Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Un mare deget pentru poporul suveran

Un mare deget pentru poporul suveran

În joia flăcării mov a-nceput marea reconciliere naţională. Noul premier e vechiul, demisul, interimarul, ieşitul din termen, umilul, slugarnicul şi, nu în ultimul rând, penibilul Boc. La vremuri de criză grea, Băsescu ne umple frigiderele de carne.

În termeni politici, se cheamă soluţie de criză. Dacă tot era disponibil pe piaţă unul dispus să-ndure (la început) miştourile şi (după aia) ura populară şi să mai şi fie fălos ca măgarul la trăsură, atunci era păcat de la Dumnezeu să nu-l folosească.

O să-i treacă şi guvernul, Iudele-s de găsit la tot pasul. Iar noi o să avem treabă. Cu şeful mafiei personale a lui Năstase din ce în ce mai înstelat pe umeri (şi la fel de independent de logică), cu parvenita de Nuţica moţ în vârful grămezii de tupeu, cu rozaliul Adriean la ţuţuroiul lovelelor şi, nu în ultimul rând, cu titlu de premieră (întru fericirea însetaţilor de sânge), judecători de vârf băgaţi în malaxorul DNA. A vrut putere absolută, poporul suveran i-a dat-o, s-o exercite-n voie, amin!

P.S. Dacă invocarea numelui meu a contat unu la mie în motivarea liberalilor de a nu se preda reconciliatorului, trebuie să mă simt mândru.Şi mă simt, că am de ce!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

433 thoughts on “Un mare deget pentru poporul suveran

  1. Am ales calea schimbarii
    Nu ne-am inselat deloc!
    Cu Basescu presedinte
    Si cu guvernare Boc
    Am schimbat din temelie
    Tot ce-a fost ticalosit
    Sa cladim o Romanie
    Pentru chioru si ala mic
    Si ma-ntreb unde-i schimbarea?
    Unde Doamne am gresit?
    C-am votat sa fie bine
    Si n-am rezolvat nimic!

  2. pt.claudia

    Se pare ca esti mai molcoma la tartacuta ( am vrut sa scriu retardata ) dr ii ridici statuie lui basescu si boc ;

    Sa ne dai adresa sa-ti facem o viizta sa-ti mincam proviziile ( ca a noastre nu mai exista din cauza imbecilului de toc,poc,boc ) si sa-ti luam averile sa ne platim curentul,regia si ratele

  3. PT. Marean

    Boc nu poate sa fie mare om deoarece are 11/2 m
    si nu cred ca are mai mult de 10% cerebel in micuta tartacuta (rest este vid total)

  4. Asta-i un articol al domnului pedele senat pe blogul lui Mos Califar. Vi-l semnalez ca sa nu cumva sa pierdeti ocazia de a va imbogati cunostiintele politice.

    “At 2009.12.17 14:14, PDL SENAT said:

    Domnule Mos Calif, luati totusi in calcul ca deoarece Traian Basescu nu mai este presat de castigarea unui nou mandat, iar nici Emil Boc de presiunile elctorale, anul viitor sa fie unul perfect pentru o actiune care sa va “dezamageasca” pe fiecare…
    Adica, mai exact, intr-un an-doi sa se reformeze statul din temelii, ca apoi sa se ia o mica pauza in 2012 cand sunt din nou alegerile. Eu sunt sigur ca anul viitor, cand nu exista nici o presiune, guvernul PDL-UDMR sa aiba toate motivele sa restructureze statul (chiar daca asta implica si concedierea unor bugetari care oricum mai mult cheltuiau banii statului degeaba)si tara sa aiba de castigat din aceasta masura!
    De ce nu porniti niciodata cu premisa de buna intentie?”

  5. @Gudurau
    cred ca antenele & irealitatile l-au facut mare pe tiran..cel putin pe mine si pe alti 70000 ne-au convins sa-l votam…paradoxal

  6. Si mai eu una spalata pe creier, una Badea, cica presteaza pe la Invatamant, mai avea putin si rasturna mesele la “ora de foc”.Cred ca agresivitatea e principala lor arma, cine tipa mai tare n-are nevoie de argumente, asta-i deviza lor.Logica? Doar aia kafkiana…sa ne fereasca Domnul sa traim vremuri in care singura logica e lipsa de logica ! Nu suntem departe( vezi cartea lui Benoit Duteurtre ” Fetita si tigara”).

  7. O singura nelamurire am si eu vis-a-vis de toata parodia asta care se intampla in Romanica. Inteleg ca Boc a fost numit premier, dracu’ mai stie a cata oara, ca expresie a unei majoritati pe care PD-L-istii au format-o cu UDMR-ul, cu minoritatile si cu niste unii de-si zic “independenti”. Majoritatea asta este oficializata in vreun fel la tribunal? Ca cica asa trebuie? Sau asta e valabil numai cand se inteleg unii care nu-i includ si pe PD-L-isti?

  8. Eu vreau doar sa ii intreb pe cei care au stat de la 4 pana la 18 ore zilele trecute pe DN1 si alte drumuri nationale, intoiegiti si crezand ca nu mai scapa cu viata, unii din ei si cu copiii in masina,si care l-au votat pe Base: TRAITI BINE?

  9. domnu’ Victor ..nu putem sa urmarim online nici macar inregistrarile emisiunilor ANTENEI 3 de azi.Poate puteti sa interveniti sa sa faca ceva.Va multumesc.

  10. Si a sosit finalul, Boc numit din nou Premier sau finalist? Sau habar nu am, dar oricum e mare, mare nenorocirea. Hai sa radem putin, desi nu e de ras|: ma suna azi o prietena buna. In paranteza fie zis, lucram in administratia publica. Povestim, glumim, o intreb> auzi draga tu nu mergi luna asta 4 zile fara plata. La care ea: am negociat cu primarul ca pe hartie le iau acum, dar de fapt o sa stau acasa in ianuare 4 zile. La care eu: du-te acum linistita acasa pt ca luna viitoare ne mai trimite Boc o tura de 10 zile la concediu fara plata:)))))Saraca chiar m-a crezut, desi era doar o gluma proasta. Ma tem ca aceste glume sa nu devina realitate. Si daca tot zice lumea ca din cauza noastra o duce tare prost: am 2 facultati, 1 master, doctorat in strainatate, vechime de 5 ani in proiecte europene, experienta si devotament, iar salarul meu in primarie este de 720 RON, iar acum pt salarul fara plata primesc in mana 630 RON.Va place??

  11. Unii care nu au votat in turul 2 plang astazi. Au mers cu Crin in turul 1, dar in 2 nu au mai venit, pentru ca li s-a parut “imoral” sa il voteze pe Geoana. Am prieteni care astazi m-au sunat plangand ca e Boc premier. Doamne, da romanului mintea de pe urma!!!! Nu stiu ce se va alege de noi, nici nu mai am sperante de mai bine ca nu am cum, dar ma bucur ca macar am jucat pana la capat. Udrea e cel mai hidos personaj pe care l-am vazut in viata mea. Nasoala, vulgara, proasta de te miri cum mai respira si cu o halca de tupeu in fizic de nici un tzunami nu o mai curata. Oprea e o scarba, un ticalos care se crede tare ca e politician cu simt, e mandru ca a dezertat la timp si astfel crede ca are o inteligenta sclipitoare. Eu spun doar ca e plin de flegma. Videanu e porcul porcilor, un ingineras din fsn care propaseste capitalismul. E ca o acadea coclita de la balci. Boc e cel mai inocent in toata povestea. Saracul, fara simtul ridicolului e vai de tine, mai Emile!!
    Bun, si eu ce vina am sa fiu reprezentata de oamenii astia???? De ce trebuie sa accept ca stau in tara cretinilor care imi hotarasc mie viata???

  12. ma uitam de voie la mircea badea ( exercitiu masochisto-reconfortant pentru ziua de maine care imi va ocupa tot timpul). Si ce auz???!!!
    judecatorul Costiniu de la Inalta Curte acuzat de…, impreuna cu …??? Casuneanu. Judecatorul Costiniu este sotul indezirabilei doamne judecator Costiniu cea amenintata de Zeus cu darea afara de ala CSM… ( Casuneanu presupun ca e falit si nu mai e de trebuinta). Incepe Marea Epurare?

  13. PD-L, Basescu, Romania, Stima Noastra si Mindria, Ura, Ura, Ura!!! PD-L, Basescu, Romania, Stima Noastra si Mindria, Ura, Ura, Ura!!! PD-L, Basescu, Romania, Stima Noastra si Mindria, Ura, Ura, Ura!!!

    Sa ne traiesti in veci stimate conducator si tara s-o infunzi in sute de miliarde de dolari in datori ca, sa-ti imbogatesti pina la saturatie clanul si gasca ta de ciorditori: Berceanu, Videanu, Boc, Blaga, Stolojan, Udrea, Casuneanu, Sulfina, Boureanu, Ridzi, Flutur, Silvian Ionsescu, Popoviciu, Paunescu, Frunzaverde, Pinalti…. vedea-i-as morti cu dric la poarta si cai mascati pe toti.

  14. dece nu vorbiti despre ADEVARATUL GENOCID care se petrece ACUM in Romania .- E cu mult mai cumplit decat pe vremea lui Ceausescu .- ATUNCI MAI AVEAM O SANSA….
    ACUM NU…………

  15. @ unul
    Va doresc tot binele din lume. Paradoxal ar fi fost sa priviti B1Tv si sa-l alegeti pe Geoana. Acum nu stiu daca mai are vreun “spil”
    toata tarasenia.
    Iar faptul ca-l aveti pe Boc, Videanu, Berceanu, Blaga, Udrea, Oprea si mai stiu si eu ce domni si doamne ministri, cred ca este tot din vina comunistilor, mogulilor, Antenelor, Realitatii si de ce nu a sistemului ticalosit. Si astept cu nerabdare ca Parlamentul sa devina mic si cu o singura Camera si sa se schimbe Constitutia si sa fie trai pe vatrai. Chiar si “Cantec, joc si voie buna, pe pamantul stramosesc”. C-asa-i romanul…
    PS
    Mai sunt si domnii de la UDMR, pe care eu, in nemernicia mea, i-am crezut oameni de cuvant. Dar cand interesul national o cere…

  16. Traiasca cea mai grozava creatura numita prim-ministru, molusca perfecta Emil Boc, il tamaia betivanul la nominalizare parca era pe marginea mormantului asteptand sa toarne popa tarana peste el, parca ii facea necrologul. Numai bine, fericire, lapte si miere a turnat in tara si peste tara acest nimuric, pana una alta, sa cam dovedeasca el unde au disparut transele din imprumuturile externe plus 32 de miliarde de euro imprumutate de la bancile comerciale, datoria cred ca a sarit de mult de 100 de miliarde de euro, o sa ne scoata astia la mezat cu catel si purcel sa platim datoria si pe Boc limbistul catifelat al Basescului il va durea fix in pix.

  17. Si inca ceva. Off.
    Ca o raza de speranta. L-am revazut astazi pe Ion. Ion Iliescu. Acolo cu scandalul. Si despre ala aveam impresia ca nu va mai disparea niciodata de pe prima scena. Si… Asa va fi si cu actualul.

  18. Am scris un ultim comentariu pe blogul lui Ioan T. Morar… Un comentariu plin de amărăciune, pentru un cititor de Caţavencu. Practic, mi-am dat demisia din statutul de cititor inteligent. Teoretic, am crescut cu această gazetă. Pasiunea mi-a fost inculcată de tatăl meu, la fel de inteligent pentru un cititor al săptămânalului. A avut şi nişte colaborări episodice cu rubrica “Aberaţia pentru libertate”. Eu, încercând să mă ridic la înălţimea realizărilor, am obţinut o menţiune la o rubrică pe care nu merită să o amintesc acum. Dar, să revenim…În deplinătatea facultăţilor mintale, nefiind supus la nicio presiune exterioară asupra acestui gest, înţeleg să îmi dau demisia din toate colaborările trecute şi viitoare…Doamne-ajută!

    Cu apreciere,

    un cititor cu minuscule

  19. Daca o sa ajunga Boc presedinte?Dar in realitate tot Basescu o sa conduca din postura de Prim Ministru ce spune-ti infiorator scenariu nu?Sper sa nu ne apuce pe toti depresia.Simt ca inebunesc de revolta.

  20. afara ploua !
    @ claudia : voi stati linistiti la locurili voastre ca la voi nu a dat inca unda cotul !

  21. neee … nu e Boc prim-ministru, e un TRUCAJ !
    Ala nu e Boc, e un trucaj al domnului Patriciu.

    Rusine, domnule Patriciu!

  22. “Voi fi un Presedinte mai bun, un Presedinte al tuturor romanilor” ne suna in ureche ca un permanent ecou; mai mult de atat ca vrea un Guvern de larga sustinere pentru criza, si am vazut cu totii la ce am ajuns, la o “solutie de criza”:”Noul premier e vechiul, demisul, interimarul, iesitul din termen, umilul,slugarnicul si, nu in ultimul rand, penibilul Boc”.Dumnezeule ce de enumerare de “calitati”, una mai tare ca cealalta. Daca ar fi sa analizam separat fiecare “calitate” am putea face o lucrare de doctorat.Si D-l Ciutacu ni-l prezinta si cu “degetul indecent”
    prin care in mod ironic ne sugereaza ca: “La vremuri de criza grea, Basescu ne umple frigiderele de carne”,”o sa vedeti voi cand mi-o-voi vedea eu ceafa”.
    Atata batjocura la adresa poporului suveran este greu de suportat.
    Iuda, pentru ca T.B. este primul care a tradat poporul, maram singurul lui aliat, pare a-si rade in barba:”V-am facut-o. Distrati-va bine! Incepe vanatoarea de comunisti si moguli”. Si goarnele pot fi pregatite; cainii de vanatoare greu pot fi tinuti in lesa. Si-a gasit “omul potrivit, la locul potrivit”, pe Emil Boc. Si D-l Ciutacu il biciuieste cu ironia lui neiertatoare zicand:”Daca tot era disponibil pe piata unul dispus sa-ndure mistourile, si ura populara, si sa mai fie si falos ca magarul la trasura, atunci era pacat de la Dumnezeu sa nu-l foloseasca”. Imi vine sa scot din context expresia frazeologica “a fi falos ca magarul la trasura”;ce comparatie!ce transfer de sens!Nu am auzit asa ceva. Cred ca e din nou o inventie de a lui D-l Ciutacu, pentru care il felicitam.

  23. Ce mai citeste omul pe net, in aceste vremuri: “Punctuality is also a significant feature of the Tokaido Shinkansen. The average delay per train throughout the year is 0.4 minutes, including delays caused by typhoons, earthquakes, snowfall, heavy rain, and other natural disasters. Delay time of Tokaido Shinkansen: 6 seconds per train (2003)”

  24. Tot răul spre mai bine

    România lui Băsescu, ca stat cu statut de marionetă, nu putea să aibă o conducere mai potrivită decât a unui susţinut constant de SUA şi UE, cu preţul semidispariţiei noastre, guvernul 4Boc fiind de neevitat în aceste condiţii. Comportamentul Preşedintelui aduce cu cel al unui racolat dinaintea revoluţiei. Dacă frauda electorală ar fi produs-o pesedeul, Mircea ar fi fost demult în furcile americane şi europene iar partidul său demolat. Ce ne-au făcut ruşii după 1947 este un mizilic în raport cu ce păţirăm de la binefăcătorii de după revoluţie.
    Este o prioritate constituirea şi punera imediat la lucu a Comisiei parlamentare de examinare a fraudei electorale pedeliste cu beneficiar Băsescu, atacând cât mai e caldă “componeneta diaspora”. Concluziile vor fi devastatoare pentru incriminati, forţaţi de destin să înlocuiască violetul cu doliul, iar de aici şi inevitabilele răsturnări.
    Tot răul este spre mai bine ! Aşa trebuie privită neşansa vremelnică a lui Gioană, care sub nici o formă nu trebuie mişcat de la conducerea partidului.

  25. de cand a facut preaminunatul anuntul ma sparg de ras.io-s la multinationala si deja s-a aplicat radicalul la salariul meu.mai rau de atat nu o sa se mai poata.dar cand o sa-i vad pe votantii preaminunatului concediati si probabil iesiti in strada la scandal o sa fie mirific….

  26. frumos…vai ce imi place!!!…sper ca din cei 150.000 viitori someri, 149.000 sa fie din cei ce au votat cu marele chior !!!…atat ne-a mai ramas…sa acceptam si sa contemplam de pe margine ceea ce va fi “scufundare totala a navei ROMANIA”…

  27. Salut Ciutacule,
    Ce se aude cu caseta care este trimisa pentru expertiza ? Vrem sa stim adevarul pentru ca Base a jurat strimb.

  28. @PDL_SENAT
    o propunere:nu ar fi mai bine ca toti bugetarii sa fie dati afara,iar bugetul tarii sa fie impartit la 5 -6 bugetari:basescu,boc udrea si la vreo doi parlamentari?

  29. ACUM CRED CA BASESCU A FOST LA VRAJITOARE IN VALCEA, CA A PLATIT 1000000 DE EURO PT. A FI PRESDINTE, SI ARE TIGANCA PERSONALA LA PALAT PT. GHICIT. ADIO SECOL 21, SUNTEM PE MANA TIGANULUI VRAJIT DE PIRANDA !!!!

  30. La o analiza pe prezenta la vot in turul 2 fata de turul 1 se constata ca :

    1) Geoana a castigat in 4308 sectii de votare, 127882 voturi mai mult decat Base, sectiile avand prezenta egala sau mai mica decat in turul 1 (cea mai mica prezenta a fost de –51.19% ;

    2) Base a castigat in 17379 sectii de votare, 197449 voturi mai mult ca Geoana, sectiile avand prezenta mai mare decat in turul 1(cea mai mare prezenta a fost de 184.09%).
    Este clar ca foarte multi au preferat sa nu voteze, decat sa voteze Geoana.
    Este de inteles, dar trebuie remarcat ca impozitele platite de acestia vor ajunge pe mana lui UDREA care va gestiona cu chibzuinata acesti bani.
    Degetul lui Boc se adreseaza in special acestora.

  31. Mai exista speranta!Crin are coloana vertebrala!….nu s-a aruncat ca inecatu’la ciolan….cum face acumm Marian Sarbu.Ce jeg sub umbrela “binelui tarii”.Oricine se asociaza acum cu furaciosii basescieni ,nu face decat sa-i valideze la pradaciune.Trebuie lasati sa se manifeste in sublima lor incompetenta.

  32. N-ai sa-mi dai comentariul, sunt aproape sigura, dupa cum nu l-ai dat nici pe cel de acum cateva zile; nici nu conteaza, atata timp cat il citesti. Te-ai programat, sau te-au programat sa urasti tot ce tine de Basescu, Boc, et. comp. Daca ai reusi sa fii putin obiectiv, macar le-ai da un termen de gratie, sa vezi, poate totusi fac ceva. In bine; da, au mai fost, dar au avut mereu sula in coaste – psd-ul. Nu mai esti credibil; crede-ma! Incearca sa-ti schimbi putin traiectoria, caci cred ca duce spre nicaieri. Ai sa ramai din ce in ce mai singur. Putina echidistanta n-ar strica. Chiar nu mai ai alte subiecte decat pd-ul, base, boc? Incepi sa plictisesti, pentru ca te repeti continuu.
    A fost odata … o placere sa te urmareasca cineva…dar te-ai schimbat ingrozitor!

  33. Baravos nene Ciutacu,
    i-ai pus o poza porcoasa, asa cum e toata gasca.
    Bine ca ai scos din poza porcii adevarati, ca nu se face sa le terfelesti imagine, taman amu de Craciun, cu acest guvern de porc, avind pe lacheul bok in frunte.

  34. Eu m am hotarat,plec din tara!Prefer umilinta strainilor(platita),decat umilinta ce o traiesc in tara mea(neplatita)…Sindromul ”boc forever”se trateaza departe de tara.

  35. Da, sunteti tari. Votati Geoana si PSD poate va da statul gratis ceva.Aveti mari asteptari dar de la altii, voi ce faceti? Beliti ochii toata ziua in televizor si asteptati sa castigati la loto.

  36. PROSTITUTIA este ridicata la rang de ARTA !!!
    Avem un guvern de curve si ” prostituati ” !!!
    ASA TARA … ASA GUVERN !
    Sa nu le auzim pe babele alea amarate ca se plang acum ca nu mai au pensie !
    L-au votat pe nenorocitul asta pentru un kg. de ulei !
    EXCELENT !

  37. soacra-mea l-a votat pe Crin in primul tur…apoi, pe Chior…mi-a motivat decizia din turul doi: prea se luau toti de el, prea era singur…apoi, ne-a trimis cateva sacose portocalii…goale, dar care avusesera in ele zahar si ulei…cati ca ea???

  38. Nu are cum sa ridice un deget mare pentru ca el mic, deci degetele sunt mici 🙂 In rest ramane cum am discutat, furam cu astia inainte si sa fiu sincer prefer asa decat sa vina cealalta gasca la furat chiar si doar pentru ca cealalta gasca era mai mare si mai experimentata la ciordeala 😉

    Ma bucur totusi dupa aceste alegeri ca multi dintre cei care mi-au omorat neuronii la TV anii astia or sa dispara, si ma refer la Geoana (la revedere Prostovane), Vanghelie (baftalo), Antonescu (Panseluta pe numele mic), si inca vreo cativa de pe la ei din partide…

    Apropos, nu stiu daca cineva a observat pana acum dar e prima data in 20 de ani cand PSD nu e la putere 2 mandate consecutive (nu pun la calcul perioada tulbure de anul asta cand teoretic erau in Guvern dar nu prea erau)… iti dai seama ce suferinta e pe ei sa stea aproape 10 ani fara sa fure nimic semnificativ 😉 Criza frate, criza nu gluma…:))
    Ce le-a tras-o Jucatoru’… ca sa zic asa nu ma bucur ca a castigat Basescu cat ma bucur ca au pierdut aia… Apropos, observ ca Nastase a inceput sa fie mai prezent si sa fiu sincer chiar imi place asta, omu’ are stofa pe langa Prostovan si in PSD e dintre putinii care mai leaga articulat si logic 2-3 cuvinte… Ca sa zic asa, singurul lucru bun din aceasta campanie e ca o sa apara iar Nastase in politica…

  39. va trebui sa le spuneti cit sunt de incompetenti,cu argumente clare ca sa nu mai existe dubii,ca altfel astia fara culoare politica o fac pe alba-neagra cu noi si ne ia si speranta(care ramine ultima…)si fac kk pe ea ca asa e oportun in vremurile astea…dupa aia nu se stie cind ne mai prind. dobitocii care l-au votat pe basinosul national,acum cauta scuze si justificari neintelegind ca alegerile nu trebuiau luate ca pe un meci derby ci ca pe un alt inceput al existentei lor …asa ca mai stam 5 ani in mocirla istoriei,sau D-zeu stie cit…ca nu ne invatam minte.
    luati fratilor viata in serios ca nu e decit una…trebuie sa aveti pretentii de la guvernanti si sa-i tragem la raspundere pe cei ce ne fac soarta amara.
    singura sansa ar fi,alegeri anticipate si darimarea din temelii a partidului incompetentei si oportunismului dus la paroxism,adica pd-l…sa fie mai clar

  40. OAMENI BUNI!, AVETI GRIJA CE TOT DEZBATETI PE LA TV SI PE BLOGURI CA ASTIA DE LA CNA SUNT CU OCHII PE VOI – DOAR E NEVOIE DE BANI LA BUGET

  41. @Agia Clopotelul a sunat, e timpul sa plece acasa. S-a vazut la dezapezire cum s-au descurcat… dar asta e…. de vina e parlamentul ca a nins, de vina e Ciutacu, Gadea si Badea ca oamenii au ramsa inzapeziti…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.