Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Viaţa ca o continuă întâmplare fericită

Viaţa ca o continuă întâmplare fericită

Întâi s-a întâlnit, întâmplător, cu un olandez, care căuta competenţe prin România şi care l-a angajat manager la fabrica lui de împachetat piepţi de pui pentru NATO. După aia, l-a întâlnit, întâmplător, într-un birt la moda şi la o cântare cu Joe Cocker sau Cesaria Evora, pe Bogdan Buzăianu, mogulul energiei, primul dintre băieţii deştepţi ai patriei. Din cele două întâmplări, au rezultat un olandez fără fabrică şi un contract de energie ieftină pentru orezăria fostului comandant de vas. Tot întâmplător, cel mai celebru frate de preşedinte din România s-a întâlnit cu o livadă de piersici şi a rezultat o ameninţare cu moartea, live, la adresa lui Mugur Ciuvică.

La fel de întâmplător, s-a văzut în benzinărie cu Bercea Mondialu şi i-a botezat frumuşică de nepoţică (pe alde înjunghiatul Mercedes sau pe alt limuzin disponibil al neamului îi năşise în avans neamul lui DragăStolo). Din cauza aceleiaşi pârdalnice de întâmplări, a ajuns omul şi să petreacă revelionul în Grand Canyon cu cel mai bogat vameş din Constanţa, pe care acum îl caută la icre DNA. Mi-e şi groază să mă gândesc ce viitor o să aibă, în paralel cu lupta anticorupţie, averea în cauză.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

84 thoughts on “Viaţa ca o continuă întâmplare fericită

  1. Unde-i vorba de “afaceri curate”,caz în care “lupta anticorupţie” n-are nici o treabă, coincidenţe se mai “întîmplă”.
    Banzai!

  2. Sa speram ca se va reintalni cu Bercea Mondialu, dar nu in benzinarie ca data trecuta ci la parnaie.

  3. Ca pe mosia lui tata-su…
    Tara lui Brecea Mondialul..
    Halal sa-ti fie popor roman.
    Neam cu suflet de sluga…si pres

  4. Inatamplator a castigat si Basescu a doua ora alegerile si tot la inatmplare traiesc si romanii.Am reusit sa “fug” din tara celui care parjoleste campiile si otraveste fantanile,de teama ca ne vor cotropi romanii.Marinarul nu intelege ca tara nu e cotropita ,ci locuita de romani.Ma uit in urma cum acest capitan “de situatii de urgenta” da foc caminului in care se afla familia mea si pentru care nu mai pot face mare lucru decat sa le alin finaciar suferinta.
    P.S.: imi cer scuze .d-le Ciutacu dar nu am avut timp sa fac acel mini-reportaj despre Japonia.Din fericire munca imi ocupa tot timpul.
    Va doresc sanatate!

  5. Ce ai enumerat acolo sunt lucrurile pe care le-a aflat presa. Cate sunt cu adevarat doar ei stiu. Imi este scarba ca un presedinte (nu neaparat Basescu) si fratele lui sunt implicati in asemenea combinatii dubioase cu tot felul de infractori.

  6. Sunt curios sa vad cum nu se va intampla nimic. Am vazut ca procurorul a scos pieptul in fata si a decalarat ca are probe solide, iar inculpatul va suferi in cele din urma.
    Oricum, la noi, increngaura de coincidente bizare, sesizate doar de oameni nebuni, a devenit o obisnuinta. Noi, oamenii de rand, parca nici nu mai simtim cate ticalosii se intampla la nivel inalt si tacem, tacem…si iar tacem.
    Mie mi’a placut foarte mult cum se tavaleau pe jos tigancile alea. Asa o umilinta scarboasa, de neinteles, numai la astia vad. Nu vreau sa se apuce acum nu stiu care sa spuna ca sunt rasist, dar cred ca am dreptate.
    Ce lucruri imputite se intampla in tara asta…

  7. Victore, Bercea Mondialul are vreo declaratie de avere facuta. Adica intreb si eu de unde are bani. Are o firma de paza sau imobiliare ceva ca nu inteleg? e o intrebare sarcastica:)

  8. S-ar putea sa avem noroc de fapte si declaratii epocale in viitorul apropiat…Bercea e atit de timpit ca sigur se va bate in piept cu prietenia lui cu famiglia Basescu – sint curios ce va spune atunci Chiorul…bineinteles, ceva de genul “nu am fost eu, a fost pixelul albastru, rusine Dinu Patriciu”, dar curiozitatea ramine…

  9. Nu este nimic intamplator,cine se aseamana se aduna.Nici nu ma mira faptul ca prezidentialii fustelor inflorate isi iau flit de la alti presedinti(Sarkozy) si implicit schengen au si ei serviciile lor de informatii deh ce sa-i faci. Circul pe care il fac ei de genul ,,noi luptam cu coruptia,noi respectam legea,, este de prost gust si provoaca voma Romanilor din moment ce conducerea acestei tari este formata de o colcaiala de infractori si politicieni infractori.

  10. sandu anghel a inceput cu un bar in draganesti-olt,bar ce se numea “mondial” , de aici si porecla sa; iar faptul ca e cel mai bogat din olt e o minciuna.

  11. habar n’ai ce coincidenta draculu’ e si intre ANSVSA, personaj si ceva baieti, unii de prin port, altul care mai bintuie pe la cotroceni, pe linga fratele prezidentiabil…
    cind ai sa afli despre asta, daca vei afla din comunicate de presa oficiale, inseana ca lucruile sint “pe bune”, daca vei afla pe alte cai…. sper sa fii deja departe, fericit posesor al unui milion de euro. 😉

  12. Victor, esti rau. Nu crezi in coincidente. De ce ii iei poporului speranta? Puteam si noi sa speram ca se ne vom vedea la benzinarie, intamplator, cu Fat Frumos. Sau cu Pestisorul de Aur. Sau cu Zana Maseluta. Oricum, personaje de poveste. Si ai venit tu si ne-ai zis ca nu crezi in intalniri intamplatoare. Si puf! A explodat Pestisorul de Aur. Pentru ca el oricum nu creste in benzinarii. Ci numai in acvarii selecte… Ce sa caute, intamplator, la benzinarie???

  13. Declaratia deputatului N.Paun m-a dus cu gandul la lupta dintre Harap-Alb si Greuceanu….
    N.Paun a argumentat:” Mondialu’ nostru era la o intalnire intergalactica cu alti mondiali”
    Hai ca s-a rezolvat si misterul asta.Ne faceam atatea griji ca Bercea e un oarecare….Tiganusul va fi eliberat peste 28 de zile timp in care povestea va fi fost deja uitata.Va mai aparea cateo minge la fileu,insa meciul e departe de a fi inceput ,asa ca nu conteaza in ce parte a terenului cade mingea.Se pune ca e tusa?

  14. Dl Ciutacu , stiti ce ma frapat cand am vazut prima poza cu Mircea Basescu si cu tipul ala cu alura de comisarul Soric, ca Mircea Basescu seamana cu un Hitler cu ochelari.
    Am vazut emisiunea dvs de la antena 3 cu dna senator din partea pdl (singura pe care am vazut-o la antena 3) mai blonda, imi scapa numele, care a stat la un pahar de vorba cu dvs., dar ce mi sa parut mie interesant a fost ca si dna senator considera ca ce a facut guvernul boc-basescu , adica taieri si concedieri, a fost bine pt Romania si reforma (eterna) in aceasta tara, de parca ar recita o litanie budista. Adica chiar toti pdl-isti din parlament cred ca ce a facut boc si basescu a fost si este bine pt Romania sau numai o parte, restul au facut ciocu’ mic !!?

  15. Ei , si ce ? Ia sa vedeti cum se va lauda Base in direct, cu raportul pe justitie, cum munceste prezidentul impreuna cu guvernu’, Pedeleu’ si cu DNA-ul( ?) impotriva coruptiei, cum se sesizeaza Parchetul din oficiu numai pentru unii( nu si pentru personajele subiectului dvs)…Sa nu-i uitam pe “nasii” Stolo, sefi de la Parchete sau instante.
    Asi pune pariu ca mondialu’ iese basma curata si in dosaru’ asta.

  16. io cred ca tu scrii cu atata insistenta si incrancenare despre presedintele nostru pur si simplu pentru ca esti invidios ca acesta este un om atat de popular printre toate pledurile si preşurile sociale! este? la urma urmei, tu de ce esti prieten cu Gadea sau Badea sau Oana Dobre etc, cu care ai tot felul de colaborari si afinitati? asa si dl presedinte si fratele domniei sale au dreptul sa se asocieze si sa se imprieteneasca cu oamenii cu care au cele mai multe afinitati, nu?

  17. Draga Victor, o sa-l ai pe constiinta pe Mircea Basescu. Nici nu sti ce cruciada impotriva coruptiei si mafiotilor a pornit de doua saptamani incoace Traian Basescu. In urma denuntului tau o sa-l ia pe frate-sau pe faras chiar inaintea altora, ca sa dea exemplu de impartialitate.
    De unde am aflat de cruciada asta? De la marele exeget Dan Turturica care, intr-un editorial fluviu, ne da un raspuns surprinzator la intrebarea careia credeam ca ii cunoastem cu totii raspunsul: “de ce este acum Traian Basescu euforic?”.
    Daca nu vei sterge trimiterea la blogul meu, cititorii tai vor putea descoperi acolo un comentariu pe tema asta.

  18. Bercea e doar un infractor si atit. Nu poti sa suprapui imaginea acestui infractor peste minoritatea tiganeasca. Madalin Voicu si Nicolae Paun s-au suparat de pomana.

  19. Doar cand citesti sau vezi articole de genul asta, iti dai seama defapt, cat de prosti suntem 🙂 (unii dintre noi).
    Prosti in sensul ca punem botul la jegosii care behaie la televizor de dimineata pana seara, la rotatia cadrelor din guvern, la telenovelele basiste cu mascati si procurori…cand defapt tara asta nu a avut nici o sansa, nici macar pentru o secunda.
    Cum sa progreseze un stat cand se fura in halul in asta? 🙂 Nu prea stiu cum sa reactionez…sa plang sau sa rad? Tara asta nu mai este o tara…este o caricatura. Furtul nu este o exceptie…este institutionalizat. Toti fura…de la vladica la opinca. De la cei mici la cei mari. Dar in vreme ce furtul unei paini sau al unei gaini te baga in zdup, furtul unor miliarde direct din buzunarul statului te face ministru sau presedinte.
    Jegul este prea mare in tara asta 🙂 Nu cred ca mai exista solutii. Suntem in situatia in care ne-ar costa mai putin sa radem tot, si sa incepem de la 0, decat sa incercam sa reparam ceva. Moral suntem la pamant. Nu imi fac sperante ca jegul este doar la varf. Singurul motiv pentru care pulimea de jos nu fura, este pentru ca nu are ocazia. Daca ar fi pus peste noapte in pozitie de conducere, ar fura cu ambele maini. Sunt foarte foarte putine persoanele care mai au un dram de cinste.

  20. Ne amuzam dar suntem in rahat.Daca mai stau portocaliii pana in 2012 se alege praful si pulberea de Romania.

  21. @ Drujbaru …singura (mica)
    diferenta este ca in timp ce pentru majoritatea ,,pulimii de jos,,furtul reprezinta apucatul zilei de maine pentru cei care conduc aceasta tara furtul a devenit un hobby.

  22. Nimic despre “cooptarea” lui, de catre Oita, in firma Desintco, care urma sa intermedieze tranzactii cu armament ? In opinia mea, asta a fost cea mai scandaloasa implicare in vreo afacere a mezinului Basescu, chiar daca ulterior s-a retras din firma.

  23. Coane Victor, da’ la ce ne foloseşte că-i arătăm pă puhavii ăştia cu deştu’. Ei “şade” frumos pă curu’ lor gras şi îşi “râde” în barbă! Zău aşa, dacă se va alege vreunul din ei cu niţică pârnăiţă, nici un bai, după ieşire n-are cum să le fie rău!
    Mi-e şi mie silă de ei, da’ nu-mi fac inimă rea, nu merită!

  24. Staţi mă liniştiţi că justiţia cea independentă o să-şi facă treaba bine de tot şi în maxim 2 zile interlopul e iar cu sabia în braţe, că deh…nu e pericol public. Ce naiba, voturile din şatră nu se contabilizează?

  25. Ati urmarit ilustrul discurs prezidential de azi?

    Cica el si frasu nu au avut niciodata treba cu neregulile si ilegalitatile!

    GOGORITA!!! Chiar frcsu povesteste cat de mari contrabandisti erau ei candva! NICODATA inseamna NICIODATA !!!!

    E interesanta si declaratia asta

  26. @balbeck Dacă te naşti cu tabla împărţirii în ADN, poţi avea şi 10 000 de dosare penale, că tot aia e. Trebuie doar să te orientezi puţin şi gata.

  27. Am aflat metoda prin care partidul anticoruptilor va frauda alegerile locale.Se vor da 400 euro pe vot si se va folosi stilul suveica,adica:in fiecare sectie de votare ,un votant va intra cu un buletin de vot din afara sectiei,va vota ,va filma buletinul cu votul sau,folosind telefonul mobil,va introduce in urna buletinul,va lua buletinul gol,obtinut in sectie ,cu sine si il va scoate in afara sectiei ,unde ,in acelasi mod ,va fi preluat si folosit de altcineva.Au nevoie de un asemenea vot la fiecare sectie.Pe langa aceste voturi ,vor veni si voturile pedelistilor fideli.Cam asa am inteles ca va fi procedura de fraudare a voturilor,stil suveica.Ceva gen votul Ebei.Nu stiu cate sectii de votare vor fi ,nu am idee cate voturi de genul asta vor fi in diaspora,dar cam asta este intentia.La alegerile din 2009,nu reusisem sa inteleg ce metoda urmau sa foloseasca,aflasem ceva ,dar nu stiam metoda lor,nu am inteles-o,abia mai tarziu mi-am dat seama.In diaspora,au retinut actele celor care venisera la ambasade cu treburi uzuale,au semnat listele de vot in locul oamenilor,iar astia nici macar nu au stiut ca au votat.Dar ei au aparut ca au votat.Iarasi nu am treaba cu subiectul,dar poate afla opozitia si ia masuri din timp.Au pregatit o groaza de bani pentru fraudarea alegerilor si cica nu exista bani.

  28. Cu declaratia lui Basescu,am facut o nebunie…… Mi-am spart televizorul…de nervi! Of! Ce m-a enervat individul! In viata mea n-am spart un obiect,iar acum……. Mi-e rusine! ca mi-am iesit din fire…

  29. Ah, cum s-a pierdut cu firea fetita aia la conferinta de presa! Avea mingea ridicata, doar s-o trazneasca si sa puncteze! Sugerati-i lui gadea ca, la astfel de evenimente, sa trimita la cotroceni reporteri cu singe-n instalatie, intrebatori fara frica si cu intrebarile la ei, barbati sau femei pe care sarpele cotrocenist nu-i poate hipnotiza!! Ah, cat am suferit!

  30. @alien: mai bine timida si sa puna intrebarea ei decat intrebarea de la Turcan, ca predecesoarea

  31. Astept cu nerabdare arestari de vamesi din portul Constanta…. mi-e teama insa ca pe acolo “nu se trece”! Nu de alta, dar… dar s-ar intra pe teritoriul lui Adonis… neam cu Zeus 🙂

  32. Si ce?Vorba lui frate-său:e persoană cu functie politică?Si la ce le-a ajutat(vorba aceluiasi„înalt frate”)prietenilor?Unul e acum la popreală,probabil,ceilalti ar trebui să se teamă de un eventual„va urma”.Întrebarea ar fi dece se întâmplă răul doar unei părti din cuplul de prieteni,iar partea de „os domnesc”zburdă fără griji?

  33. b.m. si b.m. s-au intâlnit pe malul marii … la docuri
    Victor, suntem in tara sufletelor vândute.
    E ciudat ca nu l-a saltat decât dupa ce si-a atacat nepotul. Pana acum, unde a fost acest om, la Seminarul teologic?

  34. Victore, anul trecut le-am semnalat colegilor tai, Dana Grecu si Radu Tudor, ca patronul (crismarul din Eforie) restaurantului la care s-a desfasurat petrecerea botezului Mircea Basescu – Bercea Mondialu, a ajuns (dupa petrecere) directorul Sanatoriului Techirghiol;

    subiectul a fost atunci abordat de catre ei cam 5-7 min

    🙂

    vad ca diseara vei fi invitat la emisiunea lui Razvan Dumitrescu

  35. I wanna be a billionaire,oh fucking…..them!
    Nu am putut sa nu imi aduc aminte de IRI,care tot asa statea in fata la INTER si trecea pe acolo un mare boss de la ALCATEL.Cum doar IRI stia franceza de balta necesara boss-ului a devenit reprezentantul ALCATEL in RO.B.D. la munte si la mare,ce mai!
    Iar,nu am putut sa nu imi aduc aminte de prea cinstitul Yasim,care a preluat afacerile lui Haysam,cind in toata lumea averile teroristilor se confisca.Dar,la noi statul e reformat,mai nou.
    In rest,ce fericiti erau si ce bine se simteau ambii frati in compania interlopilor.Mai lipsea ,ca dupa ce i-a legat nasei cocoseii la git sa ii lipeasca si nasului o suta de coco pe frunte.
    Hai bafto delodelo!

  36. Victore,

    Mi-ar mai stinge nervii daca veți PROBA limpede la Subiectiv CAT DE SENIN MINTE cel mai experimentat contrabandist al tarii! Dati CITATE cu BUF si povestea audio pe care ti-am trimis-o!

    Prea multe vorbe, prea putine dovezi … care-s atât de la îndemână!

  37. Va rog sa explicati fatucelor prompteriste ca ceea ce a spus Bercea – “fratii mei” – nu se refera la gradul de rudenie ci la “cei mai buni prieteni ai mei” adica fratii Basescu. Vezi expresia clasic tiganeasca “ce faci/tu esti fratili’ meu … sau altele asemenea”

  38. In tarile civilizate daca un ins vrea sa dea foc la casa vin politia, salvarea, pompierii,psihologul, negociatorul,presa si vreo cativa gura casca.In Ro nu stiu care autoritati apar dar stiu sigur ca mai apar inca 100 de insi spunand:sefu te ajutam si noi cu bricheta.Asta e problema noastra a celor 100 de pipirei care spera sa obtina ceva avantaje sustinand un nebun.

  39. Dacă se chinuie niţel se întâlneşte şi cu Haissam şi rezolvă singur problema extrădării, îl botează creştin (ca să nu fie fra-su singuru’ care “a creştinat un musulman”) şi îl aduce la mânăstire la Jilava.
    Necunoscute sunt căile domnului… Mirciulică a lu’ Băsescu.

  40. Si uite-asa din niste gainari bisnitari ajung in capitalismul pdlist mari si respectabili oameni de afaceri. Problema e ca si economia tarii o trateaza tot ca pe o bisnita cu Buf. Si plapanda Turcan, saraca nu vede nici o legatura. Luati-i domnilor panza de pe ochi, cand o intalniti! Nu de alta, dar da impresia ca sufera de cataracta.Cred ca n-ar vedea legaturi intre astia si Bercea Mondialu nici dac-ar avea sub nas ditamai lanturile.

  41. Mondialu e un mafiot analfabet(ca l-am vazut ca are reale calitati de prompterist) care se lafaie in bani. Cum a facut asta banii nu stiu. Stiu doar ca sunt “un rahat” de medic rezident, castig 1155 roni in mana dupa 6 ani grei de facultate(am zis facultate nu scoala de balet), ma expun zilnic la niste minunatii cum ar fi TBC, Hepatite B, C, cine stie, poate si la HIV si la multe minunatii din astea(cine le are deja cred ca stie cum e viata cu ele) si statul ma plateste suficient cat sa imi pot achita chiria(ca rezidentiatul se face in clinica universitara, oras mare, nu?!) si minunata intretinere lunara de 1600 de roni, din care caldura e 1400. Pai sa nu iti vina sa te lasi de scoala si sa te apuci de dat in cap, de jefuit, de politica?!

    Cred ca am batut recordul national la intretinere(e calculata la 2 persoane)

    Mai stiti pe cineva care sa plateasca atat?!

    Asa ca ma uit consternat si asa cum zici tu, Victor,cu scarba la persoane gen Bercea Mondialu, Mircea si Traian Basescu, Boc, Udrea, Cocos, Turcan, si TOTI CEILALTI fie ca sunt biznismeni, mafioti sau politicieni, INDIFERENT DE CULOARE POLITICA sau de ORICARE CULOARE si stii ce imi zic?! Ca mi-as dori sa vina unu si sa le puna pusca la cap si sa le faca paca paca tuturor.

    Daca ei asa inteleg sa ne conduca, din punctul meu de vedere poa sa se duca dracului. NU IMI PASA
    Si ma rog la Dumnezeu sa nu ajunga sa ii tratez de vreo boala, pentru ca sufletul nu m-ar lasa sa nu ii tratez, dar as face-o “romaneste”, cu scarba si sictir, chiar fara sa imi doresc si m-as uri pentru asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.