Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Tolo, Badea şi distanţa care ne apropie

Tolo, Badea şi distanţa care ne apropie

papioanele

Pe final de an, Cătălin Tolontan admite public că a greşit faţă de mine şi de Mircea Badea în momentul artificialului scandal generat de tristeţile Alinei Dumitru. Dincolo de gestul de fair play şi de totalul meu dezinteres să continui un subiect artificial, se impun câteva adnotări. Campioana olimpică era acrită că n-a sunat-o nici unul dintre cei doi preşedinţi (suspendatul şi interimarul), nu liderii opoziţiei. Iar reacţia noastră a fost generată de motivaţia puerilă, nu de faptul că nu s-a dus ea să-l dea jos pe Traian Băsescu sau, după caz, să-i apere poziţia. Marius Vizer, care a încercat să dezamorseze un focos pe care l-a armat în paralel Octavian Morariu, ştie foarte bine, e un bărbat viu şi suficient de vorbitor ca să confirme. Inclusiv că scandalul de presă a fost întreţinut (şi) politic. Şi, dacă tot e momentul regretelor pentru lucrurile nescrise/nespuse, atunci hai s-o fac şi eu. M-a dezamăgit (da-s prea mândru ca s-o fi zis atunci) că ziarul pe care-l conduce Cătălin Tolontan a ignorat campania noastră de strângere de fonduri pentru Florica Lavric. O campioană cu nimic mai puţin olimpică decât Alina Dumitru, dar aflată-n mare şi dramatică nevoie. Pe care şi forul olimpic naţional, condus de Octavian Morariu, nu s-a obosit să o bage-n seamă. Ne-am consolat cu Mihăiţă Neşu…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

59 thoughts on “Tolo, Badea şi distanţa care ne apropie

  1. Am ascultat-o pe Gabi Firea, aseara. Nu vreau sa vorbesc cu pacat dar imi pare o noua Andreea Paul, in devenire. Sper sa isi pastreze spiritul si bunul simt si sa nu i se urce puterea la cap.

  2. Si-a luat revansa noua conducere a sportului romanesc,trimitindu-le fostilor campioni,de Craciun ,un pachet cu niste sapunuri si cu alte prostii de doi lei.Le-or mai fi ramas niste resturi de la parlamentsre!!!
    Hai,ca mi-a venit chef de un pinguin!Sau de un gangnam style,sau cum s-o chema!

  3. LA MULTI ANI cu sanatate, emisiuni de calitate ca intotdeauna, si tot ce va doriti dvs.La multi ani dragi prieteni de pe blogul lui Victor sa avem un an linistit, sa avem sanatate si sa nu uitam sa daruim, oricare ar fi lucrul acesta.
    Maine va astept cu mare bucurie la emisiune mai ales ca imi voi serba ziua de nastere cu dvs.

    cu drag
    dana

  4. @Rory: wow, cit credit inca ii acorzi. :))

    @dana logofatu: eu nu doresc liniste pina nu plateste fiecare ins(a)
    care s-a dedulcit la bucatele publice, potrivit cu nivelul “indestularii”;
    la multi ani cu ocazia “inaintarii” in etate.

  5. Romania e prea saraca, arata ca poate daca e inpinsa de la spate. De ce trebuie sa vina straini si sa ne arate ce trebuie sa facem. Romania era cunoscuta pentru oamenii cu talent, pentru oamenii muncitori, care au facut si au dat dovada ca pot. Dupa 23 ani situatia s-a schimbat, romania e cunoscuta ca hoti, cerseturi si decurand lenesi. De ce ? Tinere talente aproape ca palesc in umbra, dispar cate unul. E mare pacat.

  6. patratele: multumesc pt urare, mai am un pic pana la 50.Un an cat mai bun iti doresc

  7. e ceva sa recunosti ca ai gresit. Multi oameni in ziua de azi au uitat cum e!

    Bravo lui Tolo, desi nu il inghit 🙂

    Sanatate Victor Ciutacu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.