Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Sorin Blejnar vine azi la “Vorbe grele”

Similar Posts

160 thoughts on “Sorin Blejnar vine azi la “Vorbe grele”

  1. o sa-l intrebi ceva sau il lasi sa zica ce vrea el, adica ce i-a zis seful lui? E in stare sa reproduca fara hartie in fata , telefoane sau prompter ? Ar trebui sa vina ala care i-a scris textul sau chiar basel daca are singe-n el. Sper sa se uite lumea si sa nu sparga televizoru’.

  2. Chiar, voi fi curioasă, să aflu cine este…mă scuzaţi, ACEL+acest, Sorin Blejnar! Şi, mai ales, ce vrea, el, de la noi. Că domnia sa, nu-mi permit, necunoscându-l, personal.
    Dacă voi avea timp. Că s-ar putea să n-am.

  3. Mult prea tare!!!!!!!!
    E ca si cum l-ai aduce pe O.J. Simpson a 2-a zi dupa scandal.:)))
    Incep sa inteleg din ce in ce mai bine de ce esti un “asset” mult prea important pentru Antena3.:) In acelasi timp ginesc nitzelush si cam care sunt diferentele intre tine si restu’ (Badea, Gadea, Dumitrescu etc.).:)
    Jos palaria!
    Astept emisiunea!

  4. Cum de-a acceptat sa vina? Ca el spunea ca nu le are cu astea, ca se balbaie, gesticuleaza….abia astept.

  5. Pentru ,,Sorinica,,  ,,tu esti alba ca zapada te iubeste toata strada,,

  6. O emisiune cu adevarat incitanta! Am convingerea ca-l vei “baga-n corzi” pe domnul Blejnar. Sunt curios cat va reusi sa-si mentina stapanirea de sine, si ce raspunsuri va da intrebarilor tale.

  7. @dragos42: asa m-am gandit si eu. cred ca m-au cumparat. da’ ce vorbesc eu prostii, m-au cumparat sigur 🙂

  8. Domnule Ciutacu,
    As dori sa-l intrebati pe Sorinel (manca-l mititica pe el!)daca stie ca in afara de PCR cei ce sunt numiti in functii aducatoare de spaga se supun unui mercurial al taxelor sau nu exista asa ceva, fiecare “donand” cat crede dupa capu’ propriu? De asemenea as vrea sa stiu la cat apreciaza economia avand culoarea ciorii autentice si a celei de culoarea ciorii vopsite careia i se zice papagal?

  9. Sub aspect ‘televizionistic’, Blejnar e cel mai bun invitat posibil. Sper sa ii si pui intrebarile pe care le merita, altfel n-are rost.

  10. Bag seama vrei sa faci din Vorbe grele un fel de Iordan in care sa-i speli de pacate pe toti ticalosii. Sa fie primit!

  11. Sper sa ai elementul surpriza (intrebare /filmuletul cu “vizita”…/proba /presupunere/etc)caci asta vine cu “lectia “invatata.Nu uita ,Dl.Profesor nu doarme ,cind nu bea ii merge mintea ,dar doar la “prostii”.

  12. Vreau sa cred ca nu te vei simti flatat daca iti spun ca, daca as fi pus un pariu referitor la invitatul din seara asta la vorbele tale grele…l-as fi castigat!
    Oricum, cred ca va fi o emisiune “grea”, si sunt convinsa ca stii la ce ma refer.
    Bafta maxima, MAESTRE!

  13. Afirmatia lui Blejnar:”multi au spus ca au trimis bani la mine,dar, au ajuns?” Afirmatia lui Elan Swar..(la RTV) : “Sorin(Blejnar) mi-a spus ca a vrut sa faca curatenie la ANAF,dar i s-a dat peste mina.L-am crezut.” La prima afirmatie,este vorba de o concluzie? si la a doua,cine i-a dat peste mina ? Astept cu interes emisiunea.Succes!

  14. Ce tupeu au frate !!!…Cand o tara intreaga te arata cu degetul si ” puti ” de corupt ce esti , mai ai tupeu sa vii toata ziua la televizor sa faci pe vedeta !!!
    A disparut bunul simt si constiinta . Actuala putere a scos toate instinctele primare din oameni .
    Am ajuns ca niste animale care tavalesc totul in picioare pe unde trec !!!…

  15. O sa ” inchizi ” toata televiziunile diseara cu ratingul pe care o sa-l ai !… hahaha
    SUCCES !…

  16. buna victore
    bafta si nervi tari
    intreaba-l de ce ii pling parintii
    le e frica ca baietelul nu o sa mai aibe bani sa le trimita?

  17. Pe dl Blejnar l-am vazut sigur pe el in declaratiile date, semn ca “cineva” il tine bine in spate. Intrebarea mea este: al cui scut este dl Blejnar, sau la cine nu se doreste a se ajunge?

  18. Brava, dom’le. Imi place chestia. Si-mi place si stilul tau: pe cont propriu. Acuma, trebe sa recunosc: individu’ Blejnar are si el destul tupeu, daca a acceptat.

    Imi rezerv o vreme maine dupa amiaza sa ma uit la emisiune. Ca eu, spre deosebire de altii din recolta aceluiasi an cu mine (ba chiar, cred eu, urmarind niscaiva snoave din armata, cu cateva luni mai batraiori, adica dintr-un leat mai vechi) la unspe noaptea imi hodinesc deja ciolanele batrane.

  19. @alphas: intotdeauna am mers pe cont propriu. nu-mi place sa-mi impart nici varfurile/nici caderile

  20. Domnule Ciutacu in afara de: “Nu sunt Regina!”, “Nu sunt corupt!”, “Este un linsaj mediatic!”, “Ponta este vinovat!”, “Acum a inceput adevarata lupta anticoruptie!”, “Cum poate cineva sa acuze actuala guvernare de coruptie, cand in timpul acestei guvernari se petrec aceste anchete?!”, “Cei arestati imi pronunta numele pt. ca sunt disperati si vor sa se disculpe!” credeti ca va mai spune ceva invitatul?!

  21. Ca esti pe cont propriu, pentru mine este o concluzie, nu o premisa. Ori, daca preferi altfel, o (aproape) certitudine, nu o ipoteza. Altfel nu te-as mai citi. Cum, dealtfel, fac cu ceilalti din grup.

  22. S-ar parea, dupa cum evolueaza lucrurile, ca la emisiunea pe care ati programat-o sa nu aveti interlocutor, bine inteles daca nu vreti sa va deplasati la arestul cercetarilor penale. Intuiesc ca prietenul dv.-TB-s-ar lepada de Satana mai repede decat se asteapta unii. Important este CUM o va face deoarece locul lui Blejnar a fost definit chiar atunci cand a fost pus sef la ANAF. Va sugerez sa cautati un inlocuitor pentru Blejnar la emisiune. Asta, cu toate ca ma astept la ceva de “supersuperevenimentul” ce va starni “interesul”, asa cum este conceput in laboratoarele Cotroceni de echipa lui Lazaroiu. Oricum, va doresc SUCCESURI.

  23. doua intrebari ,daca vrei”este sigur ca nu va cadea ?dar daca totusi se va intampla are multi dupa el?”pentru ca pentru mine este deja ingropat si asta cu tot ajutorul din arad iar aici sunt cuvintele tale”este mai rau sa fii prieten cu basescu”

  24. Felicitari Victore! Te rog intreaba-l pe marele demnitar daca numele Dumitrasciuc si Seles ii spun ceva…daca ii cunoaste si ce parere are despre ei. De asemenea intreaba-l ce criterii a avut in vedere la numirea lui Relu Mateutz la Regionala Timisoara.

  25. In toate pozitiile astea de forta unde se invirt bani multi – gen vama, oamenii care sint pusi isi “doneaza” un procent din veniturile obtinute celui care l-a pus acolo. 2 intrebari pr. S.B.: care e procentul ? Si … (daca mai e nevoie) cine e persoana ?

  26. Am avut onoarea sa-mi alegeti intrebarea cand a fost invitat d-nul CRIN ANTONESCU si imi mai incerc norocul o data 🙂 . As dori sa aflu de la d-l blejnar ( intentionat fara majuscula :)) ) cati bani au fost adusi EFECTIV la bugetul de stat din controalele facute de ANAF , nu pe hartie , cum entuziast ne arata in cazul italianului ; sa ne dea exemple de cel putin 5 firme care au mari datorii la bugetul de stst si au fost executate , ca un contribuabil persoana fizica primeste 2-3 somatii ca sa-si plateasca amaratele de dari si de asemenea daca este multumit de acivitatea din subordinea lui si cati subordonati au fost scosi din sistem si trasi la raspundere civil sau penal de cand este la conducerea institutiei ? Va multumesc anticipat si va urez mult succes cu emisiunea .

  27. :
    “daca ar vrea, Blejnar ar putea sa scape cateva vorbe grele,diseara, pentru binele si satisfactia unora.”
    Spor in toate!

  28. Intrebare pentru S.B.-Unde si-a depus c.v.-ul pentru functia de sef al ANAF?

  29. Sper sa vad intrebari directe si la obiect…si raspunsuri pe masura. Si mai sper sa nu-l lasi sa raspunda ce vrea el….ci sa-i atragi atentia ca nu suntem toti prosti….

  30. Cerere… la off topic!
    Adu-le mai des aminte celor care uita(sau se fac),ori chipurile nu si-au dat seama pana acum,fraza din raspunsul pe care tocmai l-ai dat lui alphas!

  31. Esti tare baby! sper sa nu fie ceva de genul annoying orange cum see intampla prin alte emisiuni cu invitati portocalii.

  32. Orice persoana beneficiaza de prezumtia de nevinovatie. Pana la proba contrarie acest domn este nevinovat. Nu este corupt. Dar faptul ca exista evaziune fiscala de acest nivel si seful fiscului nu stia ma duce cu gandul la incompetenta. Acestea fiind argumentele, ma intreb ce eticheta va alege invitatul: corupt sau incompetent? Alta varianta de raspuns nu cred ca exista.

  33. Cred ca vei avea o mica problema: o sa-l intrebi de mere si o sa-ti raspunda de pere… 🙂 Metoda consacrata.

  34. Domnule Ciutacu, va rog sa-l intrebati pe dl. Blejnar cine l-a propus pentru functia pe care o ocupa. De asemenea, as dori sa stiu care sunt competentele pe care le are de merita acest post.
    Din cate am inteles (de la persoane avizate si capabile sa discearna) si din ceea ce am vazut, este incompetent, foarte slab din punct de vedere profesional, cel mai prost sef al ANAF-ului de pana acum si un manager execrabil. Acestea fiind “atuurile” balbaitului-regina, normal ca tot ceea ce se colecta ajungea la el si de la el la sefii lui ai mai mari. Cand ai foame de bani, doar nu pui in functie un adevarat profesionist, deoarece e cam greu sa-l manevrezi ca pe o papusica sau sa-l santajezi. Pe cand dolofanul balbait, este fix catelul lui Pavlov: ii dai de doua ori un teanc de bani, iar apoi vine singur la ora fixata sa-i colecteze (el sau trepadusii lui); si sa de-a naiba sa nu ai, ca te musca rau.
    Blejnar este exemplul elocvent pentru cei din functiile importante: neprofesionist, santajabil, incompetent, slab manager si pupi-n-curist!

  35. Cum se face că în 2009 a crescut nivelul evaziunii față de 2008, cu domnia sa la conducere? A încercat să-i lucreze din interior pe corupții din vămi, furând cot la cot cu ei ca să „pară” unul de-al lor, câștigându-le astfel încrederea?

    Cam cât reprezintă gumele, gemurile și ce au mai capturat în urma descinderilor poliției din totalul evaziunii estimate la nivel național?

    Banii din evaziune ajungeau și la oameni politici, sau numai la apolitici cum este domnia sa?

    Care este omul politic din România cu care are cele mai bune relații de colaborare în stârpirea corupției?

    Am și o urare personală pentru domnia sa: să-i dea Dumnezeu și Maica Domnului sănătate să apuce ziua în care să fie coleg de celulă cu actualul Don Președinte. Coleg de celulă de criză pentru gestionarea luptei anticorupție, evident. 🙂

    Spor la emisiune!

  36. Victor, propun ca la inceputul emisiunii sa-i citesti numitului Blejmar drepturile “ Ai dreptul să nu spui nimic. Tot ce spui poate şi va fi folosit împotriva ta în faţa unei instanţe de drept. Aveţi dreptul la un avocat. Dacă nu vă permiteţi un avocat vă aducem noi unul. Ai înţeles drepturile pe care ţi le-am citit ? “.

  37. M-ai convins ca nu joci cinstit.De ce stergi mesajele,initial aparute pe blog,doar pentru ca iti spun realitati.Esti prea increzut si joci la doua capete.Eu speram ca Antena 3 va fi un post liber de basism.Uita-te pe blogurile emisiunilor de la Antena 3 si vezi ce scriu oamenii normali,despre leprele portocalii.Daca asta iti e crezul pupaceste-i pana la suprasaturatie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.