Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Sorin Blejnar vine azi la “Vorbe grele”

Similar Posts

160 thoughts on “Sorin Blejnar vine azi la “Vorbe grele”

  1. @emanuel: Dragul meu, nu ai inteles tu bine situatia. A devenit laitmotiv sa iti asumi greseala/esecul, si sa nu faci nimic. Pai daca presedintele isi asuma orice cu zambetul pe buze, nu era clar ca si nenea asta trebuia sa-si asume si….atat?….. N-ai vazut cu cata satisfactie a rostit de cateva ori “imi asum eroarea”, “a fost greseala mea” *ranjind*… Deci e clar: se va duce in gatu masii, odata cu plecarea(cat mai grabnica) a intregului sistem. Astia nu mai au jena de la al mai mare la al mai mic. Ne spun in fata ca ne fura/mint/prostesc, si ei tot acolo raman.

  2. Incercati sa mai vedeti o data inregistrarea emisiunii si fiti atenti la mimica fetii dl-ui Blejnar si nu la continut. A venit pregatit cu raspunsuri, fondate pe legislatie si concluzii Curtea Constitutionala, la orice intrebare i-ar fi fost pusa. Cred ca a conspectat tot ce a aparut in media in ultima luna si si-a formulat raspunsuri ” logice” si convingatoare la orice intrebare posibila. Este mimica si atitudinea superioara si zeflemitoare a tuturor portocaliilor. Sunt scoliti in arta dezinformarii si manipularii. Fiindca le da mana, fiecare act legislativ, coroborat cu alte acte legislative, lasand loc de comentarii si aplicatie partinica, la orice interviu sau emisiune participa, toti portocalii scot in relief numai acea parte din actul legislativ care nu le implica/acuza activitatea. Si binenteles , ptr a diminua rolul lor, scotand in relief si acuzand partenerii de guvernare. Ca sa fii portocaliu trebuie sa ai o anumita structura mentala, egoism, rautate si perversitate. Eu asta am vazut la dl. Blejnar sau la orice alt membru PDL.
    Acesta este rezultatul celor 20 de ani de activitate si viata sociala cu reguli democratice si intr-o economie capitalista ?? Asa de mult trebuie sa ne transformam?
    Nu cred ! Cred ca totul tine de aluatul din care este plamadit fiecare, de cei 7 ani de acasa si de educatia/ formarea ca individ primita ulterior.
    Mai ramane sa vedem daca noi , toti ceilalti, care ne intalnim si pe acest blog si care consideram ca suntem diferiti de ei in structura si comportament, suntem majoritari sau minoritari ca numar.

  3. Fara legatura cu subiectul, avem si noi, dar ai lor sunt mai tari. Uita-te la clip sa vezi un altfel de Bercea Mondial, unul arab.

  4. Spre surpriza multora ,dialogul a fost de buna credita si civilizat din partea amindurora ceea ce inseamna dupa parerea mea ca este un semn de normalitate . Felicitari si la cit mai multe emisiuni nepartinice .PS. Incercati ca se poate.

  5. Am vazut emisiunea inregistrata. Oricat incerci Victore sa pari impartial de fapt ai spalat un cadavru. Tu stii mult mai multe despre S.B., ai avut intrebari tari de la cititori pe care le-ai trecut sub tacere preferand sa-i faci jocul contrabandistului. Ai pierdut mult din credibilitatea construita-totusi-cu greu!

  6. Exact asa zic si eu: cand incerci sa fii impartial, de fapt faci jocurile puterii. Te-ai vandut, Victore…

    P.S. Postarea de mai sus trebuie luata ca o gluma. Cam sinistra, e drept. Paradigma standard, atat pentru putere cat si pentru opozitie este partizanatul total, de fapt fidelitatea deplina. Orice individ trebuie sa aleaga cui slujeste si, odata optiunea facuta, rebuie sa actionezi ca atare, vajnic vlastar al unui ideal. ATENTIE: evolutia si, mai grav inca, gandirea pe cont propriu e suspecta si se pedepseste ca atare.

  7. nu m-am uitat, nu mai uit, stiu bine cine e omul. liniile de batalie sunt bine trasate, alege-ti tabara in care lupti, si nu mai trisha, amice!

  8. @Miclosh: nu lupt in nici o tabara, imi fac meseria. esti realmente penibil. imi spui ca nu te vei uita la emisiune la doua zile dupa. m-am saturat de isteriile voastre. dedi dispari de aici acum!
    @alphas: am remarcat asta demult; pe pielea mea, de la toti “vitejii” anonimi care “lupta” de sub patura

  9. Uffff , Victore , eu deja am obosit sa lupt cu prostia … ; nu pot decat sa constat ca e inepuizabila ! Si , din pacate , am impresia ca si tu …
    Concluzia pe care am tras-o dupa acesti 20 de ani “de democratie” si privind si comentariile de mai sus , se poate sintetiza intr-o propozitie:

    “Mai bine un DUSMAN INTELIGENT si CIVILIZAT decat un ALIAT PRIMITIV si PROST! ”

    … Dar viata-i curva si “i se rupe” ei de ce vrem noi …! 🙁

  10. deci asa se ajunge shef in romania: pe baza de recomandari, nu pe baza de competente. tara de rahat! si mai nou se tot vehiculeaza tot felul de povesti despre criterii de performanta… probabil care e mai eficient la pupincurisme…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.