Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Trăiane, piticu’ te bârfeşte pe la spate!

Trăiane, piticu’ te bârfeşte pe la spate!

Bre, nea Tirane, acu’ nu că mi-ar păsa prea tare că te prăbuşeşti, da’ şarpele ăla micu’ pe care l-ai încălzit la sânul lui Paszkany, ăla de l-a luat Petrică în spielhosen din birou de la Duţu ca să-l facă şef la Cluj şi (ulterior) pajul tău favorit, a vorbit şi a scris urât despre atribuţiile lu’ tălică. Uite, prietenu’ Ciuvică a căutat şi a găsit, special pentru tine, nişte pasaje din imensa operă ştiinţifică a nerecunoscătorului.

Acu’, pe bune, după ce a pus pe hârtie-n teza de doctorat că bicameralu-i cel mai tare şi că o singură cameră e de kakaolu cremali, am ajuns să citesc că un ditamai omul de stat care eşti trebuie să-i întrebe pe alde Mircea, Crin, Marko şi Varujan dacă-s de acord să-l pui în locul lui pe ginerele’ lu Mugur? Eu zic să-i dai repoede două palme şi-o coasă pe mână, că mâine-poimâine găsesc şi prin literatura de sertar a Elenei că nu mai ţii la tărie şi ai ajuns s-o îndoi cu apă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

58 thoughts on “Trăiane, piticu’ te bârfeşte pe la spate!

  1. mai victore.. e jenant! inca odata simt amareala scarbei in gatlej. acuma e boc la d-na firea si face apologia justitziarului mic pe cal mare. omul ce a infruntat sistemul, jalea mica ce isi infrange ideile pentru a pupa cu of si dor abisuri paroase prezidentiale. ce poate fi mai placut pt el? decat pupikuri dimineatza, pe fund paros cu reziduuri de j&b? si la pranz si seara? cum sa nu se anuleze el, ideile lui, gandirea lui in fatza pubianului marinaresc? mai! mi-e scarba unde vietzuiesc. parca-i o poveste proasta. un desen animat cu un popey halucinat de prosteala si de grade (peste 40)si un neam intreg de olive:))ce alearga nauce pe miristile patriei. suntem blestematzi sa ne fie scarba de ce “emanam”. ne arde tzarana sub picioare de-atata carcoteala si dorintza de furt. ca s-o tzina pe madam’ udrea peste 2 ministere… face tzara praf… nu mai se poate!

  2. Haide, mai Victor! Doar stii si tu ca studentii invata numai prostii. Doar scoala produce tampiti! O zis-o doar Traianul, acum cateva luni.

  3. Dragii mei,ascultati la mine ca nu am trait degeaba 60 de ani, Basescu e nebun si mai rau este ca transforma tara asta intr-un spital de nebuni.Trebuie sa scapam de el si toata speranta mi-o pun in voi:Ciutacu,Badea, Gadea,Ciuvica,si toti cei de pe langa voi.

  4. D-le Ciutacu am citit cu mare atentie tot si am ajuns la concluzia ca esti mai bun atunci cind asterni pe hirtie ce gindesti decit atunci cind apari si vorbesti liber.Stiu ca este blogul dumneavoastra si in mod normal trebuie sa scriu numai de bine. La Sinteza Zilei din cind in cind deraiati.Altfel vibram impreuna cind este vorba de d-l Basescu.

  5. cat mai costa un sms …? ca il trimitem … chiar daca nu ne baga nimeni in seama …? si de bun simt … si chiar de bun simt … Si daca stau sa ma gandesc l-ai lins pe geoana in seara asta si mergi sa-l lingi si pe opr…escu si iti iei banii … semnezi un stat de plata si curge sange tata… curge sange
    da’ nu’i bai tu ai emisiune si la emisiune ne atati sa dam sms-uri
    Sanatate sa-ti deie Dumnezeu!

  6. sunt suparat doar de faptul ca TU mi-ai cerut sa dau sms si dup-aia ai dat-o ca la pentelimon

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.