Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Vă mulțumim!

Vă mulțumim!

Într-o prăbușire generală, Vorbe grele a crescut într-un an cu 40%. Sunteți 1,4 % din piață. Cu voi se pot câștiga/pierde alegerile. Atât putem, atât vă oferim. Nimic n-ar fi fost posibil fără fidelitatea voastră. Alexandra, Jeni și Victor vă mulțumesc.

http://www.youtube.com/watch?v=g5qeSSbsCZM

Comentarii

comentarii

Similar Posts

100 thoughts on “Vă mulțumim!

  1. Pe blogul acesta se intampla intamplari de pe taramul celalalt, taramul irealului!Nu mai rescriu comentariul!!!

  2. Va urmaresc cu mare placere, si sper ca in capul nostru al tuturor se va face lumina si in final vom intelege ca ceea ce se intampla acum in frumoasa tarisoara, nu cred ca are echivalent pe planeta Pamant, si vom lua masurile necesare, adica vom face ceea ce ne roaga la fiecare patru ani cei ahtiati dupa ciolan “VOM VOTA”. Ministri “gen Superman”,capabili sa conduca trei ministere odata,(nu se pune ca fiecare are specificul sau),un presedinte care poate lua cele mai importante decizii in carciuma,si tot acest spectacol de opereta numit “guvernarea Romaniei”
    Va doresc numai bine si mult succes in continuare.
    Mihaela Marinescu

  3. As vrea sa adaug doar atat :
    “inteligenta este relativa, prostia infinita” A.Einstein
    Mult succes in continuare si tineti-o tot asa poate creste si la noi “relativitatea”

  4. Scriam in comentariul ‘inghitit’de net, ca din nou invat alfabetul, dar de data aceasta in domeniul muzicii, cu toate ca ziceam ca pana acum l-am invatat. De fapt, oricat de bine pregatit sa fii profesional, intr-o viata, abia ajungi sa inveti alfabetul meseriei, imi spunea un renumit prof.dr.doc in chirurgie-ortopedie, Fazakas.
    Daca initial m-am impotrivit sa ascult muzica rap, azi m-a facut D-l Ciutacu sa revin la sentimente mai bune si sa incerc sa inteleg aceasta muzica. De fapt, nu ne place ceva din domeniul culturii, artei, muzicii atata timp cat nu intelegem mesajul ce se transmite.
    Astfel ziua de azi a fost consacrata pentru descoperirea originii muzicii in general. Marele Richard Wagner a postulat ca ‘primul limbaj al oamenilor trebuie sa fi avut mare asemanare cu cantecul’. Muzica a aparut ca fiind de la inceput o melodie – o “vorbire cantata” folosita chiar de primii oameni, Adam si Eva.
    In rap versurile sunt livrate la ‘modul recitativ’ pe un fond instrumental mai mult sau mai putin elevat, mai mult sau mai putin accesibil. Si Puya ne demonstreaza ca versurile lui sunt deschise, accesibile.
    Nu vreau sa fac aici ‘teoria chibritului’ elogiind rapul si pe unul dintre reprezentantii de marca a genului, Puya; incerc sa descopar adevaratul motiv al d-lui Ciutacu pentru care, tocmai azi, cand vorbeam de ‘goana pentru ceva nou’ ne-a oferit spre digerare nu atat muzica ci textul scris de Puya pentru “Change”. Si cu riscul ca nu-i va cadea bine indraznesc sa fac o paralela intre modul dumnealui de a aborda ‘belele’ unei Romanii scapate din haturi si modul lui Puya de a critica Romania de azi. Ideile celor doi mari ‘analisti’ privind anormalul ce domina in tara sunt foarte asemanatoare, doar ca unul-Puya, recita intr-o cadenta precis stabilita pe un fond instrumental iar D-l Ciutacu foloseste ‘vorbirea cantata’in emisiunea dumnealui pentru a transmite cam acelasi mesaj ‘ambalat’ intr-un mod cu totul si cu totul original.
    Felicitari!

  5. Victor, apropo de alegeri, de ce nu postezi un poll (vot) pe blog (pana in noiemb.): “Cine va fi urmatorul presedinte?” Sunt curioasa sa vad ce ar vota lumea. Eu vreau sa votez impotriva lui Basescu, dar vreau sa stiu care are fata de oponent 🙂 pana acum imi par cam palizi contra-candidatii

  6. acum te bati parte-n parte cu realitatea … 1.4 … e bine bine, cred ca o depasesti pe Bruma cand prezinta Meteo! :))

  7. Pe Ciutacu îl ajută ( pe lângă cap) şi faţa: gravă, de muntean, cu trăsături bolovănoase, genul intelectualului “viril” şi bătăios,un soi de Papini amestecat cu Cesare Pavese.Adesea cred că păcătuie tocmai prin excesul ăsta de testosteron. N-ar strica să-şi dea cu nişte ojă, să poarte un ştramp, să mai pupe nişte yin ( nu neapărat ca Bendeac – 🙂 săvârşind acel mesotos aristotelian, adică echilibrul dintre prea mult şi prea puţin. Oricum, e bine că există. Pentru mine ( ca telespectator) rămâne singurul realizator de emisiuni politice care într-un promo făcea referiri la Kafka…Îi propun o rubrică similară la Jurnalul: “Cuvinte grele”!

  8. Nu sunt in dispozitia cea mai buna, ca s-a ratacit un comentariu; incerc dupa cam 12 ore cat a trecut de cand l-am postat sa-l rescriu. Aveti va rog ‘putintica rabdare’

  9. Niciodata nu este prea tarziu sa inveti! Ziceam ca Puya este apreciat nu numai de tineri ci si de adulti. Este unul dintre rapperii cei mai buni cu toate ca abia are 30 de ani. Albumele le scoate pe ‘banda rulanta’ aproape (cum D-l Ciutacu, scrie articol dupa articol!).Puya nu creeaza o muzica de ascultat.S-a decis, ca si alti rapperi sa-si imortalizeze gandurile si sentimentele prin intermediul muzicii rap compunand si interpretand propriile texte. Este singura muzica care spune adevaruri despre viata, de zi cu zi,in Romania de azi.
    “Change” face parte din ultimul sau volum, aparut foarte recent,”Romanisme” in care Puya trage concluzii vis-avis de societatea romaneasca pus pe nevoie de senzational din presa autohtona, pe pseudovedetele aparute peste noapte din nevoia trusturilor de presa de a obtine audienta si pe tendinta generala de a urmari la televizor subiecte socante, frivole si vulgare. Puya declara cu amaraciune: “Din pacatre aproape intreaga societate a intrat in acest joc al nevoii de senzational”. Ce trist!!

  10. Ionut … ai grija ca se supara Badea;))!
    Victore la mai multe sezoane si toate in crestere ;)!!!sunt curios: daca castiga iar Base il aduci in emisiune??….
    bafta!!!!!

  11. Felicitari pentru atitudine,curaj si coloana vertebrala!
    Zilele trecute am asistat la o lovitura de stat! Nimic nu este intamplator,mai ales in politica! Basescu va castiga alegerile,va instala dictatura personala si pe cea a PDL,
    va dizolva Parlamentul dupa alegeri(nu degeaba a pregatit chestiunea cu referendumul asupra unicameralului in ziua alegerilor prezidentia-
    le),va modifica prevederile constitutionale in sensul largirii prerogativelor prezidentiale si reducerii celor ale Parlamentului,va modifi-
    calegea de organizare a sistemului judiciar in sensul subordonarii justitiei(ex.va desfiinta CSM,va desfiinta inamovibilitateajudecatorilor
    etc)va modifica legea partidelor politice ceea ce va conduce la desfiintarea opozitiei politice (partidele care vor mai ramane vor fi doar pentru coloratura democratica), toti oponentii vor fi incolonati catre Parchet,s.a.m.d.
    L-ati auzit ieri pe Boc vorbind deja despre dizolvarea Parlamentului dupa alegeri daca acesta nu va accepta Guvernul propus de marinar?Vorbesc toti pedelei cu siguranta,la fel ca si baselu ,pentru ca totul din plan pana acum le-a reusit!Nici locul si nici data anuntarii candidaturii baselu nu le-a ales intamplator! Imi doresc sa ma insel!
    Sa auzim si de bine desi ma indoiesc!Singurul lucru pe care il mai putem face e sa ne prezentam la vot! In rest,Dumnezeu cu mila!

  12. Cel care l-a intrebat pe Basescu, ieri la Sannicolau Mare, daca mai candideaza, era consilier PD-L. Traian Basescu a raspuns “Da”.
    Cum comentezi?

  13. @soim: habar n-aveam. daca-i asa, e si mai vizibila facatura.
    @antisauprodanvoiculescu: o sa va dezamagesc, dar nu va voi indeplini mica fantezie kinky. am editorial in JN, n-am nevoie de nici o rubrica noua.

  14. @antisauprodanvoiculescu
    Va felicit pentru cum l-ati definit/caracterizat pe dl Ciutacu.E perfect si mie imi place foarte mult.
    Cu stima,
    Ioanap

  15. Am o mare rugaminte. Sa puneti accent in aparitiile dvs. pe tema “cum sa protejam turismul electoral” si pe necesitatea, in acest sens, a adoptarii solutiei pe care a ales-o PNL, cea privind eliminarea listelor suplimentare, fiecare avand drept de vot in sectia de care apartine. E singurul mod de a scapa de incertitudinea unui vot multiplu. Va multumesc anticipat.

  16. NOI va multumim ,in special tie, pentru talent, franchete ,verticalitate si nu in ultimul rand pentru

  17. D-le Ciutacu nu credeti ca atata critica la televizor inpotriva lui Basescu ai va aduce si mai multe voturi?
    Stiti ca sa mai votat pentru Basescu doar pentru ai da lu Nastase un vot negativ, cred ca si acum se va intampla la fel numai ca acum se va da votul negativ inpotriva televiziunilor, ia ganditiva Antena 3 Realitaea tv critica de 5 ani . Numai la sinteza zilei se toaca zinlic inpotriva lui Basescu si sa ne ierte Dumnezeu aceleasi persoane aceleasi fete de ani de zile cam complicata situatie in cazul in care Basescu castiga .
    Si cum ramane cu inpartiabilitaea jurnalistilor critica acei jurnalisti angajati de Voiculescu si de Vantu?
    Nu imi este rusine nici cu B1tv aia nu au audienta
    Nu sant fan Basescu… v-am scris Dumneavoastra si D-lui Badea doar din respect si apreciere.

  18. Din comentariile citite am retinut ca se recunoaste ca D-l Ciutacu este “singurul realizator de emisiune politica” care ne mai trimite si la un Kafka, Falco, Hava Nagila, Puya, etc.si totusi cei mai multi evita sa comenteze asemena subiecte si ‘aluneca’ din nou spre politica, cu toate ca unt de acord ca “politica este cea mai mare …”
    Dar, de, chiar este la moda

  19. Victore, bravo. Nu ma mira cresterea de audienta. Fara sa fiu neaparat un telespectator fidel, ma uit uneori la Vorbe Grele pentru ca tu ai “prostul” obicei sa fii egal cu tine insuti in atitudini. Nu iti impartasesc mereu parerile, dar imi place ca ai principii dupa care te ghidezi. Chiar si defectele tale miros a consecventa. Poate doar Bogdan Teodorescu te egaleaza la acest capitol (si Mircea Badea, dar el deja e “un caz”).

    Stii, la inceput, acum cativa ani buni (pe cand era acreditata la Parlament), Andreea Cretulescu promitea sa faca la fel. S-a pierdut pe drum, din pacate.

  20. Mereu se va gasi vreun idiot care sa gangureasca despre cultul personalitatii. Vor veni la tine pe blog… Se sufle putin in fund, astfel se va mari statuia…

  21. Inopinantul Base!

    Pentru 6 decembrie, fratioare,
    Mos Nicolae si-a luat in dotare
    O nuielusa pentru cel care
    A mintit la Sinnicolau Mare!

  22. buna parere in legatura cu alegerile dar vor merge in numar mic la vot din pacate cu emisiunea numa bine

  23. Victore,

    Te salut dupa ceva vreme de absenta la scris. Si vreau sa-ti spun ca nu ma mira deloc. Daca-ti amintesti, in primul meu post la tine pe blog (pe care l-ai si gratificat cu un raspuns) ziceam ca initial nu mi-a placut stilul tau mai de mahala, dar ca ascultandu-ti ideile am inceput sa-mi dau seama de reala ta valoare. Si cred ca sunt multi ca mine. “Sinteza zilei” nu a putut decat sa-ti fie de ajutor in aceasta crestere. A, si ceea ce ma intriga cel mai mult la personalitatea ta jurnalistica e diferenta uluitoare de stil dintre Ciutacu in scris si Ciutacu la TV.
    P.S.: Transmite-i te rog tu lu’ Badea (care imi ignora posturile sau le cenzureaza, desi nu injur niciodata) ca isi pierde din simpatia celor ca mine promovandu-l pe Capatos la el in emisiune. Capatos n-are nevoie de promovare. Face si-asa audienta cu caru’. Plus ca imi place sa cred ca cei care se uita la “In gura presei” n-au nici o legatura afectiva cu lumea prezentata de Capatos, iar a-i lua aluia apararea in conflictul cu Botezatu (la care m-am uitat pe Youtube, dupa care nu am mai mancat nimic doua zile) e dizgratios. Nemuritor si rece e cel mai bine. A, si mai zi-i te rog lu’ Badea ca un blog are nevoie de libertate de exprimare. Nu exista nici un soft care sa verifice posturile si care sa le opreasca pe cele ce contin cuvinte licentioase si atat? Tu barem te ocupi de blog continuu si aprobi posturile de la o ora la alta, asa incat ideile se dezvolta, oamenii isi raspund unul altuia si nu e doar un spectacol in care fiecare scrie doar ce i trece prin cap si fara legatura cu altceva decat cu postul principal si cu pozitia autorului.

  24. Pentru ca piata audiovizualului este mereu radiografiata, in conditiile unei piete care stagneaza sau inregistreaza o “prabusire generala”,pe ce mizeaza emisiunea Vorbe Grele pentru cresterea cotei? Cat la suta a contribuit “impartialitatea jurnalistica”, pe care o aplica d-l Ciutacu, la cresterea share-lui?

  25. Se stie si in rural despre dvs.Incercam sa schimbam si pe aici mentalitati.Sunteti o mare bucurie pt mine,caci altfel mi-ar fi viata tare seaca.As spune ca mai aveti mult de lucru sa se-auda si la cei neinformati.Stiu ca faceti mmai mult decat se asteptau adversarii nostri,dar se poate si mai mult?Mie mi se pare ca inca nu avem destui de partea adevarului si mi-e teama ca nu mai apuc o tara indreptata spre normalitate.Va respect si doresc intregii echipe de oameni “faini” putere si inspiratie pt o lupta ce nu este dreapta,avand in vedere cat de puternici sunt inca mincinosii.

  26. domnule ciutacu am si eu o intrebare ca am vazut prin emisiuni ca va ocupati si de segmentul asta ca sa spun asa . de ceva vreme la mine in cartier sunt terorizat de niste baieti care imi cer intr-una bani pentru ca asa vor ei in caz contrat amenintandu-ma ca imi fac foarte mult rau mie si familiei mele si ca ma vor supune la umilinte fizice si verbale atat pe mine cat si pe familia mea . baietii acestia sunt baietii unor jmecheri foarte cunoscuti care au aparut si pe la tv . ma terorizeaza intr-una ca vor bani daca nu o sa fie rau ! ce sa fac in situatia asta ? la politie nu ma pot duce pentru ca mi-e frica de ce s-ar putea intampla dupa razbunari etc …ce ma sfatuiti sa fac ?

  27. Avînd în vedere că ”electoratul” Antenei 2 este niţel tabloidizat, audienţa emisiunii tale e chiar foartze bună.

  28. Mai am putin si vomit cand vad cati manipulati si dusi cu pluta au scris pe blogul tau. Am fost in preajma ta cand ai lucrat pentru guvernul Nastase, stiu de ce ai fost capabil si cate avantaje ai obtinut si nu pot decat sa recunosc ca iti trebuie mult tupeu, nesimtire si multa minte sa poti manipula si minti chiar si o mana de oameni cu care te lauzi pe aici ca ti-au crescut audienta. Dar este o vorba din popor: unde-i multa minte este si multa prostie. La tine este multa de tot. Mi-am dat seama si de ce nu te prea mai critica nimeni pe blogul tau. Oamenii seriosi si responsabili nu-si prind mintea cu prostii, pierd timpul degeaba. Este ultimul mint pe care-l mai pierd cu tine si cu tot trustul vostru de doi bani.

  29. @Lumi: daca nu probezi in urmatoarea jumatate de ceas acuzatiile pe care le-ai scris, cu siguranta ca nu mai calci pe aici.

  30. felicitari pt audienta.
    cifrele voastre sunt doar pe urban dar in si zonele rurale sunt oameni care va urmaresc si nu sunt timpiti ca sa se lase manipulati. aceasta idee este alimentata de unii frustrati de propria neputinta de a ne convinge ca ei sunt mai buni.
    e prima data cind iti scriu dar va urmaresc aproape fiecare emisiune a ta si a lui Gidea si m-am saturat ca tot felul de cretini sa spuna ca publicul vostru este usor de manipulat de parca am fi papusi fara creier, suntem o multime de oameni care traim realitatea catidiana din Romania si cel putin in cazul meu nu ma uit la voi ca sa-mi formez o opinie ci pt ca prin vorbele voastre imi aud gindurile. felicitari inca o data

  31. Urmaresc la tv doar Badea pentru si putin din Sinteza Zilei ( intre 21 si 22 imi adorm micutii, doi baieti de 5 si 3 ani). Imi place de voi , toata echipa Badea, Ciutacu, Radu Tudor, Mihai Gadea, in schimb nu-l suport pe “D-nul LAPTOP”. Sunteti destepti si imi place, dar va respect cel mai mult pentru un lucru, ca vorbiti atat de frumos de nevestele voastre si desi sunteti inconjurati de toate fufele proaste si reduse mintal nu va incurcati cu ele ( cel putin asa dati impresia si chiar cred). Imi plac barbatii care isi aleg o femeie de calitate si nu umbla cu toate curvele cu buze injectate. Am admirat oameni la televizor si dupa ce am auzit cu cine au iesit la masa, au decazut total in ochii mei. Asa ca baieti ramaneti asa si vorba lui PAUL NEWMANN ” De ce sa mananc un sandwich in oras cat am o friptura acasa”. Succes!!! Felicitati pe toti cei pe care i-am enumerat.

  32. felicitari, victor! felicitari si colegilor tai!
    “vorbe grele” incep sa-si arate greutatea! sper sa se rupa niste spinari si cefe groase sub greutatea asta!:)
    la mai mult si la mai mare!
    :*>:D<

  33. Felicitari domnule Ciutacu! Avem nevoie de mai multi oameni ca dumneavoastra in aceasta tentativa de tara.Va doresc mult succes pentru urmatoarele emisiuni,sunteti genial!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.