteze cum le dicteaza « magarul » din frunte – Mircea Toader ?
    Alta tampenie pe care o sustine Mircea Toader este ca e imposibila aplicarea de TVA diferentiat ! Dar cum de se aplica in atatea alte tzari ?
    Este disperant sa traim in tzara in care traim !

  18. @Popa Mihail Ioan: excelenta analiza, reconfortant sentiment ca mai sunt si observatori lucizi (apropo de ‘vaaai victor, braaavo victor, tine-o tot asaaa). daca tot ‘poti si vrei’ fa ca aceste exclusivitati sa conteze domnule, nu doar sa te infatisezi acolo, nepermis de condescendent pt un jurnalist normal, darmite intransigentul care te pretinzi si sa-ti faci advertising (din ultima am aflat doar ca esti preten cu vantu, din asta om afla ca esti var de cumatru cu megalomana asta tupeista). intrebari: cum a ingropat dosarul mihaileanu, de ce i-au dat procurorii nup cum laudae fara sa le ceara nimeni, ce parere are acum despre tb, daca aceasta parere este neschimbata sau a evoluat in vreun fel, daca a sunat atunci la turcescu etc. succes:)

  19. E dreptul dvs. de jurnalist sa sperati la o declaratie in exclusivitate. Poate chiar o veti obtine. Asa, si? O sa stea pe promptere o zi, doua si apoi va fi uitata. Omul Victor Ciutacu, insa, va trebui sa-si inghita scarba si sa pretinda ca are de purtat un dialog civilizat cu o doamna. Bravo lui, daca poate! Probabil mai aveti rezerve de toleranta, de politete, de cultura a dialogului. La mine s-au epuizat toate, pentru ca traiesc o viata calcata in picioare de oameni ca Elena Udrea. Nu mai am nici timp, nici nervi sa urmaresc o ora de tupeu, minciuna, ipocrizie, prostie etc. Sa aveti succes!

  20. Felicitari pentru emisiune
    1) de ce in Romania, desi Turismul a fost declarat “prioritate nationala” nu se procedeaza ca in alte tari (turcia, bulgaria, grecia, croatia etc) cu facilitati fiscale celor ce fac incoming si cu absolut “nefacilitati” fiscale celor ce fac outgoing?! in turcia in ’89 s-a dat turism encouragement law iar apoi a fost “updatata” in 2005 si tot asa in celelalte tari
    2)de ce sustine inclusiv dansa ca exista cea mai mare evaziune fiscala in turism?!hoteluri?! nu crede ca ar trebui impartit acest turism in 2 categorii: bussines si travel?! bussines nu exista evaziune (orasele unde turismul se bazeaza pe turism de businness–80% din RO). Evaziune exista la restaurante dar si aici e aceeasi poveste cu impartirea in 2 categorii.Studiile din minister arata clar UNDE e evaziune si unde NU e pentru ca e aproape de IMPOSIBIL
    3) dansa are afaceri in domeniu…directorul dansei de hotel e mai bun decat toti consilierii angajati pe criterii de cumetrie!!!sa-l intrebe si pe saracu’ ala ce si cum!!nu il cunosc pe directorul dansei dar ii cunosc foarte bine cativa consilieri care sunt cel mult de nota 1…ca 1 se da din oficiu.
    va multumesc

  21. peste cate ministere isi poate aseza, deodata, o blonda fundul?
    nu o pot lua in serios. succes la emisiune!

  22. Intreab-o:
    1. Ce parere are despre un barbat care uzeaza de functie pentru a obtine “foloase” sentimentale de la o femeie care-i este subaltern ?
    2. Ce parere are despre un barbat care se ridica pe varfuri cand e in preajma unei femei ?
    3. Este de acord cu legiferarea prostitutiei ? De ce ?

    P. S.: Cred ca ar fi mai nepoliticos sa-i pui intrebari legate de economie, dezvoltare sau turism, asa ca trebuie alese teme care-i sunt familiare (poate chiar familiale).

  23. @everybody: in cazul in care n-ati inteles (cei care n-au fost in stare), va explic eu acum, cu subiect si predicat, ca nu ma consult cu voi asupra oportunitatii invitarii Elenei Udrea si nici nu va cer acceptul, ci doar va informez ca fac emisiunea asta care vad ca va isterizeaza dinainte sa inceapa. si va ofer oportunitatea, daca aveti chef si sunteti in stare sa puneti intrebari inteligente, de a ma folosi ca portavoce

  24. :)) Abia aşteptăm :))
    Noa, că la întrebări sigur te pricepi mai bine ca noi. Pe răspunsuri nu prea aş pune preţ… Da’ dacă ne purtăm exemplar, oare vine şi săfu’ ăl mare?

  25. Daca la alegerile poate anticipate sau din 2012
    PDL (are soarta PNTCD) nu intra in parlament. Va mai ramane membru PDL

  26. Domnule Victor Ciutacu, puteti fi va rog atat de amabil incat sa-mi spuneti si mie pentru ce nu mai imi publicati comentariile si mi-ati banat ip-ul?
    Eu va respect, va admir, si pentru mine articolele dumneavoastra si comentariile mele la ele sunt extrem de importante.
    Numai ca nu-mi cereti sa fiu inteligent cu cine nu merita.
    Parca mai spunea o persoana pe care o cunoastem amandoi asta?

  27. P.P.S.: Sa numeasca 5 colegi sau prieteni apropiati din perioada, de pretinsa tocilareala, a studentiei.

  28. @gicacontraeu: fiindca faceti spam postand link catre propriul blog la fiecare postare. cand o sa incetati, va debanez.

  29. Felicitari!inca un invitat surpriza.Pacat ca o sa fie dansezu in acelasi timp si audientele nu stiu dak vor reusi sa fie atat de mari precum ai merita.

    INTREBARI:

    1.Blaga si-a dat demisia de “onoare” pentru niste caschete.Nu au existat repercusiuni concrete in actul public al politiei dar a dat-o pentru ca imaginea Ministerului in ochii publici era compromisa. DE CE NU FACE ROBERTA ALMA ANASTASE la fel? Practic, efectul votului nu exista deci nici fapta penala dar la nivel de imagine, de “onoare”, gestul ei este infinit mai grav decat al ex-ministrului de interne.

    2.Cum explica faptul ca atunci cand erau liberalii la putere si s-a votat legea cresterii salariilor profesorilor cu 50%, toti din PDL urlau ca sunt bani dar nu vor liberalii sa fie dati, ca sunt de acord cu legea ca mai apoi sa-i acuze pe liberali de cheltuieli si mai apoi sa si taie salariile din invatamant?

    3.CUm explica faptul ca atunci in noiembrie 2008 ERAU bani, afirmatiile proprii facute chiar de catre Emil Boc intr-una dinc amerele parlamentare, dar acum spun ca liberalii au facut prapad?Avand in vedere ca la vreo luna dupa au venit ei la putere?Prapadul a fost facut in luna aceea?

    4.Lasam la o parte persoana ei publica.Ne detasam de ea.Sa se puna in rolul unui privitor impartial.Se uita la Traian Basescu.Acesta afirma acum un an ca iesim din recesiune.Cest lucru NU se intampla ba chiar e mai rau (exista date oficiale care pot confirma acest lucru).Din nou, acum 6 lunia acesta afirma ca iar iesim din recesiune si ca e bine. Din nou, acest lucru nu se intampla.Acest om e presedinte de 6 ani.Cum poate cetateanul de rand sa mai aibe incredere intr-un astfel de om?De ce ar face-o?Aici se pot folosi o gramada de exemple cand Basescu se contrazice.Asta cu recesiunea era doar un exemplu :).

    5.Cum explica faptul ca in duelul candidatilor acum un an, presedintele basescu se lauda cu realizarile mandatului sau, pensii crescute etc etc, ca mai tarziu aceste lucruri sa fie infierate de catre premier?

    Multumesc si succes in continuare!

  30. Va multumesc ca m-ati postat, in sfarsit, cu toate ca mi-ati cenzurat mesajul.
    Nu poate fi considerat SPAM pentru ca:
    1. Este personalizat
    2. Link-urile sunt ontopic
    Bineinteles ca dumneavoastra puteti posta ce comentarii vreti dar motivul nu sta in picioare.
    Nu am facut si nu voi face niciodata SPAM!!!

  31. @gicacontraeu: tocmai v-ati castigat un loc in sectiunea spam. pentru insistenta de a pune linkuri si pentru ca aveti impresia ca eu ma joc de-a chat-ul. castigati-va altfel traficul. my blog, my rules.

  32. Eu aș dori să răspundă la umătoarele întrebări:
    1.Care sunt pașii, din punct de vedere profesional, pe care i-a parcurs până acum? Adică, urmezi un liceu de top apoi o facultate de genul…., în care trebuie sa fii un student de minim nota…..; în timpul facultății mai faci sau nu ceva pt a-ți desăvârși educația; după ce termini aplici la firme de genul…..; când vei fi fost angajat de firma … lucrezi …. ore pe zi și …(eventual mai urmezi niște cursuri); te înscrii în partidul…., unde mergi … ore pe săptămână și …. (participi la ședințe, iei cuvîntul, etc). Ce faci concret pt ca la vârsta … să ai posibilitatea de a ocupa o funcție de ministru. O rog să își imagineze că sunt învățăturile dumneaei către tinerele vlăstare ale poporului suveran.
    2. Este conștientă că insultă inteligența unor locuitori ai acestei țări prin afirmațiile/comentariile/declarațiile pe care le face?
    Indiferent care vor fi întrebările mi-aș dori ca răspunsurile să fie la obiect, va fi oricum destul de greu pentru unii dintre noi să o asculte, iar în ceea ce mă privește, dacă în acestă viață voi avea ocazia să le plătesc, ei și altor personaje de genul, pt tupeul inimaginabil cu care m-au tratat și pe mine, locuitor al acestei țări laolaltă cu cei 5 milioane de votanți ai lor, o voi face fără să clipesc.
    Mulțumesc.

  33. Intrebari inteligente n-am azi, dar poate alegi vreuna din astea… Sa te vad! 😉
    – este normal ca un om politic sa atace un jurnalist pentru ca acesta il critica? ( sau, conform standardelor dvs. , de ce sunt un tonomat? )
    – care este numarul innoptarilor in structurile de primire turistica in primele 2 trimestre din 2010?
    – care sunt obiectivele pe care isi propune sa le atinga brandul de tara in urmatorii 10-15 ani?
    – care a fost cele mai umilitor moment al carierei sale politice ?
    – care este compromisul pe care nu l-ar face niciodata pentru a urca in cariera politica ?

  34. Apropo de deja celebrul vot din parlament,oare cum se simte Nuti,ca presedine a unui partid in care absolut toti sant atat de prosti de le pute capu?Acu,nu zic ca ea ar fi mai buna,da………..

  35. Doamna Elena Udrea …de ce ati mintit ca nu ati sunat la Turcescu in emisiune cand toata tara stie si va auzit la televizor ? Cum puteti sa mintiti in acest hal?

    2.Exista vre-o relatie sentimentala intre dumneavoastra si Traian Basescu, acest marinar esuat in fruntea Romaniei?

  36. Cind va debloca cofinantarea pentru proiectele de la Techirghiol? Ca este si dezvoltare si turism!
    Se gindeste sa initieze realizarea a 5 sali polivalente a cite minim 5000 de locuri fiecare pentru orasele importante din tara si a uneia de circa 10000 de locuri in Bucuresti?
    Decit sa se faca sute de salite fara viitor mai degraba 6 mari si bune. Ca Polivalenta din Bucuresti este depasita de mult.
    Cind va face pui “Proiectul Stadionul National” si in celelate foste capitale ale tarii – Iasi si Cluj Napoca?
    Cum se gindeste sa procedeze ca impreuna cu ministra transporturilor sa deblocheze marea problema a autostrazilor si a cailor ferate de mare viteza? Nu sunt povesti de adormit electoratul….

  37. Inca ceva. Cred si sustin ca repeti greseala pe care ai facut-o cu fica marinelului… Dar este, poate, doar parerea mea personala…

  38. @Hai sa dati mana cu mana: nu, ca nu-i cenaclu literar, ci emisiune politica. daca are reprosuri de facut, e libera s-o faca.
    @sclipitor: daca as fi in locul tau, eu as lua la citit o carte de gramatica sau mi-as schimba nick-ul

  39. Nu pot sa cred!! cat de tare..de abea astept sa vad asta..nu as rata pentru nimic in lume

  40. Doresc sa impletesc un pulover pentru fetita mea:doresc sfaturi in acest sens din partea d-nei ca la politica nu ma pricep.As adresa inca o intrebare:acum ca d-na profesoara e in greva de peste 55 de zile si inca traieste,vor aplica noile masuri de austeritate bazandu-se pe acest punct de referinta,adica avem proba materiala ca se poate trai si mai rau?(Scuze:incerc sa fiu ironica)

  41. De-aseara, da la mircea, ma framanta o problema, poate o-ntrebati, am inteles ca plateste cu sute de mii de euro un manual, ceva cu brendul de tara, poate un oral era mai ieftin?!? Dansa ca politician tanar, versat si de succes, nu crede ca din gura-n gura ar fi totusi mai rentabil si mai eficient?! Ori poate tocmai acea lipsa de experienta de viata, despre care atat de gingas impresionat ne vorbea marinaru’, brusc imbujorat si cu privirea aburita, nu-i permite?! Sper ca intrebarea mea sa vi se para suficient de inteligenta, altfel am dat de dracu’, ca eu n-am chef de duduie nici cat sa chiorasti un soarec!
    Sigur ca voi urmari emisiunea dar, ca si la madam ridzi, cu greu!

  42. Domnule Ciutacu va rog frumos sa o intrebati pe ivitata d-voastra.Cum sa imi rostuiesc eu viata ca persoana cu handicap grav locomotor sa pot supravietui cu suma de 293 lei pe luna?,iar un insotitor al unei persoane cu hadicap care trebuie sa ii fie alaturi 24 de ore din 24 sa o duca la veceu,sa ii dea un pahar cu apa este angajat al unei Primari si primeste unu salariu in mana de 460 lei lunar.

  43. Don Ciutacu ai dreptate cu toate alea : e emisiunea ta, blogul tau, credibilitatea ta, salariul nu iti este platit (inca) din banii nostri etc. Dar sa nu mai ai parte de noi, daca o lasi pe Nuti sa plece cu acelasi tupeu cu care vine si neciufulita. Adica pardon, daca nu ai cu Excelenta Sa o discutie la un inalt nivel deontologic, la care dumneaei sa isi poata exprima conceptiile de viata, platforma politica si idealurile pentru care lupta !

  44. Oare cat de prost trebuie sa fi,ca sa ajungi in parlament si sa votezi ca ,,tonomatul“,fara sa stii ce ai votat ?
    Ar fi foarte nimerit sa fie pusi sa voteze o lege prin care sa fie obligati sa-si…..- nu e bine ca devin vulgar –
    sa fie pusi sa voteze deci o lege prin care sa fie obligati sa faca sex cu mamele lor in public.Sunt curios daca
    o vor vota,ca sa se poata milogi de zeus sa nu o promulge.

  45. 1. De ce a oprit total finantarile pe HG 577 (DRUMURI PIETRUITE), dar in schimb a inceput un nou program de alte 10.000 de km drumuri. Ce se intampla cu contractele deja semnate si inca in executie pe HG 577. Se vor mai continua aceste proiecte? Ce pot face primarii, care sunt dati in judecata de catre constructori pe motiv de neplata a acestor proiecte?

    2. De ce nu se respecta directivele europene in privinta certificatului energetic al cladirilor? De ce a amanat doamna ministru introducerea obligativitatii certificatului energetic, desi Romania trebuia sa il introduca inca din 2007? (Prea putini auditori energetici, nu se considera un raspuns suficient.)

    3. Turistul roman de iarna, lasa anual peste o suta milioane euro in Austria, in statiunile de ski (-date oficiale-). Cu banii astia Romania ar putea in 10 ani sa isi faca super statiuni cu partii decente. De ce nu se face ceva in privinta asta?? Cel ce raspunde in minister de partii de ski, este un incompetent si trebuie schimbat cu un manager de proiect competent care sa aduca finantare din afara, sau de la UE.

    Multumesc Victore…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.