Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Surse din restaurant, guvern de frapieră

Surse din restaurant, guvern de frapieră

Nu credeam ca voi trai vreodata clipa cand, in presa lucrand, vom ajunge sa citam “surse de restaurant”. Ei bine, dupa adancile negocieri din ultimele zile, prezentate de Cancan si de JN, un vis a devenit realitate. La Antena 3, tocmai ce s-a terminat o transmisie din parcarea de la Mc Moni’s. In sfarsit, am reusit sa infrangem. Surse din restaurant au conformat reporterului un adevar crud: negociatorii mananca! Dupa ce, cu o zi inainte, aflasem ca la Doina doar s-au pisat impreuna, azi s-a ridicat ceata. Maine, la Cotroceni, ce dracu’ vor mai face? Hai ca-i bine: acu’ auzii de la aceeasi profesionista a genului, Alecsandra Costin, de negocatorul-sef al PSD VICTOR Hrebenciuc; de trei ori la rand…

UPDATE:

Basescu intreaba: “Cum sa castige unu’ care are dosar penal, in fata ministrului justiei, alegerile parlamentare?”

Ciutacu raspunde: “Ca tine, in 2004, prezidentialele, in fata premierului”

UPDATE DE TUPEU: Pavele, argatu’ lu’ Ciocu’ mic te cam face vandut la liberali

P.S. Cine a fost de doua ori la Casa Doina stie ca fiecare eraj are WC propriu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

69 thoughts on “Surse din restaurant, guvern de frapieră

  1. Wow am trait s-o vad si pe-asta. Marele Guster a fost taiat de Guzgan care vorbea diverse in parcare la restaurant!

  2. Ce sa faca maine… O sa inchine un pahar (vorba vine, desigur) intru buna colaborare si prosperitatea tarii 🙂

  3. Hai că e nevorbit Castro ăsta mic. Vrea să îi ia locu’ lu’ Fidel la kilometri dă spici, în berea aia a recordurilor.

  4. :)) In 2004 AN era un penal imbogatit abuziv pe carca tabacita a unor tampiti, a unui popor, dar ai uitat asta nu…auzi….il compari pe AN cu Predoiu???? Sunt momente in care voi ziaristii nu trebuie sa fiti intelesi!!!!

  5. Stimati telespectatori, surse “credibile ” dion restaurant. Presupun ca erau ospatari. Vai, vai, vai, terminati suntem frate. Le-a suflat basescu in gura cu practica Golden Blitz.

  6. PNL trebuie sa ramana in Opozitie altfel va deveni partid Dublu Istoric adica se va vorbi despre ei la trecut exact ca si despre PNTCD

  7. Basescu intreaba: “Cum sa castige unu’ care are dosar penal, in fata ministrului justiei, alegerile parlamentare?”

    Ciutacu raspunde: “Ca tine, in 2004, prezidentialele, in fata premierului”

    Ce sa inteleg din asta Victore? ca tu il ridici in slavi pe ala cu dosaru penal bagandu-l pe Basescu la inaintare?
    Eu propun sa-i prezentam opiniei publice intr-o lumina buna pe toti astia cu dosare penale,bineinteles comparandu-i cu Basescu caci altfel nu ar avea farmec.
    Sau scopul scuza mijloacele?

  8. Buna seara la Tonomatu’
    Ca sa fiu in nota din titlu, intre doi mici si o halba de bere, imi permit sa intreb Tonomatu’daca stie ceva despre “solutia imorala”?Nimic, dar absolut nimic despre prezenta unui membru al PC la negocieri! Nici duduia Popa, nici guralivul Ciuca, nici chiar vicleanul Felix…Ce fel de alianta este aceasta, in care doar unii comanda muzica? Sa fie oare vorba despre numarul mic de mandate obtinute de PC? Chiar – nu ca m-ar f…grija sau ca as muri de curiozitate, dar cate mandate are PC?
    E posibil la PD-L + UDMR+minoritati sa mai vina si + PC?
    Salutare taica si noroc

  9. @stan: nu, intelegi numai ce vrei tu. daca vrei, iti desenez: nu dau urmaritilor penal lectii de cinste fostii inculpati. sau n-ar trebui sa dea, ca sa fiu mai clar.
    @ozzy osbourne: dupa parerea (si dorinta) mea, PC nu apuca nimic. iar eu voi fi vesel si ferice la ziarul si tv-ul unuia din opozitie. ceea ce ma avantajeaza rau.

  10. Basescu intreaba: “Cum sa castige unu’ care are dosar penal, in fata ministrului justiei, alegerile parlamentare?”

    Ciutacu raspunde: “Ca tine, in 2004, prezidentialele, in fata premierului”

    Sa moara mama, daca mai e ceva de zis ! =))

  11. Mă scuzaţi, eu sunt din provincie, mă arde o preocupare: cine cântă la localurile astea şi ce repertoriu? Ori sunt cu karaoke sau, doamne fereşte, cu tonomat?

  12. @Victor Ciutacu: Sunt total de acord cu tine, dar nu despre ce prinde sau nu PC vroiam eu sa aduc in discutie, ci notiunea de “alianta”; pai daca faci echipe de negociere, pune nene(macar de forma)si cate unul de la PC! E clar ca ceva e putregaios in alianta asta…

  13. @victor ciutacu: eu nu am pledat pentru base,dar nu mi se pare corect cum ai pus problema,asa ar trebui ca multi alti politicieni sa nu dea lectii de cinste poporului si totusi o fac.

  14. Am si eu o intrebare ca nu l-am vazut pe marinar vorbind. Ceva util a zis? Ca m-am uitat pe site la Antena3 si era o lista cu stelutze sau cu liniute, in fine iar la hotnews tot la fel. Da’ de zis a zis ceva?
    Azi Mordechai m-a lamurit in problema cu ciuperca, capul, etc.
    Si o mare problema. Stiu ca nu esti director la Antena3 si nici nu vrei dar nene ce se intampla cu stream-ul de “live”? Sinteza Zilei cu pauze. Mircea Badea canci? Eu la ce ma uit? La Realitatea? Ca doar nu m-am stricat la cap…

  15. dle ciutacu, asta e sanatos la cap sau nu isi da seama ce scoate pe gura ? si cand isi da seama, baga 2 hahaieli si a rezolvat problema. baiat buuuun…

  16. Da-l in ma-sa si pe Nastase ala ca nu pricepe nimic din ce se imtampla in jurul lui. Nu inteleg cum dracu’ sunt unii care il apreciaza. Pentru ce?

  17. Draga domnule Ciutacu, de dragul lucrului mecanic efectuat aici cu manutzele astea cu care tastez, permite-mi totusi aceasta mititica observatie. Ma fac de voie-de nevoie avocatul diavolului chior si betiv pentru ca nu-mi plac, din nascare, victimele. Nu ma acuza ca-s portocaliu, nu-s nici macar rozaliu, dar e criza economica si e de inteles.
    Unu la mana: raspunsul la raspunsul dumitale din update ar fi urmatorul: pentru ca dl Adrian Nastase nu avea inca dosar penal – ar fi fost imposibil intr-o tara in care, vorba pustiului aluia din Patul conjugal, “nici musca nu iesea n… de aici” By Nastase.
    Doi la mana: PC nu a fost luat la negocieri pentru ca PC nu exista. Exista doar un trust minunat de presa, cu ziaristi guresi si combativi, cu televiziuni de zece ani care musca din dusmani si distrug totul, pe raza de actiune a macaralei. Si fiindca toate astea trebuia sa poarte un nume, un singur nume, li s-a spus simplu: Intact. Mai scrie, esti simpatic si ai nerv si vana. Ceea ce e lucru rar pe la voi pe acolo.

  18. @Begone: ghinionul tau e ca aici, la mine-n orezarie, eu trebuie sa-ti dau tie voie sa scrii, nu tu mie. da-ti dau, ca mi-esti drag. mai rar fan Base care sa fi facut gramatica la zi si care sa nu ma-njure de neam si tara. poate pricep ceva si cercopitecii care fac spume ca am introdus cenzura. nu am introdus-o, o continui pana invata sa se exprime si altfel decat la oficiala din Giulesti.

  19. -Votant portocaliu: “D-le Boc, votaram cu dvs. ca auziram ca sunteti mare specialist in ….stang”
    -Boc: Confuzie baieti, eu sunt Doctor in Drept!
    -Votant: Scuzati, nu stiam ca pentru fiecare coi este cate un doctor!

  20. Din pacate in acest moment partidele sunt la picioarele lui Basescu . Si din nou din pacate , unii din partide se si gudura frumos incercand sa intre la guvernare cu orice pret .Nu vorbesc de Guduraii de serviciu din partidul prezidential , ci de la celalalt mare partid , care nu vad mai departe de varful nasului ce implicatii pe termen lung ar avea intrarea la guvernare acum cu PD-L.Functionarea normala a unui partid presupune cateva lucruri obligatorii pentru indivizii care-l alcatuiesc ca de ex.: unitate , teluri comune , logica in actiuni, respectarea doctrinei, intelegerea si respectarea cetateanului pe care il reprezinti , etc. Chestii grele si fara valoare !Noi sa fim la putere cu orice pret!Ca altfel te gatuim domnule ……

  21. acu’ auzii de la aceeasi profesionista a genului, Alecsandra Costin…

    nu “ții” se pare ceva gresit ?

  22. nu-mi place Base si mai am multe alte defecte, da’ cu gramatica stau bine.

  23. Bai, da’ acuma daca da naiba si ajunge totusi PSD+PC prin guvern, nu o sa va plictisiti de moarte? Ca numai azi Radu Tudor a zis de vreo 10 ori in 2 ore de emisie cum ca PSD are cei mai profesionisti si capabili oameni numa’ buni de guvernare!?! Credeam ca daca au trecut alegerile va mai reveniti si voi din limbute la Nastase, Mitrea & Co. Auzi ca cica n-au fost dovediti de justitie. Oricum de abia astept sa-i vad pe specialistii de Victor Surdu si Culita Taratza ca deja Micky Spaga vad ca e tare pe pozitii din nou. Permiteti sa-mi fie greata.

  24. A fost votat la alegerile pentru primar un candidat mort.Cati sunt morti in politica damboviteana?

  25. Oh, god, I have a dream! PSD-PC si PDL sa se incapataneze, pedele si udemere sa faca guvern, iar arca ce-i ocroteste de dosare si alte entemperii pe toti bocii dar si pe capitanul val-vartej, sa se scufunde adanc, adanc de tot! I have a dream!!!

  26. ce sa inteleg ? ca ii tii partea acelui ” deputat ” si omiti sa spui ca timp de 4 ani psd-ul a incercat prin toate mijloacele sa-l inculpe pe basescu dar nu i-au gasit nimic si asta doare pe multa lume

  27. O mizerie, asa se traduce politica romaneasca, falsa democratie si nu in ultimul rand clasa politica a acestei tari… Discutiile non sens de pe la TV nu vor aduce niciodata un nivel de trai ridicat sau “solutii anti criza”. E o mizerie! Vin toti dobitocii si isi sacadeaza vocile de emotie spunand ca va fi o criza grea. Va fi pe dracu, ba BOILOR, aia va fii. Sunteti asa de orbi incat nu vedeti de fapt si nici nu ati vrea chiar daca ati avea un ochi (chiar si cas), ca poporul e in criza de vreo 30 – 35 de ani, nici o criza nu s-a finalizat, in cel mai rau caz se va ajunge la un regim de austeritate gen 88, ca tot nu e mare diferenta intre 08 si 88… Cat despre restaurantul lor, m-am pisat in bere, hahahahah :))))

  28. Legat de întrebările retorice a la Băsescu.

    Chestia e complexată și stă așa.
    Basescu are o retorică de nimfomană notorie, nemăritată, cu legături instabile care roșește la orice banc fără perdea hrănindu-și iluzia că-i iar virgină.
    Roșala-i sinceră, dar nu-i venită din rușine. Ci, din viscere.

  29. nu inteleg ce atata tevatura cu astia..sunt oameni. vom afla zilele astea cine cu cine isi da mana.
    eu as vrea un guvern psd minoritar. de ce? pai, daca sunt ei foarte buni si vor face treaba sau sunt niste calamitati electoratul ii va vota sau nu.
    bine, dupa jegul de sistem de vot nu stiu cati vor mai vota. eu sigur nu.

  30. Tocmai am citit pe un forum faza mileniului!
    Într-o discuţie referitoare la posibila „refacere” a FSN-ului, un lingău PD-L-ist scrie următoarea chestie: „Refacerea FSN inseamna intoarcerea la anii 90, adica renasterea sanselor de a merge pe o alta linie evolutiva.”

    Aştept cu interes să aud această idee şi din gura mai-celebrilor deontologi şi intelectuali de la Cotidianul, EVZ, România liberă, HotNews, etc…

  31. Domnule Ciutacu, v-am inclus numele intr-un poll pe blogul meu privind posibilii candidati pentru functia de premier, poll care sa fie de folos presedintelui in dificilul act al desemnarii. Cu speranta ca nu va va deranja acest lucru.

  32. Consider ca esicherul parlamentar romanesc este o simpla unitate in diversitate : CASTA CONDUCATOARE . Restul este circ politico-mediatic pentru a tine opinia publica preocupata cu altceva decat chestiunile esentiale . Dar un circ fara paine evident , caci ticalosia imbuibarii a evoluat in ultimele secole .

    Felicitari tuturor celor ce n-au votat . La sub 40 % voturi valabil exprimate , de aici inainte , acesti parlamentari n-au dreptul sa se mai considere reprezentanti ai poporului .

  33. Hai bre da-ma dreacu’ , adica negociaza Victor Rebengiuc pentru pesedei ? Cu cine ? Cu Victor Orban de la penelei ? Sau cu Lucian Blaga de la pedelei ?

  34. pentru PRESEDINTE : premierul desemnat cere in 10 zile votul de incredere …. CAMERELE reunite discuta in 15 zile cererea . VOTEAZA …..cind vrea MUSCHII LOR . POATE IN …..MAI , cind presedintele intra la ….fezandat , iar TARICEANU E TOT PREMIER !

  35. hm….
    eu nu-s nici portocaliu nici rozaliu si n-am fost la vot pt ca in colegiul meu n-am avut pe cineva “de seama” sa ma duc sa-l votez.
    si n-am nimic nici cu basescu dar psd-ul nu-mi place.
    si n-am fost sa votez pdl pt ca repet nu-mi convenea candidatul lor din colegiu.
    sunt dintre voi care cred ca oamenii s-au dus la vot si au votat psd pt a da un vot impotriva pdl-ului si a lui basescu. eu nu cred asta. ni s-a spus ca e uninominal. era vb sa votez oameni din colegiu nu pt presedinte. asta am sa fac la anul.
    si va fi pdl-psd orice ati mai comenta si spune. s-a vazut din prima. si psd-ii sunt prosti daca nu intra la guvernare pt ca ar trebui sa-si dea seama ca n-au nici un candidat viabil pt presedentie. n-au decat sa stea tot timpul in opozitie. oricum nu fac nimic nici in guvern nici pe langa. mai mult rau fac. mie mi-ar conveni pdl minoritar dar nu cred ca se poate….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.