Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Voi întrebaţi, Elena Udrea răspunde

Voi întrebaţi, Elena Udrea răspunde

Într-o perioadă în care isteria antimoguli a puterii a atins cote paroxistice, când stenogramele au devenit singurul obiect de studiu al poporului suveran, dincolo trecutul comun violent beligerant şi de relaţiile interuman-instituţionale inexistente, Elena Udrea a acceptat invitaţia mea la Vorbe grele. Motiv pentru care, vineri, de la ora 23, pe Antena 3, îmi voi continua lungul şir de exclusivităţi. Pentru că vreau şi pot. Dat fiind că nu datorez nimănui vreo explicaţie, închei aici mica mea comunicare publică şi vă rog ca, în măsura în care invitatea mea vă stârneşte interesul, să-i adresaţi întrebări, evitând mitocăniile, pe blog sau aici.

UPDATE: Astăzi am avut un nou termen în procesul pe care i l-am intentat lui Radu Moraru. Neînfricatul moderator de la B1 a cerut, la mai bine de un an de la depunerea plângerii mele, termen pentru a-şi pregăti apărarea, cu motivaţia că şi-a angajat ieri apărător. L-a primit: 12 ianuarie 2011. Partea bună e că nu mai poate susţine că nu ştie despre existenţa procesului. Partea proastă e că bănuiesc că vom termina judecata (eu nu mă împac) după ce se vor schimba încă vreo două regimuri politice. Din aceasă clipă, însă, nu mai sunt dispus să ascult nici o explicaţie a magistraţilor privind supraîncărcarea instanţelor de judecată.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

144 thoughts on “Voi întrebaţi, Elena Udrea răspunde

  1. 1. Pe cine vede ca fiind viitorul presedinte al PD_L?

    2. Daca Vasile Blaga va fi viitorul presedinte al PD-L, considera ca numele Elena Udrea va mai fi atat de prezent printre oamenii cu influenta din partid?

    3.Personal, ce crede ca se va intampla cu Traian Basescu in momentul in care nu va mai detine puterea (ii expira mandatul de presedinte si nu va mai avea influenta in partid) ?

  2. Parca a zis ca desfiinteaza CNI SA. Vrea sa ne arate ca face chiar ce vrea ea…una zice si alta face! Atrecut mult de atunci si Compania Nationala de Investitii e tot acolo si tot condusa de prietena ei!

  3. De ce nu se deblocheaza fondurile europene? Si de unde stim ca nu e un blat la mijloc? Atata timp cat se spune ca noi si Germania sustinem U.E., de unde stim ca nu exista interes dinafara, si cu complicitatea puterii, de a nu se acorda toti banii, ci doar atat cat trebuie pentru a sustine proiectele PDL-iste? De ce exista acum, mai mult ca inante, reguli schimbate peste noapte, anuntate in ultimul moment si majoritatea proiectelor aprobate sunt
    cele PDL-iste?
    2. Ce a mai impletit in ultimul timp? Doar e criza.
    Si de ce nu poarta pantofi marca romaneasca,Clujeana, parca, cum a anuntat in campania electorala, pentru sprijinirea brandurilor romanesti?
    Urez spor la lucru echipei udriste la pregatirea raspunsurilor.
    Si pentru ca gratie, printre altele si prezentei sale in lumea politica, am un inceput de ulcer, nu ma voi uita la emisiune.

  4. Ar trebui sa comenteze doamna Udrea de ce creditul domniei sale, contractat ca PF cu BRD inainte de campania electorala la prezidentiale, a facut obiectul interesului Parlamentului Romaniei si a condus la demisia lui Patrick Gelin? De ce a trebuit sa fie Gelin audiat in Parlament pentru un credit care este afacere privata? Cum comenteaza Elena Udrea coincidentele stranii dintre tragerile din credit si finantarea campaniei electorale prezidentiale a lui TB din 2009?

  5. cat mai are de gand sa stea in politica,cumva se vrea sa fie a doua ceauseasca, daca traia in epoca ei sigur nu se fataia atat pe la tv si nu aparaea atat de decoltata si stramta(la fuste) ca aia era de-o gelozie crasa(vezi Violeta Andrei) si cand are de gand madama sa faca un copil, sau acest lucru ii incurca planurile politice.

  6. Acel imprumut la BRD de 3 milioane € are scadenta tot la sfarsitul anului 2010? A scapat de insomnii? Cum va reusi sa plateasca atatia bani intr-un timp atat de scurt?

  7. Stimata doamna.Daca Forbes ar publica top 500 cele mai mari furturi cu acte din Romania,care credeti ca este suma ce ocupa primul loc,si cine o detine,un politician de dreapta sau unul de stanga? Multumesc.

    P.S.Pentru Victor Ciutacu
    Asta ca sa vedem cu care mana a luat.
    Cu dreapta sau cu stanga!!!?

  8. Prietene, din cate imi amintesc, spuneai apasat ca Udrea si Boc n-au ce cauta vreodata la tine in emisiune. Argumentele tale au fost ca Udrea nu are capacitatea intelectuala de a purta o discutie de o ora iar Boc s-a descalificat cu mitocania aia televizata la adresa ta ( dupa ce chipurile interventia se terminase ).

    Acum o inviti pe Udrea ???? Inteleg ca, jurnalistic, pare explicabila invitatia… dar te apreciam tocmai pentru atitudinea ta categorica…

    Oricum, nu mai conteaza o dezamagire la noianul de repulsie pe care mi l-au creat atatia politicieni. Si nu numai.

  9. 1. Are ureche muzicala? Pana la urma cine a sunat la Turcescu?
    2. Din ce plateste elicopterul?
    3. La Dezvoltare cum se dau stimulentele?

  10. Cum se face ca in aceasta perioada de criza acuta , afacerile ei si ale tuturor celor din PDL au avut succes , iar pentru guvernarea tarii nu exista alta cale in afara de taieri de venituri de la cei saraci ?
    De ce nu aplica solutiile lor de succes si in cazul administrarii statului ?

  11. Sperrrrrr sa o intrebi daca a sunat la Turcescu in emisiune. Atat.
    yes-no answer.
    multumesc

  12. Am incredere in tine si stiu ca va fi foarte interesant …
    Dar tu crezi ca ea va spune vreodata ADEVARUL despre ”explozia ” ei de bogatie , nesimtit afisata peste tot : pana si in cele mai nenorocite si sarace sate ???
    Cred ca a vut o placere orgasmica sa arunce peste geamul lui Q7 ciocolatele alea !!!
    Oricum , va fi foarte carismatica si va vorbi din varful buzelor despre DEZVOLTARE : asa , in general !!!
    Apropo : este intr-adevar o exclusivitate sa o ai pe Udrea la Antena 3 , insa , ce cauta acolo din moment ce pe la toate colturile va injura si va face in toate felurile ???

    Iar daca vrei o intrebare pentru ea : De ce nu ii ajuta pe cei de la Techirghiol , ca sa nu mai joace la LOTO ?… Nu e datoria ei sa aloce bani pentru statiuni si obiective turistice ?
    Techirghiolul era candva ceva splendid !… Pacat ca a ajuns la mana norocului de la loterie !

  13. Wow…pe bune? As baga un euro in tonomat ca sa vad asa ceva.
    Felicitari pentru interviu,cred ca vreti sa intrati in istorie anul acesta cu exclusivitatile.

    Intrebarea acestui umil cetatean ar fi : Doamna Udrea,in manualul de brand turistic se specifica si realizarile brandului romanesc pana in momentul de fata? Multumesc.

  14. Eu as intreba-o daca a cunoscut vreodata sentimentul de rusine?
    Pe langa intrebarea asta poate retorica, as mai intreba-o urmatoarele:
    Cum crede ea ca il va convinge pe Basescu ca la cei 36-37 de ani are destula experienta de viata pentru a fi premier.
    Care considera ca e experienta sau invatatura cea mai valoroasa pe care a dobandit-o in functii atat de inalte in stat.
    Daca ar fi sa faca o paralela intre functiile publice ocupate si ocupatia ca avocat pe care intelegem ca a avut-o inainte, pe care o considera mai laborioasa in raport cu beneficiile si de ce?
    Cam cat a fost efortul efectiv depus de subalternii dansei si de ea pentru a produce mizeria de LEGE A TURISMULUI (link aici) si daca ea cu pregatirea ei profesionala de baza (n.b. e avocat) e multumita de rezultat.
    Daca ii apreciaza pe colegii dansii de cabinet ca fiind competenti si in stare sa imbrace functiile cu care au fost investiti, si ce o califica pe dansa pentru o astfel de apreciere.

  15. 1. De ce a taiat fondurile ptr realizarea mai multor retele de canalizare in judetul Sibiu?
    2. A restituit creditul de la BRD?
    3. Care este implicarea dansei in afacerea ALRO anchetata de Ciprian Nastasiu?
    4. Se considera un bun roman?
    5. Poate enumera 3 realizari majore de cand activeaza in politica?
    6. Ce beneficii am eu, un cetatean obisnuit, din activitatea sa de pana acum (ministeriala si politica)?

  16. Chiar nu sunt curios de ce ne poate spune dama, oricum nu sunt decat minciuni invatate de la mentorul ei.. Bine ca ai anuntat sa nu-mi fac program, asa caut alta alternativa….

  17. 1. s-a gandit mult inainte de a imparti pantofi cu toc persoanelor afectate de inundatii?
    2. ce a fost in capul ei cand impartea ciocolata prin geamul deschis al Touareg-ului? erau acei copii niste spalatori de parbrize la colt de strada?

  18. Victore te rog s-o intrebi pe d-na blonda de ce sunt contracte semnate de CNI, pentru lucrari de infrastructura ( cu finantare majoritara UE ) care nu se deruleaza ( sunt intarziate chiar si un an – licitatii castigate, contracte semnate, etc dar care nu se deruleaza), in conditiile in care se tipa peste tot ca nu absorbim fonduri europene? Si daca raspunde ca nu sunt bani pentru acoperirea a 10-20% din finantare ( care revin guvernului) intreab-o daca bani pentru toate achizitiile/contractele cu dedicatie pt firmele PDL ( conform relatarilor din presa ultimilor luni) au fost…
    Iti raman profund indatorat daca-i pui aceste intrebari ( eventual dau si-o bere 🙂 )

  19. D-na Udrea cand plecati ca ne-am saturat de incompetenta dumneavoastra,politica pentru dumneavoastra e o palarie prea mare,deschideti o casa de moda lansati un parfum veti avea sanse mai mari de afirmare pozitiva.

  20. Maestre esti super tare cu exclusivitatea asta !!!
    Va rog nu mai faceti precum la Vantu si nu o menajati pe Udreacu cu “sa trecem” ca nu merita.
    Intrebari :
    – Cine naiba a sfatuit-o sa faca toate prostelile alea din teritoriu : cu calul. cu costumul de maramures, cu ciocolata si pantofii etc ? Are un consilier de imagine ?
    – Madam Udrea e deconectata de realitatea romaneasca. De ce crede ca nu trebuie sa cunoasca realitatile economice ale Romaniei ?

  21. @ Victor Ciutacu
    Bănuiesc că toate întrebările sunt legate de politică şi nu am să adresez o astfel de întrebare.
    Eu sunt unul dintre cei care comentez foarte des pe blogul doamnei Udrea. Întrebarea mea este… de ce nu a mai găsit doamna Udrea niciodată timp, de la alegerea domniei sale ca deputat, să mai stea “la o vorbă” cu cei care comentează pe blogul domniei sale, aşa cum făcea înainte de a fi aleasă.

  22. 1. Cu cât a crescut procentual numărul de turişti străini, veniturile generate după folosirea primului brand de ţară “România the land of choice” şi la al doilea brand, eventual estimări, fiind recent folosit, “România explore the Carpatian garden”?
    2. De ce crede, ca părere personală, că numele domniei sale este frecvent asociat cu “puterea la vârf”? Inclusiv în textul actualei moţiuni este plasată pe locul doi deşi în ierarhia oficială a puterii nu ocupă acest loc.

  23. 1. Sa aleaga Elena varianta pe care o considera corecta luand in calcul urmatoarele:
    – majoritatea populatiei are macar un neuron
    – raspunsul lui Basescu cu privire la imaginile in care lovea sau nu(nu are importanta)copilul
    A)rezultate alegeri:
    -basescu 2%
    -altul 98%
    B)Basescu actualmente tarat prin inchisori pentru mita (a primit mita plasa de tantari de la termopanele lu’ Ioana de la apart. de 1mil euro)
    C) PDL istorie si Elena Udrea ministru in cabinetul Adrian Nastase

  24. 1. In ce domenii de activitate are atata succes sotul dumneaei, incat familia Cocos afiseaza o opulenta ce tradeaza sume imense obtinute, desigur, din dividende impozitate conform legii
    2. Cum comenteaza barfa de maidan (cu toate acestea crezuta de foarte multa lume) ca este amanta D-lui Basescu ?
    3. Daca are cunostinta de ce si-a dat demisia Dl. Andrei Plesu de la Cotroceni, dupa doar cateva zile in care a fost consilierul D-lui Basescu ?
    4. Cum apreciaza succesul actiunii de promovare din China ? Cum apreciaza succesul brandului “frunza” ? S-au efectuat studii de impact ? Ce decizii va lua daca se dovedeste ca acesti bani au fost aruncati pe fereastra – intr-o perioada de criza in care li se cere romanilor sa stranga cureaua pana le ies ochii din cap ?

  25. Draga Victor,

    Felicitari pentru profesionalismul tau. Meriti premii, medalii, diplome dar mai presus de toate respectul nostru ca si consumatori de media.
    Udrea stie ca nu-i va fi caldut. Tu ai insa anumite calitati care fac din tine un profesionist. Sunt mandra de tine!!!

  26. Ce a realizat pentru cei din Colegiul 25?
    Daca vrea sa-si aminteasca cum era la cules de porumb, o astept la anul la bunici. Ii ofer 40 ron/zi(7-19)dar a doua zi sa plateasca impozitul pe venit.

  27. Mai conteaza intrebarile? Tu vei intreba, cucoana va raspunde cum a fost antrenata si atat. Poate mai vine cu un biletel, pentru Boc de data asta.

  28. Are de gand sa se retraga vreodata din politica ? Si daca da, cand ? Ce parere are in general de aparitia stenogramelor in presa ? E bine, e rau ? Cine crede ca va fi viitorul presedinte al .ro ? Care va fi, in opinia sa, viitorul politic al P.D.L. in general si al lui base in particular, dupa urmatoarele alegeri ? Care e cel mai bun politician roman din opozitie? Cine mai e presedintele Norvegiei ? A avut vreo implicare in ne-alegerea lui Turcescu la TVR ? A sunat sau nu la Turcescu in emisiune ? De ce refuza invitatiile la emisiunile antenelor facute pe subiecte din parohia ministerului unde e responsabila, din initiativa proprie sau la ordin ? Care este, in opinia personala, imaginea ei in ochii romanilor ? Sa numeasca trei lucruri pe care le-a facut in cariera de ministreasa si care au influentat direct si nemijlocit calitatea vietii romanilor. Este de acord sa faca publice in mod transparent, TOATE contractele in care sunt implicati banii publici si pe care si-a pus semnatura de cand e ministreasa ? De cand e in guvern, a facut vreodata presiuni sau a raspuns la presiunile altora ?

  29. Avem “Vorbe grele” mai rar dar cu mai multa greutate. Sper ca nu o veti lasa sa “treaca peste”.

  30. chiar mi-as dori sa vad cum explica DANSA pe post invitatia pe care le-a adresat-o chinezilor…si anume “Vino in Romania sa-ti gasesti jumatatea”

    multi au folosit notiunea…”turism sexual” dar poate doamna ministru are alta explicatie

  31. Invitatia este normala, acceptarea este normala.
    Apoi,ma astept la numeroase revelatii gen Ion Cristoiu, dupa interviul cu El. Basescu.

  32. De ce ministerul pe care il conduce nu initiaza analiza de costuri la firmele care realizeaza reabilitarea termica???
    Reabilitarea termica ajunge la 10.000 EUR, sume percepute de aceste firme in proportie de 20% beneficiar, 80% buget, pentru lucrari ce cu greu ar costa 2.000 EUR. Asadar 6.400 EUR intra nejustificat in contul firmelor direct din buget, ‘pt ca ele pot’. Avand in vedere ca licitatiile pentru astfel de lucrari sunt castigate in foarte mare masura de firme ‘colorate portocaliu’ in detrimentul companiilor mari, de renume, intrebarea mea devine retorica. Dar totusi, insist. Multumesc!

  33. As dori sa o intrebati daca si acum mai este convinsa ca are pregatirea necesara pentru ocuparea acestei functii in statul roman.
    Ce calitati scolare si profesionale a dovedit de-a lungul anilor? Cred ca cel mai mare defect al romanilor este acela ca nu avem simtul masurii.

  34. Eram sub impresia că nu are ce căuta la VG. Îmi amintesc că ai zis (nu mai ştiu exact) ceva de genul “absolventa de particulară nu vine la VG” şi credeam că la Udrea te referi.

  35. Pai si cu ,, fa chivuto!” si cu ,,hai sictir”, cum ramane. Recunosc e tare de vizionat, dar incep sa nu mai inteleg.

  36. Intrebari de cultura generala – ca tot e ministrul turismului:
    1. Care sunt cele 3 brate ale Dunarii in Delta?
    2. Care este cel mai inalt varf din Romania si care este inaltimea lui?
    3.Prin cate capitale trece Dunarea si care sunt ele?

  37. :)))))) Nutzi asta e belea :)))), oricum am azi s-a turnat un nou film “Cascadorii Rasului” desi suna haios numele, pentru noi draga ciutacu este horror, cum sa votezi ceva in parlament si sa nu sti ce :)))) Superb, eu inca sunt socat, sa zici frate am votat ceva n-am stiut, :)))))))))))))))))))

  38. 1.daca ar putea compara onorabilitatea fostului presedinte al Germaniei, Horst Kohler(care si-a dat demisia pt. o chestiune derizorie, as spune) si cea a presedintelui nostru.
    2. ne crede cretini?
    3.si-a platit datoriile pt. care nu mai doarme si , daca da, cum?din ce bani?

  39. “… evitând mitocăniile.”
    Zău, Imperialule Imperator, măcar una… aşa, mititică? 😉
    Nu?! No bine, porunca-i poruncă. 🙂

  40. Vine la televiziunea mogulului ?
    Scuipa si apoi pupa?
    Ce a facut domnia sa pentru sectorul in care a fost votata? O s-o vedem la urmatoarele alegeri sau candideaza pentru Primaria generala ?

  41. Care este relatia Romaniei cu presedintele Norvegiei, dupa ce am intrat si noi in UE?

  42. A! Mi-ar fi de folos sa stiu cum sunt eu urmasul lui Traian? Sa dezvolte ideea despre Traian…

  43. Felicitari,Victore,si sper sa-ti reuseasca….adica sa nu-ti traga teapa.As intreba-o pe domna Udrea,cum apreciaza dumneaei ca se poate ocupa concomitent de dezvoltare,infrastructura,turism,cu pretentia ca in asemenea ani de criza ar fi de dorit sa si performeze,avand in vedere ca meseria dumneaei de baza nu se refera la nici unul din aceste domenii,in care e mare nevoie de persoane avizate,care sa scuteasca macar remunerarea unui lot consistent de consilieri pe meserie si directori.In consecinta,cum ar reactiona,daca opozitia ar numi la Justitie ministru: un medic,o invatatoare,un agronom,un sofer? In al doilea rand,as intreba-o daca acum,inPDL,sunt oameni care nu ar trebui sa fie acolo si care ar fi acestia?

  44. update: PD_L a votat “din greseala” scaderea TVA la alimente. Lovitura “sub centura” lui… Ce parere are d-na Udrea despre asta?

  45. Ciutacu rules!!!! esti ff tare Victore ca reusesti sa o aduci pe prima blonda a tarii la tine in emisiune dupa atata razboi (faza cu tarana din buletin ramane memeorabila). sunt sigura ca o sa ii acorzi multa clementa in rest o sa urmaresc cu inters discutia.

  46. Am observat ca astia vin la tine ca dai dovada de bun simt si incerci sa fii cat se poate de impartial.
    Astia nu merita asa ceva.”Ori suntem golani ori nu suntem”

    Intrebarea mea ar fi:
    Doamna Udrea sunteti contienta cat de urata sunteti de popporul suveran?

    Cam atat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.