Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Ţara abacului la purtător. Românii se numără şi nu ştiu dacă le iese cvorum

Similar Posts

96 thoughts on “Ţara abacului la purtător. Românii se numără şi nu ştiu dacă le iese cvorum

  1. sa-l ia naiba pe barrosso ca nu el traieste in romania .guvernul si presedintele nu trebuie sa cedeze presiunilor pana cand nu se realizeaza actualizarea datelor.suntem un stat suveran si membru cu drepturi egale al u.e. nu suntem sclavi sa primim ordine de la stapani.nu cedati presiuniilor oricum nu ne primesc in graba in schengen uls-itilor ,nu fiti fraieri basescu va trage pe sfoara.ne asteapta vremuri grele ,criza economica se adanceste cu zi ce trece .daca basescu se intoarce la cotroceni in aceste vremuri ne-am ras.ganditi-va ca basescu are acum si niste datorii fata de viktor orban si merkel, oare cu ce le va plati??la cat isi iubeste basescu norodu nu va ezita sa la taie romanilor si ce le-a ramas .cred ca in acest fel o va satisface si pe nimfomana austeritatii merkel care nu se mai satura din taiat

  2. Sa-l feresca dumnezeu pe omu in tricou albastru cu toate slugile lui si curvele lui de la Comisia europeana sa intre fizic in ghiarele poporului roman.Sa il vedem atunci pe zegrean cu sifoanele lui!!!!

  3. Domnilor suntem de rasul lumii , sa nu stim cati mai traim este tragico-comic ; hai sa sunam cu taxa inversa la forurile superioare din cer si sa intrebam cati au batut la ei la poarta poate ne socotesc mai bine ; de 11 ani am o meserie care imi place si pe care o fac cu drag intr-un sistem care se aseamana cu situatia in care este tara la ora actuala si pot sa spun din experienta ca inca mai suntem sclavi pe mosie si asa vom ramane cat timp dinozaurii ne mai conduc tara. Nu sunt nici cu aia, nici cu “ailalti” sunt cu mine si ai mei ; din pacate pentru noi suntem intr-o situatie care suna cam asa ” Pleaca ai nostri , vin ai vostri , noi ramanem tot ca prostii .” Tot respectul pentru dumneavoastra .

  4. Sa inteleg (din putul gandirii al CCR) ca cei care au votat in strainatate (fiind in concediu acolo) nu sunt luari in considerare la cvorum? Mergand pe acelas principiu care este diferenta dintre listele suplimentare din oricare localitate din tara si cele din afara? De ce eu sau oricare altul care o fac pe turistul in alta tara (si se stie foarte bine si din ce cauza- nu ma dau banii afara din casa. Prefer ca cele cateva zile de relaxare sa le petrec fara a-mi face nervi estivali romanesti) nu este numarat la cvorum? Sa se coreleze listele din afara tarii cu cele din tara. Surprinderea va fi mare ( va asigur). Unde am votat eu listele erau pline, pun pariu ca va fi cvorum fara alta bataie de cap.

  5. De ce mai sta Basescu in sediul de campanie ? Eu pe romaneste inteleg ca SEDIUL DE CAMPANIE e pentru campanie. CAMPANIA S-A TERMINAT. Cine i l-a pus la dispozitie trebuia sa i-l ia imediat dupa Referendum.

  6. @ciutacu: ma bucur sa aud… abia astept sa vad ce are si el de zis despre toata treaba asta… scuze de off-topic, da’ mi-e si mie dor…
    si, apropo de mizeria aia din tara, mie cel mai important mi se pare ca nu e de acord FMI cu scaderea TVA la alimente si cu taxarea progresiva in functie de venit… din ciclul “mai usor cu panem, ia neamule circus peste circus” cu CCR si Base cel penibilut.

  7. Basescu este un incendiator de profesie, asa cum a incendiat navele in portul acela belgian, asa a reusit sa inflameze poporul roman. Cand ma gandesc cata energie creatoare cheltuie romanii pe marinarul asta infect, cand vad cu cate manusi se poarta usl-ul cu el nu stiu ce sa mai cred. Mi-a placut interventia de astazi a lui Radu Stroie scurt si la obiect. Pentru gasirea romanilor cu domiciliul in stainatate nu mai pierdeti timpul cu primarii, cei pdl-isti sant de rea credinta. Cel mai bine cereti listele din datele centralizate ale europenilor, scoateti-i pe toti cei care stau cu sutele si miile in vile (fara nici macar o verificare caci este clar ca totul este doar o afacere pt. obtinerea cetateniei) si veti obtine cel putin 50% + 1.

  8. Nu mai pot cu Barroso.
    L-a lovit dintr-o data nevoia imperioasa de a sufla in panzele marinarilor esuati din estul Europei.
    Probabil ca il intelege bine pe Base, ca doar si el a trecut de pe stanga pe dreapta intr-un catharsis doctrinar. De la extrema stanga a tineretii involburate la maturitatea liberalismului economic al senectutii. Si, tot ca si Base, nu stie exact pe ce parte sa doarma. “E ba socialist cand vorbeste cu socialistii, ba liberal cand vorbeste cu liberalii. Spune tuturor ce vor sa auda.” – zicea Martin Schultz. Pe scurt, un popular, ca doar astia sunt la moda, au solutii la toate, scot tzarile din belele, si popoarele e cu ei.

    Am totusi o nedumerire: daca la el in tara ar fi indemnat portughezii sa nu voteze, ar fi trasat sarcini institutiilor sau ar fi calarit justitia, zbura sau nu zbura cu prima viteza cosmica fix din varful turnului Vasco da Gama?

    P.S. Intrebarea e valabila si pentru Merkel, desigur, cu a doua viteza cosmica si de pe Commerzbank Tower.

  9. Este o nebunie totală și din păcate deși are interimatul la justiție Ponta nu face nimic contra lui Blaga care spune în direct ,că primarii pdl și el ca șef de partid ,nu va respecata legea și nici decizia ccr-ului…procurorii fac în continuare interceptări ilegale, …dar doar contra usl-ului…nu se sesizează koveși și morar că este încălcat totul…pt ei contează doar băsescu…și colac peste pupăză, barosso & compania, încă dictează la noi în țară…și ministrul de externe , …nu are mai nimic de zis…noi toți cei care am votat suntem ignorați total de toți și de aici și mai ales de u.e.și comisiile europene ale lui pește prăjit…judecătorii se prăjesc și ei la soare în timp ce țara asta e într-un haos la total …se dă tonul și se instigă la nerespectarea legii de băsescu, blaga…și alții și procurorii se ocupă de fetele lui mazare…în timp ce zac 12 mii de plîngeri din 2009 …tot pt voturi multiple și ilegalități comise tot de băsescu și pdl…așa ceva , te face să pui mîna pe par și să ieși în stradă…că se vede treaba că în țara asta, numai așa se poate rezolva problema…cred cu toată tăria că numai prin forța străzii , unde un popor de oameni, care nu mai suportă, hoția, minciuna corupția , care se face la vedere…pot decide pt. soarta țării,pe care u.e. și toți cei ce se cred mari puteri vor să o distrugă furînd prin băsescu care le-a promis minele de aur, de cupru și alte bogății ..și neluînd în seamă ce vrea poporul. îl susțin pe băsescu , deși ei sunt cu toții conștienți că nu mai are nici un fel de legitimitate în țara asta…au interse majore ,tocmai pt că și ei în țările lor sunt contestați, și pierd rînd pe rînd susținerea …toți dar absolut , își arată interesele , neloialitatea , și corupția la nivel înalt pe față…iar noi suntem nevoiți să suportăm …pt că nimeni nu face nimic pt noi …din lașitate…noi ne certăm pe net unii cu alții, am ajuns să fim împărțiți in băsiști și useliști…în timp ce ei își urmăresc țelurile , cu aviditate călcînd peste oricine și orice.

  10. Pacat ca primul ministru,care merita laude pentru ce incearca sa faca la guvern,nu a fost o idee mai curajos dela inceput.Acum ne ramane doar sa speram ca nu o cheama CCR pe„doamna Roberta”sa faca numaratoarea…

  11. Dezamagitor interviu.

    M-am saturat de astia de la usl sa vina in public si sa spuna truisme politicoase: nu se mai poate asa, trebuie sa fie bine si sa nu fie rau.

    OK, dar voi ce faceti pentru asta??? Ca eu, ca cetatean, ma simt prost reprezentat de usl! Iar ailalti sunt extrem de activi!

    Dupa ce ne-au ”facut-o” cu prietenii de la m.a.i care au trimis liste intru slujirea preaputernicului, dupa ce ne-au ”facut-o” publicand un act ilegal in m oficial care se afla in subordinea lor, macar ceva pentru astia 7.5 mil pot totusi face??

  12. @all: ieri am fost la o cintare de rockeri
    meseriasi purii, iar azi cred ca voi repeta
    figura, la alt concert, ceea ce va doresc tuturor.

    Tot ceea ce comentam nu e decit un subtil
    murmur in asteptarea deznodamintului.
    Apropo, nu-s versurile superbe ?

    http://www.youtube.com/watch?v=Jy1LQTuBrbU

  13. profet in ţara ta, Victore!
    http://www.ciutacu.ro/articol/lista-lui-ponta-si-apocalipsa-preventiva/

    “Oficializarea propunerilor useliste din prezumtivul nou Cabinet Ponta m-a prins în străinătate. N-am avut nici timp, nici prea mult chef să-mi stric cele câteva zile de odihnă pentru a comenta. O fac acum. La prima citire, impresia generală e proastă. Deşi înţeleg raţiunile de provizorat până la alegerile generale, senzaţia e de încropeală şi de plată a unor servicii politice anterioare prin crearea de sinecuri inutile. Chiar şi cunoscând filogermanismul lui Andrei Marga şi relaţiile lui privilegiate cu administraţia de la Bonn, tot mi se pare inadecvată nomnalizarea lui la Externe. Ştiu şi de studiile juridice ale lui Titus Corlăţean, dar nu cred că Justiţia ar fi trebuit să-i fie portofoliul. Daniel Chiţoiu a fost un şef decent al ANAF, dar ce-o căuta la Economie? Ioan Rus are experienţa unui mandat la Interne, dar, în afară de jocuri politice meschine şi de suspiciunea perenă de blat cu Traian Băsescu, s-avem pardon.”

    Romania a devenit erata Europei…

  14. Aud ceva halucinant de la o persoana serioasa: sotul doamnei, decedat, nu s-a regasit pe listele electorale de la locale, pentru a aparea pe listele electorale de la referendum….Deci, pana la urma, se pare ca e vorba nu atat de incompetenta cat de premeditare…Deci cum e cu puscaria, domnule Rus? Ai tupeul sa sustii in continuare ca sunt “18,3 milioane, niciunul in plus sau in minus” in fata tuturor celor care ne-am gasit rudele decedate pe liste?

    Cat despre atitudinea lui Victor Ponta…eu il inteleg. Presiunea e uriasa si Romania nu-si poate permite sa spuna CE “fuck off”, nu in momentul asta. Nici sa dea FMI-ul afara pe usa, asa cum a facut-o nu demult un guvern liberal. Ce le pot recomanda este ca, fara sa se isterizeze, sa lupte prin toate mijloacele legale impotriva individului astuia care a facut mai mult rau Romaniei dacat o duzina de fanarioti impreuna. Sa nu abandoneze si sa nu-si piarda calmul si capul!

  15. Un aspect, care nu neaparat tine de de referendum:
    de ceva vreme primariile, si alte institutii, se pling ca lucreaza greu cu guvernul, pe partea corespondentei.
    As vrea sa aduc aminte ca pnetru firme, sa “inventat” semnatura electronica. Pentru institituiile statului, de ce nu este obligatorie?
    Trebuie sa raminem in secolul 20 pe la inceput, in care corespondenta s efacea numai scris?
    Corespondenta prin email-securizata cu semnatura electronica, ar scurta cu zile bune luarea unor decizii.

  16. Un sfat ,pentru cei de pe acest blog si care sunt agresati de propagandistii basisti,de coloneii care au un TUPEU pana la Dumnezeu si iti intorc vorbele,iti intorc portofelul cat ai zice peste si te acuza pe tine de toate relele ce le-au facut chiar ei .Sfatul:Intrebatii, sa va spuna un singur ,unul singur ,lucru BUN facut de basescu ,in toti cei 8 ani de zile.O sa incepe sa se sufoce ca “pestele pe uscat” fiindca nu vor fi in stare sa va spuna macar unul mic,mic de tot.

  17. Citiţi la Buble ( pesurse.ro ) scisoarea în engleză. Traducerea scrisorii lui Barosso a fost făcută greşit pe ici pe colo de către presa portocalie. Este vorba despre ” the transmission of the RELEVANT electoral lists […] AS SOON AS POSSIBLE.” Nu că să trimită listele aşa cum sunt acum de urgenţă!

    Nu că dacă ar fi scris aşa cum a dat presa portocalie noi eram vreo colonie de care să-şi bată Barosso joc!

  18. Am privit cu atentie emisiunea ta seara, foarte interesanta,Mihai Voicu este un politician interesant, este inteligent, educat si are vorbele la el. Dincolo de toate acestea, cum ai subliniat tu foarte bine, USL desi la putere, pare ca e in opozitie, tu-i intrebi tot timpul ce este de facut pentru a-l opri pe Basescu si ei dau din umeri, se plang si nu au un plan concret. Sa vedem maine ce vor reusi sa-i explice celui de la Departamentul de Stat, daca Crin si Ponta vor reusi sa il convinga, in timp ce Barroso il trateaza pe Ponta ca pe un copil prost, caruia-i mai arde una dupa ceafa, din cand in cand.

  19. Am si eu o intrebare, in Romania cine credeti ca a taiat pensiile si salariile, Basescu si cu guvernul lui marioneta Boc sau UE si cu FMI? Daca Basescu a acceptat sa anunte el taierile impuse de FMI si UE, acceptand sa isi terfeleasca imaginea publica in urma anuntului unor masuri dictate de altii, cred ca va dati seama la liber cine e Basescu, importanta guvernelor Romaniei etc. Suntem o colonie. Pana nu achitam imprumutul cu dobanda catre FMI, aici nu se va mai misca nimic altceva in front. Pe Basescu astia il mentin, pentru ca cu el au negociat imprumutul, direct. Nu cu guvernul, cu dezbatere in parlament, cu vot etc. El e arendasul pus sa mulga tara pentru boierii de la Bruxelles. De aceea, va fi schimbat greu. Bafta.

  20. @buldogu’ rupt : cred ca aici e vorba de comisioane mari si grase, de-aia il sustin unii disperati de la Bruxellles.

  21. @buldog’rupt (nu buldogu blaga) Imi plac mult comentariile dvs.,parca vin din strafundurile rarunchiurilor ,nu vorbe goale spuse din buze,asa sa ma arat si eu “deontolog”.Este f bine pe aceasta CRIZA de oameni cinstiti,patrioti(este ceva normal si nu o anormalitate asa cum suntem mereu bombardati de ani de zile, de cei care au interesul sa mai vanda, MAI USOR, in interes propriu resursele, pe care mai le avem prin romania) si cu simt civic.As vrea sa va cer parerea despre cadoul ce-l va face basescu ,daca se intoarce la cotroceni,maghiarilor care l-au salvat.

  22. Eu cred ca nu e doar ce vrem noi, ci si ce vor altii. Philip Gordon, Assistant Secretary la Departamentul de Stat vine in Romania “pentru a discuta despre îngrijorarea Statelor Unite în legătură cu ultimele acţiuni guvernamentale care ameninţă separarea democratică a puterilor în stat şi slăbesc independenţa instituţiilor statului”.

    Pe de o parte, e bine, USL are sansa sa isi prezinte actiunile si pozitia. Ceea ce nu spune comunicatul, este cred ingrijorarea si fata de Basescu si actiunile sale, pentru ca sunt sigur ca au existat numeroase informari la nivel inalt in SUA, inclusiv fata de permanenta imixtiune in viata politica a Ambasadorului SUA.

    Pe mine ma ingrijoreaza nu atit actiunile givernului, cit disolutia institutiilor prin:

    1. incompetenta birocratilor (inclusiv nerespectarea regulamenelor/legilor)
    2. folosirea informatorilor infiltrati in parlament, media si alte instituti, si a serviciilor statului in interese de clan politic

    Cred ca Basescu a dat tonul de mult in sensul asta, si continua, mai recent cu temna “independentei justitiei”, pe care doar el o poate asigura. Si e adevarat, procuratura se sesizeaza imediat cind Basescu da comanda, chiar si suspenat fiind, cu anchete (vezi cazul recent cu Chestorul). Dar cind Basescu ameninta primarii cu “celula”, procuratura nu il ancheteaza, desi el are statut de cetatean obisnuit.

    Justitia nu poate fi independenta doar pentru ca asa afirma Basescu. El insusi o manipuleaza in interes politic.

    Poate ca dl Gordon isi va face o opinie completa daca va dori sa fie obiectiv. E foarte important pentru romani sa stie ca partenerul lor strategic nu se comporta imperialist, ci lasa democratia sa respire asa cum cred si vor romanii.

  23. Daca o mai tinem asa, se pune de-o revolutie.Sau acum ca suntem doua tabere, chiar daca una mare fara putere si una mica, cu puterea in mana, se va chema razboi civil?

  24. @alina pe 11 August 2012 la 16:21

    “Aia mica”, poa’ sa stea cu puterea-n mina,
    dar nu prea mult, ca ne arde pe toti la buzunar,
    iar “razboiul civil” ar putea fi denumit dupa
    “lovitura de cort” ca “razboiul merdenelelor”.

    @all: Nu dau doi bani pe ce zic strainii.
    Daca tot se reproseaza “romnânlor” ca “mai subtire
    cu presiunile asupra statului de drept si democratiei”,
    atunci eu zic ca atit ipocritii de europeni, cit si cei
    americani produc mult mai mult rau prin imixtiunea asupra
    unui statalitatii si suverantiatii Romaniei.
    Therefore, I say, “To the bakery with all of you !”.

  25. Parerea mea e ca vina pentru situatia actuala este a USL-ului. Si asta din cel putin 2 motive:
    1. nu au fost capabili sa pregateasca suspendarea lui Base cum trebuie, s-au grabit, nu au luat in calcul unele situatii ce ar putea apara, toate actiunileau fost facute dupa ureche..
    2. au niste comunicatori execrabili atat in exteriorul tarii cat si in interior! Pe plan extern nu au fost capabili sa previna dezinformarea, iar dupa dezinformari au dormit. Pe plan intern, nu au fost capabili sa aiba mesaje clare si mai ales facute pentru diferite segmente de populatie! USL cu mesajelesale se adresa doar celor informati si care nu trebuiau convinsi. Basescu s-a adresat intotdeauna celor neinformati, dezinteresati sau inteligenta limitata, scotand pe piata cuvinte ca: lovitura de stat, comunisti, bolsevici, etc. USL trebuia sa aiba mesaje si acestui segment de populatie, si cand erau intrebati despre afirmatii de-a lui Basescu, eu as fi raspuns cu: As dori sa raspunde fostului securist sef de la Anvers, as dori sa raspund fostului membru marcant al PCR,….. profesorului,…. celui care a vandut flota Romaniei, ….protectorului “baietilor destepti”, ….etc. Din pacate USL traieste pe alta planeta, e rupta de realitate, si mai ales nu se obosesc, asteapta ca Antena 3 sa faca treaba, iar ei sa culeaga roadele!!!
    In concluzie, daca USL doarme in continuare, sa doarma linistiti, dar in toamna sa nu ze bazeze pe votul meu….

  26. “Justiţia trebuie să fie “prietena oamenilor din pdl”, spune macovei, ca noi, restul, nu suntem oameni pt ei.Suntem “asistati sociali, viermi, ciumpalaci, puscariabili”.DA, scopul USL TREBUIE sa fie scoaterea justitiei (urgent-procurori) din partizanatul politic evident din care ne ameninta pe toti.Daca domnisoarele manierate din USL nu se trezesc, vom fi o tara de puscariabili,in frunte cu ei pt ca am indraznit sa vrem vot corect, liste corecte,presedinte corect,procurori corecti,democratie.Acuzatiile pt Dobre, arata clar ca oricine indrazneste sa spuna ca trebuie scos “un mort” din liste,e puscariabil.Rezulta ca procurorii basisti detin dovezi legale ca 18,3 mil e nr corect,de neclintit.Mai rezulta ca decizia CCR de amanare a produs “mari prejudicii” tarii.Deci sunt puscariabili.Mai rezulta ca trebuie sa credem ce spune bases+procurori, nu ce-am VAZUT in liste. EU si SUA,care sunt pt romani ca Rusia pt Siria: romanii vor spune in toata lumea ca ne impuneti un dictator!
    Ceausescu a cazut doar cand l-au parasit serviciile. Romani, profesionisti adevarati si cu onoare, servicii, procurori, etc., stim ca mai existati. Scapati Romania de haos, anihilati-va colegii tradatori. Eu sunt un nimeni, fara viitor, dar voi, in ce tara vreti sa traiasca copii vostrii

  27. S-a ajuns prea departe. Toti romanii care pot trebuie sa strige lumii intregii nedreptatea care ni se impune!!!
    Cat rau, economic si financiar, fac Romaniei declaratiile iresponsabile ale oficialilor UE si SUA???? Neverificate, facute publice fara sa ceara si parerea guvernului, poporului roman?
    Astia sunt liderii care conduc lumea? Asa iau decizii, fara verificari temeinice, complete si legale? Va cere guvernul despagubiri pt pierderile calculabile in urma acestor acuzatii bazate doar pe miciunile ordinare ale lui basescu si mafia lui?
    Ce interes au acesti straini ca in tara noastra sa fie o noua revolutie? Caci va fi. Chiar daca acum romanii stau dezamagiti si frustrati, in case, mamaliga va exploda din nou. Cu cat USL nu va stii sa se apere si sa ne apere, cu atat mai rau va fi. De ce trebuie sa ajungem la dezastru?

  28. @ RADU Sunt de acord cu o singura exceptie.Sa recapitulam cererile PIETEI UNIVERSITATII care au fost in ordine:1.Jos basescu 2.Anticipate nu cumulate. Deci lumea a cerut expres operatiunea no.1.Daca vreti sa cititi mesajele din acea vreme ,majoritatea se intrebau ce dracu face USL(ca este moale,ca este mamaligar ca si noi romanii,ce mai asteapta)de nu ia masuri de debarcare a lui basescu.Nu mai vorbesc dupa ce a ajuns la putere GUVERNUL USL, care era boicotat din toate partile de PROPAGANDA BASISTA(ca nu pot fi dati inapoi banii la pensionari, ca ne prabusim in prapastie,ca nu pot fi intregite salariile fiindca ca nu vor fi bani, ca totul este propaganda USL-ista).Teoria aceasta ca USL s-a grabit este scoasa de “O PARTE” din PROPAGANDA BASISTA ACOPERITA(oamenii care au luat bani, pe sub mana, de la regimul odios,inclusiv unii colonei care nu si-au dat stamba pe fata) care intelegand ca este groasa, vor trebui sa se orienteze incet, incet spre ceilalti(nu brusc ca bate la ochi,ci usor,usor asa..aveti dreptate ,dar ati gresit…de aceea v-am criticat pana acum..dar noi nu am fost chiar asa de portocalii ..si vom fi oamenii vostri ..daca ne promiti.. si ne platiti).Sunt mii de propagandisti ODIOSI care nu stiu sa TRAIASCA DIN O MUNCA CINSTITA(vor trebui angajati” undeva “ca sa micsoram numarul somerilor.Asa ca regret ca oameni de buna credinta ca si dvs.au preluat pe nemestecate acest lucru.Daca gresesc spuneti ca dvs ati putea convetui macar o luna cu un om ,care minte tot timpul,se razgandeste de azi pe maine,este un simplu cetatean si ameninta DE PARCA AR FI TUTANKAMON sau CONDUCATORUL CAII LACTEE?.

  29. @ gheorghe Te asigur ca sunt un “anti” convins… insa chestia cu graba e una reala. De exemplu, intre schimbarea sefilor camerelor Parlamentului, ei ar fi trebuit sa clarifice regulile dupa care se desfasoara referendumurile, sa respinga ideea cu cvorumul datorita posibilitatii boicotului,etc. Apoi odata clarificate toate regulile jocului, il suspendau pe Base!!! Intr-un fel e ca si cum te pornesti la razboi si odata ajuns in lupta iti dai seama: ca nu toti oamenii au arme, ca munitia nu se potriveste cu armele din dotare,ca nu itiajunge mancarea deoarece nu ti-ai numarat soldatii, etc… Te asigur ca nu rumeg nimic pe nemestecate,sunt un om informat, dar ceea ce spuneam mai sus sunt concluzii in urma unor discutii cu unele cunostinte care au muscat momelile gastii lui Base. Sunt dezamagit de slaba calitate a comunicarii USL, care trebuia sa aiba mesaje scurte si la obiect care sa se adreseze unei anumite categorii(cea care a inghitit prostiile cu:lovitura de stat, bolsevicii, comunistii, rusii…)Aporopo de “lovitura de stat, nu am vazut pe nimeni care sa ii spuna lui Base ca e incult si sa ii citeasca o definitie a acestei expresii… Mi se mai pare ca multi membri de frunte ai USL au fost cam inactivi in aceasta batalie, mi se pare o imbecilitate sa pui ministru de interne pe unu care vine din orasul blaturilor politice…

  30. @radu De acord.Si eu am scris de tradarile din interior.Sunt convins ca multi USL-isti traiesc regeste ACUM , datorita imbarligarii cozilor, care le-au adus AVERE si BANI multi(caz tipic clujul si nu singurul) si care practic n-au interes in schimbare(ar fi a lor in rau) asa incat mimeaza lupta/corectitudinea(mai bun exemplu ca “stenogramele procuraturii”nu poate fi,iar prostii in loc sa le trateze ca atare, STRIGA(sub influenta propagandei portocalii) si se dau cu k..rul de pamant:AULEU ,SARITI,NEICA,SARITI ASA CEVA NU SE POATE!(am mai avut ceva identic cu “inregistrarea ANI” ,poate chiar la INDIGO).

  31. Cred ca nu mai este un secret pentru nimeni jocul murdar facut de Rus. E suficient sa citesti “interceptarile” si sa constati ca sunt facaturi. Discutiile sunt provocate de Rus care prin tot ceea ce spune se absolva de responsabilitati, incriminand pe oricine. El nu vrea sa stea in puscarie, altii fac presiuni sa scoata oameni de pe liste, a vorbit cu premierul etc. Este absolut clar ca Rus a facut jocul dlui in tricou albastru. La fel cum a incercat si in cazul Nastase dar n-a reusit pentru ca Nastase e prea destept ca sa intre in jocul murdar al lui Rus (mai ales ca stia de ce e in stare). Probabil astepta ca Nastase sa-i ceara lui Rus la telefon sa-l scoata pe ascuns si sa-l ajute sa nu faca puscarie. Nastase le-a stricat jocul si i-a zis ca stie singur ce are de facut. In cazul referendumului l-a bagat doar pe Dobre pe felie care apus botul la vrajeala lui Rus, de aceea e singurul pt care se cere inceperea urmaririi penale. Cred ca nu-i bine dle Rus, faceti un joc murdar pentru care fiti convins ca veti plati politic. Nu cred ca veti mai conta vreodata nici macar pt o functie la ITM. Singura posibilitate (redusa) e sa se intoarca dl in tricou albastru si sa revina pdl-ul la putere iar in urma reevaluarii sa va numeasca (drept recompensa) la MAI. Nu stiu daca e bine dle Rus!

  32. si totusi, nu usl a organizat referendumul? de ce nu au puricat listele inainte? e hilar sa speri ca acum mai poti face atceva decat, intr-un final, sa accepti infrangerea. si asta c pretul erodarii masive si a coagularii miscarii de drepta. prot jucat si prost organizat!

  33. Sincer, inca ii astept pe romani in strada. Daca asteptam sa vina CCR -ul din concediu, daca asteptam sa-si trimita si Merkel solii la garaj, daca mai asteptam sa mai cuvante Barosso de cateva ori, va fi prea tarziu. Toti cei care am fost in strada si am sperat de o luna sa ni se implineasca visul vom mai trai o dezamagire. Una care va dura vre-o doi ani si ne va costa mai mult decat ultimii opt.

  34. din pacate ,raul facut ramane.si sa nu ne miram daca la alegerile din noiembrie,scorul electoral al pdl va fi marit de absenteismul ce va fi urmarea actiunilor parchetului

  35. s-a devansat termenul !așa… e bine .că așa , a spus , -cineva- , că vrea mai repede…și …a comandat…a primit… logic nu ?……..

  36. Dupa cum bine stiti, Basescu este GARANTUL INTERESELOR UE si US in Romania, interese economice, financiare, militare; este omul lor vandut nr 1, incepand cu Rosia Montana, gazele de sist, etc etc ,pentru orice prezinta interes in fata mega-companiilor vestice.

    De aceea si ambasadorul SUA si cancelariile europene zbiara ridicol de strident in favoarea lui Basescu, penibil pentru niste tari unde cuvantul ”democracy ”chiar avea un sens , in imaginatia noastra…

    Se pare ca a fost doar imaginatie, si multe filme americane servite cu nesat timp de 20-30 de ani…

    Actuala ”criza” sociala si politica are insa un avantaj notabil: in sfarsit, capul hidos al SECURITATII reinventate si orinduite de Traian Basescu, in cooperare cu procurorii aserviti lui , a iesit la iveala in toata purulentza , pina intr-acolo incat CCR a trebuit sa isi dea arama stacojie pe fata si sa percuteze slugarnic la fiecare indrumare basista din garaj.

    S-au facut de ras, cu toata inamovibilitatea si imunitatea de care se bucura, acesti judecatori corupti ai CCR, care servesc actualmente interesele unui particular, si nu ale poporului !

    Garantul sistemului securist, manipulator, propagator de teama si intimidare, a ajuns atat de departe incat isi trimite cainii procurori sa haituiasca tarani simpli in satele lor pentru CRIMA DE A FI VOTAT.

    Garantul intereselor stiute numai de ambasadorul SUA ,Barosso, Viviane Reding, Merkel , va sfarsi la fel ca inainte-mergatorul lui , Ceausescu, despre care Basescu insusi spunea ca ”a fost un Mare Conducator, in primii 10 ani de mandat”

    Primul securist al tarii, Basescu, va cunoaste din toamna forta populara, care il va strivi, ca de fiecare data cand politicul se balbaie incurcat, il va strivi ca pe o insecta ciudata iesita dintr-o experienta de laborator abominabila.

    Romanii stiu intotdeauna sa-si ia ce este al lor. Si-au luat portia de libertate in 89, si-o vor lua din nou in curand, asa, in felul ”barbar” si ”brutal” in care stiu s-o faca.

  37. Cine este CCR? Cine are nevoie de ei ? S-au dus in CO? Sa ramana acolo !
    De ce nu se umplu puscariile de procurori-comisari_sovietici, de angajati ai “serviciilor”, de judecatorii partinitori si cine mai terfeleste legea in tara asta ?
    DE CE ?
    Toti orcii si gnomii astia, care il perie pe Licuriciul din “garaj”, trebuiesc eliminati dintre noi! Daca le dispare El Presidente, vor gasi imediat alt stapan care sa il serveasca in detrimentul nostru, al celor care am votat si care am crezut ca traim totusi intr-o tara democratica !
    Doar asa vom avea o sansa la un viitor mai bun!
    Taiati “bratele” caracatitei Basescu !

  38. Eu cred ca guvernul a facut un lucru degaba, pentru ca CCr-ul nu va lua in cosiderare rezultatele. De undestie deja PDL-ul, inainte de comunicare ca sunt fraude?

  39. Salut coane Ciutacule ! Sper ca te-ai relaxat bine in concediu , ca pe noi aici , mercenarii lui Basescu ne-or terminat psihic ! 😡

    Ceea ce ma scarbeste insa cel mai mult este cand vad o lepra ca Cristian Preda , pe care odata , tu si noi , il aparam in fata atacurilor securistilor de serviciu al lui Basescu , iar acum ii vad mutra schimonosita de ura , ticalosie si tupeu nelimitat dand lectii despre morala si corectitudinea pe care tocmai le scuipa! 😯

    De asemenea ma scarbeste cand o vad pe “biata” fosta “dizidenta” Oana Dobre , careia multi i-am oferit simpatia si aprecierea noastra , cum presteaza intens intru’ revenirea “conducatorului iubit” ; si nu spun asta pt. ca ar fi la Realitatea ci la CEEA CE SPUNE si CE FACE !
    Ma intreb , oare , ambitiile erau atat de mult peste ceea ce-i putea oferi Grupul Intact ? 🙄 Iar acum si-o fi regasit “supremul-profesional” mult-dorit?
    Stiu Victore , nu e treaba ta si nu te intreb pe tine , era mai mult o intrebare retorica si doar o trista constatare …! 🙁

  40. De ce va mai obositi sa scoateti oamenii in strada ?La noi in Romania spiritul civic nu EXISTA,drept dovada nu au iesit din casa 5 minute sa voteze atunci cand a fost nevoie de votul lor,dar credeti ca or sa iasa in strada la protest?

  41. Un “m” prelung şi grav ce ar putea să ne ajute.

    Române,
    Poţi face asta şi în maşina ta proprie, poţi face asta şi în autobuz şi dacă eşti poliţist şi dacă eşti militar. În 30 de secunde nu ţi se poate întampla nimic, în schimb poţi arăta că îţi pasă. Că eşti solidar chiar dacă îţi e frică sau nu ai voie să protestezi.

    Poate sâmbăta şi duminica ne putem plimba prin zonele in care vom fi auziţi mai bine (prefecturi, consilii locale, Cotroceni, diferite vile etc.). Plimbandu-ne nu suntem manifestanţi!
    Poate că e bine să facem asta la fiecare oră fixă. Nu de alta, dar ca sa fie mai convingător.

    Cât de frumos şi înspăimântător ar fi să facem asta la unison toţi cei 18-19-20 de milioane de suflete, câte om mai fi? Cred cu tărie că asta ar conta chiar mai mult decat o manifestaţie cu strigate, cu glume, cu rasete si bătăi cu jandarmii.

    De ce putem să stingem lumina de ziua Pământului si nu am putea să mormaim un “mmmmmmm..” prelung şi grav, pentru un crez al majoritatii roamnilor?

    Eu cred şi sper că se poate. Unii dintre noi fac aşa din ianuarie…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.