Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Sorin Blejnar vine azi la “Vorbe grele”

Similar Posts

160 thoughts on “Sorin Blejnar vine azi la “Vorbe grele”

  1. Mai am o intrebare pentru PREZUMTIVUL dv. invitat: unde sa-mi depun CV-ul pentru a fi instalat sef la ANAF, considerand ca in scut timp postul va fi vacantat de Zeus. Sper sa nu mi-o fi luat inainte altii, striperi, ospatari, dulgheri(fara aluzie la o meserie cinstita), tinichigii, scriitori de vagoane, tamplari(colegi ai Sfantului), specialisti in ciordeli marunte s.a.m.d. Am un CV consistent. Am imprumutat-o pe d-na Udrea cu 3,2 milioane euro(sa-si achite creditul la BRD), am lipit nenumarate afise PDL pe toate meleagurile patriei, am recomandari de la Papa, Obama, Putin, Kadaffi, TB, EB, EBA, RB, etc., am masterate sub comanda “generalului de la Lovele-Oprea”, am facut scoala de dans si birt economic,am sub 30 de ani, nu-mi place munca cinstita, sunt expert in FRAU fonduri europene, imi plac IEURO, nu-mi displac alte valute, sunt finul lui NASU, ma intalnesc sambata cu EBA la Mariotte Sibiu sau la Bamboo, dupa preferinte, m-am nascut langa Carpati dar acum fumez LM, am experiza in lupta anti coruptie asa de sanchi, sunt, sunt…

  2. unii cred ca prin ostracizarea lui BLEJNAR, SE REZOLVA PROBLEMA SPAGII SI A CORUPTIEI..DACA INTEGRAM INFORMATIA CARE EXISTA DEJA,spaga ,coruptia ,blejnarii si basescii vor fi eterni,si de toate culorile.
    In rest,fleacxuri obositoare..

  3. Nu ma certa te rog ca mai spun ceva!
    Tare m-a uns la suflet fraza ta, pentru ca pe mine aproape m-a doborat zilele trecute, fara sa mai vorbesc si de cele mai umilitoare jigniri aduse, faptul ca am respectat ceea ce tu ai spus in acea fraza!

  4. Blejnar e un intermediar. O rotita intr-un angrenaj. Un colector. A fost pus acolo de la cel mai inalt nivel si defectarea lui s-ar putea sa coste mai mult decat cea, ipotetica, a UDMR. El e rastignit intre zeii actuali: de mana stanga il tine Falca, de dreapta Udrea iar capul, cu o priza pe sub barbie, i-l asigura Basescu.

  5. @Victor: ma lasa rece ce convingeri ai tu. mesajele trebuie aprobate inainte sa apara, asa functioneaza blogul asta, scrie clar deasupra casutei unde scrii. al tau nu a fost. fiindca, dincolo de parerile tale, pe care ti le respect, continea mitocanii. la urmatorul de acelasi tip, zbori de aici fara somatie!
    @Ciprian: marea diferenta dintre mine si Bogdan e ca eu nu sunt consultant politic. deci nu facturez catre partide, ci am contract de jurnalist.
    @Bia: l-a propus PD-L Arad, nu-l intreb ceea ce deja stiu. dar, daca tot stiti absolut tot despre el, nu pricep de ce v-ati mai uita la emisiune.

  6. Bravos domnule!!! La asta nu ma asteptam! Cum ai resit sa-l “agati” pentru emisiune? Ma astept la un “meci” de maxim 3 reprize.

  7. D-le Ciutacu, vedeti ca oamenii aia nu cer “salarii decente” ci “recente”. Si inca ceva, au dat astia la televizor acum, ca atat e de cateva zile pe toate posturile, alte subiecte in tara asta nu se mai gasesc. E oficial, Monica Columbeanu a recunoscut ca i-a dat shjpaga lui Blejnar. Sa traiti! Va doresc o zi buna! P.S.: Pe ala l-ati invitat degeaba. Nu ma uit…

  8. Da, foarte interesant. “Regina”-i lata-n umeri, poarta bicicleta si e tunsa periutza; poate n-o fi ea… Lasand gluma la o parte, pe tipul asta chiar il suspectez de corectitudine; ceea ce-l face foarte “vinovat” intr-o tara ca a noastra.

  9. Toacă-l mărunt, nene Victore! Aşa jurnalistic cum ştii, da’ nu-l menaja. Da’ de fapt io nu-s în măsură a-ţi da sfaturi.
    Banzai!

  10. @shogunu’: n-ai auzit, bre, ca l-am chemat degeaba. cica se stie tot despre el si nu se mai uita nimeni 🙂

  11. Daca il gidili si p-asta cum i-ai gidilat pe ceilalti basisti, las-o dracu balta ! Invita numai sportivi, oameni de cultura … . Eu daca il aud cum pune placa cum ca el lupta impotriva coruptiei in vami si-l lasi s-o deruleze pina l-a capat sunt in stare sa sparg televizorul ! Ce e rau ca dupa Isarescu nu mai trebuie sa cumpar televizor ! Eu l-as intreba : intrbarea 1, 2- 1001 : se poate ca o virgina sa conduca o casa de curve ? ! Stiu, stiu nu sunt originala ! Mircea Badea a zis-o !

  12. Eu as vrea sa stiu de la domnul Blejnar, daca, in contextul actual (scandalul vamilor, numirea lui Costea la Vama Ploiesti, acuzatiile de coruptie la adresa lui),nu considera ca era suficienta numirea playboy-ului Vaduva la Vama Bucuresti pentru a-si da demisia?

  13. CINEEEEEE ????!!!! Scuza-ma ca-ti spun , dar esti tare . Cum naiba l-ai convins ?

  14. @maria: cand o sa am nevoie de consultanta specializata de la unul mai pricepu decat mine ca sa am succes, o sa scot un post la concurs. pregateste-ti preventiv CV-ul! pana atunci, insa…
    @Un Sinaian: daca tu iti inchipui ca eu fac emisiune pentru finantisti si/sau evazionisti, te inseli. sunt numeric prea putini, raportat la total privitori, ca sa merite efortul 🙂

  15. Cum zicea si “Dan” mai sus: “Numa sa nu-l aresteze pana diseara!” :)) Poate o fi acceptat invitatia stiind ca sunt mari sanse sa n-o onoreze :))The Clock is ticking…

  16. Ba am auzit (citit)!
    Numa’ că, de paregzamplu, io nu ştiu prea multe şi d-aia o să mă uit. Că ieste unii care le ştie pe toate… ie fix treaba lor. Cu aia rămîne.
    Banzai!
    agramaticismele (sau agramalitaţile ?) ieste intenţionate.

  17. O idee buna, chiar sunt curios ce are de spus. Si daca da, cum si cat…
    Nu ma astept la mari dezvaluiri “vorbite”, astept sa-i vad atutudinea. 🙂

  18. Eu imi pregatesc un cos de popcorn si o bere.
    Cred ca editia asta va intra in analele Antenei.
    (Mie mi-ar placea … “la foc mic” !!!)
    Succes !

  19. ce poate spune blejnar ma intereseaza putin spre deloc, dar nu pot pierde spectacolul. sper ca-l veti perpeli bine, bine. pe cand un gasper mai mare gen boc sau de ce nu basescu?

  20. Fiti bland cu bietul om, nu-l stresati, oricum nu in emisiunea dvs va recunoaste daca e regina strangatoare! E bine dresat, baiatu’, inca o mie de emisiuni in direct suporta fara sa se balbaie ori sa roseasca! Stie marinaru’ ce alege in posturi cheie, nu-i vedeti?! Va salut si ne vedem la 11!

  21. Victore da cum e sa-l chemi in emisiune dupa ce numai ca nu l-ai scuipat la televizor ?

    Mai poate fi vorba de un “dialog” ? Uman vorbind……

  22. Domnule Ciutacu, nu v-am rugat sa-i adresati acele intrebari pentru ca nu am stii cine l-a propus sau care-i sunt aptitudinele care l-au recomandat pentru aceasta functie. Motivul este unul simplu, si anume, as fi curioasa care ar fi raspunsurile lui. Ma intreb daca si dl. Blejnar va avea aceeasi replica ca (scuzati-mi cacofonia) a d-nei Udrea la intrebarea d-nei Oana Stancu “Ce competente a avut cand a acceptat sa conduca Min. Dezv. si Turismului”: nu este treaba dvs. (romanilor platitori de taxe si impozite)!
    Bineinteles ca nu stiu absolut totul despre el si, sincer, nici nu ma intereseaza. Ma uit la emisiune pentru ca imi place stilul dvs. direct de a face jurnalism. De oficiosi, ne-am saturat (nu ca i-as fi urmarit/citit vreodata…poate in cele 2-3 sec cat apesi pe butonul telecomenzii). Ma uitam inca de cand erati la Antena2. Va deranjeaza?

  23. D-le Ciutacu, sa nu uitati sa-l intrebati pe parvenit ce cauta un absolvent de facultate tehnica TCM (tehnologia constructiilor de masini), ca la masterele alea la particulare se stie ca alea se iau cu X si Zero daca in cel mai bun caz dai pe acolo, deci ce cauta acest absolvent de Politehnica la Fisc, control financiar si alte problematici pe acest domeniu? Ce treaba are cetateanu’ asta cu domeniul, sincer? Sa spuna spre exemplu de ce nu se duce la Pitesti, sa se angajeze la Logan, ca Intreprinderea Semanatoarea s-a desfiintat?! El a absolvit constructii de masini… Sa ne mai lase…

  24. @omul_obosit: eu am absolvit Utilaj Tehnologic si n-am bifat la x si 0. am gresit profilul?

  25. Constructii de masini adica strunguri, freze, din astea… Ce cauta asta sa conduca Fiscul, control financiar, etc.?! Ce treaba are asta, in ce tara traiam, sa ne lase cu porcariile alea de diplome particulare luate cu grile cu X si Zero si spanzuratoarea, ca de-alea are si Elena Udrea “avocata”… Astia au bani de sparg, de ce mai trebuie sa faca si politica? Sa traiti!

  26. Nu d-le Ciutacu, eu spun ca singura facultate serioasa absolvita de acest individ Blejnar este tehnologia constructiilor de masini. In domeniul financiar el are numai diplome de mastere obtinute pe la niste facultati particulare, adica va dati seama… La alea zic ca se iau examenele cu X si Zero, am prieteni care au absolvit si nu prea stiu sa scrie corect la dictare in lomba romana (semianalfabeti). Despre asta e vorba. Sa traiti!

  27. Ma voi uita la Tv.Sunt foarte curios ce va spune Blejnar….
    In rest,sunt trist pentru ce i se intampla lui….(nici n-am curaj sa-i mai pronunt numele)… Nu pot sa inteleg perfidia unor oameni si,mai ales ca-si spuneau frati de suferinta si,sa faca rau unuia dintre ei?!…. E ceva cumplit! Probabil,ca din cauza acestui personaj A.Blenke, n-o sa-i mai vad aparitiile sau…. Sotia mea chiar s-a intristat ft mult,aproape ca plangea. Imi pare rau.
    Imi cer scuze daca v-am necajit,D-le Ciutacu.

  28. Să înţeleg că are un mandat de arestare pe numele lui şi-o aflat ce ascunzătoare sigură îi televizoru’ ? 😉

  29. Mama cata prostie zace-n unii care posteaza pe-aici…:(
    Si cat de priceputi si inteligenti se cred…Asta-i cel mai trist.
    Ciutacia Ta, pune rogu-te un test de inteligenta la intrarea in blog, un fel de vama(ca tot e in voga subiectul), care sa nu permita accesul cititorilor cu IQ sub medie 🙁

  30. @Augustus Ciocoiu: cine-i Blenke si cu ce se ocupa? am ratat ceva?

  31. O sa urmaresc cu interes emisiunea,domnul Blejnar este originar din comuna cu mine si suntem aclelasi leat,fiecare am luat-o pe caile sale,ultima data am fost acum cateva luni la botezul unui copil la un prieten comun si era si dumnealui prezent(in Arad a fost petrecerea),domnul in cauza a avut un comportamen absolut normal.Urmaresc cu mare interes emisiunea,sper sa fie incisiva,penetranta vis-a-vis de problemele ce ne intereseaza si sunt sigur ca v-a fi in termeni civilizati dupa cum am vazut ca v-ati comportat cu toti invitatii dvs,succes!

  32. Stimate domn, oricum daca omul asta (inginerul care conduce Fiscul) nu e incompetent profesional adica n-are ce cauta acolo pe linie profesionala (decat sa lasam pe unii sa se califice la locul de munca si sa invete meserie pe felie mai bine punem unii care se pricep!!), cel putin in urma vamilor care erau ciuruite, trebuia demis el impreuna cu toti capii vamilor!! Dar deh, romanes…

  33. Io nul iubesc deloc pe Blejnar asta. eloc.
    Sunt sigur 100% ca a pus botu la spaga.
    Voi l-ati tocat zi de zi la Antena 3 , l-ati facut varza pe buna dreptate.
    Dar dupa asta, io nu l-as mai chema. Asta spune multe despre el , pentru ca vine…..:)

  34. Bai “tiptirele”, si ia zi-ne mai nene si noua noi cei saraci cu scorul, de pe aici, ia zi tu repede cat face 2+2:2=? scurt. si daca te-ai descurcat, ia zi cat e derivata intai a functiei “lnx=?”. ia zi bai “tiptirele”, IQ_tester_4_all_blogger_smart_guys. P.S.: Fara ura, razbunare sau resentimente. bafta

  35. E ca in “asteptindu-l pe Godot” …

    Pentru tine, curaj si felicitari! Poate ar fi mai bine sa nu apara toate mesajele, asa Blejnar si-ar putea pregati raspunsurile … glumesc … Victore, nu e un tap ispasitor, nu-ti pot spune mai mult. Insa si-a asigurat bine spatele, e un tip inteligent, stralucit! Toate vor ramine doar zvonuri!

    Pentru Blejnar:

    1. Daca a participat la un concurs in 1996, pentru intrarea in serviciul public si a avea statutul de functionar de la Arad, de la Garda Financiara (dupa cunostinta mea, nu, nici in ’96 si nici in ’95 cind, inca student, lucra cu juma’ de norma ca agent fiscal la Timisoara)

    2. Cum isi explica parcursul lui universitar post ’96, mastere, drept, doctorat, cind cei 4 ani de facultate de la Timisoara i-a terminat cu note mediocre, in medie un 7 tras de par, statisticile spun ca aspirantii la doctorate termina primul ciclu de studii universitare cu medii cu mult peste 7 …

    3. Cum a reusit sa obtina un apartament intr-o casa nationalizata la Arad, la sfirsitul anilor ’90 si, mai ales, cum a reusit sa il instraineze (printr-o donatie catre sora lui) in cinci ani, dat fiind faptul ca Legea (112, mi se pare) caselor nationalizate prevede imposibilitatea instrainarii unui astfel de bun imobiliar (nationalizat) timp de 10 ani??

    4. Cite limbi straine de circulatie universala vorbeste si daca are impresia ca are intr-adevar anvergura cuiva care e Director al Fiscului (fata de omologii lui UE)

    5. Venind vorba de averi si controale inopinate ANAF pe la case de romani normali, la cit e evaluata averea lui? Cum o justifica? Cum isi explica faptul ca omologii lui din UE au averi mult mai modeste, e doar o chestiune de “romanii e destepti”?

    Exista o concordanta intre venituri si cheltuieli? Are o vila estimata la 800 000 €, cum poate justifica dobindirea ei? Sau, mai rezonabil, cum isi explica faptul ca inalti functionari ai UE nu detin vile de 300 m2 in capitalele tarilor lor. (Vedeti declaratii de avere pentru Sarkozy, Merkel etc).

    6. Cine e nasul lui de casatorie (din 2005) si acest nas are vreo legatura cu evolutia lui din 2005?

    7. De cit timp il cunoaste pe Codrut Marta?

    PUNCTUL 8 L-AM SCOS EU. NICIODATA, PE ACEST BLOG, NU SE VOR PROMOVA INFORMATII DESPRE VIATA PERSONALA A OAMENILOR DESPRE CARE SCRIU

  36. Dupa raspuns ti se nimereste autodefinirea :,, Ştiu că-s arogant şi genial, dar îmi place să mi-o spună şi alţii. Oare o să mă iertaţi vreodată că-s cel mai bun? …”Recunosti cind e altul mai bun ? Ptr. lamurire : NUUU, in nici un caz NU MA CONSIDER MAI BUNA ! Scuze ptr. ,, consultanta specializata ” , dar vad rosu cind pe sticla ,, zburda ” portocalii care ne vorbesc despre anticoruptie si despre ,, reforma ” si ,, modernizarea ” tarii ! ! !

  37. Sa traiti d-le Ciutacu. Am auzit ca l-ati invitat pe Blejnar diseara, la “Vorbe Grele”. Va rog sa ii adresati din partea unui telespectator doua intrebari. Noi intelegem ca el nu a luat niciodata spaga pana acum dar sa ne spuna si nou daca el in viata asta a dat vreodata spaga? Si a doua intrebare e daca poate sa raspunda daca a mintit vreodata in viata lui? Va multumesc.

  38. Acum cativa ani era unul “chel” seful fiscului, unul care la un moment dat si-a bagat piciorul in ghips si venea la munca, sa nu ii scape scaunul cald de sub fund. Ei bine, chelul asta imi aduc aminte ca-l controla pe Becali (“luptatorul luminii, acest Vader al bine-raului mondial), de evaziune fiscala. Pana la urma chelul a fost demis si dupa aia se ducea la interviuri pe la niste banci si aia ii ziceau ca o sa-l contacteze ei, s-astepte c-o sa-l sune! Ale-astea, fiscu’… Romania, ziua de gratie 04.03.2011, planeta pamant, undeva in univers

  39. Ce frumos..Daca la emisiunea trecuta unde ai avut-o invitata pe tante PDL am rezistat, si am incercat sa inteleg de ce ai invitat-o…in seara asta nu am sa mai fac efortul asta. E prea mult, sunt satul de porcii astia PDL-isti cu textele si tupeul lor, ca sa ii vad si in seara asta acolo unde nu ma astept. In seara asta din pacate am sa dau skip si am sa astept invitatii cu adevarat valorosi…

  40. @omul_obosit
    Du-te, bre, şi te culcă! Eşti obosit rău. Mai bine “tăceai” dracu’ şi nu mai răspundeai la răspuns (ştiu că sună ciudat). Măcar lăsai impresia că ai habar despre ce vorbeşti!
    Cu diplomele de “la particular” îs perfect de acord, că şi io-s absolvent de politehnică fără x şi o, exact ca “nenea” Victor “decît” că alt profil şi altă promoţie (io ’93).
    Iooiii!
    Banzai!

  41. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Un invitat la fix!Sigur ,eu nu ma asteptam la o asemenea surpriza,ca ma gandisem la altcineva.Dar ,ca de obicei sunteti formidabil-alegeti exact pe cine trebuie in fierberea asta in care traim,dramatic,acum.Inainte de emisiune, meritati zece cu felicitari!

    Cu mult respect si apreciere deosebita,
    Ioanap

  42. Dacă as fi fată în fată cu el as fi tentată să îi zic„coane”.Poate reusiti să-i stergeti putin încrederea aceea care musteste prin toti porii.

  43. off topic
    un gand pios pentru romanii ce si-au pierdut viata la marele cutremur din 04 martie 1977 ora 21,26

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.