Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Trăiane, piticu’ te bârfeşte pe la spate!

Trăiane, piticu’ te bârfeşte pe la spate!

Bre, nea Tirane, acu’ nu că mi-ar păsa prea tare că te prăbuşeşti, da’ şarpele ăla micu’ pe care l-ai încălzit la sânul lui Paszkany, ăla de l-a luat Petrică în spielhosen din birou de la Duţu ca să-l facă şef la Cluj şi (ulterior) pajul tău favorit, a vorbit şi a scris urât despre atribuţiile lu’ tălică. Uite, prietenu’ Ciuvică a căutat şi a găsit, special pentru tine, nişte pasaje din imensa operă ştiinţifică a nerecunoscătorului.

Acu’, pe bune, după ce a pus pe hârtie-n teza de doctorat că bicameralu-i cel mai tare şi că o singură cameră e de kakaolu cremali, am ajuns să citesc că un ditamai omul de stat care eşti trebuie să-i întrebe pe alde Mircea, Crin, Marko şi Varujan dacă-s de acord să-l pui în locul lui pe ginerele’ lu Mugur? Eu zic să-i dai repoede două palme şi-o coasă pe mână, că mâine-poimâine găsesc şi prin literatura de sertar a Elenei că nu mai ţii la tărie şi ai ajuns s-o îndoi cu apă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

58 thoughts on “Trăiane, piticu’ te bârfeşte pe la spate!

  1. “Sunt semne că se apropie sfârşitul crizei. Economia mondială îşi revine, comerţul mondial îşi revine. Deficitele din SUA s-au redus, a scăzut de asemenea şi surplusul din Asia. Toate acestea sunt elemente care arată că sfârşitul crizei este aproape”, a spus Lucian Croitoru, în cadrul unui seminar economic organizat de Finmedia.

    Tehnocratul vizat inca n-a nimerit… planeta potrivita.

  2. pai asta-i partea frumoasa cu dictatorii: intr-un fel sau altul, primii care incep sa-l devoreze de viu sau mort, contienti sau neconstienti de ceea ce fac, sunt taman cei care-i lustruiau cu ravna stromeleacu pana mai ieri.
    ce-i tragic este ca piticu-cu-coasa este ditamai profu’ de drept constitutional si nu stiu, zau, ce pot invata tinerii de la unu’ care, prim ministru fiind, si-a luat muie de vreo patru ori de le curtea constitutionala.
    halal de-asa pregatire si-asa prof…

  3. Nu va suparati,dar cine *&())&^%%$ e Lucian Croitoru asta???????????????????????Macar Johannis are “fata” de Europa.

  4. astia zic se razgandesc, azi demisia, maine stai ca am glumit, binele tari etzetera dar pana la urma ei tot niste diftuiti sunt toti, si nici unul dintre ei nu ajunge la inchisoare, ever, asa ca pana la urma chiar daca ma bucur oarecum ca base cade, parca nu prea ma bucur 100%, adik elimin entuziasmul talamb ca stiu ca rasplata nu o sa si-o primeasca nici unul dintre ce care au ruinat aceasta tara, si viitorul nostru in aceasta tara

  5. In afara de faptul ca de fiecare data acest gen de CIRC politic e mult mai amuzant decat o comedie si ma ajuta sa dorm bine,totusi,cu ce ma aleg eu ca cetatean roman din toate astea?Cu NADA….clovnii vin,clovnii pleaca,sunt buni de entertainment pt cateva ore cand tai ceapa la bucatarie…..

  6. Si (tu) Sulfis a afirmat ca ei nu vor susţine orice nominalizare, ci o nominalizare care vine cu soluţii care să fie susţinute prin fapte…hmm, probleme Traienele?! :)))

  7. Comentariul tau e foarte bine scris, ai penel ca de obicei!
    Daaaar… Poate ca Bocul s-a esprimat asa ca da bine la fraeri, sa vada scris, negru pe alb, ca chiar crezi ce scrie la Constitutie.

  8. Daca are cineva pretentia ca vreun profesor de la universitate are habar ce a scris in teancurile de carti copiate si publicate pe banda rulanta ca sa avanseze inca o treapta in ierarhie…ma scuzati.
    Astia se prezinta in fata studentilor cu fituicile in fata ca habar n-au sa discute liber pe domeniul pe care cica sunt specialisti.

  9. asa ma intrebam de ce hotnews avea zilele trecute un articol de prima pagina cu niste cugetari ale d-lui Croitoru ( pe langa o mica prezentare a cv-ului, impresionant , desigur)..ce coincidentza!!!

  10. Bun.Si o sa vina alt guvern de pigmei iar bancile, hypermarketurile si petromul o sa ne fure mai departe “cu legea in mina” pe motiv ca e criza politica si scade ratingul.Pleaca prostii lor si vin prostii nostrii… Ah ce spectacol…Tocmai bun sa ne bage mina mai adinc in buzunare…Distractia costa.Noi sintem concentrati pe Constitutie iar Vodafone Erste Petrom scot miliarde din tara iar daca ciriie pigmei baga o reclama:”Ia uite cite impozite platesc, sa fie ei sanatosi ca a mai facut 3 parculete sa se dea pigmei huta”

  11. Corect! Bravo! Chiar esti genial (nu ca as fi avut vreodata vreo indoiala)! In sfarsit se strange rau latu’! In sfarsit dam cheia nemtilor sa ne conduca pentru ca noi nu suntem in stare s-o facem!

  12. Sah mat( la rege, evident)! Daca il numeste pe Klaus trebuie sa accepte opozitia si sa recunoasca impotenta. Daca nu-l numeste pe Klaus, enerveaza si “prostimea”.Daca numeste pe Croitoru( consilier la BNR), nu trece de Parlament si se declanseaza alegeri anticipate, de un asemenea haos fiind responsabil tot prezidentul.
    Oricum ar muta, tot scadere in sondaje se numeste(ma indoiesc ca mai are 30%).

  13. Eu cred ca prin constitutie, presedintele numeste prim-ministrul, dar chestia delicata este ca trebuie sa aiba si sustinerea majoritatii, altfel tre sa dizolve si parlamentul, daca pune numa’ ce vrea el. Deci nu vad ce e rau scris in acel pasaj… ciutacule umbli cu fitile

  14. Misto, inseamna ca a incurcat-o urat piticul. Pana maine dimineata o sa fie la pamant toata iarba din Cotroceni, il pune Base pe ala micu sa coseasca toata iarba. Si probabil ii mai si arunca cate-o sticla de whisky prin iarba, cat sa-si rupa coasa din cand in cand.

  15. O sa fie inca o revolutie, Victore, sau cineva o sa se enerveze atat de tare incat o sa impuste pe vreunul de la putere intr-o buna zi…S-a intamplat in S.U.A. ….de ce nu s-ar intampla si in Romania?
    Noi, oamenii de rand, ii vedem din afara pe distinsii politicieni astfel: sunt ca niste copii mici, fiecare tine cu dintii de jucaria lui; nimeni dintre politicieni nu se gandeste la binele tarii. Basescu il propune pe Croitoru doar ca sa nu-l accepte pe Johannis. Daca l-as vedea acum pe Basescu ar fi vai de viata lui, serios.
    Iar desteptul de Isarescu (despre care aveam o parere foarte buna) si l-a pus consilier pe ginere-sau…mi-e lehamite de toti…..Ar trebui sa facem ceva impotriva lor, ca sa vada ca nu au de-a face cu prosti.

  16. chioru’ nu l-a luat la suturi pe Varujan, ci pe reprezentantul minoritatilor, ala pletosu si cretu, nu stiu cum il cheama

  17. Update: piticu’ tine fara jena sedinta de guvern( i s-a lipit scaunu’ de fund) si da ordonante ilegale, mai da ceva pentru profesori, inca 100 de lei pentru….
    Sefu’ lui s-a suparat pe PD-L (zice ca partidu’ e de vina ,da’ nu se uita in oglinda)si de vina ar fi piticu’ sef. Hai, sefu’ faci pe independentu’? N-ai ambitie daca nu dai si in pitic!

  18. D-le Ciutacu,
    Va felicit din toata inima pentru ceea ce publicati !
    Ne ajutati si pe noi extraordinar!

    Va doresc ,cu acelasi respect,mereu aceiasi atitudine si multa satisfactie!

    IoanaP

  19. Vreau si eu cartea lu’Boc sa vad ce are in devla sau de pe unde a copiat-o ??!!!??? 😉

  20. D-le Ciutacu,

    Am citit pe “Ştiri Antena 3 » Ştiri Politica :» Băsescu îi spune deja NU lui Iohannis: Vrea un premier care “vorbeşte limbajul FMI”
    E nebun sau ce?!

    Cu aceiasi apreciere,
    IoanaP

  21. a observat cineva aseara,ce “somitati” au iesit in fata presei,la declaratii??????????udrea,flutur,anastase…unu’ mai nul ca altu’!!!de fapt,de ce sa ne mai miram?daca si monica columbeanu vrea in politica……

  22. Sunt curioasa ce motive invoca daca ii spune NU lui Johannis?Cred ca tocmai asta a fost ideea cu Johannis,un personaj caruia sa nu ii poti reprosa nimic…..da destept Base asta!Acum vine cu scuza………..paiiiiiiiiii Johannis nu vb limbajul FMI….candidatul meu DA!Mi-e sila!

  23. Nu cred ca mafia portocalie il va lasa pe Basescu sa respecte Constitutia Romaniei. Oricum a incalcat-o de atatea ori si in mintea lor avida de putere tiranica, ma refer la clanul Basescu & Mafia Portocalie, nu cred ca ar conta, daca ar mai face-o inca o data! Deci Traian Basescu sunt ferm convins ca nu va accepta alta persoana ca premier, cu exceptia vreunui valet de-al lui.
    SINGURA CALE, CARE PANA LA URMA EU CRED CA SE VA INTAMPLA, VA FI SUSPENDAREA TIRANULUI BASESCU DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL ROMANIEI. CEAUSEASCU A FOST MIC COPIL PE LANGA ACESTA SI ISTORIA O VA CONFIRMA.

  24. Cele mai vehiculate cuvinte si structuri, in zilele noastre sunt: “interes national”, “constitutional” si “poporul suveran” (V.Ciutacu).Se tin discursuri sforaitoare privind constitutionalitatea sau neconstitutionalitatea actelor Presedintelui.Se tot subliniaza ca incalcarea Constitutiei, poate declansa procedurile de demitere din functie a lui T.B.Pai,nu va suparati, T.B. nu are atatea perechi de pantofi de cate ori dumnealui a incalcat Constitutia. Asta ar fi insemnat ca dumnealui sa fi stat mai mult demis decat in functie.
    In cazul de fata, credeti ca va tine cont de
    de suportul majoritatii parlamentare, in numirea in functie a unui nou prim-ministru? Ma indoiesc; si putin ii pasa daca actele sale sunt sau nu constitutionale; va face ce-l taie capul in numele ‘respectarii literii legii”. Si>>?

  25. Cine pune pariu ca nici de data asta nu se dezminte baselu’? Numai asa poate pierde prezidentialele! Vorba lu’ Victor: e atat de previzibil!

  26. Dupa cum l-am vazut pe Basescu la consultarile de la ora 17 , spumega de nervi in interiorul lui, avand o grimasa identica ca in alte dati, cand a fost in niste situatii care l-au deranjat.

  27. Citatul din manualul lui Boc(desi corect dpdv moral si logic)reprezinta doar parerea lui Boc(si probabil a majoritatii dintre noi)si nu tine loc de lege.Daca legiutorul voia sa spuna ca presedintele are si alte obligatii imperative trebuia sa spuna asa.

  28. Sunt aproape sigura de faptul ca toti “licuricii” sunt calare pe biografia lui Johannis sa-i gaseaca ceva in “mapa profesionala”!!!
    Pot sa pun pariu!

  29. Se pare ca o pune pe tarfa unilever aceasta Gatej. Gatej nu a fost data afara de la Unilever pentru ca s-a descoperit ca firma il finanta pe Basescu. Asta e o petarda scoasa ca sa acopere un scandal mai mare. Sefii companiei au stiut dintotdeauna unde se duc banii din contractul de publicitate facut cu firma lui Tataru. Gatej a fost pusa pe faras cand s-a descoperit ca o parte din banii dati de Unilever pe publicitate se intorc in buzunarele ei. Unilever a incheiat un contract cu GMP-ul lui Tataru. Tataru a incheiat apoi un alt contract cu firma sotului lui Gatej, Neuro Design. S-a afla asa greu pentru ca cei doi soti nu au acelasi nume de familie.
    Asa ca devine interesant Basescu.

  30. Bre, tu glumesti? 🙂
    Si infimul-infam ce zice? Nu se scuza c-a scris mana fara el si, daca Traianus Magnus o cere, o va taia de la umar? 🙂

  31. victor de data asta betivu era treaz sa doar m-i s-o parut mie,sarpele ala mic daca ramane fara loc de munca ii dau eu o coasa ca am vazut ca se pricepe,incepe sa-mi para rau si pt ARPI de la cj,cine cunoaste stie,oare cum se simte bucsaru?

  32. Buna seara.
    Ca jurist ce ma aflu, nu pot decat sa constat ca din nou Constitutia reformata in 2003 serveste din nou datului la gioale.
    Este clar ca palinca de Zalau ca marinelu’ trebuie sa-l accepte pe neamt, ca are 65% sustinere parlamentara; altfel, vom avea cadere si …decadere guvernamentala.
    Se pare ca uiscanele de la palat sunt cam false, ca spala creieru’ mai ceva ca Axionul vasele.
    Altu-i baiul: analistii au spus ieri ca demiterea cabinetului n-a afectat pietele financiare. Da, ieri nu, dar asat era ieri. Azi BNR-ul trebuie sa dea din gros drumul la lovele, ca altfel urca euroiul la 4,5 si arunci chiar totul in aer…Fratii Dinamitarzi, ha,ha,ha!!
    Apoi, Base zice ca nu accepta guvern pe doua luni. Cand s-a spus ca neamtul va fi doar pe doua luni? Nicaieri Constitutia nu prevede durata mandatului premierului si cabinetului. Neamtul ar pleca dupa doua luni doar demis sau prin gest propriu. Ca nu suntem la part-time sau job pe doua luni.
    PS V-am zis eu ca uiscanele sunt falsificate. Bineinteles ca marinelu’ nu vrea. Joc de glezna ca sa treaca timpul…

  33. Parerea mea, Boc e un papagal la fel de mare ca si Basescu. Sunt foarte curios pe cine va alege Traian Basescu in functia de premier. Solutia lui Crin Antonescu cu un guvern de tehnocrati si Klaus Johannis premier independetn este geniala. Klauss Johannis se remarca prin experienta, prestigiu si independenta. Purtam aceasta discutie cu o colega de facultate, astazi. Solutia ei a fost feminina, exact cea la care ma asteptam. Imi spunea ca o prefera pe Alexandra Gatej.. pentruc a e o femeie de toata cinstea. Cinste pe dracu.. o curva. A fost data afara de la Unilever nu din cauza ca s-a descoperit ca firma in finanta pe Basescu ci din simplul fapt ca banii pe care Unilever ii dadea pentruun contract de publicitate cu firma lui Tataru se duceau, in mare parte, in buzunarul lui Gatej. Tataru avea un contract incheiat cu firma sotului lui Gatej, care nu are acelasi nume.. de-asta e si greu de descoperit. Un barbat cunoaste aceste dedesupturi..

  34. BASINELU SE FACE SINGUR!
    NU CRED CA AJUNGE IN TURUL DOI….bine ar fii sa ajunga si in curul gol cu toata sleahta lui de paraziti…rude,prieteni

  35. Mie ce mi se pare cel mai urat e ca nesimtitii astia fac intelegeri in umbra si nici macar pe astea nu le respecta, pentru ca-s prea paranoici. Eu ma mir ca TB nu a inebunit. Sau…? Va complaceti sa-l condamnati si sa-i aruncati toate problemele in carca. Ce porcarie groteasca. Are un dram de personalitate si putina vointa. Si daca datorita lui s-a ajuns la haosul la care s-a ajuns, foarte bine. Era timpul. Traiam intr-un film prost. Macar acuma fiecare-si da arama pe fata si se discuta deschis despre problemele pe care le avem. Stiu ca esti “anti-portocaliu” si nu-mi doresc sa te lezez. Dar imi esti simpatic si te consider un tip istet si parca esti hipnotizat. Pentru ca iti doresti sa crezi intr-un rahat, esti pe “pilot-automat”.

  36. asa victoras!!!…fara crutare pe ei ca nu mai au gloante…de fapt au gasit ce au cautat si lucrarea cu materialul clientului e super propunere din partea ta…bravo!! si tine -o tot asa

  37. bai nea Ciutacu,
    uite cum sta treaba cu toate tonomatele
    gorniste basesciene si mai ales cu deontologii de serviciu.
    In atributul stabilirii candidatului de PM alde presedintele nu are decit functia si atributul de a legaliza prin desemnare un PM stabilit de o majoritate parlamentara.
    De ce?
    1.Presedintele e un mediator a conflictelor in acest stat si nu un generator de conflicte, ceea ce ar face prin nesocotirea vointei majoritatii parlamentare.
    2.cine decide sa fie PM e parlamentul prin vot si nu un om, caz in care vorbim de democratie si nu de dictatura bananiera
    3. cine numeste-decide, majoritatea din parlament, decide si destituirea, ceea ce s-a intimplat cu guv. Bok
    4. ca sa decida sa numeasca el trebuie sa si poata sa il dea jos. Poate el sa faca acest lucru in actuala situatie cu actuala constitutie? NUUUUUUUUUU.
    Asa ca sa faca oficiul de “notar” si sa legalizeze o decizie.
    Sa fii iubit si da si la deontologii portikalii sa mai studieze

  38. cred ca ai inteles ca e vorba de litera si spiritul Constitutiei, adica cu particula “si” nu “sau”,ce ar duce la omisiunea uneia din ele, ca el si gornistii de serviciu, sa interpreteze doar litera legii.
    Spiritul inseamna spirit si nu spritz.

  39. Poate când scria aceste grozăvii, Boc gândea: Hai să luptăm cu sistemu’ ticăloşit! A luptat, a câştigat, a… UITAT!
    Şi ce vă aşteptaţi să-l bârfească în faţă pe Băsel? Prin definiţie, bârfa este o vorbire de rău a unui personaj absent. Da’ Băsel e prezent peste tot, are vreo câteva sute de “urechi”- băieţi cu ochişori bleu- deci nu se poate bârfi, ci eventual certa Băselu’. Mă rog, ştiu că nu-l doare…

  40. ARTICOLUL 85
    (1) Preşedintele României desemnează un candidat pentru funcţia de prim-ministru şi numeşte Guvernul pe baza votului de încredere acordat de Parlament.

    (2) În caz de remaniere guvernamentală sau de vacanţă a postului, Preşedintele revocă şi numeşte, la propunerea primului-ministru, pe unii membri ai Guvernului.

    (3) Dacă prin propunerea de remaniere se schimbă structura sau compoziţia politică a Guvernului, Preşedintele României va putea exercita atribuţia prevăzută la alineatul (2) numai pe baza aprobării Parlamentului, acordată la propunerea primului-ministru.

    Acu’ ciutace, sa clarifici ce inseamna “desemneaza” si “numeste” la tine in emisiune… te urmaresc

  41. oameni buni si rai se trce de la nepotism la ginerism sau amantism iar basescu incepe sa semene din ce in ce mai mult cu gigi becali frate e schizofrenie

  42. Tizule, te-as adora si eu, ca Elena (primul comentar’) da’ mi-e ca se interpreteaza!

  43. Atentie la diferenta dintre “MAJORITATEA ABSOLUTA” si “MAJORITATEA RELATIVA” !
    (vezi si def.din DEX)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.