Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Uniforme cu mâneci înnodate la spate

Uniforme cu mâneci înnodate la spate

Dacă mai era nevoie de vreo dovadă că toţi demnitarii ar trebui testaţi psihiatric (psihologic e prea lejer) înainte de a li se accepta candidatura sau numirea în funcţie, cred că ajunge discursul de astăzi al fostului şef al mafiei personale a lui Adrian Năstase, reevaluatul (de către Traian Băsescu) multigeneralul Gabriel Oprea. Aşa ceva n-am mai văzut de la atât de regretatul prin sondaje (astăzi) Nicolae Ceauşescu, în zilele denumite generic ale Revoluţiei (sau, după caz, ale loviturii de stat), când cei care-l jelesc acum abia aşteptau să moară. Să fiu sincer, m-a surprins doar că, la sfârşitul discursului cu ochii scoşi din orbite, fălosul militar de friptură şi şpriţ nu a anunţat că ţara va fi trecută provizoriu sub conducere militară, că toţi cei care contestă recalcularea pensiilor vor fi arestaţi şi judecaţi de tribunale revoluţionare, că nu mai avem voie să ne strângem mai mulţi de trei în studiourile de tv şi că nu se mai organizează alegeri cât timp trăieşte preşedintele în funcţie.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

127 thoughts on “Uniforme cu mâneci înnodate la spate

  1. Ca e de spitalul 9 mi-a fost clar si pana azi. Pana aici nimic suprinzator. Ceea ce e cu adevarat surprinzator este “mana” proasta pe care a avut-o la oamenii pe care i-a promovat Nastase! Este absolut uluitor ca un om ca el sa aleaga atat de prost in aproape toate cazurile!

  2. Doamne fereste…dar stau sa ma intreb si eu ca prostu’…daca cineva ar ataca Romania si ar trebui sa ducem un razboi, ar mai avea sens sa bagam glont pe teava sau ridicam steagu’ alb din start? Cam cum ar arata Dl. Oprea in fruntea soldatilor, organizand armata pe timp de razboi? Cred ca s-ar uita la Braveheart sa ia notite ca de altceva n-ar fi in stare.
    Dumnezeu sa ne apere.

  3. Se inscrie cu brio in cerintele din maimutarie, e docil, imbecil si executa ordinele fara sa carteasca ! Ce vrei mai mult ? Ca il asculti pe el, sau pe Botis, sau pe Ialomiteanu, sau pe Funeriu,e aproape tot una, singura diferenta tine doar de ton, in rest, de o mama sunt toti !

  4. Don ciuatacu, cu cat se impleticesc imbecilii astia mai tare in cifre si-n vorbe, cu atat im intaresc convingerea ca, de fapt, nu au bani pt pensii! Nici macar guvernul penibilului de boc nu poate fi ata de idiot incat, avand fizic fondurile, sa-si dea cu stangu-n dreptu’ in halul asta, inventand asemenea golanie ca recalcularile din mers. Cred ca marinaru’ dimpreuna cu boc si haita portocalie, incep sa se loveasca cu capul de peretii propriei lor incapacitati de-a gestiona criza in care ne-au bagat si ne tin la adanc, probabil pana ne dam cu totii duhul!

  5. La romani toti sumt multilaterali dezvoltati si daca ii iei repede ca sa iti spuna cum ii cheama, se blocheaza. Cica tot ala, mortul, ar fi de vina. Cu pensionarii militari cred ca asa i-ar place sa faca : sa ii trimita in prima linie si apoi sa-i puna sa “intoarca armele”.
    Nu poti sa ne faci un favor si sa-l inviti pe acest fante generalissim intr-o emisiune ?

  6. Oare si pe asta l-a facut dumnezeu dupa chipul si asemanarea lui ?
    Am ajuns sa ma invidiez ca am plecat din romania cand am avut prima ocazie. Imi dorest tare de tot sa se aleaga praful … si asta nu pentru ca sunt eu in siguranta ( am parinti si sora in .ro ) ci pentru ca trebuie.

  7. M-am uitat azi pe tabelele cu pensiile militare publicate pe situ-ul MapN. Mai sa fie!!! Mai toate au crescut, pe ici-pe colo cite o scadere, si aia nesemnificativa. Oare oamenii aia care striga ca li s-a luat juma’ de pensie sunt nebuni? Sau ceea ce este pe situ-l MApN este o minciuna? Eu inclin sa ii cred pe oameni. E clar ca dobitocii astia care ne conduc habar nu au pe ce lume traiesc si care e realitatea in care se zbate poporul asta. Discursul reevaluatului nu l-am ascultat live ca nu am avut posibilitatea, o voi face cind ajung acasa, filmuletul de pe blog cred ca e suficient.

  8. tu ca un baiat destept ce te dai la tv cauta sa vezi ca actualii pensionari foste cadre militare fara vechime completa au iesit (marea majoritate) au iesit voluntar din sistem , au fost si cazuri in care au iesit obligat ( foarte putine si doar cei din unitaile care erau restructurate si refuzau 3trei garnizoane )vina l-e apartine in in totalitate. daca ai intrare in um ai sa descoperi in arhive ca toti sau cel putin marea majoritate au rapoarte voluntare de iesire cu ordonanta.
    intradevar ordonantele au fost un mod de a epura si curata sistemul de lichele ,jigodii, fosti spioni urss mai mult sau mai putin dovediti , a fost modul de a se sterge niste urme de furturi , delapidari side a scapa de unele cadre incomode si nu in ultimul rand de a se promova nepotismul si avansarea in iererhia militara a unor imbuibati si lachei a celor care conduceau tara si ministerul.
    nu sunt pentru taierea pensiilor ci sunt pentru a se respecta adevarul si de a nu manipula opinia publica.
    multi dintre cei care acum urla ca sunt pensionati cu japca sunt mincinosi au iesit pentru ca au vrut. cauta datele la care au fost date ordonantele si dupa aia cauta in ozu si ai sa gasesti acolo adevarul.
    si ca un fapt diversi au fost ofiteri si subofiteri care au dat spagi pentru a li se aproba rapoartele de iesire cu ordonanta .
    procesul de iesire din sistem era relativ simplu pentru cei din unitatile care erau ordonate spre restructurare si putin mai complicat pentru cei care se aflau in unitati operative sau care nu erau trecute la desfiintare .
    daca esti asa cum iti faci reclama cauta si fa public modul cum au iesit cei mai mult la pensie si acum plang .

  9. sa stii ca nu sunt in nici un partid politic nu simpatizez cu nimeni , sunt fost militar care am plecat din sistem si din tara si dupa mai bine de 10 ani de ” afara ” m-am intors acasa.
    si ca sa nu iti mai dau de treaba sa stergi posturi te anunt ca nu am sa mai scriu pe blogul tau.
    adio si sa auzim de bine

  10. cred ca inainte de discurs basescu la hipnotizat cu privirea lui fermecatoare sau poate cu cravata mov

  11. Cutremurator filmul prezentat de “Starea Natiunii”, dar in acelasi timp adevarat!

    Cu stima,
    Andrei

  12. di-scursu asta e dumnezeu.
    dar, putem merge mai deprate: imaginati-va acelasi discurs citit de EBA.

  13. sa incep metodic: de unde cunoaste atat de bine “generalul” oprea ce inseamna viata militara ??? din autobiografia “distinsului” postata pe site-ul ministerului aflam ca din 1983 pana 1990 a fost “ofiter economist” ??!! what ??? ofiter economist este contabilul sef al unitatii, nu ofiterul cu intendenta (alimente, furaje, echipament) …. adica 7 ani de glorie, de lupte crancene cu militarii in termen carora era obligat sa le calculeze norma calorica zilnica de alimente, sa le asigure bocanci, izmene si sapun !!! dupa care …. brusc in 1990 devine ofiter de “justitie militara” inca 3 ani; reluam din 1983 pana in 1993 sunt 10 ani, daca mai socotim si scoala militara 3, rezulta 13 ani de “cariera militara” !!! enorm, daca ar fi sa ne luam dupa cum vorbeste, cum gandeste, etc. Surpriza vine acum: din 1993 pana in 2000 este o MARE PAUZA ??? o fi fost plecat omu’ din tara ??? a luat o pauza de cafea mai lunga ??? in cei 7 (sau 10) ani de cariera militara nu putea ajunge decat capitan sau maior (daca a prins vreo avansare inainte de termen) … iar acum are 4 STELE … PENIBIL … mai are pana il prinde pe “carmaci” care este invatat cu 7 STELE de la Alexandrion ….un ratat semianalfabet cu pretentii de militar superintelectual ….

  14. Sunt tot mai convinsa ( se de accea tot mai speriata) ca un criteriu de selectie a ministrilor (boc inclusiv) a fost lipsa de sanatate mintala (celelalte criterii (si nu e o greseala de exprimare) ar fi udrea si igas ( adica arivismul si prostia, pentru cei mai lenti). Mie mi s-a facut frica.
    PS Din nou, dle Ciutacu ati vazut esentialul intr-o declaratie pe care toti nerozii vin sa o comenteze pe la tv-uri.

  15. Mai avea putin si declara starea de urgenta, ca sa scapam de cei care dezinformeaza si sunt contra. Dar ce facem mai apoi , ca suntem 90% din populatie?

  16. baietii sunt tari.daca nu ar fi avut ai mei, si toti cu care mai tin legatura si pe care i-au cunoscut de-a lungul a cam 20 si un pic de ani,pensiile cam la jumatate(amandoua fiind chiar un pic sub 3000 RON) mai mai ca il credeam.ah,si daca ar fi fost prima data cand l-as fi vazut.nu de altceva da e cam de toata jena sa zici ca sa moara mama, cea pe care nu ar lauda-o daca nu ar merita-o:), NU SCAD pensiile si acum sa admiti ca da au scazut vreo 30% sau cat naibii minteau ei acolo ca au scazut.chiar daca procentu e in porcire macelarit nu asta conteaza.UNA daca scadea trebuia sa-si impacheteze puricii si baxurile de whisky si sa ne lase.

  17. După 30 de secunde am schimbat postul. Cum schimb de fiecare dată cînd în vreun studio apare şi un pedelist. Aştia-s ca nişte cîini turbaţi care mîrîie, împroaşcă cu bale şi îşi arată colţii, de fieare dată cînd sînt încolţiţi. Cîinii turbaţi se împuşcă!
    Banzai!
    Faceţi o probă. Pun pariu că dacă-i ziceţi unui pedelist înfierbîntat “domnule NU sînteţi prost deloc” o să urle ” BA DA, BA DA !!!”. Acolo au ajuns.

  18. daca psihiatrul are halatul orange, un asemenea discurs ar putea sa ne dezvaluie chiar un geniu; “fabricam” permise auto, care ar fi problema sa schimbam linia tehnologica?!

  19. Doua chestii:
    – comparatia cu discursul lui Ceausescu: ala macar avea dreptate cu “agenturili”, dar noi nu l-am crezut, acu’ “agenturili” sunt Gadea, Ciutacu, Badea, deci, Victore, ar trebui facut nu doar test psihiatric, ci si test de IQ
    – sper sa nu gresesc, dar pe la inceputul “alocutiunii”, izamana a zis ca multumeste celor 5000 de angajati din MApN care lucreaza la recalcularea pensiilor; si apoi a zis ca se recalculeaza circa 1000 pensii pe zi. Adica 5 salariati, intr-o zi de munca, recalculeaza UN DOSAR. Mamaaaa, ce productivitatea a muncii.

  20. Sunt extraordinari oamenii astia. Tatalui meu i-au luat 10 milione din pensie desi avea sub 3000 de lei,avea stagiu complet si nici macar nu a inaintat adeverinta cum ca vrea sa i se recalculeze pensia. Si ne spun asa direct ca de fapt pensiile au crescut. Ramai mut, pur si simplu nu mai ai replica. Ce parere ai Victor, o sa isi castige militarii in istanta pensiile inapoi?

  21. Bine zis, cristian!

    Cunosc o multime de politai care s-au pensionat la cerere acum cativa ani, au inhatat plati compensatorii cu care si-au inaltat un cartier intreg de viloaie de neam prost iar acu’ urla in gura mare ca nu le ajunge pensia sa si le intretina.

  22. Felicitari Victore pentru adevarurile scrise.Aceasta e realitatea,derbedeii portocalii,imbarligati cu ceilalti cameleoni(unii tradatori de-a binelea),au bagat tara in faliment.E clar ca nu mai sunt bani pentru prostime(prostii prostilor chiar i-au votat,iar acum nu se mai opresc din pupincureala),doar pentru nevoile javrelor ordinare.In fiecare zi,dobitocii loviti de flacara prostiei violete,in frunte cu piratul piratilor,ne mint,ne umilesc/batjocoresc,pe toate canalele posibile.Dupa ce ni se spurca(sa nu zic mai vulgar) pe cap/gura, asteapta sa le multumim pentru efort?!Iar cei din mass-media,inclusiv Antena 3,le oferiti cu generozitate aceasta posibilitate.Pana cand ne mai batjocoriti cu elucubratiile lor,incepand cu cele ale hahaitului suprem,asa zis”sef al statului”(unde exista asemenea sintagma?)?Canaliile acestea isi vor permite orice,daca populatia nu va lua masuri radicale!

  23. @zazania: atunci sa-i lasam pe astia pe viata, cu Basescu in frunte, sa nu cumva sa vina “bravii mei prieteni”, sa fure Sarea si Posta
    @zsolt telepi: atunci sa le abrogam dreptul la pensie tuturor militarilor. sa plateasca pentru obraznicia militienilor

  24. Doamne ce prost îi Oprea…
    Înţeleg că el vrea să se mai scuture puţin de cacatu’ în care s-o băgat el şi cu toată gaşca, dar are un mic dezavantaj şi anume că-i prost! :)))

  25. dobitocul e amuzant, seamana bine cu mussolini cand latra.
    vreau sa-i aud textele dupa alegeri cand o sa-l cheme DNA-ul, cand n-o sa-i mai raspunda sefu` la telefon, cand o sa vina sa-si torne cenusa in cap la nastase etc. :)))
    hai ca e misto, metoclopramid sa fie

  26. Cineva spunea la articolul precedent că “un râu, oricât de îngheţat va fi, într-o zi tot va curge”.

    Să se dezgheţe, oare, pe 24 ianuarie?

    Eu mă gândesc cum ar fi să fie degradat ( de tot ) Oprea, cel cu privirea “duşmănoasă”, cum a zis Mirciulică. Şi cum ar fi să mă uit la TV la aşa ceva.

    De comentat spusele animalului mi-e prea greu ca s-o şi încerc.

  27. E pornit rau omul. Din discurs este de retinut faptul ca personalul de la directia contabila si cei angrenati in cautarile din arhive au facut eforturi mari, lucru adevarat. Dar dl. Oprea omite sa spuna ca cea mai mare parte din adeverintele de venit au fost eliberate in luna decembrie, in graba, pentru a se incadra in niste termene si ca in aproape toate datele sunt incomplete, lipsind multi ani de activitate (intre 5 si 20 ani), perioada pentru care se va lua in calcul, in continuare, venitul mediu pe economie, fara sa se stie cand vor “gasiti” in arhive. La fel, omite faptul ca nu se stie pana cand vor fi procesate toate dosarele. Exemplele de pe site s-ar putea sa fie “la plesneala”, acoperind, la o citire mai atenta toata gama, in asa fel incat fiecare militar sa se poata regasi,pentru a putea spune “mie mi-a scazut cu atat, la fel ca la altii, din cauza veniturilor mele reale, altii care au avut solde mai mari au castigat” (vedeti de exemplu pensiile peste 3000, cu stagiu complet, cuantum vechi 4576, care au cuantumul nou cuprins intre + 1000 la – 1300!!!).

  28. Cum este Gabi Oprea alaturi de militari?!
    Pai el este alaturi de militari prin vorbe, asa cum eu pot sa spun ca sunt alaturi de saracii din Africa, de parca eu as fii sarac sau de parca eu as putea sa le dau de mancare, ori sa ii ajut in vreun alt fel.
    Discurs de instabil psihic, scris de altcineva decat persoana lui.
    Ca de obicei, presa e de vina ca politicientii sunt de cacat, hoti, prost, incapabili si ca s’a umplut paharul.
    Este terifiant modul in care oricine poate aparea la TV sa spuna orice, fara sa ii pese de urmari sau sa ii pese ca in tara asta sunt si oameni care gandesc dupa ce asculta o idee, o analizeaza si depisesteaza neregulile.
    Parerea mea e ca neamul asta si’o merita, da grav. Atatia cretini sunt, ma da multi, foarte multi, care accepta orice umilinta, au o mentalitate d’aia de automultumire si de milogi, de intinzatori de mana, de rahati pierduti pe strada. Mi’e o scarba de nu’ti spun. Hai mai bine sa impartim tara in 2, o parte sa o ia prostii, da prostii aia convinsi, iremediabili, iar o parte sa o ia oamenii cel putin normali ca nu toti suntem genii.
    Oameni de cacat, prosti, si bolnavi mintal…sa se tavaleasca in chinuri.

  29. victore, din coada de ciine stufoasa, sita de matase… din rachita cerc de bute si din “ismanar” om de frunte, nu se poate face.

    tu esti amabil cind presupui ca oprea s’ar afla in zona nevrozelor ori poate a psihozelor… e doar un monument de rea credinta, suparat ca nu’i mai tine figura, sa prostim prostii, e suparat ca e contrazis prin cazuri concrete, identificabile prin nume si adresa, e suparat ca au aparut pe sticla nume de notorietate din casta militaurilor.
    exclude nebunia, caci in cazul ismanarului oprea avem de a face cu reaua credinta, reaua credinta constanta si perfectibila (marca pdl).

    in 2010, de ziua marinei, pe faleza, am intrebat un mosulica in uniforma, plin de insigne si insemne, de ce a dat onorul ismanarului, acesta mi’a raspuns zimbitor :”da’ ce, noi l’am pus ministru?” ei iata, acum, dupa ce cu voiosie au acceptat sa cautioneze macar prin prezenta lor decorativa, impostura agresiva a plagii orange, s’au contaminat si ei, la rindul lor… poate se vor revolta unii, insa se stia din vara trecuta ce urmeaza, puterea facuse declarative de intentie… ei, militarii se credeau o casta aparata si erau calmi. acum se revolta fiindca casta lor e tratata asemeni celorlalti… poate m’as fi abtinut sa evoc acest epsod, insa tot acolo, cind basescu a incercat o baie de multime, dupa ce isi lasase sacoul unui spp’ist, am fost singurul din multime, care am huiduit. cei de linga mine au facut cite un pas in lateral si m’au privit uimiti. patru jandarmi in uniforma neagra au aparut in pas alergator sa restabileasca ordinea… ei, am si io o curiozitate, ce ar fi fost sa nu fi huiduit doar eu, ce ar fi fost ca mult prea decorativii rezervisti sa fi refuzat prezenta linga ismanar, ce ar fi fost sa fi fost o natie si nu o populatie?

    si inca ceva, bunicul sotiei, ofiter a luptat pe frontul de rasarit si pe cel de apus in ww2, i s’a multumit cu citiva ani de canal si cu interdictia de a mai putea munci altfel decit zilier ani de zile, desi a primit diploma a decretului semnat de Rege si medalie. tatal meu, la fel cu diferenta canalului… bunicul sotiei a murit fara a putea beneficia de pensia de veteran. tatal meu a reusit sa obtina pensia in urma unor spagi si presiuni bine tintite pe niste grade de la arhiva de la pitesti. acolo, actuali pensionari, in acea vreme militauri activi INCA priveau dusmanos “inamicul de clasa”, care luptase in armata regatului. tin sa evoc asta ca si argument ca nu sintem popor si ca revolta lor e cumva tardiva, de vreme ce doar cind casta e afectata, ei reactioneaza. evident, asta nu le face revolta ilegitima sau mai putin justificata. doar ca revolta asta tardiva le da masura. atit.

    victore, sunt bugetar. intr-un an de zile, salariul mi-a fost diminuat cu peste 50%. iar slujba mea nu presupune facilitati, nici macar de genul “un pachet de cafea”. in oras, cind a venit plaga orange la putere pe institutii publice, s-au facut presiuni ca sa se desfiinteze sindicatele si sa le fie substituite sindicate orange. evident, au reusit.

    P.S. acum, pe antena 3, in direct, e dl. Mizil (despre pensii si “romanii regreta comunismul”)

  30. @ Cristian si zazania,
    Vad ca ii considerati pe actualii guvernanti un soi de Dumnezei atotstiutori, justitiari si detinatori ai adevarului absolut, pentru ca ar remedia ei cu de la sine putere greselile trecutului. Eu zic ca voi ar fi bine sa va abtineti de la a mai vota in viitor, pentru ca voi si alde voi ati adus tara in halul asta.

  31. s-a descris perfect

    din respect pentru cumnatul meu care este locotenent dupa 5 ani liceu militar si 4 de academie militara in caz de razboi ii acordam armatei romane 2 zile, dar vazandul pe nesimtitul asta ii acord 2 ore pana la capitulare.

  32. Mi-e greu sa raman politicoasa,nu am cum sa nu remarc cat de jos am putut sa ajungem ca natie.Orice vor,ne vor face,orice doresc,ne vor spune,orice urasc,vor rapune.Mai avem putin si ne vom afla in situatie de a adaposti oameni ai strazii in casele noastre,ca aia sunt multi,votanti de galeata.Sub decret presidential…
    Iar pt cei 2 fratiori-in gand[cristian,zazania]-o galeata in plus si un adidas la fiecare,sa-i poarte cu randu’,la reuniunile de la salile polivalente.

  33. Pfuai, deci Tov. Gen. Oprea ii lipseste o esarfa din aia tricolora peste piept si epoleti mari aurii. Dupa aia poate reinvia linistit ziele de glorie ale dictatorilor sud-americani. Pacat ca intre timp au descoperit ca democratia e de zeci de ori mai profitabila ca dictatura, ba chiar iti permite uneori abuzuri mai mari.
    Off-topic: ce parere ai despre PNL in ultima vreme,de fapt mai precis despre C.Antonescu?Crezi ca isi poate pastra sansele(bune momentan) pana la alegeri? Nu te pot urmari la teve deci nu stiu daca ai vorbit despre asta sau nu in ultimul timp.

  34. Poate o sa radeti, poate o sa plangeti, dar aud tot mai multi sclavi basisti vehiculand ideea ca Base “trebuie sa poa’ sa fie presedinte cat timp il vrea lumea…” 🙁 pe langa deja invechita bazaconie conform careia Udrea e cel mai bun ministru, “face ceva, se vede ca vrea”, etc., iar EBa “reprezinta viitorul” (probabil pe principiul “ce este mic, negru si bate la usa”) . Cam asta intentioneaza mafia Udrei… Iar dictatura pe care o viseaza astia este una clasica, de factura stalinista (in varianta sa modernizata, “basismul”) – efortul de a cosmetiza tirania conform cerintelor epocii moderne ii streseaza la culme, si la un moment dat vor incerca sa renunte la el. Cei mai odiosi criminali criptocomunisti sunt acum liberi sa foloseasca ROMania drept teren de joaca.

  35. ma uitam la imbecil si nu-mi venea sa cred ce poate spune. dar toti pdl-istii sunt alesi atat de bine. mai rar asa exemplare (si cainii mai fac fite din cand in cand…dar astia…)

  36. Daca pentru imobilizarea unui bunicut, locotenent colonel in rezerva, a fost nevoie de interventia mai mult decat hotarata a 4 tineri jandarmi, ma intreb cam de cati jandarmi va fi nevoie la meciul Dinamo-Steaua? Poate va fi nevoie sa cerem ajutorul bulgarilor, sau vecinilor nostri de peste Prut. Oricum, sa le fie rusine acestor pensionari, care dupa ce-au muncit o viata, in loc sa moara imediat ce-au iesit la pensie se incapataneaza sa traiasca si inca periculos, participand la diverse proteste si demonstratii.

  37. asa zic si eu tata, asta da, misto. Acum ca-i reevaluat de base, se vede diferenta. Era un papagal (cu f multi bani)inaite cand cu Adi, da’ acum…..nu mai e papagal. Il cam rodeau chilotii sa zica ca-i ia mama naibii pe aia care e naspa si se leaga de armata. El este exemplul (din pacate viu) oportunismului, iar toata gargara aia s-o zica la o bere cu pretinii lui, securistii.Si sa-l ia si pe base.

  38. Numirea lui oprea este cea mai mare umilinta care a fost suferita de armata romana.
    Ma bucur ca oprica nu a fost comandantul armatei romane la Marasesti … ma gandesc cu groaza cati romanii ar fi murit sub comanda, sau tradarea lui !!
    Cred ca recalcularea pensiilor “nesimtite” ale militarilor trebuie vazute ca o chestiune de principu – nu ca valoare in sine – o nedreptate care peste ani, ne poate lovi pe oricare dintre noi.
    Daca peste 20 – 30 de ani apare un base-boc 5 care taie pensiile tuturor si nationalizeaza casele si terenurile fiindca vor considera ca nu le-am obtinut corect.
    Unde e siguranta zilei de peste cativa ani ?
    Oamenii acestia au obtinut aceste drepturi, inclusiv salariile compensatorii in baza unor legi si nu au furat nimic.
    Din pacate cei care au furat 20 de ani si au cu adevarat averi nesimtite sunt cei care vorbesc acum de principii !!
    In Romania nu se va schimba nimic, niciodata, daca urmatoarea guvernare nu ii va pune la plata, sau la racoare pe actualii guvernanti.
    Salariile castigate de profesori, pensiile taiate nelegal si alte datorii pe care vor tebui sa le plateasca guvernele viitoare ar trebui platite din confiscarea averilor celor care nu au respectat legea.
    Cred ca numai asa cei care vor mai guverna se vor gandi de 2 ori inainte sa incalce legea.

  39. Victore, Badea are mega dreptate cu “sa prostim prostii”…

    statul de drept a fost atacat inainte de decembrie 2006… in al doilea mandat basescu, noi traim o continuare, evident, o perfectionare.
    eu nu l-am votat pe basescu in 2009, dar prezentul ma baga in categoria oamenilor care trebuie sa isi suporte prostia, adica consecintele… asta ma infurie la culme…
    de ce sa suport consecintele alegerii lui basescu, daca eu, cu creierul meu, am decis in 2008-2009 ca basescu doreste dictatura?????????????????

    eu si sotul meu am tot postat despre declaratia lui basescu din 1 ianurie 2011, “schimbari ireversibile”, absolut nimeni nu a scos un cuvint despre asta, nici pe sticla, la antena 3, nici pe bloguri cu importanta. desi hahaie mereu, basescu strecoara si chestii reale, cu consecinte pentru prezentul si viitorul nostru. in mai 2010, basescu anunta reducerea pensiilor si a salariilor. pensionarii militari, evident, au considerat ca nu fac parte din poporul de pensionari, si au tacut.

    lasind pensionarii militari la o parte, hai sa iti spun ce am patit noi, la bloc, cu proprietari de 80 de ani, majoritari. am vazut la voi, anul trecut, campania pentru salvarea pensiilor, sustinuta de Facias. adica, Facias, dorea in instanta sa apere dreptul pensionarilor, gratuit, doar ca trebuia sa mergi la PC Constanta, sa iei un formular, unde pensionarul trebuia sa completeze adresa, numele, cnp-ul, nr de telefon. noi, fiind cu pensionari in bloc, am decis sa-i intrebam si pe ei, nu doar pe rudele noastre. au refuzat. “pai ce se va intimpla cu cnp-ul meu?”, “nu suntem de acord cu asta pentru ca ne permitem”.

    acum ce aud???????????????????

  40. MEGASTELATU’ cu ochii imprastiati si manecile legate la spate,a tinut un discurs ca sa-i mai dea o limba lui Boc si una lui Base.Asta i-a fost singurul scop,nicidecum vreo scuza sau vreo explicatie.Cred ca in urma acestui act de pupincurism,va fi inaintat la gradul de… Constelatie…..ceva ce n-a mai avut nimeni….Constelatia Oprea…ca stele mai multe,de unde?…doar nu l-o face maresal!

  41. Romnania obisnuita, reala?
    nu il dam jos pe base (cu gasca lui) cu “dansul pinguinului” sau cu “monede la pompa”” (pai benzinarul oricum isi incaseaza banii)

    cred sincer ca nu mai suntem un popor, din pacate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.