Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Hai să vedem cine se scufundă-n ridicol

Hai să vedem cine se scufundă-n ridicol

Președintele României consideră că anchetarea Elenei Udrea și discuțiile politice pe această temă ar fi ridicole. Noi suntem de altă părere și prezentăm suficiente probe în acest sens. Ultima a fost proba semnăturilor. Confirmată, la Realitatea, de un expert grafolog. Noi considerăm că merită să continuăm dezvăluirile.


UPDATE: Elena Udrea tocmai s-a autodemascat, senină, în direct la Relitatea TV! Doamne-ajută, la mai mare, să fie primit. Seamănă a începutul sfârșitului…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

71 thoughts on “Hai să vedem cine se scufundă-n ridicol

  1. Da,ce penibil a fost marele jurnalist Tuciurescu,baiatul asta nu a observat nici acum ca RTV a schimbat macazul…pe linie moarta?

  2. Reactia presedintelui cred ca a fost una oarecum previzibila. Numai ca ar putea fi considerata o reactie riscanta atata vreme cat ancheta este in desfasurare.
    Important este ca investigatiile si dezvaluirile sa continue. Dar…. oare ce surprize vor mai aparea?

  3. Dl.Ursu a recunoscut elegant demersul demarat de Jurnalul,in emisiuna dumnealui din aceasta seara.
    Mititica,in schimb,nu mai gaseste raspunsuri pt. orice.Pina la urma e blonda.Iar maimutzoiul nu prea stie cum sa o mai salveze,cu Tonomatul fiidui greu sa gaseasca o solutie.
    Treaba e incurcata rau.
    Oare ce o sa mai descopere jurnalistii de la Jurnalul ?

  4. @mihail: Ursu e, inainte de toate, ziarist cu Z! om muri si om vedea ce mai descoperim. deja este o provocare a unei intregi redactii terfelite nedrept de frustrarile infantile ale Elenei Udrea la adresa mea.

  5. Din cauza Comisiei Udrea se pierde vremea si se amana reformele !Cred ca asta a fost cea mai gogonata !

  6. @Fiara: nu exista-n istoria mea publica texte sau interventii incriminatoare la adresa vietii private a subiectilor. si nici nu se va intampla. lucrez la profesie

  7. Ce a facut Realitatea era normal – am spus-o de ieri; ma intreb de ce nu a facut-o Antena 3? 🙂
    Acu trebe cautat ce articol de lege a incalcat mamaia si sesizat cine trebuie. Simplu. Cred ca mai degraba cu semnaturile “in fals” se poate infunda blonda ministereasa decat cu jaluzelele…
    Dar voi stiti mai bine ce vreti sa faceti. “Succesuri”

  8. Mda…comisia udrea e ridicola,la fel cum cazul ritzi era o problema minora…
    Sa te-auda Creatorul cu “inceputul sfarsitului”,dar mi-e tare teama ca o sa iasa “basma curata” si din asta… 🙁

  9. @Marius Diaconescu: eu nu ma-ntreb de ce n-a facut-o A3; si nici de ce n-a dat nici o stire. pentru ca stiu. bine macar ca sta Firea batoasa pe pozitie.

  10. Uite o chestie total neasteptata de pe mediafax:
    Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la TVR, că va discuta, joi, cu reprezentanţii FMI, despre posibilitatea ca tranşa a doua din împrumutul contractat de România să fie îndreptată spre bugetul de stat şi nu spre BNR, aşa cum s-a stabilit iniţial.

    Şefului statului are programată, de la ora 12.30, la Cotroceni, primirea delegaţiei Fondului Monetar Internaţional condusă de Jeffrey Franks, şef de misiune pentru România.

    “Va trebui să vedem în ce măsură putem obţine de la FMI dreptul de a îndrepta a doua tranşă din împrumut către bugetul de stat şi nu către BNR”, a spus Băsescu, precizând că va discuta acest lucru cu reprezentanţii FMI chiar joi, la Cotroceni.

    sursa;
    mediafax.

    Povestea asta va genera proteste furibunde, probabil ca rolul interviului de scandal de azi de la tvr1 este sa o mascheze.
    Pe fond, se termina pe bune banii de salarii si pensii, iar guvernatorul nu a eliberat decat prea putin din rmo catre banci, mult mai putin decat asteptarile. Banii de pe piata bancara interna, devin prea putini pentru finantarea deficitului si refinantarea datoriilor de pana acum. Nu se poate trai pe datorie la nesfarsit, orice rostogolire din asta prelungita, duce la un moment in care incepe sa ti se refuze creditul. Atunci e sfarsitul.
    Pe de alta parte, cota de incredere a guvernatorului si a BNR din ultimele sondaje, este mult prea mare pentru a fi tolerata.

  11. @alex.dumitrascu: e foarte asteptata de mine, am si zis-o pe post. daca nu deturneaza la buget, de la BNR, banii FMI, nu mai au bani de salarii si pensii din octombrie. se cheama incapacitate de plata si alegeri compromise.

  12. Sa folosesti imprumutul pentru finantarea directa a deficitului e de mare scandal.
    Pana acum cel putin se facea indirect, se elibera din rmo iar bancile acordau credite prin titluri de stat sau acoperirea golurilor de trezorerie.
    Cel putin nu era la vedere. Da’ uite ca BNR nu mai colaboreaza asa de bine, incepe sa se zgarceasca.
    Pe de alta parte, bulgarele creste prin rostogolire, se finanteaza deficite din ce in ce mai mari, dar creste si dobanda pentru refinantarea creditelor anterioare.
    Asa ca vrea sa confiste pentru guvern niste bani care sunt practic ai bancilor, neinjectand in rezerva bnr banii de la fond, bnr va tine de rmo si chiar il va mari..
    Va fi de mare scandal.

  13. Domnule , esti foarte bun, dar stiai asta deja…hihi
    chiar iti tin pumnii…mult succes

  14. Victore,ce buna ar fi o incapacitate de plata la casa omului acum,pana in alegeri.Scapam de Tiran.Dupa,Dumnezeu cu mila!

  15. @alex.dumitrascu: crezi ca urlu degeaba ca-i nebun si in stare sa faca orice pentru a-si conserva puterea politica?
    @marius: am trei pensionari in familie, Doamne fereste!

  16. Bineînțeles că trebuie să continuați dezvăluirile. Jos pălăria pentru tot ce faceți!
    Ieri seară, Mândruță spunea că joi vine Udrea la emisiune. Sper că nu va avea proasta inspirație să comită ceea ce a comis Jack de Găgești cu editorialele din JN în care o spăla pe Ridzi, în timp ce JN publica anchete despre clanul Ridzi, sau cu emisiunile unde le pupa plin de admiraţie, pe Ridzi-penala și pe coana Udrea-plastografa.
    Mândruță ar trebui să se abțină mâine seară, și să nu-i calce pe urme lui Cristoiu, mai ales că el are și un antecedent: interviul acela, grețos, de la Antena 1, cu independenta lu’ tăticu’.

    Băsescu a fost îngrozitor de ridicol! A ieșit cu pieptul gol să-și apere duduia.
    Coana Nuți e în derivă. Tot înainte!
    În seara asta, Turcescu iar a bătut recordul la ipocrizie și penibil. Iar Adi Ursu părea iritat și jenat de frăsuneala ipocrită a lui Turcescu.

  17. Victor , te admid foarte mult , de fapt ma uit numai la emisiunile unde apari. Esti curajos , felicitari !!!

  18. Ciutacule,

    1. Daca zici tu ca nu te-ai bagat in viata privata la “clientilor” inseamna ca mesajul tau nu a ajuns corect la mine cand faceai referiri la Andrei Placinta si asocieri la caracterul Dnei Placinta. Gresesc ?

    2. Tu esti un om informat, eu sunt un fazan. Dar nu cred ca o sa intram in incapacitate de plata. Nu o sa ne lase occidentalii a intram in incapacitate, ca daca intram nu ne mai putem plati datoriile fata de ei (nu isi iau banii inapoi).

    Fiara.

  19. Nu-mi vine să cred c-am ajuns să văd (şi să ascult) un grafolog analizând semnătura unui ministru român “ascuns”, ca şi cum ar fi expus cine ştie căror pericole iminente. Zău aşa, oamenii ăia care l-au intervievat au luat-o razna?! Incercarea (cretină!) de a induce o teamă morbidă celor care ar vorbi despre madam Udrea (mă rog, teamă de cel care-i ţine trena… 😉 ) e de-a dreptul ridicolă şi bună de dat la “să râdem cu…”.
    Ce-şi închipuie, că-s pe urmele lui mafioţii columbieni ori teroriştii talibani? :))

  20. Analfabeta e , tata, daca n-are 50 de semnaturi la fel!
    Da’ ea e “la fel” de la o zi la alta?
    Creierii din capul ei sint “fake” sau “genuine”, ca gentile ei?

  21. Lasa, tizule, ca la dumneata in familie n-ar fi chiar atat de grava situatia, chiar daca se adevereste, caci te au pe dumneata in familie (a propos de raspunsul @marius din precedentul comentariu al dumitale). Grav e unde tinerii apartinatori pensionarilor sunt si ei in aceeasi galeata, fiind bugetari, sau sunt disponibilizati (sau au venituri de cacao)!
    N-am auzit/citit comentarii in legatura cu acest subiect – stie cineva ce se va intampla (in caz de Doamne fereste) cu ajutoarele pt parintii care stau acasa pt cresterea copilului in primii sai doi ani de viata?

  22. Trebuie să recunosc un lucru: mă uimeşte dragostea ce o poartă Marinelu’ Sexy-buzoiencei! E de piesă de teatru! Mai ceva ca-n Romeo şi Julieta!
    Seninătatea cu care recunoaşte Nuţica un fapt atât de simplu – “după vorbă, după port” -, demonstrează cât de sigură e cucoana de iubirea iubitului ei!
    Mai “vesel” de atât nici că se poate, doar trăim… se ştie unde. Iar colegul Badea nu ne iartă în nicio seară – mai puţin concediul – şi ne aminteşte cu năduf!
    Apropo de concediu, dv. ce mai aşteptaţi? Vă e aşa de dragă politichia românească?
    Numai bine!

  23. Hai, mai, railor, ca e o fata sensibila si a avut emotii la Bursa… cred ca-si asorteaza si semnatura la poseta si la tocuri. E trendy. Daca are pantofi cu toc cui, semnatura cu caractere ascutite si ascendenta, daca are toc patrat, caracterele rotunjite si tot ascendenta, daca e in balerini, semnatura dreapta, pe orizontala, iar cand e ocupata ( e la shopping sau calareste!) pune pe altul sa semneze in locul ei. Gata, ma fac GRAFOLOAGA de criza!
    De abia astept ziua de luni,cand apare”omul negru”, cu ochelari!

  24. @Fiara: n-am facut nici o investigatie si n-am publicat nimic in ziar. am comentat doar ca e paradoxal sa-ti treci in CV apropierea fata de Biserica Ortodoxa si finantarea ei in contextul in care fiu-tau e “pastor ateist”. cat despre incapacitatea de plata, exact pe argumentul asta invocat de tine se bazeaza si Basescu

  25. Domnule Ciutacu,cu toata prietenia,de data asta prestatia dvs. la Firea nu a fost la inaltime.Daca ati fi vorbit cu un avocat nu mai sustineati cu asa inversunare existenta infractiunii de fals si uz de fals pentru semnaturile de pe declaratia de avere.Nu exista nici o infractiune aici.Conditia esentiala era aceea ca cele declarate(bunuri,bani,avere,etc.) sa nu fie reale.In rest,semnatura indica a cui este declaratia de avere,respectiv Udrea,nu conta daca era scrisul ei sau nu.Asta din punct de vedere juridic sau a consecintelor.Celalalt ziarist cu dvs.a fost penibil rau.Raspunderea pentru declaratiile proprii este exclusiva cazului in care in declaratia de avere se incearca,cu intentie,ascunderea adevarului.Daca doriti sa o atacati pe Udrea( nu sunt un fan al acesteia) ,acest lucru trebuie facut dupa verificari atente si pe lucruri serioase.Iata ca perdelele sunt jaluzele,nu sunt de 75.mii euro ci 75oo,chestia cu declaratia de avere este minora etc.Pierdeti daca faceti altfel.

  26. @santinela: ati semnat vreodata o declaratie de avere? daca da, uitati-va la copie si vedeti ce scrie jos, inainte de semnatura. at avut vreodata specimen de semnatura-n trezorerie sau in banca? daca da, v-au eliberat macar 5 lei pe alta semnatura decat specimenul? 75.000 euro e suma cuprinsa in planul de investitii al MT (pe care Udrea refuza sa-l prezinte), iar 7.500 s-au cheltuit pana acum. ideal ar fi sa si cititi/ascultati cu atentie ceea ce criticati. si deocamdata ma opresc aici…

  27. Stimate domnule Victor Ciutacu,

    Apreciez cultura,intelingenta,vivacitatea spiritului si incisivitatea dvs. pe are le-am remarcat in articolele,emisiunile pe care le realizati sau la care participati.
    Este salutara initiativa dvs. de a aborda subiectul Udrea,o impostoare agresiva si obraznica,sustinuta de prezidentele suprem si nu numai,care,in numele turismului romanesc si al interesului national(pe care il clameaza cu seninatatea cerului in vreme de vara,toti membrii coalitiei)isi promoveaza propria imagine,drenand banii publici pentru ea si clica apartinatoare in scopul campaniei ce va sa vina in toamna.
    Nu este greu sa sesizezi cum deliberat,ca dupa un plan,x-isi din umbra,creaza sistematic si din ce in ce mai accelerat ,focare sociale al caror potential violent va exploda in toamna
    (vedeti scandalurile si subfinantarile din invatamant,sanatate,justitie,penitenciare,armata,etc)!
    Situatia tarii este dezastroasa,iar dirijarea transei a doua din imprumutul FMI catre bugetul de stat este dovada indubitabila(ca sa nu folosesc termenul pentru care domnul Badea a fost usuit,in anii din urma de la una dintre televiziuni)a incapacitatii ageamiilor de la guvernare de a pricepe problemele tarii si de a oferi solutii pentru evitarea caderii in pra-
    pastia haosului.Sa tai din cheltuieli pricepe orice prost;pentru solutii constructive e nevo-
    ie de minte multa,carte si experienta,taman ce lipseste diriguitorilor acetei tari.Masurile luate de guvernanti sunt exact opusul celor ce ar trebui adoptate in astfel de vremuri,ceea ce dovedeste nu numai lipsa unei pregatiri adecvate guvernarii ,ci si reua credinta a acestora(ca sa nu o definesc altfel).Precum caprele raioase,dar fudule,(ca cele de pe podul
    din povestioara),desi dau din colt in colt cu masurile anticriza,diriguitorii tarii refuza sa isi recunoasca incompetenta si sa plece naibii de la guvernare pentru a lasa locurile libere unor profesionisti adevarati de care nu ducem lipsa,dar carora,cu profesionalism, li se inchid usile si gurile!
    Nu este exclus ca,invocand situatia de criza,
    prezidentele suprem,sa instituie starea de
    urgenta(art.93 din Constitutie),si,pozand in salvatorul natiei,sa o mentina sine die,asigu-
    randu-si inca un mandat(doar unul?)fara a se mai recurge la scrutinul din toamna!
    Criza va dura ani buni,iar intrarea in incapa-
    citate de plata a tarii va facilita prezidentu-
    lui initierea starii de urgenta(pentru ca,daca ar fi pe bune,cum se zice pe la mine in cartier,acesta nu mai are nici o sansa sa obtina un mandat)!
    Sa ajute Dumnezeu tara asta pentru ca eu,una ,cu astia in fruntea bucatelor,nu vad nici o solutie pasnica de readucere a ei pe linia de plutire.
    Sper sa nu ajung sa spun,parafrazandu-l pe Ludovic al IV-lea:Romania,va bien une messe!

  28. Trebuie să recunoşti, Victore, că preşedintele e subtil, chiar şi ud(rea)de mânie fiind… Ai văzut, nu dă nici un nume de ziarist, nici pe al tău, dar nici pe al maestrului Cristoiu. Asta e, combate bine, dom’le!

  29. Nu cred ca povestea cu semnaturile va duce undeva.
    Ramine dezvaluirea unei intimplari ciudate.
    Nici nu cred ca blonda este diminuuata intelectual,doar o chivutza.
    Daca la afacerea cu biletzelul s-a simtit pe val,avind toti zeii(aparent) alaturi de ea,acum se simte singura.Puterea numai este putere,iar ea,nu mai este credibila.Nu mai are solutii viabile,numai are lucruri interesante de marturisit.
    Asta banuiesc ca o innebuneste,o doare.Cind valul urca,ii era atit de bine,acum…in usor picaj,se simte inconfortabil.
    Iar ca sa fii zilnic pe mass-media,nu-i de joaca.Te doare serios capul.
    Ce poate sa ne mai spuna interesant ?
    Pina la urma,nu va mai fi nici ministru,nu-si va mai avea nici parcari,iar de ea,peste un an,nu-si va mai aminti nimeni.Cumplit,nu-i asa?
    Ii vor ramine milioanele de euro facute ilicit,si un barbat cu doua fete,care este posibil sa fi obosit.
    Sexul si puterea merg bine impreuna,greu de crezut ca libidoul va ramine acelasi odata cu disparitia puterii.
    Amin.

  30. Titlul din categoria articolelor ‘Rezervatia cu imbecili’este un stimulent puternic pentru intelectul meu independent, numai ca nu pot sa scriu un comentariu uite asa! din ‘varful penitei'(C.Nistorescu).
    Revin, cat de curand, la subiect.

  31. Scenarii, scenarii si iarasi scenarii. Ma intreb cu legitimitate si ” Deontologie- vz. MB !!!”. Daca ziaristii nostrii sant atat de buni la fabricat scenarii de ce nu se apuca de facut film. Hollywodul ar avea de castigat si Romania la fel. Ma tot framant sa pricep cine tine cu cine??? Cine tine fraurile ziaristilor… ca de trebuie sa aibe si ei o paineee ” Familie grea remuneratie mica dupa buget .Care v’as zica, Monser…- Curata criza Victore…” Baremi ziaristii sa scape la ei criza nu se manifesta si chiar daca s-ar manifeste ar gasii mijloace de salvgardare…
    Nu am primit raspuns la intrebarea mea ??? Cum se face ca Antenele sant libere pe satelit??? De trebuie diaspora tinuta si ea sub presiunea evenimentelor ca eventual sa nu mai voteze cu T Basescu. Dar ce spune EU v-ati intrebat??? Dar ce face Berllusconi si nu mai cade stiti??? Merkel o sa ramana Cancelar si uite asa Basescu o sa mai faca un mandat…. Dar eu cu cine votez???

  32. Mi-as fi dorit sa spun, ca nu este nici un dubiu privind persoana care se scufunda in ridicol, adica personajul cocotat pe fotoliul de la Cotroceni, dar citind presa, am dat de un articol,care m-a pus pe ganduri, si a sadit in sufletul meu DUBIU, privindu-l pe castigatorul confruntarii. E clar, ca se fac eforturi mari, ca E.U sa fie salvata cumva, de comisia parlamentara de ancheta, sa nu fie deferita DNA-lui, in cele din urma. Nu ca si cum aceasta autoritate i-ar indoi vreun fir de par, sau chiar daca ar face-o, si ar ajunge cazul ei in mana judecatorilor, practica de fiecare zi ne-a demonstrat ca JUSTITIA este doar pe hartie in Romania, si aceasta ar face chiar si imposibilul sa o scape.
    Dar sa revin la ce mi-a provocat acest ‘dubiu’.Cica, PDL-ul ar accepta masurile de anticriza initiate de PSD, ca acesta ‘sa aibe atitudini intelegatoare in comisia parlamentara de ancheta fata de E.U.’
    Prin urmare, daca PSD isi retrage acceptul fata de activitatea comisiei, ce se va intampla?

  33. In ridicol s-au scufundat mai toti politicienii. De sanctionat politic sau penal nici nu poate fi vorba, atita timp cit raspunderea politica si Justitia nu exista in tara asta. Singura pedeapsa pentru astfel de politicieni este sa-i lovesti la buzunarele proprii! Dar cine sa o faca: un jurnalist, o redactie, un post TV, societatea civila, votantii? Nu degeaba sta cu non-salanta, la taclale pe sticla Udrea; stie foarte bine, ca orice s-ar intimpla, politic sau penal, va ramine cu averea neatinsa, la fel ca si Ridzi si alti sute de politicieni demascati! Macar avem spre cine arata cu degetul, avem la ce ne uita si citi, avem ce comenta si lamenta!

  34. @Horatiu C: as prefera sa traim amandoi intr-o tara normala din punct de vedere politic; fara tabloul meu pe peretii biroului tau 🙂

  35. Cand declara Domnul Presedinte ca tara este muribunda si Guvernul se ocupa de anchetarea Elenei Udrea ? Cumva cand statea rezemat de masina la emisiunea Roxanei Ciuhulescu ?
    Dar pentru declaratii legate de Banel Nicolita si mai nu stiu ce subiecte “interesante” avea timp ?
    Astea sunt solutiile anticriza ?

    PS-nu imi place anonimatul expertului, la urma urmei nu a acuzat pe nimeni doar a facut niste constatari profesionale, cat timp vedem oameni in ceata la TV clar ne este teama sa spunem adevarul. Te poate executa un ministru ?

    Oaia $Luxten$, part time, cateva mii de Euro/luna, eu si toti angajatii (oh da) de acolo.

  36. @Oaia Fosforescenta: e singurul dintre cei contactati care, vazand despre cine-i vorba, a acceptat sa faca expertiza. a semnat-o si a parafat-o, dar a cerut sa nu i se arate chipul. da, sistemul (nu neaparat ministrul) te poate distruge.

  37. Stimate domnule Victor Ciutacu,

    Ma adresez dvs.,in calitatea pe care o aveti ,si anume,aceea de redactor-sef al “Jurnalului National”.
    Demersul vizeaza articolul “Republica Spiru Haret”aparut in data de 4 august 2009 sub semnatura jurnalistului Stefan Mitroi,care,
    in nuante peiorative,trateaza subiectul patala-
    malelor universitare emise de institutia de invatamant anterior mentionata.
    Precizez ,ab initio,ca respect dreptul la opinie al fiecarei persoane(cu atat mai mult daca aceasta este formata in cunostinta de cauza),implicit pe cea a jurnalistului Stefan Mitroi.
    Este problema domniei sale cum apreciaza universitatile,studentii,respectiv, absolven-
    tii acestora,criteriile pe care le foloseste pentru a-i cataloga in buni si ne-buni(dupa cum acestia sunt de la stat sau de la cele private,de la zi,de la fara frecventa,de la I.D
    de la sate si de la orase,din aerul si de pe pamantul Romaniei,etc).
    Din punctul meu de vedere,problema invataman-
    tului romanesc este mult mai complexa ,ea fiind abordata cu superficialitate nu numai de mass-media,dar si de cei care conduc destinele scolii romanesti,ca sa nu mai vorbesc despre diversi datatori cu parerea care adora sa se vada pe sticla televizorului.
    M-as fi oprit doar la lecturarea articolului daca opinia jurnalistului s-ar fi calchiat unor chestiuni de principiu in legatura cu subiectul abordat.Din pacate,in articol,in aceeasi tonalitate peiorativa,jurnalistul face vorbire despre bacauanul de 65 de ani care a terminat l0 facultati in 7 ani si care,in opinia domniei sale,ar fi facut 60 de facul-
    tati daca le-ar fi inceput la 20 de ani.
    Nu stiu ce anume il valideaza pe jurnalist pentru a face aprecieri cu privire la bacaua-
    nul in cauza(ale carui cunostinte sunt atesta-
    te)si cum anume acesta si-a facut documentarea cu privire la persoana despre care scrie.
    Daca domnul jurnalist s-ar fi documentat,il asigur ca ar fi avut parte de o mare surpriza.
    Bacauanul pe care il ironizeaza are o cultura enciclopedica ce depaseste cu mult granitele celor 10 facultati absolvite,paleta cunoaste-
    rii sale cuprinzand atat domenii umanistice,
    cat si tehnice.Bacaoanul este un recipient de inventii,inovatii si idei originale,fiind capabil sa faca fata oricarei confruntari internationale pe aproape orice domeniu.Nu pare credibil ceea ce afirm,dar credeti-ma ca stiu despre ce vorbesc,dupa cum stiu si cei care il cunosc.Numai ca ,in tara romaneasca,
    astfel de spirite enciclopedice,care mai au si ghinionul de a avea coloana vertebrala,sunt sufocate si expediate in anonimat de smecherii
    si “baietii destepti”ai zilelor noastre!
    Va lansez o provocare ,stimate domnule Victor Ciutacu!Cunoasteti-l!Rupeti o farama din timpul dvs.supraincarcat si cunoasteti-l!
    Poate fi contactat prin intermediul Centrului
    de studii al Universitatii”Spiru Haret”din Bacau.
    Sunteti singura persoana pe care o abordez pe acest subiect.Am facut acest demers mizand pe spiritul de genialitate pe care, nu numai ca il afirmati cu umor in prezentarea de pe blogul personal,dar il si confirmati in artico-
    lele si emisiunile dvs.pe care le urmaresc cu interes constant.
    Cu pretuire.

  38. guvernul pe care presedintele a anuntat ca-l tine inca in brate ar fi trebuit nu sa se ocupe de masurile anticriza…sa le aplice…numai ca dupa 7 luni de guvernare ei nu au stabilit inca data la care sa inceapa acele discutii pt asa zisele masuri…iar noi stam si rabdam p`acilea, vorba lui Moromete…basescu mai bine si-ar luat toate marfuzele care-l inconjoara si ar pleca…no-om descurca noi cumva si fara el

  39. Stimate Domnule Ciutacu,

    1. Udrea – v-am mai zis, este mai greu cu blonda decat a fost cu “KLINGONIANCA” Ridzi…
    ZEUS o va apara pana in panzele albe, ca madama este cap de lista in inventarul “vulnerabilitatilor” prezidentiale.
    In consecinta, toti pedeleii se vor alinia frumusel si, la orice “talk-show” TV, vor “edita” ce mai tin minte din “punctajul” de idei primit de la partid.
    2. Basescu – personajul incearca, disperat si-ncrancenat, sa se pozitioneze cat mai bine pentru momentul in care isi va anunta candidatura la “prezidentiale”.
    Oricum, nu se va putea delimita sau debarasa de imbecilitatile guvernarii si, daca romanii mai au un minim de inteligenta, vom avea un alt presedinte in decembrie 2009.
    Chiar si pentru simplul fapt ca si-a promovat odrasla ca europarlamentar si ne-a “condamnat” sa-i platim salariul si cheltuielie timp de 5 ani – binisor peste jumatate de milion de euro!
    3. Constat ca absolut toti pedeleii care apar la TV fac parte din categoria “Emil Bobu JEGOS”: Hoara, Radulescu, Barbu, Oltean, Boureanu, Pogea, Udrea, Munteanu si asa mai departe …
    Fara jena, toti “editeaza” texte lipsite de orice fel de logica de bun simt, crezand ca pot sa-si justifice mizera existenta politica, prostind potentialii alegatori.
    Problema este ca si ceilalti nu sunt mult mai breji, deci nu prea avem “land of choice” in politica!
    4. Oprescu – daca mai sunteti in relatii de comunicare, va rog sa-i spuneti ca si-a atins deja nivelul de incompetenta, deci s-o lase cu jocul de-a canditatul la “prezidentiale”.
    5. Imprumutul de la FMI – indiferent unde ajung banii, la BNR sau la Buget, oricate miliarde am imprumuta, nimic bun pentru Romania nu se va intampla!
    Credeti ca maimutele se pot organiza altfel decat le-am vazut pe Animal Planet?
    V-ati uitat bine la Boc? El se da
    ALPHA, dar este OMEGA in haita pedeleilor…
    La fel si Geoana sau Antonescu!
    Chiar Base, o fi fost el tare, dar acum arata cam jigarit…
    Revenind la banii (MILIARDELE!) pe care guvernul (trecut/actual/viitor) i-a imprumutat sau ii va imprumuta – ei nu vor fi niciodata suficienti pentru a astampara fomistii si butaforii politici si gastile lor!

  40. Tocmai l-am vazut pe Baselu sarind in apararea lui Mutu.
    A terminat cu grijile tarii,a mai ramas sa le rezolve pe acelea ale fotbalului intergalactic.
    Lui Basescu i se par ridicole orice subiecte care il deranjeaza.Asa ca nu ma mir ca subiec-
    tul Udrea e ridicol si lipsit de importanta pentru el.
    Cat despre Udrea ce sa mai spun?Este de un penibil desavarsit!Am trait sa o vedem si pe asta:o midineta ministru in Guvernul Romaniei!
    nu trebuie sa fii expert grafolog pentru a sesiza ca semnaturile Udrei sunt diferite pe inscrisurile in disctutie.
    Mentineti fierbinte subiectul Udrea ,domnule Ciutacu,multi va sunt alaturi!
    Pana una alta,in situatia actuala a institutii-
    lor statutului, decredibiizate de lumea politi-
    cului,doar pana scrierii mai sperie politrucii.Succes!

  41. erata la erata:Corect Iuliana Peres!Indreptatita corectura!Erorea nu se datoreaza confuziei,ci oboselii!Multumesc!

  42. Stimate domnule Victor Ciutacu,

    Apreciez cultura,intelingenta,vivacitatea spiritului si incisivitatea dvs. pe are le-am remarcat in articolele,emisiunile pe care le realizati sau la care participati.
    Este salutara initiativa dvs. de a aborda subiectul Udrea,o impostoare agresiva si obraznica,sustinuta de prezidentele suprem si nu numai,care,in numele turismului romanesc si al interesului national(pe care il clameaza cu seninatatea cerului in vreme de vara,toti membrii coalitiei)isi promoveaza propria imagine,drenand banii publici pentru ea si clica apartinatoare in scopul campaniei ce va sa vina in toamna.
    Nu este greu sa sesizezi cum deliberat,ca dupa un plan,x-isi din umbra,creaza sistematic si din ce in ce mai accelerat ,focare sociale al caror potential violent va exploda in toamna
    (vedeti scandalurile si subfinantarile din invatamant,sanatate,justitie,penitenciare,armata,etc)!
    Situatia tarii este dezastroasa,iar dirijarea transei a doua din imprumutul FMI catre bugetul de stat este dovada indubitabila(ca sa nu folosesc termenul pentru care domnul Badea a fost usuit,in anii din urma de la una dintre televiziuni)a incapacitatii ageamiilor de la guvernare de a pricepe problemele tarii si de a oferi solutii pentru evitarea caderii in pra-
    pastia haosului.Sa tai din cheltuieli pricepe orice prost;pentru solutii constructive e nevo-
    ie de minte multa,carte si experienta,taman ce lipseste diriguitorilor acetei tari.Masurile luate de guvernanti sunt exact opusul celor ce ar trebui adoptate in astfel de vremuri,ceea ce dovedeste nu numai lipsa unei pregatiri adecvate guvernarii ,ci si reua credinta a acestora(ca sa nu o definesc altfel).Precum caprele raioase,dar fudule,(ca cele de pe podul
    din povestioara),desi dau din colt in colt cu masurile anticriza,diriguitorii tarii refuza sa isi recunoasca incompetenta si sa plece naibii de la guvernare pentru a lasa locurile libere unor profesionisti adevarati de care nu ducem lipsa,dar carora,cu profesionalism, li se inchid usile si gurile!
    Nu este exclus ca,invocand situatia de criza,
    prezidentele suprem,sa instituie starea de
    urgenta(art.93 din Constitutie),si,pozand in salvatorul natiei,sa o mentina sine die,asigu-
    randu-si inca un mandat(doar unul?)fara a se mai recurge la scrutinul din toamna!
    Criza va dura ani buni,iar intrarea in incapa-
    citate de plata a tarii va facilita prezidentu-
    lui initierea starii de urgenta(pentru ca,daca ar fi pe bune,cum se zice pe la mine in cartier,acesta nu mai are nici o sansa sa obtina un mandat)!
    Sa ajute Dumnezeu tara asta pentru ca eu,una ,cu astia in fruntea bucatelor,nu vad nici o solutie pasnica de readucere a ei pe linia de plutire.
    Sper sa nu ajung sa spun,parafrazandu-l pe Henric al IV-lea:Romania,va bien une messe!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.