Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Videanu de la Unitatea „ciocu’ mic”

Videanu de la Unitatea „ciocu’ mic”

Ce m-a frapat, însă, din relatarea de presă de la Târgu Jiu nu a fost atât obsesia rezolvării situaţiei profesionale a lui Ionel Manţog, explicabilă prin faimoasele şi transparentele trocuri ale pediştilor cu Marin Condescu, ci referirile agresive ale ministrului Videanu faţă de situaţia de la CE Rovinari. Un demnitar al statului român şi-a permis, asta apropo de îndelung invocata independenţă a justiţiei, să ameninţe un fost director general, pe care l-a destituit între timp, că, dacă nu-şi ţine gura, o să se sature de dat cu subsemnatul. Adică deja brevetatul concept „ciocu’ mic”. Videanu ştie despre nişte fărădelegi comise de nemulţumitul vocal şi le ţine la sertar? Iar procurorii sunt la cheremul său? După ştiinţa mea, conform Codului Penal, asta se cheamă favorizarea infractorului, complicitate, şantaj şi ingerinţă politică în actul de justiţie.

Mai mult, aici

P.S. Deranj mare la candidatura deontologului plătit TRU

Comentarii

comentarii

Similar Posts

53 thoughts on “Videanu de la Unitatea „ciocu’ mic”

  1. S-a tot comentat ca in tara asta nu mai este nimic de furat.Pai noi ne cam pierdem vremea cum se face dreptate in aceasta tara sau cum stam cu statul de drept. Ne-am dat cu presupusul cum sta smecheria si ne-am napustit cu totii sa facem ordine .Apoi am inteles ca inainte de a da intr-un caine trebuie sa sti cine-i stapanul.A fost nevoie de un latrat “oficial” care sa ne arate cine conduce haita.Si uite asa cainii latra si caravana trece.
    Cat timp Videanu era la primarie, ne ocupam de matusa Tamara si termopanele lui Nastase.Videanu era mare boier pe atunci, schimba borduri si-si cumpara in buricul capitalei hectare de teren cu doi dolari metru patrat , ca vorba aia “dela binele poporului atarna binele nostru”.
    Acum deh ,a fost ales ministrul economiei si s-ar zice ca nu prea mai are ce fura, pardon, ce-si insusi.
    Are fratilor, caci vrea sa concesioneze hidrocentralele care inca mai sunt la stat. S-a intrebat cineva cu ce se ocupa Videanu in perioada crizei gazului?
    Pai tot presa sa “autosesizeze” DNAul cu privire la afacerile lui Videanu cu parcurile si terenurile statului?
    Pe cand presa se va sesiza de afacerile ,cu proprietatile private cat si ale statului, ale angajatilor din primarii? Situatia nu este singulara.Oare s-a sezizat DNA ul cum angajatii primariilor si-au permis sa instraineze propietatile celor cu acte in regula?
    Chiar nu vad ca tribunalele sunt pline de astfel de cazuri?

  2. -Alaturi de foarte multi “alesi bine informati” are atitudinea mai sus mentionata , doar se stie ca pestele de la cap se-mpute ( dar garantat domnilor “alesi”, n-o sa se mai curete de la coada) .-Astfel de oameni fac legile si tot astfel de oameni le aplica!!! , ce , vreti ca el sa faca altfel decit sefu`????? Credeti ca daca vom mai sta mult cu capu-n nisip ca strutu , n-o sa avem si noi (din nou) parte de ceva ce va semana f.bine cu “dreptatea” comunista ???????? , nici nu trebuie sa va uitati decit la atitudinea pe care o au “patronii” zilelor noastre(cer scuze celor foarte putini care fac exceptie) , citi pasi credeti ca mai sunt necesari pentru a ajunge in situatia de mai sus , mai ales ca majoritatea “patronilor” sunt cei veniti din rindul doi , trei ale defunctului (oare?) PCR ?!?!?!?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.