Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Elena Udrea – Dorin Cocoș, divorțul politic şi de business al secolului

Elena Udrea – Dorin Cocoș, divorțul politic şi de business al secolului

cocos.udrea

Cu tot respectul pentru răfuiala publică pe Constituție Băsescu-Antonescu și pentru vizita lui Ponta la Merkel, divorțul Udrea-Cocoș e știrea politică a momentului. Pentru că nu-i o simplă decizie de viață. E o mișcare cu serioase implicații politice și de business. E tentant să iei la lejer anunțul, dar, la cât mă duce pe mine capul, vom mai vorbi. Despre implicații și adevăratele rațiuni ale mișcării…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

19 thoughts on “Elena Udrea – Dorin Cocoș, divorțul politic şi de business al secolului

  1. Păi normal! Trebuia să intre în anul electoral 2014, fără Cocoş atârnându-i de trena Presidenţială. 😉 Shit just got real… Chiar sunt curios cum o să arate confruntarea din turul doi, Udrea-Antonescu… Mmm, delicious! 😆

  2. La posturile de stiri nu au tratat problema,dorm sau nu li se pare important?
    Oricum,misto!

  3. Dacă anunțau divorțul acum o săptămână îi luau fața țarului Putin !

  4. ,,Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut….,, si inca cat de compatibila este politica cu afacerile in Romania.

  5. Doua persoane cu bani in buzunar dar vara valori. What goes around, comes around.

  6. Cu tot respectul maestre, asa zisa “rafuiala publica” dintre Base si Antonescu pe tema Constitutiei, nu-i nici rafuiala, nici publica. Basescu se poate rafui eventual cu 5-6 cutii de conserve, 4-5 sticle de bere, puse pe o scandura, asteptand tirul nemilos al sau. Rafuielile au alt “regim juridic”, cel reglementat de “Codul bunelor maniere in Far West”, si acolo adevaratul Zegrean e Wyatt Earp. Stire politica divortul madamei cu cur (sa ma ierte colegele de comentarii) planturos si chinuit mult pentru a da aparenta de bombat, de bursucul cu gusa, pardon, teasta de cocos, care s-a scremut, tot aplecandu-se sa traga linii pe asfalt, dand astfel parcari la tot poporul, nu cred ca e. Na, doamna Udrea intotdeauna a fost o prezenta mai mult decat politica, a supralicitat si a reusit, desigur, datorita unei dotari speciale, sa capteze atentia. Inclusiv a Presedintelui Norvegiei.

  7. @Valentin: deocamdata, asa prabusit cum il vezi tu pe Basescu, oamenii lui ocupa functiile cheie-n stat

  8. @Victor, maestre, dar cum, nu-mi vine sa cred. Chiar asa? Oamenii lui ocupa functiile cheie in stat? Treaba e sa nu aiba cheile gresite, dar asta e alta poveste… Dar eu nu-l vad prabusit pe domnul cu chelie, il vad vesel si zglobiu. Ca si pe colegul de coabitare. Cu domnul chel si zglobiu am avut de-a face personal, stiu cat ii poate pielea, stiu cat e de usor de pus la punct. Dar deh, daca “rumânii”, vorba lui Tiriac, s-au lasat prostiti de acest domn, l-au asemuit cu vreun bizar voievod care va taia si spanzura numa’ si numa’ ca sa traiasca taranu’ bine, asta e. Dar toate se vor rezolva acum, ca doamna Elena e libera. Libera de micile constrangeri conjugale, asa ca ne vom astepta ca toata intelepciunea domniei sale, toata viziunea domniei sale, eliberata de nimicniciile traiului alaturi de un tragator de dungi pe asfalt, si burtos, gusat si out of shape, viziunea asupra frunzei verzi numita Romania, sa se materializeze.

  9. m-am uitat aseara la Gadea.Doamne nu ma puteam abtine din ras! si totusi e de un mare gust amar: sa ajungem sa ni se hotarasca destinele pe urmatorii min. 10 ani de niste oameni de mana a 14-a ca Udrea si Cocos. N-am stiut si nu stim cum sa ne unim si sa iesim in strada sa cerem demiterea din toate functiile publice si exilul unor astfel de gunoaie.Doamne-doamne in ce hal pierdem noi timpul si ne impiedicam zi de zi de nimicuri/bloguri/frustrari/nervi/trafic/emisiuni/vecini-tampiti/sefi-tampiti/etc si etc…IEEETAAAACAA SI IEEETAAACAAA! Si uite Doamne in scrierile Poetului, ca o ardeam asa si acu’ niste sute de ani in urma:

    “Tot ce-n ţările vecine e smintit şi stârpitură,
    Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură,
    Tot ce e perfid şi lacom, tot Fanarul, toţi iloţii,
    Toţi se scurseră aicea şi formează patrioţii,
    Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii,
    Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii astei naţii!”

    e terifiant copy-paste-ul vremurilor de atunci si acum si parul mi se face maciuca…

  10. O s-o vedem in curand si pe aceasta “parashuta” pusa de Basescu in vreo functie inalta pe la vreo Curte Constitutionala… loc din care o sa ne serveasca lectii de democratie asemeni mentorului ei spiritual de la Cotroceni (care nu mai poate de gras).

    Si regele Carol a avut amanta dar a avut demnitatea sa n-o numeasca in Guvern.

  11. Victor tu chiar crezi ca este un divort real? Sau doar un mijloc de a isi proteja din agoniseala. S-au mai vazut cazuri… “sarbesti” de exemplu.

  12. victor te intreb daca in aceesi zi cu referendumul despre parlamentari il suspenda astia de la USL si organizeaza in aceesi zi cine castiga? cine crezi te-ai gandit la asta?Mie unul daca as fi in locul lui GHISE asta as face as propune acuma suspendarea lui

  13. Daca viata politica romaneasca sta in rudimentara Udrea si in Cocos, care are figura de bodyguard nu de om de afaceri, stam rau… Unde esti tu Argetoianule, Titulescule, … sa ne vezi unde am ajuns. E drept ca e si o mare diferenta intre Cristoiu (cel miculetz) si Stelian Popescu sau Pamfil Seicaru, care-i spunea, glumind (poate nu departe de adevar), lui Nicolae Iorga, cand ii prezenta blocul Curentului cu editura proprie: “stiti D-le profesor, cum se spune, un etaj-un santaj”.
    Pe Antena3, in acest moment, Gadea da clase tutror televiziunilor ! (Anti-romanesti!

  14. Cu tot respectul, eu cred că divorțul celor două persoane ține de domeniul privat. Dacă niște „forțe” politice vor să folosească „evenimentul” pe post de praf în ochi, e treaba lor. Fraier cine se ia după OTV-isme. Divorțul afectează viața și viitorul familiei respective, nu viața mea sau a altui cetățean. Din acest punct de vedere rândurile d-lui Ciutacu mi se par hazardate.

  15. Fără nicio legătură cu divorțul, într-o declarație pentru Radio Erevan Băsescu a spus că nu mai iese cu femei măritate.

    Tot de la Radio Erevan – PDL aripa Blaga a anunțat că va contesta divorțul la Curtea Constituțională pentru a dovedi celor din partid că se poate face opoziție constructivă. CCR a anunțat că se va pronunța doar după ce ANI va elibera celor doi un certificat de incompatibilitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.