Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Tonomatu’ derbedeu oferă Colțu’ lu’ Boc

Tonomatu’ derbedeu oferă Colțu’ lu’ Boc

Am promis, sunt om de onoare, mă țin de cuvânt. Inaugurăm o nouă rubrică de largă respirație europeană. Se cheamă Colțu’ lu’ Boc cel mic și e dedicată, ați ghicit, personajului suspectat pe nedrept că ar fi premierul României. Tocmai mă cufundasem în letargie și aveam nevoie stringentă de un challenge. Voinicelul de pluș mi l-a oferit benevol. E păcat de la Dumnezeu să nu speculez oportunitatea.

P.S. Mircea Geoană, care a încasat de la mine mult mai mult decât Emil Boc și nu și-a permis niciodată să mi se adreseze mitocănește, îl sfătuiește pe colegul său de alianță să-mi prezinte public scuze. Cu mulțumirile de rigoare pentru decență și interes, consider că scuzele se prezintă din proprie inițiativă, nu împins de la spate de cineva. Deci nu, merci, Victor is back in business. I love this game!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

181 thoughts on “Tonomatu’ derbedeu oferă Colțu’ lu’ Boc

  1. Nu suna mai adecvat “coltisorul lui Boc-uletz”? Si n-ar fi un demers potrivit ca orice referire la subiect sa fie sustinuta in exclusivitate de diminutive?

  2. De ce te concentrezi doar pe boc si basescu? Sunt o gramada foarte mare de alti paraziti prin guvern, din pdl care si aia trebuiesc tavaliti pana nu-si iau lumea-n cap (mai mult decat au facut-o pana acum). De la un moment in colo, papara isi pierde efectul…mai da-le o pauza, reguleaza-i si pe altii si revii asupra lor mai incolo…Succes! Un sinaian, genial dar discret 😀

  3. Romania nu va avea NICIODATA conducatori mai buni decat acum! NEVER EVER! Care om intreg la minte, competent si integru s-ar urca in lumina rampei sa isi asume raspunderi pentru o tara intreaga si sa primeasca in schimb doar miticisme, injuraturi, nesimtire cu carul?

    Citesc comentariile de aici si mi se face sila. Nu de Boc, ci de populatia asta de toata jena a Romaniei, care are impresia ca simplul fapt ca exista ii da dreptul sa urle, sa scuipe, sa injure.

    Idiocracy, ce mai!

  4. Mda, din pacate exista si o categorie de oameni care observ ca sunt de parere ca Boc-Poc al politicii nu a fost mitocan(sau cum altcumva vreti sa ii spuneti) tocmai prin faptul ca nu i-a adresat “in fata” dl-ui Ciutacu invectivele care au facut ocolul
    televiziunilor. Ei bine, permiteti-mi sa ii contrazic pe acestia spunand ca tocmai acest lucru il face pe “distinsul” premier si mai scarnav, mitocan si las pe deasupra, ilustrand inca o data una din multele “calitati” ale acestui tip de personaje (nu ii pot numi politicieni pt ca nu au nimic de-a face cu politica), si anume FATARNICIA scarboasa si dispretul pt noi cei care pana la urma din putinul nostru le ingrasam dosurile!!! RUSINE “DOMNULE” BOC!!!!!-stiu ca o spun degeaba si totusi o spun.

  5. D-le Ciutacu,

    Imi esti la fel de antipatic ca si Dl. Premier Boc, iar aceasta confruntare de orgolii imi este cu totul indiferenta, deci sper sa primesti mesajul meu ca fiind cat se poate de neutru si obiectiv.

    Vreau sa te felicit, off-topic, pentru felul in care “pastoresti” toata aceasta armata de simpatizanti, care iti tine isonul de mai bine de 150 de comentarii incoace. Esti mandrul maestru de ceremonii, posesor al unei menajerii de toata jena.

    Cum se vede din exterior: toti acesti “spartani” fara patrie, fara D-zeu, fara etica si fara valori morale, “corul laudatorilor”, nu fac decat sa aduca minus valoare “razboiului” pe care sustii ca-l duci impotriva incompetentei, coruptiei si nedreptatii bla-bla. Halal plan de razboi, halal luptatori, halal leader de opinie…

    Prin faptul ca tolerezi si incurajezi tacit asemenea manifestari oligofrene de frustrare, defulate strict prin nesfarsite injurii si jigniri la adresa staturii lui Boc (un copil de gradinita ar face acelasi lucru, poate chiar mai corect gramatical decat multi dintre acesti comentatori), nu faci decat sa confirmi ca discursul tau se adreseaza unui auditoriu de cea mai joasa speta, indivizi care sub aura unei false empatizari cu ideile tale revolutioniste, nu afiseaza decat mitocanie, badaranie, incultura, superficialitate, violenta, sange de mahala si adoratie pentru legea pumnului.

    Acesti indivizi pavlovieni sunt usor de manipulat, intradevar. Insa atentie, tot ei sunt cei care “tradeaza” cu cea mai mare usurinta, intorcand spatele cu nonsalanta unor crezuri si idealuri care, de fapt, le sunt complet straine si neinteligibile. Pentru ca nu aceste notiuni abstracte, utopice, sunt cele care le guverneaza reactiile, ci simpla sete de spectacol ieftin, jucat pe intelesul lor: injuraturi, circ, agitatie, mizerie, ura, jigniri, ironii grobiene etc.

    Romania provinciala insa, asa cum o numiti cu totii in deradere de fiecare data cand se iveste ocazia, nu este atat de sticata cum probeaza comentariile anterioare. Nu suntem toti dezumanizati, devalorizati si indobitociti de legea puterii, a banului si a fortei, asemeni locuitorilor “capitalei maimutelor”. Exista oameni – in acest moment pasivi, intradevar – care insa pot reprezenta o forta reala in lupta “impotriva sistemului”. Sunt oameni de valoare, sau doar oameni simpli – care insa si-au conservat “decenta”, oameni sanatosi la cap, nealterati de acest sindrom al abjectiei si non-valorii, care va dispretuiesc intru totul. Pentru ca niciodata voi, jurnalistii, nu va adresati lor direct. E un exercitiu de decenta si logica a discursului care probabil va depaseste. Dispretuiesc in egala masura atat clasa politica, cat si jurnalistii ipocriti si flamanzi, complet dezumanizati si probabil niciodata educati in spiritul unor precepte morale elementare.

    D-le Ciutacu, vrei sa fii erou, sa faci ceva memorabil pentru istoria acestei tari? Sacrifica-te in slujba propriilor idealuri marete, pune mana pe arma (la propriu) si fa dreptate. Cultiva-ti aceasta vanitate a razboiului personal, ridica-te si lupta drept. Tara te va adora. Declanseaza o revolutie, scoate masele in strada, educa poporul prin exemplu personal! …De la vorbe ipocrite la fapte eroice este, insa, un pas mult prea mare pentru un fals formator de opinii, cu dizabilitati.

    Daca nu esti in stare sa faci asta, ramai unul dintre jurnalistii “copii de mingi” care fac in continuare jocul politicienilor, deosebit de ceilalti mediocri anonimi nicidecum prin inteligenta sau curaj, ci doar printr-o mai mare audienta la un public mediocru. Pe limba lor vorbesti, pe limba lor vei pieri, cum spune intelepciunea populara.

  6. De la un DERBEDEU

    Stimati domni si stimate doamne ,care stati zilnic cu fundul rezemat in scaunele dumneavoastra confortabile si ne dati lectii de viata criticand tot ce se intampla in jurul nostru, as vrea sa va aduc la cunostinta in urmatoarele randuri care este adevarul despre Romania, adevarul vazut de un om care munceste, care la sfarsitul lunii are un salariu ce nu reuseste sa ii acopere nevoile de zi cu zi, adevarul vazut de un om care simte ce inseamna sa fii roman in Uniunea Europeana.
    Romania e tara in care toata lumea critica pe toata lumea , centrul universului romanesc este bucurestiul, care musteste de mahalagioaice si cocalari ce au impanzit toata mass-media etalandu-si cu nerusinare prostia, tatuajele, tatele, masinile si alte lucruri care considera dumnealor ca i-ar scoate in evidenta.
    Romania e tara in care talhariile ,crimele, scandalurile sunt la ordinea zilei.
    Romania e tara in care poti fi toba de carte dar daca spatele si fizicul nu te ajuta esti condamnat sa mori in mizerie.
    Romania este tara in care conducatorii ii sfideaza in permanenta pe cei care i-au ales.
    Romania este tara in care fetele viseaza un mos bogat care sa le asigure un confort financiar care sa le scoata in evidenta, iar barbatii cauta “una cat mai pitzipoanca” posibil ca sa vada lumea cine este si cat e el de “potent din toate punctele de vedere”.
    Romania este tara in care marii mafioti pot striga in gura mare ca fac afaceri ilegale si nimeni sa nu aiba dreptul sa le faca nimic.
    Romania e tara in care a avea o casa e un vis aproape irealizabil.
    Romania e tara in care nu exista nici un sistem real de protectie sociala.
    Am treizeci de ani.In anii de scoala stiam ca pentru a ajunge pe o trepta cat mai inalta a societatii trebuie sa avem un « bagaj cat mai mare de cunostinte ».Ne-am tocit coatele pe bancile scolii si am ajuns sa fim condusi de niste analfabeti pentru ca inteligenta se masoara acum in marci de haine si de masini si in teancuri de bani ce zboara in ritmuri de manele.
    Ne iritam cand cineva are tupeul sa spuna ca il regreta pe Ceausescu.Sincer preferam sa stau la coada la alimentara, ca toata lumea, asteptand sa bage portocale de sarbatori, decat sa stau sa privesc gasti de imbecili care isi scot pieptul in fata sa stie lumea cine sunt ei.
    Ne-am zbatut sa intram in uniunea europeana…..pentru ce ?Stiti cumva cum sunt tratati romanii in tarile Europei ?Stiti cumva cum e sa ajungi dintr-o persoana cat de cat respectabila sa fii tratat ca un hot doar pentru simplul fapt ca esti roman ?
    Stiti cumva cum e sa ti se refuze dreptul de a lucra pentru a-ti intretine o familie ?
    Are habar domnul Basescu ca ultima sa vizita in Franta ………a fost transmisa doar in Romania si a fost descrisa poate in vreun rand ratacit pentru a completa o pagina de ziar ?
    Care este imaginea noastra in lume ?Ultimul reportaj despre Romania s-a difuzat pe m6 …http://www.m6replay.fr/emissions/enquete-exclusive/13500081#/emissions/enquete-exclusive/13500080 e scandalos.Dar si mai scandalos e ca nimeni nu face nimic. Avem doctori romani in atatea spitale din strainatate, avem oameni inteligenti de care uita toata lumea.
    Ma uit la emisiunile tv de la noi si ce vad columbeanca ex-dama de companie din bacau se cearta cu zavoranca mahalagioaica nr.1 a tarii.Nikita o injura pe Mirela.Sexy braileanca si-a pus tate.Suporterii dinamovisti isi ameninta jucatorii.X si-a violat bunica.Y l-a taiat cu toporu pe taica-su ca nu ia dat bani de bautura si asa mai departe.
    De ce ne miram ca bunica Maria e imaginea Romaniei , daca numai asta vedem toata ziua asta vedem la tv ?.
    In orasul in care locuiesc sunt cativa romani, iar « povestile« lor ma fac sa cred ca Romania e ….un «cartier » in Zabrauti daca pot spune asa. Oameni care nu au muncit o secunda in viata lor vin aici si se plang cat de rau e in tara cat mafie e.Merg sa imi fac cumparaturile iar cersetoarea din fata magazinului tresare de bucurie cand aude ca sunt roman si imi spune ca sta si ea si cere in incercarea de a face conversatie de parca am fi colegi de breasla. S-a obosit cineva sa se gandesca ca ar fi bine ca persoanele cu cazier pentru anumite fapte nu ar trebui sa fie lasate paraseasca Romania ?
    Eu nu indraznesc sa spun ca la noi e rau pentru ca e dureros cand vezi ca toata lumea are impresia ca noi «am coborat ieri din copac».Este surprinzator pentru ei ca doar dupa cateva luni esti in stare sa scrii o scrisoare in franceza sau sa vorbesti corect.Este la fel de surprinzator sa vorbesti despre Balzac,Victor Hugo,Emil Zola, La Fontaine etc si cand intrebi si tu daca ei cunosc sau au studiat la scoala vreun scriitor roman sa te priveasca pierdut …si sa dea din umeri.
    Suntem cetateni europeni, am dreptul sa stau cu familia dar pot sa muncesc doar daca imi gasesc (in plina criza financiara) o intreprindere dispusa sa ma angajeze.Pentru a angaja un roman acea intreprindere trebuie sa faca niste demersuri care dureaza cel putin o luna.Sa nu se gandeasca cineva ca poti lucra ce vrei nu…..sunt anumite meserii care sunt aprobate de directia departamentala de munca(pentru celelalte avand nevoie de investigatii si motivatatii), iar pe langa asta prima vizita medicala costa in jur de 1000 de euro.
    Tot ce ti se poate oferi e muncitor in agro-alimentare.
    Ca probabil acolo considera ei ca ne e locul.
    Eram scarbit si inainte de tot ce vedeam ca se intampla in tara, dar acum nu stiu daca am cuvinte sa descriu ce simt cand vad ca in parlamentul europen ne reprezinta Becali si EBA, cand vad tot circul din toata scandalurile alea de mahala care ocupa 3 sferturi din jurnale.
    Asa ne percepe lumea : o tara in care femeile se imbraca ca niste tarfe etalandu-si tot la tv, balacarindu-se si aruncandu-si originile in fata, topaind si scartaind in garsoniera lui diaconescu .
    Intre toate aceste mizerii nu mai avem loc nici de cultura, nici de politica sau legalitata in adevaratul sens al cuvantului, cel mai dureros e ca suntem bagati toti in aceeasi oala.
    Ne laudam cu salariul mediu pe economie ?Adica chiar asa imbecili suntem ?Cum se fac salariile in Romania ?Ti se face un contract de munca cu salariul minim pe economie cu numarul corespunzator de ore de lucru si zile de concediu, dar in realitate ai ceva in plus la bani(si te bucuri ca ai nevie de acei bani sa supravietuiesti ca daca nu-ti convine……), muncesti de iti ies ochii si concediul il iei daca o da Domnul.
    Probabil unii au impresia ca noi traim pe o alta lume. Orice om de rand stie cum isi fac bani aia de se umfla in pene toata ziua, cum e posibil sa se fura in halul asta sa ajunge toata lumea la sapa de lemn si sa nu FACA nimeni nimic.
    Cat treci salariul pe contractul de munca, cat ti se inregistreaza din toata perioada cat ai lucrat, cand se factureaza din vanzari, cat se inregistreaza din intrari, cum se fac importurile, cum se fac inregistrarile in contabilitate…..pardon cum se slefuiesc, cum se dau aprobari pentru anumite proiecte, cum si cui se dau spagile, cat de mici sau de mari sunt spagile, sunt lucruri pe care le stie toata lumea si nu face nimeni nimic.
    Comentam, criticam, analizam, facem dosare, retragem dosare, arestam, eliberam……..pe scurt scoatem ochii prostimii……….si prostimea se mira MOAMAAA !!!
    In realitate toti suntem niste « derbedei« .Domnule Boc,eu sunt un DERBEDEU care a lucrat 10 ani in contabilitate si am impresia ca dumneata crezi ca noi suntem o adunatura de prosti care nu stim cum va faceti voi afacerile.
    Eu si la fel ca mine foarte multi stim ca daca miine , inopinant, s-ar face niste controale drastice in toata tara, controale pe bune nu cu semne in Registrul Unic de control ca stie ala care face controlul daca e loc de spaga sau nu, atunci am vedea cine e mai derbedeu.
    Acest lucru nu o se se fac niciodata pentru ca ar insemna sa pice foarte multe capete.Sa nu credeti ca fetele voastre apretate de emotie in asteptarea rezultatului voturilor ne impresioneaza, nu reusiti sa ne provocati decat sila.
    Ne-au ajuns blestemele Raposatului care acu rade cand vede in ce hala am putut ajunge !Ceausescu era un tiran.OK.Dar erau mai putini, acum sunt cu duiumul de asta nu le ajunge cat fura de la o tara intreaga.
    Poate ca nu sunt foarte bine legate aceste randuri, scrisul nefiind punctul meu forte, poate nu au nici un fel de greutate sau poate vor sfarsi in fundul unui cos de hartii.Macar daca ar avea cineva rabdare sa vada si sa comenteze ancheta respectiva….ca de facut ceva ……..nu cred ca avem vreo sansa.Probabil la un moment dat o sa ne plictisim sa tot incarcam sa spunem sperand ca o sa se si schimbe ceva.

  7. dragul meu domn. stiti reclama acceea cu…niste tarani.si ceea ce-i mai grav e ca noi i-am ales si ii toleram in continuare.ce s-ar putea face sa-i schimbam ? guvernanti nu realizeaza inca un element cat se poate de logic si anume,cand injura sau trateaza cu dispret pe jurnalisti de fapt ei ne injura si ne trateaza cu dispret pe noi cetatenii acestei tari,platitori de taxe si impozite ,pt ca voi ,mass media, suntei ochii si urechile noastre.fara voi am fi orbi surzi si muti.si inca ceva. de furat au furat de ne-au saracit,de injurat ne-au injurat,de dispret fata de noi cetatenii nu mai vorbesc,le mai ramane sa ne puna “o ceva “la tampla si… poc,poc.fabulez,au inca nevoie de banii nostri,pentru imbuibarea lor si neanurilor{proaste} lor . cu deosebita stima si respect adrian trifan cetatean al acestei tari.

  8. “Nicio masa fara peste”,nicio zi fara Boc:
    Contribuabilu’ din mine nu poate sa nu se intrebe ce “salar” are Ana Maria Patru si daca nu cumva e ardeleanca.Si daca nu e interzis de lege sa se afiseze in ziua alegerilor cu candidatii, nu cumva e dovada unui trafic de influenta ?

  9. Ai dreptate,omule.Dar ai 30 de ani,mai poti spera…Eu,la 48,ce naiba sa mai zic…

  10. Victoras , fa o asociatie derbedeo masona (ma bag si eu) si hai sa-i casapim pe pinguinii astia basescieni ….Uneori ma oftic ca nu m-am facut si eu pupincurist ….firar al dracului…..traiam ca boeru….Dar problema este ca-mi place sa am oglinzi in casa….Nu-l lasa Victoras….

  11. Eu cred ca cel mai bine ar fi aducerea la cunostinta opiniei publice a numeroaselor ilegalitati comise de primul-ministru, membrii guvernului si ceilalti membri de partid, fie prin emiterea de acte normative, fie prin numirea unor persoane care executa ordinele primite, fie prin incalcarea legilor fara nici o remuscare si in acelasi timp fara nici o consecinta.
    Este important ca lumea sa afle adevarul despre aceste grupuri care urmaresc numai doua lucruri: puterea si averea.
    Am sa incerc sa prezint pe rand acele fapte si ilegaliati pe care le cunosc, in zilele urmatoare.
    Daca fiecare dintre noi am spune cu glas tare ceea ce stim ca s-a furat in aceasta tara poate poate se va rezolva ceva.
    Daca nu vom spune nimic din ceea ce stim cu siguranta nu se va rezolva nimic, ba mai mult cred ca se va accentua in timp.
    Va multumesc.

  12. Domnule Ciutacu
    Cu ce te răsplăteşte Băsescu pentru că ai trimiso pe EBA în Parlamentul European? .Întrebarea pe care ai strecurato în interviu ,nu a fost întîmplătoare ci foarte bine calculată, iar răspunsul la fel de bine calculat.Acest răspuns ia adus yeci de mii de voturi din penitenciare şi de la tinerii narcomani.Dacă într-adevăr mişcarea nu a fost calculată înseamnă că nu eşti atît de deştept pe cît te crezi.Şi totuşi te apreciez pentru că mai faci şi lucruri bune.P.S Mi-am dat seama de făcătură cînd am văzut rezultatul votului la penitenciarul din Bacău.

  13. Stiu ca o sa para urat ceea ce voi scrie… dar in mintea mea (poate bolnava) cuvantul Boc trezeste o singura amintire… momentul in care o facut “poc” in emisiune la Andrei Gheorghe . Cam de atunci a inceput ascensiunea sa, atat pe plan mediatic, cat si politic. Poate toate aceasta ascensiune a fost facuta din mila … poate era ceva de genul : “Ai vazut cum o picat micutul ? Hai sa-l bagam putin in seama, sa-l ajutam putin ! ” … E nasol sa uiti de unde pornesti…

  14. N-o să-l poţi da în judecată pe numitul Boc decât după ce te convingi dacă acesta-i e numele sau atributul. Ia legătura cu Anrei Gheorghe. El ştie sigur.

  15. Rupe-i capu Victore, fa-l praf pe pitigoiu asta care se crede buricu pamantului. Sa le iau fata-n lupa astora de sunt azi la putere si comit toate nemerniciile astea, ca m-am saturat pana peste cap de ei. Multe urari de “sanatate” lor si familiilor lor si sa-mi bag instrumentu din dotare in capatanile lor alea seci.

    Nu te lasa taicule! Sal si spor la treaba!

  16. Mi-e sila de boc, basescu, flutur (care dadea mita electorala in stanga si-n dreapta si nu s-a luat nicio masura), udrea, eba, ridzi, etc! inca mai putem sa inghitim dejectiile politicienilor, din pacate!

  17. Stimate Domnule Ciutacu,
    Asteptam cu nerabdare sa faci ce ai promis.
    Ma mira insa un lucru: Numai citind opiniile de pe acest blog sau ascultand zilnic opiniile oamenilor simplii din jurul meu si imi dau seama ca sunt multi oameni nemultumiti si scarbiti de ce se intampla in tara asta in ultima perioada. Si cred ca este mai rau ca niciodata in ultimii 20 de ani. Vin astfel de pareri si din strainatate, dar cum se face ca in colegiile din strainatate au iesit cu brio pdl-istii si base? Cum au ei 30%? Stiu, nemultumitii si scarbitii nu mai ies la vot si cei care voteaza sunt inregitimatii politic plus aranjamentele si fraudele. Dar oare nu mai este nicio solutie? In ritmul asta unde vom ajunge in 2-3 ani? In cloaca asta politica nu va vrea sa mai intre niciun om serios si cu buna credinta sau si daca incearca nu are succes pentru ca nu e lasat sa spuna si sa faca lucruri cinstite.
    Oare e nevoie de o noua “revolutie”? Bun, o facem si pe asta, dar cine ne poate garanta ca in fata nu vor iesi tot preda, boc, hrebe, tru, videanu, oprisan, macovei, pinalty, base, stolo, stoica, riti-piti,elene si altii ca ei, vopsiti cu alte culori, cu discursuri schimbate, care nici usturoi n-au mancat inaite si dupa 89`, nici gura nu le miroase? Vor flutura steagul victoriei noii democratii si o vom lua de la capat iar si iar ca in serialul ala de pe AXN Crime, “Day Break”.
    Si in plus, ar trebui mediatizate toate informatiile pe care le detineti, multi dintre jurnalisti, despre trecutul si prezentul acestor domni si doamne care fac pe nepatatii comunisti, pe ultra democratii si luptatorii pentru dreptate si adevar. Asa trebuie sa stie si poporul ce si pe cine sustine sau voteaza. Este inadmisibil cine ne conduce, cine ne da lectii si cine ne reprezinta.

  18. Vreau ca cineva din presa de investigatie sa cerceteze prezenta dlui Boc in anul 2008, atat la universitate cat si la primarie. Sa vad si eu daca sunt justificate sumele castigate anul trecut, din cele doua locuri de munca (cate cincisute si ceva milioane vechi pt fiecare job). Daca se dovedeste ca -si trimitea doar asistentul la cursuri sau lipsea, propun sa i se ia banii inapoi. Nu ma intereseaza ca si altii fac lucrul acesta. Ma intereseaza moralitatea actualului premier. Vreau sa vad daca are cineva curaj sa verifice daca, atunci cand dlui era pe teren sau in sedinta, ca primar, nu cumva avea si ore la univ.

  19. Titlul rubricii este impropriu. Trebuia ~ Cuiul lui Boc~, coltzul e cam mult pentru el, el trebuie pus in cui si lasat acolo pana face pipi pe el.
    Si atunci sa vina Base sa-l schimbe… cu unu mai mic

    P.S.- Victore, esti cam frustrat. Defapt parerea lui despre tine e mult mai proasta…

  20. Boc este un caz tipic de complexat generalizat.Nu are nici o calitate dar a acumulat un munte de defecte mult mai inalt decat domnia sa.Este etalonul aghiotantului care se simte onorat cand ii vine randul sa duca valiza/Cosul METRO al sefului.Il vad perfect in rolul “Omului de casa bun la toate”.
    Cred ca i se poate vedea pe spinare urma de papuc a lui Basescu. Este pentru Boc cel Mic un tatuaj pe care nu il mai poate sterge nici cu transplant de piele. Asa piele groasa ca a acestor indivizi nu se fabrica nici in laborator. Nu e destept dar e…mic, mic de tot.

  21. In Cluj, La Inspectoratul de Stat in Constructii, inginer sef este Dan Leonard Subtirica. ISC are doua atributii principale : de a verifica daca autorizatiile acordate de primarie sunt conform legii si daca aceste autorizatii sunr respectate de constructor. De precizat faptul ca arhitectul sef al Primariei din Cluj care semneaza Autorizatiile de constructii din orasul Cluj este Ligia Subtirica, sotia domnului Dan Subtirica. Deci sotul trebuie sa isi verifie sotia -> CONFLICT de interese !!!

  22. Pentru Ion si ale lui informatii eronate despre atributiile ISC

    Stimate ION
    Daca veti avea interesul de a va informa putin mai atent pentru a va sustine cu date pertinente afirmatiile, veti constata ca atributiile ISC (Inspectoratul de Stat in Constructii) sunt mult mai extinse si mai diversificate decat cele doua la care faceti referire. Oricum, cele doua la care faceti referire, NU sunt nici pe departe cele principale. PRINCIPALA este verificarea calitatii in constructii (cel putin putin asa prevad legile specifice).
    Cele doua activitati la care faceti dvs referire sunt in atributiile departamentelor de Urbanism ale ISC (in principiu arhitecti si urbanisti inspectori si NU ingineri).
    La ISC nu exista functia de inginer sef cum ati precizat dvs. , si fiecare are fisa postului cu atributii specifice si este suveran pe actul sau.
    Dnul Subtirica nu este inspector pe judetul Cluj, ci pe intreg teritoriul NV, avand in componenta sase judete.
    In ceea ce o priveste pe Dna Arhitect Sef Ligia Subtirica, ea nu este singura care semneaza autorizatii; pe fiecare formular existand 5 alte semnaturi.
    Ca sa rezumam, autorizatiile sunt emise de primar (conform legii), iar verificarea emiterii autorizatiilor se face de biroul de urbanism de la ISC, rezultand ca dnul Subtirica nu verifica modul de emitere al autorizatiilor.
    Se pare ca blamul dvs virtual nu vizeaza pe dna arhitect sef sau pe dnul “inginer sef” ci pe inspectorii cu atributii in domeniul urbanismului.
    Aveti dovezi sau macar suspiciuni in legatura cu posibila incorectitudine a acestora?

  23. “un challenge”?
    Cred ca, mai degraba, este “o challenge”, tinand cont de sensul cuvantului din limba engleza, folosit in mod inutil, dar trendy (sic!). Iarta-ma, prietene genial, dar de ce folosesti aceasta penibila “romgleza”, atat de raspandita totusi in randul celor ce lucreaza in domeniul presei, care pare a fi o reminiscenta din tineretea unora care au folosit “mess-ul” intensiv? Ar trebui sa folosim, acolo unde e de preferat, limba romana pe care am invatat-o la school si pe care, probabil, o stim de la mother. E drept ca acest lucru constituie o grea challenge pentru orice (tanar) ziarist roman contemporan, dar cred ca merita incercat. Da-mi un singur motiv pentru care ar trebui sa folosesc cuvantul “challenge” in loc de “provocare” sau alt echivalent si, de maine, ma voi conforma. M-am cam saturat de limba romana, asa cum este ea utilizata astazi, incat as prefera sa trecem cu totii, definitiv, la limba engleza. Cand va vad pe toti, de pilda, cum folositi cuvantul “locatie” cu penibilul sens, inexistent in DEX, de loc in spatiu, ma cuprinde disperarea. Confuzia vine, probabil, de la celebrul “asl pls”, prin filiera celor care traduc dupa ureche si de care sunt pline firmele profesioniste care se ocupa cu traducerile. Acestia traduc, bineinteles, “director” prin “director”, “script” prin “script”, “determined” prin “determinat” si, desigur, “location” prin “locatie”. Din pacate, corect ar fi fost “regizor”, “scenariu”, “hotarat” si, last but not least (sic!), “localizare” sau “amplasare”. Mai mult, sunt suparatoare si toate aceste “breaking news”, “news alert”, “we love to entertain you”, “briefing”, “board” si alte bazaconii de acelasi calibru. De ce nu punem oare variantele romanesti? Nu exista? Nu suna bine? Nu se cunosc? Ba da, dar trend-ul (sau trendul) e cu totul altul, conform caruia daca n-ai limbajul impanat cu cuvinte englezesti esti fad, banal, neinteresant si, in mod sigur, demodat, prafuit. Oricum, scriu toate astea nu pt. ca ma astept sa se schimbe ceva, pe undeva (nu sunt naiv) ci pt. ca sa se stie ca omul obisnuit (nu “de rand”) observa, baga de seama si, in felul lui, sanctioneaza.

    P.S.: Probabil ca este evident, dar mentionez ca o multime de sic!-uri nu le-am mai scris, intrucat repetitia devenea suparatoare. Oricum, toate cuvintele englezesti scrise fara ghilimele le-am scris on purpose (sic!) si trebuie luate ca atare.

  24. “E păcat de la Dumnezeu să nu speculez oportunitatea.”
    Abia acum am vazut si restul textului si-mi dau seama ca folosesti expresii a caror forma nu o cunosti, lucru care ma duce cu gandul la faptul ca, probabil, nici sensul lor nu-l cunosti. Prietene genial (stiu ca repetitia e suparatoare dar chiar tu ai spus ca-ti place sa ti se spuna ca esti genial), forma corecta a expresiei de mai sus este, desigur, “E pacat de Dumnezeu…”, dupa cum se poate cu usurinta vedea din sensul absurd al exprimarii tale. Pacatul, n-a fost, nu este si nu poate fi (niciodata, niciodata…) de la Dumnezeu. Nu trebuie sa fii o persoana profund religioasa ca sa fii constient de lucrul asta, prin urmare consider ca am spus tot ce aveam de spus in aceasta privinta.

  25. trebuie sa o spun: Ciutacu si-a meritat calificativul. De ce? (pai… argumentez… ca asa ii place domnului Ciutacu) La replica infundata a domnului Ciutacu “cand ma hotarasc o s-o fac” nu poti sa reactionezi decat asa. Adica: discutia cade in derizoriu odata cu afirmatia “cand ma hotarasc o s-o fac. Pe langa faptul ca e “zicere” din brisca are si o nuanta haotica, datorita faptului ca domnul Ciutacu este ziarist si nu are cum sa plateasca pensiile… bla bla bla

  26. aoleo VICTOR TE IEI DE TROMPETA LUI BASESCU.PAI ALTU MAI SUPUS SI MAI PALAVRAGIU CA PITICU ASTA NU PUTEA GASI BASESCU.DAR SA VEZI CE-O SA NE FACA .N-AU MINTIT DELOC.NE VOR CIURUI.AU VOTAT CU CLICA LUI BASE.ATUNCI MERITA SA SUFERE.NE MERITAM SOARTA

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.