Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Suntem cei mai tari la revoluţii pe Net

Suntem cei mai tari la revoluţii pe Net

UPDATE: Mobilizarea sindicală din Piaţa Victoriei a fost realmente impresionantă (fără să folosească, până la urmă, la ceva), iar chemarea lui Hoară în studioul de acolo, pur şi simplu, ineptă şi contraproductivă (a venit să provoace şi a reuşit).

P.S. Turcescu înfiera proletar protestele publice antiguvernamentale din calitatea oficială de propunere a PD-L pentru şefia TVR. Urlă conştiinţa-n el ca şi-n campania “dezinteresată” şi deşănţată pe care i-a făcut-o lui Băsescu. N-ai nici o jenă, nu te mai saturi, Roberte! Pune-ţi preţul pe frunte. Negociază Andronic pentru tine…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

223 thoughts on “Suntem cei mai tari la revoluţii pe Net

  1. D-le Ciutacu,

    Iertati-ma,nu am vazut textul pe care vi l-a trimis “Saggitarius” inainte de a va scrie eu;am citit toata corespondenta dupa ce v-am scris.Ma bucur ca l-ati publicat.

    Numai bine va doresc,
    IoanaP

  2. Bai nene mie nu mi vine sa cred ca au oameni car spun ca e o nesimtire ce fac bugetarii, ca dai incolo ca bine le-a facut sa se duca la munca nu la intins mana. DECI INCA MAI EXISTA CRETINI CARE TIN CU BASESCU NU POT SA CRED!!!!!!!!!!!!!

  3. @Sagittarius
    Mi-am permis sa salvez textul. Am intentia sa-l transmit mai departe, la prieteni si cunoscuti. E voie?
    Banzai!

  4. @cristinasmg
    Pai cei care gandesc asa sunt cei platiti cu bani de la buget sa pupe puterea in cur, ca ei nu-s instare sa produca nimic la patron, (vezi cazul Turcescu), care avea audienta pana la genunchiul broastei. Dar pupa adinc si apasat puterea in dos, pe ce bani?

  5. chiar ar fi tare, o emisiune “Vorbe Grele” cu cinici si intelectuali care-i “doare-n p…a” gen Mircea Badea, Cornel Ghica, Tatae, Ombladon.
    atunci sa vezi “vorbe grele” si lucruri concrete, reale, nu vedete care “nu spun nimic”.
    ar fi o chestie de incercat, Victore.
    si chiar ai fi primul care-o face.

    bafta.

  6. Deci BOC a confirmat:
    “Ramanem oamenii mafiei si camarrilei care ne-a ajutat financiar sa ajungem la putere …!!! Voi , fraierilor , care ne-ati dat puterea ca prostii , ACUM PUTETI SA MERGETI LA DRACU !!!!”

  7. Oare ăştia au banii puşi în conturi afară, locuinţele dotate cu tot ce trebuie, tot afară, biletul de avion numai dus în buzunar, dar mai stau pentru a prădui şi ultimul leuţ? Că mie aşa mi se pare că se comportă portocaliii şi mă gândesc foarte serios la asta.

    Va veni şi timpul când cine ştie ce vom afla, în ce gaură financiară suntem ca stat…

  8. Asa cum ma si asteptam (nu degeaba am studiat la scoala Antenelor si a “instigatorilor” Ciutacu si Badea), mai mult ca sigur ca va pica guvernul.Nu cred ca va prinde 1 iunie. Dar, pentru ca Tribunul Base sa iasa din nou cu fata curata,manipuleaza din nou, masele. Si iar romanul cu pinguini in cap pune botul!
    Pentru a da romanului ce vrea si pentru a-l face fericit, a-i da impresia ca a fost bagat in seama,Boc sta ascuns si nu iese la .t.v., deci, este las.Daaa, asa se comporta un las!Face o tampenie si apoi adopta politica strutului.
    In tot acest timp,Base e vizibil, discuta, se agita, face declaratii,se lupta in continuare,deci,demn de toata stima.
    Asa ca, in ziua debarcarii lui Boculet, Base va veni din nou cu un discurs maret ” Daaa,am facut poporului pohta ce-a pohtit!” Si, romanii vor fi fericiti ca au scapat de Boc.Si, se vor bucura impreuna cu Base ca a fost eliminat dusmanul natiunii. Apoi,vor urma parlamentarii.Curatenie si pe acolo!
    Hoara….Alta manipulare. Se pregatesc intens pentru un regim in care forta si violenta sa primeze.Asa ca a fost trimis la inaintare,pentru a se demonstra din nou, natiunii,cat de periculoase sunt “elementele antisociale”!Si pentru a-si justifica urmatoarele masuri.
    Despre liderii opozitiei si cei ai sindicatelor? Suuuper organizare.Au si ei pe Roxana si Guta ai lor.Din nou, se vede cine are in spate o echipa si sfetnici mai buni!

  9. BRAVO pentru “ROMANII” care au iesit astazi in Pta Victoriei. Mult adevar in melodia cu “PINGUINUL si GASCA”. Mi-e teama insa sa cred ca “ROMANII” dlui Basescu (5,2 mil) s-au “desteptat”. Dl. Ciutacu, imi doresc sa cititi comentariile si sa le puneti in discutie publica. Ce ma doare este ca si “presa” ca “a patra putere in stat” si, in fapt, pare-se ultima actuala reduta a celorlati 5 mil, are multi “BOCI” in compozitie. “Invitatul permanent” psihologolul lu’ peste ne-a spus (si nu numai ca a spus a tot repetat) despre respectul sau pentru Dl. Preda (coleg de whatever). Chiar nu mai pot. Macar voi sa ne respectati inteligenta, atat cat a mai ramas din ea. Mai sunt cativa oameni in adevaratul sens al cuvantului care pot avea ceva inteligent de spus in chestia asta “LAND OF CHOICE”. Si…ce cauta Hoara acolo?

  10. De Ioana S. corect, dar restul? ma rog, am inteles,acum ar trebui sa vin cu regula exceptziei, dar n-o fac pentru ca pana la urma asha e ,sunt maghiari shi ardeleni acolo,cred ca astazi sunt indezirabili chiar shi la ei pe strada,asta daca nu cumva, trecand muntzii au deprins alte “calitatzi”? o zi buna…

  11. O rusine!
    In loc ca boc, astazi, sa nu stie pe unde sa se ascunda, apare -aerian, depersonalizat- si
    incepe vechea lectie. Sila, scarba, voma…
    Cum de intre atatia jurnalisti nu exista unu cu sange-n pix? Sa-i futa una lu´ boc.
    He,he, he, daca-n 89, la noi in Sibiu s-ar fi intamplat ca ieri in Bucuresti, astazi Ceausescu 2 sau 3 ne dadea inca doua sute la salariu…
    PS
    I.I. are si el rolul sau. Lasati-l in norocul lui, cum fac si altii; in fond nu suntem mai buni. Facem revolutii pe net; nici acelea -din pacate- nu ne reusesc…

  12. domnu ciutacu sunteti meserie.punct.cu badea si cu gadea parca vis horia closca si crisan poate e deplasata comparatia dar chiar vis de actiune. m-am saturat de toti retardatii din tara asta mie frica sa nu o iau si io pe ulei din cauza lor! va salut numai bine

  13. Daca ai clacat si tu, ne ducem p….. de suflet.
    Acum trebuie tocati, asa cum ei repeta stereotip (asta-i solutia!), in fiecare zi o pagina de ziar ar trebui sa scrie ce ziceau acum un an si ce spun acum.
    Cu scrisoarea FMI, “chioru” joaca cea mai mare carte, daca ii iese, pana la sfasitul anului legalizeaza “Republica Elena” si va scrie si pe hartia igienica beneficiile guvernarii basesciene. Ne meritam soarta, iar cei care au sange si cap (nu numai scoarta!) sa se duca TATA!

  14. ” Facem revolutii pe net; nici acelea -din pacate- nu ne reusesc… ” Toate lucrurile au un inceput. nimic nu se face ,hodorog trong Boc . TREBUIE sa stim ce si cum sa facem ceva. VEZI MORTI DIN 89 se rasuscesc in mormant .nu pentru asta au esit in strada.

  15. HOARA A INTRAT IN HORA , o mica bae de multime , probabil este invatat cu mitingurile BASseciene , oameni plimbati cu autocarele si plati sa ai aplauce . pardon ,eu cand il vad pe sticla cat este de ( cipat )si ce scarbos incearca sa n’e prosteasca imi vine sa sparg plasma , dar sa’mi iasa in fata si in asemenea context ? DOAMNE CAND MAI FACE ZEUS O BAE DE MULTIME ? TARE AS VREA SA IL SAPUNIM CU UN CHANEL , CA DE E AL NOSTRU NU ?

  16. @ DOREL
    Fratele meu, in 89 nu am stiut ce si cum. Am facut-o la plezneala; ca a iesit ce a iesit este o alta poveste…
    Situatia de atunci nu are comparatie cu astazi. Din toate punctele de vedere.
    As fi fericit sa se gaseasca o cale de iesire.
    (Cumva, candva se va rezolva; nu stim cand, cum si de cine). Acum, cu aceste masuri, din pacate, nu. Si cat timp tampitii din conducere nu se retrag, va fi greu.
    Eu doresc tuturor sa treaca cat mai usor peste aceste timpuri si masuri…

  17. Ce s-a intamplat in piata Victoriei a semanat mai mult cu un plugusor de an nou…nu a reusit nimeni sa ma convinga ca intradevar o duce rau…si daca as fi la guvernare….pe langa faptul ca as fi un nesimtit ce a facut training cu Udrea….nu cred ca m-ar speria cu ceva ceea ce a fost acolo, din contra, as baga la inaintare varianta cu 30%-50%…..

  18. PARLAMENTAUL CARE VORBEA CU BASESCU DE PENSII CAND IA ZIS CA ERA SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE ERA “INDEPENDENTUL” MARIAN SARBU

  19. cu declaratiile de azi Udrea vrea sa ajunga presedinte, iar Base’ prim-ministru !

    atentie !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.