Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Sorin Blejnar vine azi la “Vorbe grele”

Similar Posts

160 thoughts on “Sorin Blejnar vine azi la “Vorbe grele”

  1. Zic, ar fi fost bine sa fie invitat si Ponta alaturi de Blejnar.Era mai mistooooooooo……..

  2. mai vine papagalul’ sau s-a razgandit ca madam udrea? il mai lasa tac’su mare (base)sa vie ?

  3. Sper sa faci “pasarica” asta sa ciripeasca ceva frumos… daca nu, Victore, ia-o mai incet cu jigodiile astea ca invitati ca te compromit. Inca doi, trei ca asta sa vina la tine si sa vorbeasca fara sa zica nimic si te ia lumea drept blegoman.

  4. Domnule Ciutacu,
    Va rog sa-l intrebati daca are intentia sa candideze la viitoarele alegeri prezidentiale din 2013 si ce partide crede ca-l vor sprijini, mai ales material, dar si politic.

  5. Nu ti-am mai vizitat blogul si, evident, nu ti-am mai privit emisiunea de pe 18 cand aveai o nesuferita ca invitata, iar eu iti scriam „Vrei doar sa ne sfidezi, e simplu. La fel de simplu e ca si noi o sa schimbam canalul. Nu trebuie sa iti faci griji insa, o sa ai privitorii lui Nasu sa-ti intretina ratingul. Hai, pa!” Incerc azi sa-mi fac din nou curaj si, surpriza, nu te dezici: acum ai ca invitat unul dintre marii hoti ai pdl-ului, unul dintre care ne jigneste inteligenta cu tupeul sau. Probabil ca ti-au soptit mai marii ca nu mai faci audienta si ce ti-ai zis: hai sa mut tarafistii si manelistii lui basescu la emisiunea mea ca privitori. Asa ca mai incerc peste cateva saptamani. Pana atunci bag o doza de Realitatea. Hai, pa!

  6. D-le Ciutacu,as vrea sa stiu si eu cine-i acest personaj,Blenke. Din Alba-Iulia…n-am de unde sa stiu,dar i-as da in cap!… Tot ce am putut afla e ca Narcisa(sau Armand D.) e din Timisoara si-atunci,pot presupune ca si fratii aia-tot la Timisoara stau. Dumnezeu stie care e treaba?! Si,fiindca n-am reusit sa dau de Narcisa,am luat legatura cu editura din Timisoara si,intr-adevar,Narcisa e din Timisoara,numai ca,primii ani din viata(s-a nascut la Bucuresti) a crescut la Bucuresti-leaganul de copii(aici m-a ajutat si rudele mele din Bucuresti) si,se pare ca la varsta de 2-3 ani a suferit o operatie la cap… Prea multe nu pot spune,dar voi afla. Pot sa aflu intrucat am aflat numele sau real.
    Ma tot intreb daca Blenke asta n-o fi hacher,sa-i fi spart situl lui Narcisa?
    Va pot spune ca,din cate am citit ce-a scris Armand D.,n-am vazut ca incerca sa se laude cu,vezi-Doamne,cartea sa sau cu altceva,n-a cautat sa-si arate talentele;asta mi-a placut si mai mult la ea. Cred ca nici nu-i place publicitatea,dar acum….cu Blenke asta….Imi pare rau. Asta e!

  7. Cata agitatie pentru invitarea unui mascarici, care va raspunde dupa sabloanele pdl.Dupa Raluca Turcanu,o alta emisiune ce aduce lamuriri.

  8. Victor,o sa urmaresc inregistrarea ,ma ia somnul,cred ca o voi gasi pe situl antenei 3.O singura intrebare:e parte din sistemul politic sau nu?Ultima oara se lauda ca nu,ma gandesc ca poate s-a razgandit.Din cate stiu eu ,functiile de conducere la nivel guvernamental si local sunt ocupate de oameni politici,inclusiv sefii de directii anaf.

  9. @ IQ_tester_4_Tiptirell …..,,Fara ura, razbunare sau resentimente. bafta,,…..Victor te cunoaste,probabil ati fost colegi. Frate la cat esti de inteligent faci gafa de a te sparge in ancheta singur.

  10. Bai frate, eu cand ma uit la Blejnar asta, parca il vad pe Mitica Dragomir, ala de la liga. Este foarte foarte inteligen, n-am mai vazut asemenea somnitate. Bai “sogunule”, ti-ai dat ba cu cutzitu’ la stomac sau n-ai onoare?

  11. S-ar putea sa fiu in afara subiectului,dar ma intreb si eu ca prostu’:de ce i-a retras Administratia Prezidentiala Medalia de Luptatoor in Revolutia Romana col(post-mortem)Gheorghe Trotca ?Tu nu ?

  12. As avea si eu cateva intrebari pentru domnul Blejnar:
    1.De ce are interventii numai cand este atacat personal si nu apara institutia pe care o conduce. De cateva saptamani pe Hotnews avem articole despre politisti arestati prezentati ca si vamesi, 90% din persoanele arestate recent fac parte din politia de frontiera dar tot vama si ANAF sunyt atacate, seful politiei de frontiera sta linistit.
    2.Am inteles ca la o intalnire in vara anului trecut s-a hotarat interventia DNA. Aceasta este singura solutie sa se faca ordine in structurile guvernamentale? Oare nu ar fi trebuit prima data sa isi faca treaba conducerea institutiei si departamentele de audit intern?

  13. s blejnar, tip uns cu toate alifiile, nu poate fi spart decat prin mijloace si metode specifice serviciilor speciale, altfel pas.

  14. excelent invitat surpriza mi se pare curajos chear sa nu fie vinovat? mi se pare absurd

  15. Blejnar este ok, raspunde scurt si la obiect. Trebuia sa iasa mai devreme in presa.
    Aici mai conteaza si cine ia interviul, este o diferenta uriasa fata de istericii si frustratele de la stiri care au o singura tema: aruncatul cu rahat in ventilator. 🙁
    Bravo Victor. Felicitari Blejnar. O emisiune interesanta. 🙂

  16. -= P E R F E C T =-

    S-au inregistrat mai multe premiere pentru televiziunea din Romania, dintre care cea mai notabila(din punctul meu de vedere), este faptul ca o persoana care face plangere la CNA impotriva unei televiziuni, este invitata intr-o emisiune de succes in interiorul acelei televiziuni. In sfarsit vad si eu primul jurnalist de tip American, care e in stare sa aduca la o discutie fata-n fata o persoana cu care trustul(per ansamblu), nu “se are pe bune”:). Esti tare! Bravo!

  17. Victore , invitatul tau m-a lasat fara cuvinte …! Intr-o tara condusa de o armata de curve feciorelnice sau de imbecili semidocti cu pretentii de mari intelectuali , omul asta a fost de-a dreptul GENIAL 😛 :
    – vorbind liber , cu o nonsalanta foarte naturala , nu numai ca NU S-A ESCHIVAT de la nici o intrebare , dar a raspuns CLAR , LIBER si PUNCTUAL , cu argumente foarte bine puse la punct si nedemontabile (nu spun ca este SIGUR corect si cinstit , dar , repet , nu l-ai prins in “ofsaid” , cu nimic). Tipul a fost efectiv “BETON”. 🙂
    Sunt de-a dreptul consternat: cum de mai exista promovati si oameni cu adevarat capabili si inteligenti si nu doar “robotei” gen Boc , Turcanita , etc. sau curve tupeiste profitoare gen Videanu , Udrea , Berceanu , Boureanu , etc. …?! Uauuuuuu !!!
    Omul asta fie va avea o cariera fulminanta , fie va disparea rapid , fiind considerat o amenintare prea mare pt. restul lichelelor IMBECILE care ne conduc. Si dupa campania hotarata care e dusa impotriva lui (poate corecta poate nu – dar TOTAL DEMONTATA de contraargumentele lui) , ceva ma face sa cred ca unii din PDL ii poarta cam “poarta sambetele” , capacitatea indiscutabila a acestuia putand fi considerata o amenintare pt. incompetenta majoritatii oranj ! 🙄

    Inca o data Victore , ai avut un invitat remarcabil ; pe cat de anosta a fost madam Turcan , pe atat de surprinzator si coerent a fost Blejnar (si cand ma gandesc ca nici nu am vrut sa ma uit la aceasta emisiune :mrgreen: ). Felicitari pt. alegere !

  18. Buna seara,din nou,d-le Ciutacu,

    Ati fost un profesionist desavarsit in aceasta seara! Felicitari!
    Cine se crede totusi acet domn Blejnar,cand se crede chiar Dumnezeu?!Dumnezeu e unul singur,care o sa faca dreptate in societatea noastra pana la sfarsit.
    De ce nu are demnitatea sa isi dea demisia,in fata celor 33 000 de subordonati?!Dvs. spuneti ca daca trei operatori nu isi fac datoria,va dati demisia,dar el ce face in situatia de acum?!
    Ma dezamageste crunt lipsa de demnitate a celor care ,intamplator,ne conduc acum.
    Va doresc din tot sufletul,numai bine,cu tot respectul si va felicit inca o data!
    Sunteti un profesionist impecabil.

    Ioanap

  19. Daca il platea din banii lui pe Vaduva poate ma interesa ca isi asuma vina pentru ca l-a numit loaza peste vama capitalei.Sti cum vine asta?”stai pe burta ca e apa mica si ti se vede cocoselul”.Indivizii astia sunt de o ticalosie crasa.

  20. Nu este de mirare ca fenomenul mitei a scapat de sub control.Victore acesta a fost modul d-lui Blejnar de ati spune ca nu-l platim indeajuns pentru a putea fi sanctionat atunci cand greseste,iar intelegerea lui cu cel care l-a numit fost alta.Infatuare acestui individ este revoltatoare.

  21. PS: A nu se crede , din comentariul meu anterior , ca tipul (Blejnar) mi-e simpatic ; ba dimpotriva , catusi-de-putin … Dar omul a fost atat de coerent , logic , punctual si stapan pe situatie (cunoscandu-si fiecare “scama” din “propria ograda” si fiecare aspect legal si juridic) , incat “n-a batut nici o clipa campii” … Iar pt. asta , cel putin , a castigat admiratia mea . 🙂 Despre corectitudinea lui REALA sau despre moralitatea sa nu pot sa ma pronunt cu certitudine , dar inteligenta si competenta sa nu cred ca mai pot fi puse la indoiala …

  22. Victore,

    Nu stiu daca Blejnar are vreo vina sau nu si nici interviul nu m-a lamurit.

    Te-ai straduit mult, ai avut un invitat relaxat si (aparent) direct si ai realizat un interviu interesant si incisiv dar “condus” corect. Felicitari!

    Transmite inregistrarea emisiunii si colegilor tai; poate invata ceva.

  23. Bre, mi-am baut cafeaua extra-matinala in “compania” inregistrarii emisiunii de aseara. Mi-a placut ce ai facut. E o lectie pentru unii, ca poti sa fii al dracului de incisiv, cu calm si abordand un ton ponderat si nu cu urlete si tipete isterice. Trebe sa recunosc: mi-a placut mai mult individul Blejnar. Pentru ca tu doar ai confirmat, dar de el nu stiam nimic. Ca mai toata lumea, probabil.

    Dupa doua intreviuri mai “usurele” (cel cu R. Turcan si, mai ales si mai slab – asta-i invitatul, ce sa-i faci?! -, cel cu Geoana), asta a fost bun, bun. Un rezumat personal al “interviului” de aseara, care mi-a parut un vals jurnalistic bine dansat: intrebari cu noima, raspunsuri cu miez.

  24. Offtopic:
    Am inteles ca mogulul rau Patriciu este de partea Guvernului in privinta Codului Muncii. Asi spune “Asta da surpriza!” Dar este o surpriza adevarata?
    Poate faci/scrii/iei o/un emisiune/articol/interviu cu/despre/lui Patriciu si Codul Muncii (si nunumai). Bafta!

  25. Să dea dracii, blejnar ăsta îi uns cu toate alifiile! O nucă cu coaja cam groasă. L-ai bombardat din toate părţile da’ nu mi-o părut a fi afectat deloc. Maaare “curvă”! Io am impresia că mulţi îşi vor rupe picioarele pînă să-l dea jos (chiar dacă crucea pare a-i fi fost comandată), iar de pică o să tragă pe mulţi după el.
    Banzai!

  26. @ Nostradamus

    Cred ca ne-am uitat la emisiuni diferite 🙂
    Mie Blejnar mi s-a parut destul de infantil. Nu avea argumente solide, nedemontabile ci raspunsuri standard care sa fim sincer se cam repetau. Singurul lui argument era ca este un om cinstit. Echivalentul politic al formulei teologice “incurcate sunt caile Domnului”, cu care explici tot ce nu se poate explica logic.
    Ma asteptam sa ma convinga ca este un tap ispasitor…un reformist care a deranjat superiorii. Nu m-a convins.
    Omu’ si-a arborat un “poker face” de la inceput la sfarsit. Jupanu’ Ciutacu a facut tot ce se putea face, la modul profesionist, dar nu poti scoate apa din piatra seaca.
    Parerea mea!

  27. Tare! Inca un individ de neinlocuit.Prototipul smecherului,cu spatele asigurat, foarte sigur pe el care isi permite cu tupeu maxim, sa strige in casa gazdei ca cel ce l-a invitat, e-un nenorocit! Mie mi se confirma impresia ca meseria asta de zapciu iti solicita si dezvolta cele mai de ccat trasaturi.Si asta-i seful lor, cel mai tare dintre zapcii. Auzi tu, domnu-i nemultumit ca fiscul nu are destula publicitate in Romania. Azi maine o sa va spuna el ce sa filmati si ce nu.Si ce mai spune, ca, tipic Guvernului Boc, scot legi prin care stabilesc ca impoziteaza averile ilicite cu 16% dar de fapt vor ajunge la 100%. De ce dracu nu spun din start ca le confisca?De ce naiba umbla mereu cu cioara vopsita? Cu penalizari de 5 ani pot ajunge mult peste 100%. Alte tari i-au amnistiat urgent pe cateva procente si au strans repede cateva miliarde de care aveau nevoie. Asa o sa stranga nimic doar pentru buzunarele proprii, deoarece, se stie,romanii cu bani cumpara pe toata lumea, si cand ajungi in justitie, doar banul dicteaza.
    Emisiunea-i minunata, doar invitatul pute.

  28. de ce am impresia ca a intrat in emisiune ca un pui pufos si a iesit ca un vultur?

  29. Daca scarnavia asta era cu “noi” ii zdrobeam pana acuma. E tare omul. Multumesc Victore, e primul basist care ma impresioneaza si asta imi deschide ochii la o treaba: daca mai au vreo 2-3 de astia s-a terminat cu tarisoara.

  30. Minciuni si iar minciuni indrugate intr-un stil foarte frumos la care multi romani ar pune botul la fel cum au pus botul si cu mogulii si anti comunistii.

    Hai sa fim seriosi Victore … cam cat cred baietii astia ca mai pot mintii ?

  31. Citesc comentul lui @Nostradamus si ma cutremur cum niste vorbe frumoase ‘ia spalat creierasul’

    Prietene, toate vorbele alea frumoase sunt doar minciuni.

    ahahaha, incredibil.

  32. Ca toti marii
    ESCROCI,are tupeu nemarginit,lipsa rusinii,si consecventa.Datorita aparentei logici a discursului si a nonsalantei,este credibil in fata omului cinstit si mergator la slujba de duminica.Noi cei din cartier,l-am “citit”.Avem rabdare.

  33. Din cate am vazut eu din emisiune, am impresia ca usturoi nu trece prin vama…

  34. te felicit domnule ciutacu,datorita dumitale si d.nei firea(poate putin si datorita lui badea)urmaresc inca antena3.

  35. @paul: Dragul meu , n-ajunge sa-l citesti (comentariul) trebuie sa-l si intelegi ! 😉
    Voi , dragilor , cei , sa zicem , din “tabara mea” , sunteti la fel de incrancenati ca ceilalti , incat NU VRETI sa recunoasteti “DUSMANULUI” calitatile , nici atunci cand chiar le are … Asta va face , pe cei mai multi , sa cadeti in pacatul subaprecierii “inamicului” , iar apoi constatati cu uimire si indignare feciorelnica cum de acestia “ne-o trag din nou” …
    Daca am fost uimit si placut surprins de ceva a fost ca in sfarsit s-a putut purta UN DIALOG cu un reprezentant AL PUTERII ; pana acum am vazut IN GENERAL doar “monologuri” fie sablonarde (Turcan , Boc ,etc.) , fie mojice si marlanesti (Boureanu , Talmaceanu , etc.) sau PE LANGA SUBIECTUL PROPUS (Basescu , Videanu , etc.) Singurii din arcul puterii cu care am mai vazut dialoguri cat-de-cat reale (a nu se intelege “corecte”!) au fost cu Cristian Preda si , eventual cu Blaga.
    Ceea ce CHIAR MI-A PLACUT a fost ca nu s-a eschivat de la nici o intrebare (chiar daca raspunsul nu a fost poate chiar cel dorit …) , ca a raspuns la obiect (NU AM SPUS CA SI “CORECT” !!!!) , ca a avut cunostinta si argumente PT.ORICE PROBLEMA ridicata de Victor (deci , cel putin , isi cunoastea f. bine problemele pe care le avea in “ograda” – si comparati-l cu … Boc 😆 ) si faptul ca a vorbit liber , relaxat , fara vechile sabloane PDL-iste (vezi madam Turcan) , fara nevoia de SMS-uri de la partid , etc.
    Deci am TOATE MOTIVELE sa-i apreciez inteligenta si competenta , ( NU SI CORECTITUDINEA pe care nu o pot verifica concret – si sper ca macar acum am fost clar …!), calitati pe care le intalnesc TOT MAI RAR in Romanica , chiar si in tabara “anti-” … 🙁

  36. cat despre dl blejnar:un tip inteligent,scolit,fara ihibitii,sigur pe spusele sale,in concluzie persoana ideala pt a ocupa o asemenea functie.poate ca sunt naiv dar acest om imi da sperante pt viitorul tarii asteia.

  37. @marius: e, hai sa nu exageram 🙂
    @Nostradamus: asta incerc si eu sa explic de multa vreme, ca fiecare piesa din jocul asta care se cheama politica si care ne hotaraste noua destinele trebuie ascultata si analizata atat in parte, cat si, daca esti in stare, ca rol jucat, in puzzle-ul de ansamblu. da’ pierzi vremea, crede-ma.

  38. @all: spre onoarea lui, Blejnar nu a incercat sa negocieze nimic inainte.

  39. Interesant personalul acesta (Blejnar). Desi a avut ceva emotii si de cateva ori a raspuns stil “gura pacatosului” parea totusi relaxat.
    Nul cred curat si incoruptibil dar probabil va fi greu de “agatat”. Pare genul de om care nu face mai nimic cu mana lui… 🙂

    Vom trai si vom vedea. 🙂

  40. Draga Victor. Emisiunea a fost mai mult decat superba. Raman afis cand o gramada dintre cei care iti posteaza mesaje, ar fi dorit sa-l ,,mananci de viu,, pe Sorin Blejnar. Imi place cum l-ai tratat, ca un adevarat domn ce esti! Bravo Victor! Asteptam si alte emisiuni cu mare drag!

  41. Prietene ai lasat-o cam moale am vazut nu prea te iei asa de iei si nu le pui nici interbari calumea

  42. Mai ales după emisiunea asta, eu văd lucrurile așa.

    A. Blejnar e un executant. Nici-o șpagă nu ajunge la el de la vreun subaltern sau om de afaceri. Trezorierul(ii) secret(i) al/ai PDL-ului secret (Ce vedem noi în spațiul public este PDL-ul – Operetă-Marionetă )

    Executanții sunt plătiți și ei. De fapt, li se promite că li se pune ceva deoparte dacă își execută comenzile întocmai și la timp, că vor fi amendați dacă dau rasol și că se scot dosarele puse la păstrare (”dosarul” de ADMITERE în mafie) dacă vor face greșeli de execuție, vor ciripi sau vor refuza să execute ordine (demisia nu există în mafie decât spre azil, pușcărie sau cimitir)

    Deci, avem în fiecare zonă un adevărat cap în spate, un încasator care varsă-n conturi acoperite, toți fiind supravegheați de un șef adevărat care are și mijloacele represive.

    B. Pe relația contrabandă sistemul funcționează așa:

    CIRCUITUL I. Șpaga curentă (contrabanda cu sacoșa)alimentează trepădușii și conturile de la nivel local. Este total independentă ca circuit de celelalte sisteme de finanțare. Între trepăduși găsim aici polițiștii de frontieră și de la nivel local. Este sistemul prin care toți se simt vulnerabili și pot fi șantajați să execute fără pretenții ordine punctuale fără să ridice pretenții. E plata lor de supuși de cel mai jos rang al mafiei, nefăcând parte din ea, așa cum turnătorii nu făceau practic parte din securitate.

    CIRCUITUL II. Contrabanda cu TIR-ul este resursa prin care se alimentează trezoreriile PDL secret la nivel local cu o cotă la Centru. De aici se pun deoparte și sumele pentru executanții ca Blejnar și ceilalți (Capul sub care funcționează, încasatorul, supraveghetorii)

    Circuitul III. Contrabanda de scară (ex: petrol, alcool, etc.) are sistemul ei de comandă și încasare separat și șpăgile/profitul din ea finanțează Nucleul Dur al PDL-secret.

    Cine crede în modelul cu regina și în faptul că circuitele găinărești se întrepătrund cu alea pur mafiote, se înșală!

    Iată de ce era așa liniștit Blejnar! Banii nu ajung niciodată la el. Partea lui este numai pusă de ații deoparte pentru mai târziu dacă…

    Deci Blejnar nu poate fi agățat decât pe logică administrativă sau cel mult pentru NEGLIJENȚĂ ÎN SERVICIU … doar cu multe strădanii ar putea fi agățat și pentru ABUZ ÎN SERVICIU.

    Nu a mintit. Doar a omis să spună că este de fapt un simplu executant!

  43. Alaltaieri, 4 martie 2010, am trecut la unguri prin vama de la arad cu autocarul. Pentru a nu ne fi controlate bagajele ni s’a cerut 3 au 4 euro de persoana. Regele nu a luat inca mat!

  44. Slabut dle Ciutacu,ma asteptam la o abordare mult mai dura a dv fata de sb,imi pare rau ca nu a-ti fost dotat,pregatit mai bine pentru al putea incolti pe acest individ,mai lasa-ti-l pe basescu,nu ca acum nu merita zgaltait,si mai aplecativa si peste alte probleme,mai pune-ti mana pe cate o camera si un microfon,si mai tineti-va pe urmele lor,caci, de aceeasi vorbarie pe sticla fara rezultat ne-am saturat,incercati sa faceti mai mult decat atat,deja sunt prea imuni la…”vorbe grele”,fi-ti echilibrat si veti fi mult mai apreciat(daca va intereseaza si asta),la buna vedere.

  45. @ilie florian: sa crap daca am vazut in viata mea mai multe greseli de scriere intr-un text atat de scurt. daca n-aveam rabdare, nu ma prindeam ca Blejar e nasol si Basescu e cool 🙂

  46. nu pot sa cred ca mai au si curajul sa lase dezlegate asemnea fenomene, si sa mai vorbeasca si liber, daca un asemenea om conduce fiscul din romania e vai de capul nostru, cat de slab poate fi omul asta ? fara argumente, vai de capul lui…de ce nu inteleg astia ca atunci cand gresesti, tre sa si actionezi in consecinta, adica sa pleci, sa ne lasi, nu e deajuns sa zici cu zambetul pe buze: “e greseala mea”, pai daca ai gresit, date- n gatu matii, lasa-ne, poate ai treaba si te retinem…

  47. Victore, s-ar putea sa ne pierzi daca mai continui cu d-astia, turcan, B.S., daca mai aduci si pe U.E. si cine mai stie pe cine din gasca asta…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.