Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cum l-a văzut micul Obama pe Barack

Cum l-a văzut micul Obama pe Barack

Înregistrarea emisiunii

 

UPDATE: Cu chiu, cu vai, se pune de-un Indignados şi în România. Să vedem cât îi ţine şi cum se mişcă. Felicitări vizionarei! Dacă eram Borcea, o treceam la primă în vestiar, da-s Ciutacu şi n-aş vrea să mă considere Blejnar evazionist.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

38 thoughts on “Cum l-a văzut micul Obama pe Barack

  1. Ei chiar că are ce povesti! Ţinând cont şi de modul original în care o face… 🙂

  2. OMG… Marean s-a “rebrenduit”: si-a schimbat
    nick-ul din “Care-Este” in “Pîndaru’-Preventiv”
    Ce poa’ sa faca America din om, vere… 🙂
    Sint curios de povestea cu poza in care apare atit
    Obama, cit si profilul domniei sale, ce-a retinut de
    la conferinta cu pricina, poate ne impartaseste si noua.

  3. Bun superb de tocanita sintem buni toti , dar o sa incepem sa cautam si solutii ? Ca asa am vazut care mai de care mai destepti , dar inca nu am vazut pe nimeni sa atinga problema . Doar povesti povesti povesti ….Si ?

  4. Ati putea sa-l intrebati pe domnul Vanghelie, cum poate sa aiba o parere atat de buna despre el, de vreme ce, dupa atatia ani la sectorul 5, zone ca Ferentari, Rahova au ramas la fel ca la inceput, poate chiar mai rau.
    De ce in toti acesti ani nu a facut nimic in aceasta privinta? Aceeasi saracie, tiganie, drogati

  5. Cred ca vom avea muuulte surprize.Omul e totusi o figura ambitioasa si o inteligenta nativa.Am auzit ca a inceput sa se instruiasca.

  6. Cum a reusit “micul Obama(?)” sa evite DNA-ul pana acum?
    Cat de stransa e legatura cu d-na Udrea? Dar cu PD-L ? Pe cine va sprijini( in mod sincer) la Primaria Capitalei?
    Ce a avut cu Oprescu?
    Pleaca in vizita la rusi ?

  7. E mare descoperitor de talente Cozmin Gusa! Poate are mai mult succes cu primarul care este pt ca a dat-o in bara cu prostanacul!

  8. @ソリン: Gresesti! Din “Care este” s-a transformat in “Which is” :).

    ‘Abea ajdept iemiziunea’.
    Tinand cont de contextul in care este invitat Vanghelie, imi doresc ca prima intrebare pe care i-o adreseaza Victor sa fie:”Wazaaaaaa?!!”

  9. off-topic

    @Nostradamus: bre, ce zici matale e corect,
    http://www.ciutacu.ro/articol/chiar-sunt-mult-prea-putini-oameni-de-valoare-in-tara-asta-ca-sa-se-certe-intre-ei/#comment-184216
    cu un singur amendament: utilizarea in exces a CAPS LOCK
    in construirea unor fraze absolut obisnuite afecteaza
    pe termen lung atit nervul optic, cit si capacitatea
    de concentrare si/sau rabdarea proverbiala dimboviteana
    a cititorului in a parcurge nemuritoarele rinduri 🙂

    [ ca si gluma, era un nene ce zice-se ca scria pe nu-s
    ce chat; si dupa ce-a scris ala juma de zi cu MAJUSCULE,
    ucigindu-i vizual pe baieti si i-a umplut lumea portbagajul
    cu carnuri, ii scrie unu’: “listen, cica s-ar fi inventat
    CAPS LOCK !” la care asta ii raspunde: “OH, THANKS, DUDE !
    SI ASA MA OMORA DEGETUL MIC DE LA MINA STINGA DE CIT AM
    APASAT PE ‘SHIFT’ CU EL !” ] 🙂

    oamenii inteligenti sint rugati sa nu se inflameze… prea tare 😀

    @Catalin: wazzup ala din 2000 sau din 2008 ?
    http://www.youtube.com/watch?v=CB71kG_UT0A

  10. Se anunta o emisiune distractiva.Ma astept sa vad ca totusi reuseste sa aduca ceva proiecte la el in sector sau macar sa aplice ceva idei de pe acolo,din strainatate.Omul e pragmatic.Oricum e mult deasupra lui Lazaroiu care incepuse sa se piarda in neant,fara o functie pe acolo prin care sa fie remarcat.:)

  11. Victor,
    please ask Mr. Vanghelie if he knows what the main difference is between Bill Clinton and Barack Obama , which one he likes more and why.

  12. Nu mai pot cu contractele de muncă! Jegul ticălos de Vişan, minte cu neruşinare despre nemaipomenitele contracte de muncă. Ăştia cred că dacă vin cu PERIOADA NEDETERMINATĂ în gură, gata, i-au prostit pe proşti! Dana a fost tare, dar numai în proporţie de 99%. L-a întrebat câte contracte sunt cu două ore, iar jegul îi trăgea că sunt pe perioadă nedeterminată! L-a slăbit, în cele din urmă. Ştia ea ceva, dar trebuia să insiste.

    Administratorii de bloc pot avea una sau două ore în -da- contract pe perioadă nedeterminată. Au avut convenţii civile şi i-a obligat noul cod al muncii să-şi încheie contract de muncă individual. O prietenă are DOUĂ astfel de contracte, pe două asociaţii. O cunoştinţă de-a ei, are CINCI contracte individuale de muncă, pe cinci asociaţii. ASTEA-S CONTRACTELE DE MUNCĂ DIN MANDATUL LUI BOC!!!!

    Ştiu că s-a tot amintit la A3 despre administratorii de bloc, dar parcă nu s-a spus cu toată gura, nu i-au combătut suficient pe nenorociţii de portocalii, care cred că toată lumea e proastă!

  13. Nu ştiu dacă v-aţi gândit la asta, dar omul este capitalistul adevărat, pe bune, din ţara asta. Aşa a fost în vestul sălbatic anno, aşa e in estul sălbatic acum. El prima dată a învăţat să munceşte, să face bişniţ, să se aleagă primarul care este şi de-abiea acu invaţă să vorbeşte şi politica care este, dar direct de la Obama. N-am nicio îndoială că va avea succes.

  14. Buna seara d-le Ciutacu,

    Oare se pune de-un Indignatos in Romania?!M-as bucura,macar atata sa fier,zau!

    Si eu ii transmit felicitari”Vizionarei”(nu stiu sa subliniez cuvantul,de-aia am pus ghilimele!!!)Trebuie sa fiti fericit,ca ati avut un noroc cu carul…poate il meritati,de!

    Succes asta -seara cu Marean Vanghelie-merge vartos inainte si cinste lui!

    Cu mult respect pentru Dvs.si pentru d-na Mana,
    IoanaP

  15. Violet
    Ai mare dreptate în ceea ce zici. Partea proastă ptr. noi ceilalţi, este că sunt atât de mulţi proşti care cred toate balivernele portocalii şi băsesciene, încât uneori îmi vine să mă duc dracului. Vişan, e un mare tembel, mi-a plăcut cum l-a pus la punct Dana Grecu. I-am dat nota 9 şi i-aş fi dat zece dacă-l lua de aripă şi-l dădea afară din emisiune. Acelaşi lucru aş vrea să se întâmple şi cu Tinel, şi cu Tălmăcean, şi cu toţi portocalii ăştia care vin pe la televiziuni şi pupă neîncetat fundul băsului.
    În seara asta, mi-a plăcut cum a prestat Vanghelie la “Vorbe grele”, în ciuda faptului că mai şi gafează .

  16. Buna, nu stiu daca o sa citesti ce ti-am scris, dar tin sa iti spun ca sunteti de un penibil GROTESC in incercarile voastre de a poza in victime, de a va da persecutati si de a invoca “libertatea presei”.

  17. Nu subestimati, nici o data, intuitia feminina. Singura problema este sa o deosebiti de imaginatie.

  18. Apropos de indignare.Exemplu de democratie europeana.Adica puterea e a poporului dar pana ies jandarmii care sunt mai puternici, nu? A fost frumos sa vad cum sistemul democrat se apara de propriul popor prin mijloace totalitare o anumita clasa sa isi poata pastra privilegiile.Si nu-mi pot imagina cat de frumos o fi ptr aia care chiar credeau ca ei triesc intr-o democratie si nu oricum ci europeana, si care cu ocazia unei manifestatii total pasnice au fost batuti cu bestialitate de angajatii statului. Credeti ca o mai fi mult pana or sa scoata si armata sa rezolve revoltele cu munitie de razboi in democrata Uniune Europeana?

  19. @Ioan:
    E dreptul tau sa porti “ochelari de cal” ca si al acelora care considera ca Ceausescu ar fi fost un mare patriot , cu dragoste de popor si ca , pe vremea lui , n-ar fi fost asa de rau … 😈

    Dar daca exista ceva cu adevarat “GROTESC” este imbecilitatea voastra a acelora care considerati “libertatea presei” dreptul de a “bate toaca la urechea surdului” (“surdul” fiind Puterea & organele statului SUBORDONATE ei) sau dreptul de a scrie cu o permanenta “sula-n-coaste” ! 😡

    Da-v-ar Dumnezeu (ca altcineva nu stiu cine ar putea … 🙄 ) o tara NUMAI A VOASTRA , cu o “democratie” si o “libertate-a presei” asa originala ca cea pe care o apreciati NUMAI VOI ; iar noua sa ne dea o tara condusa de “mogulii rai” (pe aia “buni” pastrati-i voi! 😉 ) de “felicși” si , mai ales , de liberali “socialisti” !!! 😛

  20. Era sa uit de tema topicului…
    Nu stiu de ce multa lume il considera pe Vanghelie un individ primitiv si tamp , pt. ca in afara de modul de a vorbi , putin cam repezit si neacademic (poate , uneori , chiar rudimentar …), omul chiar are o COERENTA si SUBTILITATE IN GANDIRE , pe care n-o regasim la multi “intelectuali rasati” ( … de multi politicieni , ce sa mai vorbim ?!). Si nu e prima data cand constat acest lucru …
    Doar pt. simplul fapt ca modul sau de exprimare este unul mai greoi si rudimentar , nu insemna , automat , ca omul ar fi prost ; ba , mai mult , daca-l cititi pe Tismaneanu (nu stiu daca merita reclama …) , veti descoperii ca sub un limbaj extraordinar de pretentios si elevat , individul , de multe ori debiteaza niste ELUCUBRATII LOGICE si NEREALISTE (ca sa nu le spun dezinformari si manipulari ordinare) , cum rar poti sa vezi … !!!
    Nu e prima data cand il vad pe Vanghelie ca invitat individual , la o emisiune , si de fiecare data mi-a lasat impresia de om istet , cu bun-simt , care STIE ce spune , dar care se exprima , cateodata , mai … “ca la usa cortului”. 😉 Intr-un cuvant : PLACUT (la el …) ! 😛

  21. @olivia-ai mare dreptate cu jandarmii .Tot asa s-a intimplat si la noi.Inainte de alegeri,politistii spuneau ca nu vor asigura paza la sectiile de votare,ca fac greva,ca cir,ca mir!Ce le-a dat Blaga, ce le-a promis au tacut si au pazit autobuzele cu cei ce votau multiplu!Jandarmii,la fel au tradat si,atunci cind pensionarii militari au protestat i-au bagat la dubita!Dupa ce matrozul s-a folosit de ei,a avut grija sa le taie salariile si sa ii dea in somaj!Sincer nu prea mi-e mila de ei,nu i-am auzit,inca,sa povesteasca ce au facut in campaniile electorale de-a lungul celor 20 de ani.Stiu,am fost acolo la toate alegerile!
    Asa ca,daca se asteapta cineva,ca acea parte a populatiei Romaniei,care are acces la internet,sa se indigneze,asteapta de degeaba.

  22. care va sa zica: are ce-i trebuie in adn, the right connections isi face, tanar e, ambitios nu mai zic, carisma (in felul lui) are. pe pariu ca ‘peste 15 ani’ va conduce ce-o mai ramane din tarisoara?

  23. carpe diem, viitorul poate fi mai rau. cu astia sigur.
    lui ioan
    daca nu te-anjurat nimeni timpul nu-i trecut.

  24. Cu scarba scriu despre proiectul de revizuire a constitutiei lansat de Basescu.Daca mai dorea careva dovada ca Base a fost securist si este inca ,o aveti in proiectul de fata.Omul si-a pus mizeriile securistice in proiect incat a socat majoritatea oamenilor cu ceva cunostinte juridice.Am refuzat sa imi exprim punctul de vedere in legatura cu acesta pentru ca pur si simplu nu merita sa ii acord atentie.Zilele trecute am incercat o conversatie cu cineva in legatura cu epoca lui Ceausescu si mi-a sugerat sa nu compar pentru ca atunci a fost umilinta ,mizerie ,desconsiderare fata de intelectuali.Cei care latra acum impotriva comunismului nu fac decat sa doreasca reinstaurarea unui asemenea regim opresiv.Mi-au provocat scarba si de-alde Dinescu pe care l-am auzit vorbind despre Patriciu “tatucul liberalismului”!!!!!!!!!!!!!!!!.Eu inteleg ca batranetea e grea ,dar pe mine m-au atras personalitatea si ideile lui Bratianu si nu escrocul de Patriciu.Il anunt pe Dinescu ,revolutionarul Dinescu,o spun cu ironie amara ,ca atunci ,la revolutie si dupa ,a profitat din plin de pe urma ei.Ma mai scuteasca de opozitia la toata lumea,cand vede foarte clar ca se doreste un regim forte.Ce-ar fi sa-l critice pe Antonescu cand acesta va ajunge la putere?Dezbinarea nu foloseste decat puterii actuale care tocmai pe acest lucru mizeaza.Ce ma mana pe mine in lupta impotriva unui regim forte?O sa vorbesc din experienta personala si a celor cunoscuti,fara sa dau numele celor din securitate care faceau asa ceva prin preajma revolutiei.Ca nu toti securistii sunt la fel o stiu,dar practicile au ramas aceleasi,se doreste reintroducerea “legala” a acestora.Nu vreau ca atunci cand voi avea copii,sa ma cheme cineva de la securitate ,sa imi ceara sa imi tradez sotul,sa spun tot ce face el ,daca este implicat in pregatirea vreunei revolte(se stia de izbucnirea revolutiei din ’89),ca altfel s-ar putea ca copilul sa imi fie otravit “accidental”,sa nu platesc eu pentru nesupunere,sa plateasca copilul meu.Sa vorbesc despre experientele altor oameni care atunci cand si-au exprimat un punct de vedere contrar regimului comunist,nu li s-a mai permis sa intre in facultati fiind declarate persona non grata,desi erau extraordinar de inteligente?Sa vorbesc despre oamenii haituiti prin munti care se impotriveau regimului?Sa va spun cum erau schingiuiti oamenii prin inchisori?Nu vreau sa ne reintoarcem la acele vremuri.Nu vreau ca niste idioti sa imi spuna cum sa gandesc.Oricat de intelectuali se pretind ei.

  25. : )))) micul Obama, va sfarsi ca Osama (la figurat, desigur) – AIPAC ? mai bine zis – hai PA! si la Liceu, sa ne luam bacalauratul mai intai……. De fapt, daca stai si te gandesti, cred ca a facut o impresie buna, probabli ca Vangelie ar putea deveni cu success Ana Pauker II a Romaniei.

  26. Mie imi place de Vanghelie si de Mazare. Sunt cam singurii din PSD care vor sa faca ceva, chiar daca-s personaje flamboiante ale politicii autohtone. Daca e sa-i compari cu Ponta, e ca si cum ai compara o scanteie cu o stea. Procurorul scoate niste prostii pe gura, de te doare mintea si de la el, spre deosebire de Vanghelie, am asteptari mari, ca cica-i scolit. Nu stiu ce sa zic, dar nu pare sa fi “absolvit” nici scoala de corectie, la ce comportament de tip Basescu are.

  27. Am inteles: l-a ispitit blonda cu niste bani. Pe investitii ,bineinteles.Si cand nu mai asculta, ii va taia fondurile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.