Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Surse din restaurant, guvern de frapieră

Surse din restaurant, guvern de frapieră

Nu credeam ca voi trai vreodata clipa cand, in presa lucrand, vom ajunge sa citam “surse de restaurant”. Ei bine, dupa adancile negocieri din ultimele zile, prezentate de Cancan si de JN, un vis a devenit realitate. La Antena 3, tocmai ce s-a terminat o transmisie din parcarea de la Mc Moni’s. In sfarsit, am reusit sa infrangem. Surse din restaurant au conformat reporterului un adevar crud: negociatorii mananca! Dupa ce, cu o zi inainte, aflasem ca la Doina doar s-au pisat impreuna, azi s-a ridicat ceata. Maine, la Cotroceni, ce dracu’ vor mai face? Hai ca-i bine: acu’ auzii de la aceeasi profesionista a genului, Alecsandra Costin, de negocatorul-sef al PSD VICTOR Hrebenciuc; de trei ori la rand…

UPDATE:

Basescu intreaba: “Cum sa castige unu’ care are dosar penal, in fata ministrului justiei, alegerile parlamentare?”

Ciutacu raspunde: “Ca tine, in 2004, prezidentialele, in fata premierului”

UPDATE DE TUPEU: Pavele, argatu’ lu’ Ciocu’ mic te cam face vandut la liberali

P.S. Cine a fost de doua ori la Casa Doina stie ca fiecare eraj are WC propriu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

69 thoughts on “Surse din restaurant, guvern de frapieră

  1. Cred cä, nimeni nu se asteapta(ä) ca politicienii sä “divulge” stadiul tratativelor de împärtire a ciolanului, subtirel ca si bugetul viitorului an. Era de asteptat în schimb, ca, domnul presedinte sä facä acele “räutäcis(z)me”, dar, cu siguranta nu se astepta ca cineva sä îi si räspundä!.

  2. @CIUTACU
    @maria coman: nu se mai face presa pe picior, ca pe vremea noastra 🙂

    Da-l dracu’ de picior ca era un “organ” onorabil.
    Acum pe ce se face?

  3. Ma intreb cata libertate are de fapt presa. Si cat din ce se afla pe surse este chiar dat, fara influenta nimanui ?
    Asta este tare o comparatie unica un fel de all president’s men, adica predoiu comparat cu AN? mey macar imi place ca oamenii sunt consecventi poate ar trebui facuta o reluare dupa Matrix ceva de genul Matrix superloaded. Cu bine

  4. Abia numirea de catre Basescu a unui candidat la functia de premier din randul PD-L, care sa nu fie agreat de restul partidelor, va cristaliza o majoritate parlamentara PSD-PC+PNL+UDMR. Aceasta majoritate va alege presedintii celor doua camere si va tranti, la vot, prima propunere de premier a lui Basescu, daca alesul lui Zeus se va mai incumeta sa ceara investirea. Distractia va continua!

  5. bASESCU DIXIT
    In sfirsit dupa un suspans criminal si o vinatoare fara precedent initiata si efectuata de deontologi cu tinta politicienii tarii si loc de desfasurare, w.c-urile si bodegile capitalei noastre iubite, presedintele dixit. Am aflat astfel faptul ca in urma masurarii vrejurilor masculilor celor doua partide, PD-L SI PSD, in vestiar, cu batul de chibrit, a rezultat o diferenta (produsa de intrumentul nanobocului) de 3 milimetri in favoarea pd-l. Asa ca desi psd-ul le-a avut mai multe si mai groase, pd-l-ul le-a avut cu o idee mai lungi, motiv pentru care ei sint cistigatorii de facto ai alegerilor, in timp ce psd-ul a ramas doar cu cistigul moral.
    Tot motiv pentru care, sa nu indrazneasca cineva conform dispozitiilor exprese ale Constitutiei sa revendice formarea vreunei aliante politice majoritare, alta decit ce are in cap Zeus,. deoarece dracu’l ia! Guvernul va fi pd-l, prim ministru va fi desemnat de basescu care va conduce si pe guvern si pe prim ministru in perioada urmatoare.
    Am zis!

  6. Nu inteleg…A fost si Boc la toaleta? Ce spun “sursele” ? ( cum si-o fi luat doctoratul d-nul Boc, ca de profesie era filozof).
    Ce s-o fi servit, de au avut toti o abundenta…diureza? Urmatoarea intalnire o fi la “Golden Blitz” ? Are dreptate Prigoana.Sa-i mutam din Casa poporului la restaurant .Ne costa pe toti, mai putin.
    Fapt divers: l-am vazut pe d-nul Ciutacu in “carne si oase” azi, isotit de…niste lalele galbene.

  7. Basescu are o singura tinta-VA FACE TOTUL PENTRU A CASTIGA ALEGERILE PREZIDENTIALE DE ANUL VIITOR!Guvernarea va fi in functie de aceasta dorinta a dansului!Totul se invarte in jurul acestei tinte!Nu-l intereseaza decat puterea!
    Cine va intra la guvernare alaturi de P.D.-L,inseamna ca va accepta ca viitorul presedinte al Romaniei sa fie tot Basescu.

  8. update: Zice Udemereu’ ca d-nul Basescu ii vrea la guvernare. Sa inteleg atunci ca, d-nul presedinte e de acord cu programul electoral UDMR? Sa inteleg ca, d-nul Blaga nu degeaba a subliniat in campania electorala o mai larga autonomie locala?
    Asta s-ar traduce: voi fraierilor,de la centru, ne dati banii noi facem ce vrem cu ei.

  9. Mi-as dori foarte mult sa avem 3-4 politicieni cu inteligenta si intelepciunea lui Iliescu!Ma uimeste mereu cum de poate gandi atat de lucid la cei 80 de ani!

  10. Negociază PSD-Pc cu PNL ?!
    Să fie într-un ceas bun!
    (Stau cu ochii pe dumneavoastră pe A3. Sper că rămâneţi până după… 😀 )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.