Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Vă mulțumim!

Vă mulțumim!

Într-o prăbușire generală, Vorbe grele a crescut într-un an cu 40%. Sunteți 1,4 % din piață. Cu voi se pot câștiga/pierde alegerile. Atât putem, atât vă oferim. Nimic n-ar fi fost posibil fără fidelitatea voastră. Alexandra, Jeni și Victor vă mulțumesc.

http://www.youtube.com/watch?v=g5qeSSbsCZM

Comentarii

comentarii

Similar Posts

100 thoughts on “Vă mulțumim!

  1. oamenilor nici nu trebuie sa ne multumiti ,e deajuns ce faceti ,NOI SUNTEM AIA CARE AR TREBUI SA VA MULTUMIM PT TOT CE INDURATI SI VOI!! …ca doar sa fii cretin si sa crezi ca ceea ce faceti voi e aja “Floare papadie la ureche ,hopa sus Ioane” …luatzi-o ca pe o tranzactzie VOI AVETI ACEL “CEVA” DE CARE AVEM NOI NEVOIE IAR NOI VA RASPLAATIM PRIN A FI CU URECHILE CIULITE LA CE AVETI DE ZIS FIINDCA O ZICETZI SI MAI ALES O ZICI , VICTOR ,FOARTE BINE!! DACA ZIC CA VA IUBESC SA NU O LUATZI GRESHIT:))

  2. Intr-un interviu D-l Ciutacu a fost intrebat:”Ce unitate de masura avem in Romania pentru greutatea vorbelor?”.Raspunsul a fost:”N-avem, din pacate…”, rostit cu un fel de oftat.
    Citind insa simplul “Va multumesc” mi-am dat seama cata greutate pot avea vorbele; cat de multa satisfactie, placere, bucurie, recunostinta, gratitudine este concentrata in aceasta sintagma fata de audienta emisiunii Vorbe Grele.Prin doua cuvinte alaturate, nu la intamplare,s-a subliniat importanta fidelitatii audientei la aceasta crestere de 40% a succesului emisiunii, ‘intr-o prabusire generala’.Dar de la sine inteles, fara munca asidua, plina de abnegatie a
    echipei nu s-ar fi ajuns nici la 1% de crestere. Echipa, in frunte cu D-l Ciutacu, si-a dat seama ca audienta ‘vrea’ permanent ceva ‘nou’. Si poate a preluat cate ceva din mobilitatea pietei publicitare unde se schimba produsele relativ repede; cum ar fi:”Trebuie sa schimbam praful de spalat din doua in doua luni, sapunul, hidrantele si toate nebuniile pentru ca apar niste obiecte noi”. E goana dupa nou, si asta asteptam si noi telespectatorii. Tot timpul asteptam ceva nou, ceva altfel. Si echipa de la Vorbe Grele a raspuns acestei solicitari cu brio, nescapand din vedere nici criteriile calitative ale emisiunii, pentru ca daca ‘acel nou, acel altceva este ‘impachetat intr-un ambalaj indoielnic, nu are sanse de succes, si in nici un caz nu duce la crestere spectaculoasa.
    Felicitari D-lui Ciutacu si intregii echipe! La mai mare!

  3. Ai crescut pentru ca dupa parerea mea ai ceva de spus si o faci bine. “Vorbe Grele” nu e doar o alta emisiune care umple spatiul virtual, este un reper pentru noi

  4. am gasit o poza foarte interesanta si sunt curios daca va place.
    PS. Felicitari in rest pentru tot. Pieleanu s-a virusat sau am senzatia eu?

  5. Dumneavostra dati sens citatului:
    “Nu spune puţin în vorbe multe, ci mult în vorbe puţine.” – Pitagora
    Noi va multumim pentru ca existati!

  6. Consulta un genist privind gradul de pericol ai una mie de tone de munitie. A fost cat pe ce sa ramanem fara Constanta. (bomba Hirobima= doua zeci de mii tone ech. TNT), deci de doua zeci de ori mai mare dar a fost “atomica”.

  7. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Felicitari !Succesul e al Dvs. si al colegilor.Stiti ce vreti,stiti ce spuneti,stiti ceea ce se intampla cu adevarat.Cei care va urmaresc stiu si ei.
    Aveti mereu invitati-oameni- imbracati,cum ati hotarat.Apreciez mult acest lucru.
    Va doresc in continuare succes si sa progresati mereu, pastrandu-va coloana dreapta.

    Cu multa apreciere si respect,
    IoanaP

  8. Domnule Ciutacu,
    Stiti de ce va creste audienta?
    Pentru ca incam mai speram ca de ieri viata noastra sa nu devina portocalie (adica sa respiram portocaliu, sa bem portocaliu, sa mancam portocaliu, sa mergem la toaleta portocaliu)!!!!!!!!!!
    Pentru ca inca mai speram ca veti reusi sa impiedicati desavarsirea partidului stat portocaliu!
    Pentru ca inca refuz sa cred ca sunt un cetatean prost si in cei 17 ani de scoala nu pentru asta am studiat!
    Pentru ca INCA refuz sa cred ca DACA NU sunt portocaliu, nu mai am nici-o sansa in ROMANIA!
    Pentru ca refuz sa FIU CONDUS de tandemul Elena-Traian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Iar daca si Dvs. veti ceda……..nu ne mai ramane decat azilul politic!!!!!!!

    Ps. Propun sa incepem cu interzicerea importului de portocale!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. Felicitări!

    E o performanţă demnă de remarcat, mai ales dacă avem în vedere faptul că, din ianuarie 2009, jumătate de emisiune concurează chiar cu „Sinteza zilei” (care are aprox. acelaşi target). Şi mi se pare că şi cu somnoroşii de la Realitatea.

  10. Vorbe grele tinde sa depaseasca pragul unei simple emisiuni politice.Felicitari echipei si mai ales realizatorului!
    Probabista interesul ca ratingul ar fi mult mai mare daca lumea si-ar manifesta interesul pe care il dezvolta atunci cand aude numele “Victor Ciutacu”.
    In Brasov aveti multi ultrasi,iar Scripcaru nu cred ca e unul dintre ei.:))

  11. Felicitari! Am citit cu emotie informatia despre cresterea ratingului! Inseamna ca mai exista speranta….Numai sa nu ramanem la stadiu de vorbe! Toti trebuie sa facem ceva pentru schimbare! Parca as dori sa o apuc si eu!

  12. Felicitari si la mai mare. Vad k incep sa piarda din ce in ce mai mult teren Realitatea fata de Antene…Mult succes sau “succesuri”, sau “succese”? :))

  13. Domnule Ciutacu, felicitari!
    Voiam sa va spun ca in timp ce la TV se vorbeste despre criza si instabilitatea monedei, in Sannicolau Mare, judetul Timis, trece o masina pe fiecare strada sa invite oamenii la intalnirea cu insusi seful statului-Traian Basescu. Sa vedeti cum in cateva zile s-au facut reparatii de drumuri, s-au plantat trandafiri,etc. Covorul rosu lipseste. Lumea arde in foc, baba se piaptana! Mi-e scarba. Ar face bine Basescu sa se incline in fata locuitorilor, ca asta e oras PD-list si la alegeri sunt carati oameni cu masina oficialitatilor orasului si dupa un “brain wash scurt” unde li se spune cu cine sa voteze daca vor canalizari, groapa de gunoi si altele, sunt lasati sa puna stampila pe cine “trebuie”.
    SA SPERAM CA ESTE PRINTRE ULTIMELE DISCURSURI DIN POZITIA ASTA, PENTRU BASESCU!!!

  14. felicitari si la mai mare !!! Ai demonstrat ca nu trebuie neaparat sa aduci nulitati si dezbracati in emisiune sa faci rating. Si “dezbracatul” mental place, la exceptiile care prefera o carte in locul unei televonele.

  15. Felicitari Victore…
    Numa sa nu o mai nivitzi pe aia mica a lu` marinar, nu de alta da mai vomit o data…
    Incerc si eu pe cat pot sa`mi conving toti cunoscutzii sa mearga la vot, sa nu ne mai procopsim inca 5 ani cu vajnicul marinar… Din pacate, deziluzia este foarte mare si multi nu mai vor sa auda de alegeri, dar incerc sa`i fac sa intzeleaga ca nu castiga nimic nemergand la vot…
    Inca o data mult “succesuri”:> si sa ne auzim cu aceiasi crestere si anul viitor…

    adrian cosmin

  16. dle Ciutacu rugati-i peM.Geoana si pe Crin A.sa nu depuna motiune de cenzura pt. ca Base asta asteapta.Mai bine sa le ceara sa vina cu bugetul pe anul viitor,cu legea pensiilor,cu legea electorala,cuLEGILE SIGURANTEI NATIONALE [care sunt in responsabilitatea Presedintelui si nu a fost in stare sa le adopte pe timpul mandatului ].Asa ar fi mai bine.Sa-i fiarba in suc propriu.Oricum pana pe 15 noiembrie trebuie sa vina cu o noua formula de guvern in Parlament.Atunci pot sa-l tranteasca si sa i-l puna in brate lui Base ca sa mearga cu el cu tot in turul 1 si 2.

  17. Singurul meu regret, in ceea ce va priveste, este faptul ca “Vorbe Grele” se suprapune pentru o jumatate de ora cu “Sinteza” lui Gadea, deci dilema este mare… Fratilor, de ce ne puneti in postura asta dificila de a alege? Spre deosebire de alegerile prezidentiale, unde lucrurile sunt clare (adica, Jos Baselu’!), mie, unul, imi este foarte greu sa hotarasc pe ce buton al telecomenzii sa apas. Sunteti buni, dom’le, asta e… Felicitari, nu va tradati idealurile (cum am mai vazut la niste unii “fosti”)si rupeti-le capu’, deci! Stima

  18. Asta dovedeste, in afara de faptul ca sunteti damn good cu tot cu echipa, ca nu suntem o natie de imbecili care vrea doar pornotv. Mogulii media, mai ales cel de la Intact, care se considera vizionar si progresist, ar trebui sa inteleaga cat rau face tot gunoiul revarsat pe sticla in fiecare zi. Din tot sufletul, succes in continuare, oriunde ati fi, orice ati face.

  19. Eu stiu ca stau la Vorbe grele si ma simt flatata ca cineva imi multumeste pentru asta; dar trebuie sa recunosc ca ma mai uit si la B1 ca sa vad pana unde poate merge slugarnicia unui ziarist care are exact aceeasi motivatie pentru afirmatiile sale ca si Basescu: “eu stiu pentru ca sunt ziarist” Mai nou, spune ca el stie deoarece sta de vorba cu multi din strainatate…As vrea si eu niste adrese ,sa-l pot verifica……….

  20. Ai crescut in audienta pentru ca tot criticand-ul pe marinar ai dezvoltat un mimetism al detestabilelor lui populisme. Uimitor pentru mine e ca ai avut pana acum doar 1% pentru ca stilul tau atrage audiente mai mari la alte posturi. Sunt sigur ca la OTV ai putea sa-ti dezvolti personalitatea mai bine.

  21. Felicitari tuturor!Imi doresc sa ramai in continuare acelasi profesionist.

  22. Felititari! Ma uit si eu pe net la voi. Succes in urmatoarele 50 de zile si poate scapam de tiran!

  23. D. Ciutacu puteti sa ii trimiteti un mesaj lui PIELEANUL cand poate fi obiectiv si echidistant , si nu asa de influientabil cu accente nationalist dictatoriale, o rusine pentru un sociolog , care mai mult e pe la televiziuni si nu la munca .Aseara vineri l’am vazut la D. Firea cu buldogul ii canta in struna si propunea arestarea fara judecata a unor tigani care fac nuntiile in cort in sectorul 5 , asta fara judecata ,”sa vina jandarmi sa-i aresteze domnule ministru”-RUSINE,tot vineri dimineata la’ti putut vedea pe asa zis profesorul si maestrul PIELEANUL la congresul PSD unde dadea o limba in cuvantul ala de trei litere membrilor PSD,asa ceva nu am vazut la un sociolog echidistant .VA rog Domnule CIUTACU stiind ca va fi foarte greu sa-i transmiteti mesajul meu (fiindu-va prieten , sau amic).Acest PIELEANU nationalist, simpatinzant convins PD-L cu rataciri PSD si PNL , ne tot explica la emisiunile prin care e invitat cum nimeni nu e mai buna ca BASESCU si ca nimeni nu’l poate dobandi in alegeri , cu :”LA ORA ASTA ”sau ”IN MOMENTUL DE FATA ” fara nici o dovada cand vorbeste , va urmaresc emisiunea de un an si nu l-am vazut o data cu dovezi ci numai din gura , in acest sens e BUN GURIST , atat de moment .Va doresc bafta si la mai multe emisiuni , sa mergeti tot asa .Cu stima si respect sociolog profesor JACKAB Dan Spania!

  24. Oare se supara D-l Ciutacu daca ii spunem ca ne bucuram ca dumnealui ne insoteste in ‘goana’ noastra a telespectatorilor dupa ‘ceva nou’, dupa ‘ceva altfel’practic promovand o muzica senzationala, invitandu-ne sa savuram atat muzica rap/hip-hop cat si un text despre Romania de azi asa cum o vede rapperul Puya.
    Mai ascultati-l o data!
    Mai revin la ideea aceasta, dupa niste documentari.

  25. Speram să avem un week-end liniştit, cu ştiri pozitive de genul “un şoricel curajos a înfruntat o pisică şi a câştigat”. Zău aşa. No chance! Dai drumul la televizor şi îl vezi pe Becali prezidenţiabil, elucubrând asupra şanselor sale la scrutinul din noiembrie. Mai mult, îl auzi perorând asupra turului doi al alegerilor, despre posibilitatea de a intra alături de Băsescu, despre cum îl bate el pe Antonescu etc. Ce se întâmplă cu România? Asistăm la prohodul bunului simţ. Să scrie cineva repede epitaful…

  26. Si inca ceva, daca nu se lanseaza maine Oprescu, vine Becali luni la Vorbe Grele ? 😀
    Sper ca nu! 🙂

  27. avantajele faptului ca nu traiesc in Romania:
    1. pot sa deschid televizorul si sa nu vad circ!
    2. nu trebuie sa ma plang zi de zi de haosul din tara.
    dezavantaj imi vine doar unul singur in minte acum: nu pot vedea emisiunea Vorbe Grele pt ca nu-i online:(

  28. Multa sanatate pe viitor.
    Conteaza calitatea, nu cantitatea, insa atunci cand cantitatea e corelata cu calitatea, e minunat!

  29. Apropo: Astazi Traian Basescu si-a lansat “catitandura” (de parca isi imagina cineva ca nu o va face). Insa acum sunt curios daca toate vizitele alea (electorale) de prin tzara le va face tot cu SPP-ul si S-ul de n’jde mii de euro, care, ca tot veni vorba, pentru cei pudibonzi, sunt platiti din banii nostri.

  30. Incepe Apocalipsa (daca mai avea cineva vreun dubiu): Base si-a anuntat, cica spontan, candidatura la prezidentiale… Dumnezeu sa dea minte si putere romanilor de a veni, in numar cat mai mare, la vot si de a alege pentru un viitor cu-adevarat european si demn al Romaniei. Amin!

  31. Chinocefalu’ si-a anuntat nu demult candidatura la Sannicolau Mare. Ma mir ca nu la hramul bisericii din Ghimpati.
    Nu-si poate evident permite riscul unui miting sau al unei sali in Bucuresti , in mod evident ca sa nu fie huiduit.
    Asteptam lansarea oficiala undeva in gara la Mizil.
    Basescu nu mai e ce-a fost, nu-si mai poate permite sa cuvanteze la Universitate sau in Piata Constitutiei.

    ps. Pentru cine nu stie care e treaba cu chinocefalu’ sugeram sa dea cu gugalele dupa Strabon. Sau sa astepte sa-i faca Boc biblioteca virtuala. Nu crapa nimeni de curiozitate 10-15 ani.

  32. Faima va precede si va creste audienta, nimic anormal. Verticalitatea si curajul va recomanda, in plus lupta cu marinaru’ si gasca portocalie, deci ce sa mai discutam?! Felicitari si la mai mare!

    Marinarului, lansarea de ieri i-a stat in gat, deci n-a mai pregetat si si-a lansat si el candidatura. N-am vazut, dar asa zice rra la stiri.

  33. Felicitari Domnule Ciutacu, aceste procente arata aca Vorbele Grele nu sunt spuse degeaba, in ultimul timp ati reusit sa deschideti ochii cat de cat celor care voteaza de fiecare data legati la ochi fara ca sa isi deie seama ce repercusiuni v-a avea acel vot asupra lor in urmatorii 4 ani….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.