Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cu cine aduce tristul personaj de film?

Similar Posts

35 thoughts on “Cu cine aduce tristul personaj de film?

  1. Acest film l-am urmărit o singură dată.
    Nu am putut nici măcar zâmbi, deşi intenţia realizatorului a fost să ne facă să râdem.
    Nu vreau să-mi amintesc cu cine seamănă. Nu vreau să cred că s-ar mai putea naşte un altul ca acela. Atrocităţile puse la cale de el, au urmări nedrepte şi-n zilele noastre, probabil vor avea încă o mie-două mii de ani de acum încolo.
    Dacă există pericolul de a apărea cineva cu o cât de mică dorinţă de a-i călca pe urmă, acela trebuie anihilat prin orice mijloace, fără milă, fără negocieri…
    S-a putut întâmpla o dată!
    A doua oară, ne-am face cu adevărat vinovaţi cu toţii (aşa cum, pe nedrept, este Restul lumii arătat cu degetul!)

  2. DRAGILOR – TOŢI,
    Ştiţi ceva? Chaplin este prea frumos pentru rolul ăsta, dar este magnific în interpretare. Dacă însă vorbiţi de alţi hitleri, de pe meleagurile noastre, ăştia sunt de-a dreptul mutanţi, hidoşi, analfabeţi, mitocani, căzuţi în cap (unii chiar la propriu).
    SĂ FIŢI IUBIŢI!

  3. CREDETI CA ESTE NORMAL CA, IN ROMANIA DIN 2000 SI CEVA…, O LEGE A PRM, CARE ACORDA UN DREPT DE PROPRIETATE UNUI SUPRAVETUITOR AL UNUI LAGAR NAZIST SA NU TREACA DE PARLAMENT???!!!

  4. ….SuKaRit stie ce spune.E ceva mai maricel si se pare c-a prins vremurile alea.De aia nici nu-i trece prin cap sa se joace cu chestia asta.Filmul batea fix la un singur personaj,iar acesta a facut cica o criza urita cind l-a vizionat.Apoi ceva mai tirziu si-a tras un glont in cap,dupa care soferul ,rugat de acesta in prealabil,a turnat ceva benzina peste individ,dupe care s-a jucat cu niste chibrituri.Na !
    Sa luam aminte si sa nu ne jucam de-a asocierea cu alte personaje contemporane.Unii,inca,nu au uitat !

  5. Ei, “Sa traiti bine” Asa a inceput totul.Sa speram ca nu se va sfirsi ,pastrind proportiile,la fel.Desi “Baiatul nostru promite”
    infricosator de asemanator.

  6. Ce e de comentat serios aici? Se ia browserul, se intra pe youtube, se da search la “dictator”, se ia linkul si se pune pe blog. Comentariul omului era “dragut” asa ca mi-am exprimat entuziasmul.
    Basescu asta e foarte tare daca reuseste sa ne incinga in asemenea hal incat nici duminica sa nu uitam de el. Mai da-l in ma-sa ca intre timp mor oameni in fundul Pamantului si noi o ardem cu politica.

  7. Ar mai fi o varianta!Cu toate ca titanicul Charlie Chaplin nu are comparatie,cred ca ar mai putea fi interpretat (ma refer in special la al doilea filmulet postat de tine)… ca cel mai frumos vis al lui Emil Boc!)))

  8. Mihail, stai o ţârucă să ne lămurim că-i ceva bai… Nu mi-ai strigat peste gard “boşorogule!”, aşa-i? =))

    (Nu prietene, nu eram încă născut în vremurile alea, da’ mulţam….) 😉

  9. presedintele Romaniei nu are carisma caporalului Adolf, asa ca nici genii cinematografice ca sa-l parodieze. el e mic de stat si suflet atat!

  10. Voi sunteti ca-n bancu ala cu Bula, poti sa-i fluturi si-o locomnotiva, el tot la p..da se gandeste.

  11. @SuKăRiT: Sa nu ne ascundem dupa deget… eu cred ca s-au nascut deja copii fidele ale acelui personaj. Si fac lucruri chiar mai rele decat dumnealui. Atata doar ca pare totul mult mai dulce cand gazul e inlocuit de “libertate” si lagarele de “multinationale”.

  12. @Alt Dan: tocmai ti-ai luat viteza. stiu, sunt tiran si ma opun libertatii de exprimare a oamenilor care cred in democratul Basescu

  13. Mai tineti minte ? Pentru gloria poporului si inflorirea Romaniei socialiste, pentru cauza partidului – inainte!
    Tot inainte !
    Ps.
    El E !

  14. apreciez mult antenele. am multe lucruri de spus si poate se deranjeaza cineva sa ma contacteze. Radu moraru a promis o bursa pt fiul meu
    si acum se ascunde, nu mai raspunde la tel. dupa ce a facut emisiunea la tv.Poate ma contactati.

  15. Cristi C., ce-i drept e drept. Dar speranţa moare ultima, nu-i aşa?
    Sigur, unul ca el nu va mai fi! Mă gândesc că următorii vor fi mult mai “eficienţi”. La vremri noi, metode aşijderea.
    Să sperăm totuşi (speranţa, vezi?) că vom avea un dram de noroc şi nu vor ajunge la maturitate… Nu chiar toţi!

  16. Ma intreb cum naiba a ajuns asta comandant de nava si mai ales cum de i s-a dat comanda unei nave?

  17. Cu tovarasul Iliescu care inca mai vrea sa se joace cu balonul, tinandu-l strans cu sfoara comunismului. Si nea Felix motanelul se-ar juca cu motoceii..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.