Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Hai să vedem cine se scufundă-n ridicol

Hai să vedem cine se scufundă-n ridicol

Președintele României consideră că anchetarea Elenei Udrea și discuțiile politice pe această temă ar fi ridicole. Noi suntem de altă părere și prezentăm suficiente probe în acest sens. Ultima a fost proba semnăturilor. Confirmată, la Realitatea, de un expert grafolog. Noi considerăm că merită să continuăm dezvăluirile.


UPDATE: Elena Udrea tocmai s-a autodemascat, senină, în direct la Relitatea TV! Doamne-ajută, la mai mare, să fie primit. Seamănă a începutul sfârșitului…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

71 thoughts on “Hai să vedem cine se scufundă-n ridicol

  1. Din cite se vede Baselu’ nostru iar se crede premier. El vrea sa redirectioneze a doua transa de la FMI spre bugetul de stat si nu spre BNR?! Pai ar trebui sa-i aduca aminte cineva presedintelui a-toate-stiutor, ca premierul acum citeva zile tocmai ne latra ca nici un ban de la FMI nu v-a fi platit de noi, contribuabili, ci de BNR, ca doar pentru ea (draga noastra banca BNR, care fie vorba intre noi numai banca nu-i) s-a facut acest imprumut, ca sa sustina moneda nationala. Dar sint convinsa ca si de data asta vom auzi: “Am uitat sa-l informam si pe Boc.”
    In ceea ce o priveste pe Barbi de la turism, fata are o problema de logica (ceea ce nu-i nimic rau, numai sa ne spuna si noua, sa stim) cind spune ca are peste 50 de semnaturi diferite. Fata draga, dar tu chiar nu intelegi nimic, nici o semnatura nu poate fi identica cu o alta, chiar daca este a ta personala, insa similar este modul de abordare si realizare a semnaturii. Asa ca mai catinel cu aroganta, ca devii penibila (ceea ce trebuie sa recunosc este destul de evident pentru orice membru PDL).

  2. Care-i treaba cu A3? Lamuriti-ne si pe noi de ce nu a preluat stirea…Inteleg ca stiti dar corect ar fi sa aflam si noi cei care privim!

  3. victore… o sa fie inca un “asa si”… la cat tupeu are lenuta, ne-o trage din picioare, si culmea, nici n-o sa bagam de seama… pa bune… ziceai ca e inceputul sfarsitului? doamne ajuta, dar mi-e sa nu fie inceputul sfarsitului pentru noi astia. principiul calauzitor al noilor dinu paturica este “fara mama, fara tata”. despre noi nici o vorba…

  4. Ciutacule toata cruciada asta a ta are un singur scop:pierderea alegerilor de Baselu,sa fim sinceri tu acolo tintesti pai hai sa luam si alte ministere la puricat,am gasi sume astronomice deturnate vorba lu’ Badea “e bine si cu Udrea si cu Ridzi dar hai sa vedem sutele de milioane deturnate”,ma tem ca toata concentrarea asta de forte impotriva lui Base nu o sa-i scada nici un procent din alea 35% cat are pina acum

  5. @Mihai: m-ai prins. dat fiind ca-s dedicat lu’ Udrea, o sa-i deleg lu’ Badea competenta de a dezvalui el furaciunile din celelalte ministere 🙂
    @Roxi: probabil ca n-a considerat-o o stire demna de luat in seama 🙂

  6. @ Alex Dumitrascu: Daca EL Capitan a aruncat pe piata ideea cu detrunarea banilor, cred ca deja s-a inteles cu FMI-ul pt. chestia asta. Eu nu ma pricep absolut deloc la economie, dar din ceea ce am citit prin gazete (care nu reprezinta o sursa stiintifica) bypass-ul asta pare OK dpv. al dobanzii. Daca pana la urma banii ajung la MF via club loan, mai platim si capacul la exploatatorul occidental. Daca bagam direct la MF, scapam de o dobanda (ramane numai aia la FMI – ului). Deci, profund empiric strict dpv al dobanzilor, bypass-ul asta e corect. Acuma, daca solutia asta era optima de la inceput, e interesant sa aflam de ce nu s-a facut direct chestia asta. Deci, probabil ca acest bypass are si niste dezavatanje majore, dezavantaje care mie imi scapa.

    Fiara pseudoeconomista.

  7. Ah, femeia! Eterna poveste! Ea te ridica, ea te coboara! Eva, nurlie si superficiala, buna sa te bage-n belele la orice varsta, la orice nivel, in orice timp istoric, frumoasa sau nu, desteapta sau nu, din paris sau lehliu, vine de te doboara ca o boala si ca un blestem! Sigur, nu e cazul acu’, in politica interesul national, tarisoara si poporul primeaza, motiv pt care tre’ sa aibi grija de elementele tinere si promitatoare din partid.

    Lasand batutul de campi la o parte, bine faceti, don ciutacu, felicitari. Sigur ca nu vreti realegerea marinarului, dupa experienta dezastruoasa din ultimii 5 ani, eu as propune ca tara sa fie condusa de un consiliu, format din 3 sau 4 oamenii de stat, verificati si rasverificati psihiatric, care prin vot sau rotatie, sa hotarasca destinul tarii. Sa-i propunem pe floare, doctor si printisor, pe de-o parte, iar restul de cealalta, si sa vedem ce vrea votantul! La situatii dramatice, solutii dramatice! Zic si eu…

  8. Ciutacule,

    La ceas de vara, la Casa Doina, ascultandu-l in background pe Gigantu’ si stand la taclale cu Pieleanu, te-ai gandit ca o sa fie unii din “majoritatea tacuta” cum ii place Doctorului / Crinului sa zica, care sa voteze cu Zeus “de-al dreaqu ca va legati de el toata ziua” ? Stiu ca nu te intereesasza ce voteaza lumea, dar tine cont de cadrul destins descris la inceput de mesaj.

    Fiara.

  9. cum poti sa spui “s-a autodemascat” si sa trimiti la un material in care femeia neaga si da explicatii? stilul asta de a scrie e un fel de jignire la adresa celor care va citesc.

  10. @ Costin Tanasescu: Cade numai cu Zeus sau cand cad toate partidele – Ponta azi era avocatul personal.

    Fiara.

  11. @Fiara: nu m-am uitat astazi la tv, dar stiu din surse foarte sigure ca PSD-ul a dat-o la pace cu PDL-ul in privinta lui Nuti, chiar daca vrajeala cu comisia parlamentara merge de ochii lumii inainte!
    Oricum Basescu si Geoana sunt in aceeasi barca, ambii fiind sustinuti de SUA. Uita-te la ceilalti candidati prezidentiabili si vei observa ca merg din greseala in greseala-Oprescu si Crin!
    Ori Basescu presedinte inca 5 ani si PSD-ul ramane la guvernare, ori Geoana presedinte si PDL-ul ramane la guvernare. Bineinteles ca o parte din PSD merge la doua capete -Prostanacul sau Crin. Cartile nu sunt jucate.Se joaca tare!

  12. E clar. M-am convins. Am mari suspiciuni asupra instituţiei conduse de Alexandru Macovei. Mai are şi DNA-ul pe deasupra. Că e un corupt, efectiv. Altfel nu-mi explic cum de a putut să dea pentru Jurnalul Naţional astăăzi o asemenea declaraţie: “O declaraţie de avere nesemnată nu există din punct de vedere juridic. Într-un asemenea caz, ANI declanşează procedura standard ca şi când declaraţia nu ar fi depusă în condiţiile în care termenul de depunere este depăşit, în cazul nostru 15 iunie 2009. Adică ANI aplică amendă cuprinsă între 100 şi 500 de lei şi declanşează controlul averii demnitarului respective, a soţului şi a copiilor aflaţi în întreţinere”. Ce mă??? E clar că acţionează la comandă politică în scopul de a o proteja pe Udrea NUMAI AMENDĂĂĂ??? Nenorocitul ăsta de Macovei o protejează pe Udrea!!! Clar. Cum nesemnată, domnule, cum declaraţie nesemnată, din moment ce are două semnături cum nu se poate mai vizibile??? Cum numai amendă pentru că nu ar fi semnată când e foarte clar semnată???? În fals, desigur şi folosită ca atare, ceea ce înseamnă uz de fals. La Parchet să se ducă domnul Ciutacu, să nu mai astepte. E FALS ŞI UZ DE FALS CLAR!!! Şi cum dracului taman pe ea nu au luat-o până acum la întrebări pentru celelalte neconcordanţe din declaraţiile alea de avere, în care ba a “uitat” să treacă ceva, dar ei i se permite să mai şi uite, ba a trecut aiurea, ba a minţit de-a rupt? Ce dracului, domnule, ce-am ajuns o ţară întreagă de idioţi care ne temem de fustele unei curve? Chiar aşa de rău am ajuns???? Cum dracului cu probe clare şi nimic? Nu e clar că sunt mână în mână???? Arestarea, gata cu această curvă hoaţă, pentru că jur că m-am săturat!!!! Eu, cetăţean român m-am săturat de talentele ei cu legea!

  13. @ C. Tanasescu: Da-mi un mail pe [email protected] ca altfel o dam in chat si riscam sa fim dati afara din Ciutacosfera si asa banuiesc ca ma apropii de limita maxima pe care mi- acorda Ciutacul.

    Fiara.

  14. @ Irina: Noi nu putem avea “Dovezi” in sensul literal al “sustinerii SUA”. Putem avea teorii care sa ne para valide sau nu. Eu, desi nici nu stiu cine e C. Tanasescu, sustin ideea ca Zeus e sustinut de Licurici. Lasa un mail si iti raspund ca nu vreau sa o dau un offtopic-uri si sa incalc regulile Ciutacosferei, mai ales ca tema nu e SUA sustine pe Zeus.

    Fiara.

  15. @Irina:acest lucru il stie intreaga blogosfera! Unde ai trait in ultimul timp?!
    Da, e de notorietate, Basescu si cu Geoana sunt cu Marele Licurici. Crin este sustinunt de Europa.
    E complicat sa iti demonstrez aici, dar sa tii minte!

  16. Un pamflet….ca sa ne mai descretim un pic 🙂

    Scena 1
    In prim plan un reporter si un sunetist susoteau in spatele unei usi inchise:

    (sunetistul) – Cal…Cal?
    (reporterul in soapta) – Sssst….da cal….

    Scena 2
    In scena se afla sunetistul cocotat pe un scaun tinand un microfon, reporterul pe un fotoliu, si Elena Udrea si Dorin Cocos pe o canapea pentru interviu

    (Rep) – Suneti-mi cum s-a intamplat?
    (E.U) – Mergeam pe strada cand aud: Hei, fata de cal?! Dimineata urmatoare ….spuuuf
    (Rep. mimand fata de cal a E.U) – Spuuuf?
    (E.U.) – Spuf.
    (D.C.dupa o mica pauza) – Ei o striga „Nutzi spaima putii”
    (E.U. razand) – Copiii, stii cum sunt…
    (Rep.) – Si cum va afectat asta viata
    (E.U.) – Nu stiu, forrrma mi se pare foarte sexi, si m-au facut ministra…Hi Ha Ha Ha (nechezat de cal)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.