Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Sorine, deci rămâne cum am stabilit, da?

Sorine, deci rămâne cum am stabilit, da?

Fiindca Badea are o neputinta contractuala la drum de seara, o sa ma sacrific eu. Se pare ca ne e din ce in ce mai greu sa facem fata concurentei fara Maestru. Daca totusi ne-ar imparti noua, epigonilor, banii lui, cred ca ne-am putea reveni...

Comentarii

comentarii

Similar Posts

85 thoughts on “Sorine, deci rămâne cum am stabilit, da?

  1. Deci ce sa mai zic, deci e clar nu prea au ce sa va faca , oamenii “adierii” nu prea au resurse sa va ajunga macar dar sa va depaseasca, se forteaza ei micutzii da nimik, nu le iese, stii ceva cred ca au febra, ba nu mai rau frisoane, cred ca le e frica sa mai apara la TV seara fug ca goanga de sprai… :)) Bafta si audienta mare in continuare

  2. dar ce este pe acasa?! eu nu receptionez canalu’ asta,vb. serios! banuiesc ca se da o telenovela cu tigani. daca aia face o asemenea audienta,cred c-ar trebui sa ne lasam toti de orice,sa plecam Dracului de-aici,iar ultimu’ sa stinga lumina,bineinteles.

  3. Las’ ca Jack combate in ultima vreme peste tot pe A3, aseara a onorat-o pe madame Firea. Nu sunteti demni de deontologia lui adica SZ nu e, restul “e” buni

  4. Victor,cum zicea si Badea;Realitatea are un PR care se promoveaza imediat ce au o crestere de audienta in intervalul 20-24.
    La voi la mogul daca nu sari tu si cu Badea in sus cu audientele,Antenele nu au nici un stres.
    Cere si tu o marire de PR.:-)

  5. @mery: pai noua ne-o fi rusine,a trust, cand facem performanta. daca cerem dracului mariri de contracte pe criza asta mondiala pacatoasa?

  6. am si eu o intrebare: e adevarat zvonul cu patriciu patron la intact? sau e vreo intoxicatie via irealitatea-zeus?

  7. Care “trust” bai nene un amarat de elicopter n-aveti 🙂 …apropos nici de-un ventilator d-ala mic de birou nu se screme mogulu ? Eu mi-as aduce de-acasa dac-as fi in locul vostru wtf.

  8. @Mos Califar: i-au ascultat rugile. in a doua parte, mi-au inghetat picioarele.
    @lupu’ flamand: Voiculescu nu se consulta cu mine. da’ am imense dubii ca Patriciu n-are cu ce se lega la cap asa ieftin. mai ales ca stiu si cine s-a ocupat de aparitia materialului in ziar.

  9. Am obrăznicia să suspectez că la Sinteza Zilei banii din redistribuire îi gubează cineva cu juma de normă la youtube.

  10. Buna ziua dle Ciutacu,

    Eu sper ca nu va este din ce in ce mai greu sa faceti fata concurentei fara maestru.E adevarat ca prezenta dansului da greutate emisiunii,dar ratingul va avantajeaza.Ce bine era si cand traia d-l Octavian Paler,dar am depasit ,oarecum si lipsa dumnealui(desi deseori e in gandul nostru),dar nu vedeti,suntem nevoiti,cu sacrificiu sau nu,sa supravietuim.
    O sa revina maestru,sigur,la Sinteza zilei.
    Eu va doresc numai succes,sanatate si sa auzim numai de bine.Week-end placut!

    Cu tot respectul,
    IoanaP

  11. @cristu
    Vreau sa va spun ceva:filmul”Regina”(eu nu-l numesc telenovela)care se difuzeaza seara pe “Acasa”,e un film exceptional.Eu din fericire il urmaresc in reluare(cu un efort pentru mine).Joaca si actori tineri si tigani,dar si actori exceptionali ai neamului nostru.Faceti efortul sa-l vedeti si nu o sa va vina sa plecati de aici din cauza asta.Cei care trebuie sa va determine sa plecati oriunde si sa stingeti lumina,sunt politicienii(marea majoritate a lor).
    Cu stima,
    IoanaP

  12. Filmuletele alea cu scandal aduc oamenii,asa e in Romania.Dar domnule Ciutacu…emisiunile lui Gadea devin din ce in ce mai subtirele.Daca e sa te masori fa-o cu OTV si nu cu Realitatea pentru ca spre acel tip de televiziune va indreptati.

  13. ce ? daca audientele sint alea,de mai sus,inseamna ca Sinteza area valoare ???
    Si-a pus cineva,pe parcursul emisiunii,vreo intrebare,a ramas cineva cu ceva,ati cazut pe ginduri ?
    Cineva spunea aici zilele trecute ca maestrul a plecat datorita manelizarii Sintezei.
    Cred ca avea dreptate.
    Noroc ca mai vine ba Victor ba Radu.
    Domnul Badea era aseara intr-o veselie continuua,singura preocupare era de a se uita in monitorul cu emisiunea concurentei.(ca si dl. Cristoiu,probabil de plictiseala).
    Poate dl.Gidea ne citeste in fiecare seara cite 10-15 pagini din cartea cu acelasi scandal legat de Nixon.
    Infine daca asta place la populatie,eu ma-n-clin !

  14. Victore, trebuie sa dai o bere! Am o solutie care in veci nu-i va mai scula! O sa-i fac o oferta Cretuleascai, sa raspunda in locul meu la telefon, celor care ma suna sa-mi fac asigurari de viata, de dinti, de opinci…

  15. Extraordinar! anumite nume nu pot fi scrise !Am cazut pe spate!!!De ce,daca opinia este scrisa civilizat si cu politete ?

  16. Succes pe mai departe!
    Cât despre Maestru, mă bucur ori de câte ori apare acum, pentru că, în sfârşit (după mult timp!) îl pot asculta vorbind liber (aşa, în modul dumnealui!) despre “incidentele” politice la zi. Am scăpat de nervii pe care mi le făceau veşnicele întreruperi la care era supus (la S.Z.) cu tot felul de comentarii sau întrebări infantile. (Fără supărare, domnule Gâdea!)
    Îi preţuiesc pe oamenii care ne poartă cuvintele, fiecare dintre dumneavoastră, în felul personal, spuneţi ceea ce-aş spune eu de-aş avea talent. Un Ion Cristoiu, un C.T.P., un Victor Ciutacu, un Mircea Badea…
    Contrar a ceea ce se crede, nu sunteţi formatori de opinie. Toţi sunteţi (neoficial!) purtătorii noştri de cuvânt. Indiferent unde, când şi cum, mă bucur că vă pot asculta. Pe toţi!

  17. am inceput iar sa ma uit la TV …imi pare rau ca nu am vazut dezbaterile asupra ….uriasei probleme… ascultarea telefoanelor si interceptarea pachetelor de date pe internet.

    sunt curios…cate drepturi ale omului incalca prin aceasta lege …Big Brother

    …adica asa ceva sigur exista de ceva timp…da acum vor sa oficializeze …probabil ca s-au pierdut multe cazuri prin ascultarea ilegala a telefoanelor… si acum…nu iti mai trebuie mandat…nimic…ai inregistrarea…isi fac baietii treaba

  18. Sincer scuze.
    Am gandit prost cand am crezut ca audientele vor scadea prin plecarea maestrului Cristoiu.Am crezut ca am si argumente.
    Se pare ca oamenii percep mai usor emisiunea in formatul acesta,adie un vant de gandire tanara.
    Felicitari!

  19. Este periculos ce faceti voi!

    Riscul este sa transformati emisiunile intr-o peltea greu inteligibila.
    Excesul de yang poate devini yin!

  20. Suspectez o urmă de răutăcism la adresa Maestrului. Şi totuşi, sălbatecul Mircea ce audienţă a făcut ?

  21. @mery: stiu ca voi fi injurat de multa lume inclusiv de catre Victor Ciutacu, dar parerea mea este ca Antenele ( toate) stau atat de prost la acest capitol, adica la PR. pacat ca ar avea atat de munca , saracutii de ei.

  22. Am observat si eu ca la jurnalele antenelor, cel putin la cele de la antena1, nu se mentioneaza despre audientele de la antena3..chiar daca uneori sunt mari si chiar lideri de piata, dar cand a fost vorba despre audientele lor de divertisment , a fost stire principala in buletinele de stiri.

  23. Felicitari pt prezenta la sinteza! Devine permanenta?

    Si, don ciutacu, stiti de ce hartia igienica are mai multe straturi? Unul se da la vale in closet, restu’ se arhiveaza de catre serviciile speciale! Nu va nelinistiti, doar pt 6 luni, c-asa zice democratia ue!

  24. de la ora 21:30 pana la ora 22:00 vad ca AcasaTV a condus detasat. Ale naibii telenovele cu tigani. :))

  25. Cristoiu va facut cunoscuti, acum a mai ramas doar un tip de audianta ce seamana cu inertia miscarii. Odata masina oprita incet, incet se va duce si miscarea ce a luat nastere din inertie.

    Sincer, eu priveam emisiunea, mai ales pentru Cristoiu si Stan. Acum ma mai uit uneori cand este invitat Stan. Cel ce realizeaza emisiunea, da uneori impresia ca daca nu ar fi o intreaga echipa in spatele lui si mai ales unii invitati cu talent, ar fi pierdut. Ceea ce nu li se intampla si altor moderatori si nici tie!

  26. Cei care sustin ca cei de la Antena3 sunt cainii de paza ai lui Voiculescu fac o mare greseala ptr ca asta inseamna ca ei nu s-au uitat la emisiunile de pe acest post. Nu este indicat ca angajatii de acolo sa vorbeasca de rau despre patronul lor (asta ar trebui sa inteleaga oricine) si nici nu promoveaza nimic din politica lui.

    M-am saturat de atatea stereotipuri idioate de genul : “aa…Antena3? Voiculescu, securisto-comunistul!” sau : “nu ziceti nimic rau la adresa lui Voculescu ptr ca este patronul vostru!”

    Maturizati-va odata!

  27. TE ROG DA SFOARA IN TARA DUPA GRUPA AB POZITIV..DACA CINEVA E DISPUS SA DONEZE PT O FETITA CU LEUCEMIE..E LA FUNDENI, ARE 9 ANI SI PANA LA OPERATIE FACE TRANSFUZII ZILNIC..ID: nico_popac..DA-L MAI DEPARTE TE ROG..MERCI SI SCUZE DE DERANJ

  28. dar badea de ce nu mai poate sa dea audientele si tu poti? spune-i ca e o tampenie sa nu le mai arate din cauza ca l-au batut aia de la realitatea 1 data

  29. Domnule Ciutacu, am nevoie de o opinie avizata. M-am apucat sa bloggeresc si eu din motive intemeiate. Sunt o tanara aspiranta la Jurnalism si am considerat ca blogul poate constitui un exercitiu pentru felul meu de a scrie si de a ma exprima. Blogul abordeaza teme politice si sociale in general. As dori sa trageti putin cu ochiul si sa-mi spuneti o parere sincera ca de altundeva de unde sa iau si eu saracuta de mine?
    http://www.maliciouspumpkin.wordpress.com

  30. nu tu, rectific, ci antena 3. I-am scris asta si lui Mircea. Asta cu aparatul din casa lu’ baba floarea, care e ea esantion reprezentativ si masoara GFK-ul… stiu eu?!

  31. Domnule Victor citeam un post mai vechi in care va intrebati cum e si Huidu analist politic?
    Io ma intreb si nu s fan Huidu, da pe Mircea ce l recomanda domne analist politic? Da mai bine n spagat?…si sa nu mi ziceti ca nu asta face…
    Oricum noi astia la care ne formati dumneavoastra opinia ,…. avem impresia ca in lok sa dai o gramada de bani pe un kalasnicov sa tzi rezolvi o problema , mai bine tzi iei un ziarist. iesi si mai ieftin si nici nu tzi trebe permis….

  32. @alien: nu cred ca va deveni permanenta. putem sa convietuim si-n paralel.
    @nedumerit: Badea n-a pretins niciodata ca ar fi vreun soi de analist politic.
    @cip: da’ face al dracu’ de bine la psihic.
    @Art Vandalay: “Smecheri de Romania” e o productie demna de Pulitzer. ne scuzati ca nu reusim sa ne ridicam la un asa inalt nivel de profunzime.
    @blue: se mai fac si lucruri din pasiune pe lumea asta.

  33. Realitatea TV e o televiziune in slujba cetateanului si a Romaniei…Au combatut impotriva taxei de prima inmatriculare filmandu-se reciproc cand carau maculatura colectata de la cetatenii romani,la Bruxelles…Au reusit ..Acum taxa se numeste de poluare si e tripla..
    “Smecher de Romania ” e atat de profunda incat trebuie sa cauti adanc de tot in mintea realizatorilor si moderatoarei ca sa-ti dai seama ca de fapt primii smecheri de Romania se afla in fata noastra la fiecare emisiune…incepand cu moderatoarea si terminand cu invitatii ..sau invers…Ca de fapt cei filmati si prezentati in clipuri sunt mici copii pe langa cei care-i comenteaza…
    Un “smecher” il ia la misto pe un politist,altul intra in depasire nepermisa ..alti analfabeti fac raliuri pe sosele,altii fac nunti si botezuri cu dar si cu politicieni,politisti ..Darul se da invers..catre invitatii speciali…
    Pe cand “Smecheri de Romania” politicieni,politisti,magistrati ,vamesi etc?E usor sa le afisezi veniturile legale si sa dai pe post filmulete cu garduri din care poti face o casa,cu vilisoare “modeste” ,amarate masinute scumpe si nepoluante …cu smecherii artisti si hartisti din Romania ,neplatitori de taxe si impozite dar cu la fel de somptuoase vile si masini de lux,cu smecherii cafenii marca romaneasca , palatele si masinile lor neimpozabile nici ca surse financiare nici ca bunuri …smecheri jurnalisti de Romania care fac si desfac guverne,albesc sau innegresc tot ce misca in Romania in functie de banii primiti (pentru detergent sau vopsea)
    Dar cu aceste categorii de “de lux din Romania” nu se poate si chiar e interzis…vorba cantecului “Ceata lui Pitigoi,dai in unul tipa doi…”..Daca se “comite” asa emisiune sufla uraganulsi DNAul in panzele lui Vantu si Vantu puternic in panzele zdrentuite si maculate a realizatorilor de la Realitatea TV.ceea ce poate duce la naufragiu…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.