Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Şobolanul, parvenita şi vagabondul

Şobolanul, parvenita şi vagabondul

Bucureşti, 40°C. Boc rezistă…

Nu cred că va trece moţiunea de cenzură. De fapt, deşi aş vrea să mă înşel, sunt sigur că nu va trece. Cum zicea nea Imi Ienei nu-mi fac iluzii, să n-am deziluzii. În primul rând, am credinţa că puterea şi-a luat măsurile de precauţie necesare şi se joacă. Provoacă şi încurajează controlat aşa-zise atitudini disidente, gen Oajdea sau Teo după ce în prealabil îşi va fi asigurat, pe bani sau prin şantaj, voturile necesare supravieţuirii din partea opoziţiei. În al doilea rând, perfect convergent cu primul, opoziţia n-are nici cel mai mic interes politic ca acest guvern să pice înainte ca pensionarilor/salariaţilor la stat să li se bage adânc mâna în buzunare, înainte să vină facturile devastatoare, înainte ca Băsescu să-şi ardă ultima brumă de capital politic. Cine-i nebun să preia povara falimentului naţional de la tiran?

Ce se poate remarca dincolo de transmisiile isterice cu reporteri sceleraţi sau depăşiţi, babe patetice recitatoare de versuri cu Băsescu, isterici care citează pe nerăsuflate teoriile conspiraţioniste iudeo-masonice ale lui Vadim şi profesionişti vigilenţi ai muncii de informaţii daţi afară din sistem şi înviaţi patriotic în toiul manifestaţiei care ar vrea să aducă a Grecia, dar aduce a tetru ieftin şi prost? Că Boc rămâne un şobolan, care nu poate vieţui la lumină decât sub strictă protecţie. Că, oricât s-ar spăla şi s-ar parfuma, Udrea rămâne tot o ţaţă parvenită. Şi că Băsescu rămâne acelaşi vagabond bătrân care, pe fondul unei agitaţii generale de care nu-i deloc străin, îşi urmează neabătut planul de cucerire în forţă a tuturor instituţiilor strategice ale statului pentru a-şi consolida dictatura. Urmează TVR

UPDATE: Cam aşa sună un discurs de lider politic. Indiferent câte noduri în papură i s-ar căuta-n paporniţă, Crin e imbatabil la vorbire. Iar Cristoiu, dacă ar avea obraz, ar trebui să iasă pe stradă cu punga de-un leu pe cap. Norocul lui că n-are…

LATE UPDATE: Ceauşeasca lu’ Tiranu’ e cea mai dezgustătoare ţaţă care a ajuns vreodată în Parlamentul României, fie că el s-a numit Marea Adunare Naţională, Senat sau Camera Deputaţilor. E exponentul tipic al curentului “mici cu şampanie”

ŞI MAI LATE UPDATE: Nu mă mai înjurase demult Tapalagă. Mi-a trecut dorul. Azi mă acuză de instigare la mineriade şi lovituri de stat. Simt că ţucălarul zeiţei anticorupţie, amant cinstit de judecătoare şi locatar de casă-n Pipera, tinde să transforme ura pentru mine-n atracţie sexuală. Să-i zic că nu mă excită barba lui?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

170 thoughts on “Şobolanul, parvenita şi vagabondul

  1. @ Victor: dacă TVR-ul devine una din anexele lui Băsescu, oare ce se întâmplă cu laB1 ? 🙂

  2. Daca nu cade Guvernul poate o sa fie o lovitura de stat si cade si Basecu.Trebuie se fim mai optimisti cu opozitia, eu cred ca n-am votat PSD doar pentru ei ca oameni ci pentru ideologie! Trebuie sa se intample ceva si pentru popor nu numai pentru acoliti.Jos Guvernul! Jos Basescu!

  3. “…aşa-zise atitudini disidente, gen Oajdea sau Teo…”

    Teo e fata orientata si deja si-a aranjat trecerea la PNL: aseara , in doua ore , a reusit sa execute trei limbi pe dosurile lui Antonescu , Vosganian si Nicolaescu.

    “…pentru a-şi consolida dictatura”

    Daca tot a vazut ca frica functioneaza , acum vrea sa faca liniste si pe net

  4. Am auzit ca Udrea prefera sampanie “Dildo”. Sper sa se stropeasca bine. If you catch my drift…

    Nu da’ pe bune – chiar daca trece motiunea… o sa fie numit tot Boc prim-ministru :))

    Daca nu, dizolvam parlamentu’ ce atata scandal.

    Eu zic, asa cum am mai zis – cea mai mare problema a democratiei e ca majoritatea decide prin vot. Asta e bine teoretic. Practic, nu, pentru ca majoritatea oamenilor sunt prosti (sau este proasta) – iar asta inseamna ca prostii decid pentru toti, ceea ce se contrazice cu legile evolutiei.

  5. Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
    Macar asta sa ne consoleze ca asta si sunt!!!
    “Frunză verde de negară,
    De când domneşte în ţară
    Petru-vodă şchiop şi slut,
    De râs ţara s-a făcut!

    Frunză verde de negară,
    Decât un domn de ocară,
    Iar boieri mişei şi hoţi,
    Mai bine la dracu toţi!
    B.P.Hasdeu – Razvan si Vidra –

  6. Ai perfecta dreptate. Atat reporterii care transmit “demonstratiile sindicale” cat si participantii directi, au reusit performanta de a imi face un pic mai simpatic guvernul Boc.
    Da! Am spus-o! 🙂
    Si nu pentru ca Boc & Co. nu merita un sut in cur, ci pentru ca ce am vazut azi, nu a fost o demonstratie a disperatilor, sau a muritorilor de foame. A fost o mascarada ieftina si jenanta, iar reporterii (inclusiv A3) au fost sub orice critica.
    PS> Imi vine greu sa cred disperarea unui om care declara cu nonsalanta unui reporter ca el moare de foame cu o pensie de 1500 ron (altul zicea 2000 ron) si ca nu isi poate plati ratele la banca. Dar bou’ dracului, s-a gandit inainte sa-si ia plasma sau frigider in rate cu buletinu’ ca banii aia va trebui sa-i si plateasca inapoi? Ca s-au bulucit romanii ca vitele la credit cu buletinul, si apoi urla din rarunchi cand vine banca si le ia casa.

  7. @ Victor

    Nu ti se pare penibil mucea ala tanar, presedintele PC-ului? Omuletu ala n-are nimic de spus, este nimeni in drum…si daca n-ar fi antenele in spatele lui n-ar da nimeni 2 bani pe el si PC-ul lui, iar Gadea il invita la emisiuni mai abitir ca pe madam Tatoiu.
    Ce parere ai de el?

  8. Dar chiar nu iti este putin rusine sa folosesti expresia “babe patetice”?
    In momentul in care te vei afla TU in multime la o varsta inaintata avand probleme EXISTENTIALE la propriu atunci ar trebui sa iti permiti sa faci astfel de comentarii…da este o tara libera si pe propriul blog poti sa scrii ce vrei…mi se rupe sufletul ca vad batrani in strada…si dovada ta de lipsa de respect la adresa acestor oameni imi provoaca acelasi dizgust pe care mi-l provoaca si guvernul, nu este nevoie sa imi aprobi cometariul, am vrut doar sa il citesti tu!

  9. Elena Udrea: „Dacă pică moţiunea, şampania o dau eu” … si cu pensia mamei cine face cinste ?!.. eu.

  10. “Evz” ramane o plamada a lui Ion Cristoiu, scriitorul excentric (si la propriu, si la figurat) al fituicii festivalui de film de la Costinesti.
    As spune ca, daca se intampla sa treaca, totusi, motiunea asta chinuita, eu promit sa vin cu lumanarea… dar nu pot sa bocesc!

  11. nu conteaza daca trece sau nu…ce fac bucuresteni stau in casa, poate k ne meritam soarta

  12. @Mihaela: esti la fel de patetica si de penibila ca ele
    @Drujbaru: n-are nici trecut si nici viitor. fiecare invita pe cine vrea

  13. Probabil nu va trece. Dar există totuși motive pentru care ar putea trece destul de bune. Sunt oricum foarte curios. Mai este un pic de vreme și aflăm.

  14. Daca trece ori nu trece motiunea e tot un drac.
    Cancerul tarii e Basescu. El trebuie sa pice (cada, plece,fuga…)

  15. “Nu ti se pare penibil mucea ala tanar, presedintele PC-ului?”

    A vrut si Voiculescu sa aiba bocul lui…:)

  16. Gata , s-a linistit poporul. Victore din pacate te agiti degeaba , nu merita poporul asta nimic . Oamenii se pare ca sunt multumiti de deciziile care urmeaza a fi luate , altfel nu inteleg lipsa lor de reactie ( refuz sa cred ca doar atata putem ). Mai nou facem mitinguri in 3 schimburi:)))) .De noapte nu protesteaza nimeni ,poate primesc ceva sporuri … suntem penibili .

    Ca tot ai avut un intro despre Che aseara , avea el o vorba :

    “Imbecilule, nimic nu este imposibil în această viaţă, totul este posibil, imposibilităţile şi le creează omul singur şi tot el trebuie să le depăşească”!

    Dar romanii il contrazic in fiecare zi , pentru noi orice lucru este IMPOSIBIL de realizat.

  17. motiunea nu trece,ramane doar circul la care asistam de ieri in parlament.Oricum, sa se moara pe capete!L-au votat romanii pe marinar?Da!nu ma intereseaza soarta nimanui,fie el pensionar,bugetar sau privat….sa-i vad pe toti lesinati de foamea pe marginea drumului,sa se chinuie sa-si creasca copiii,sa puna ceva pe masa,vreau sa va doara,vreau sa ne doara!

  18. Suntem terminati.Pe Reales nu-l doare nici macar in dos de strada,Opozitie si orice inseamna contestare.Se simte tare pentru ca mamaliga NU explodeaza.Si daca explodeaza ce?Ma intreb insa daca nu cumva aceasta “durere in fund”a Realesului nu ascunde ceva si mai grav!Daca NU mai exista nici o solutie?Daca de fapt Statul Roman NU mai exista de facto si nimeni inca nu are curajul sa o spuna?
    PS.Basescu nu este un vagabond.Basescu este doar un derbedeu.

  19. 🙁 Cinic dar REALIST …! Pacat…, nu atat pt. motiune , ci PT. CA SUNTEM CEEA CE SUNTEM !!!
    Istoria nu ne va ierta pt. toti acesti ani in care s-a ajuns la un apogeu al DECADENTEI MORALE si UMANE , AL LASITATII si TRADARII , AL MINCIUNII si IMBECILITATII … Meritam ABSOLUT TOT din ceea ce ni se intampla , iar in cazul in care nepotii-nepotilor nostri (mai repede nici o speranta) vor reusi sa se rupa de marasmul moral pe care i le-am lasat mostenire , atunci probabil vor “ara cu plugul” mormintele noastre , sa uite ca am existat vreodata si faptul ca ei ne sunt urmasi !!!
    Asta , daca se vor rupe de trecut …., DACA…! 🙁

  20. Doamna din imaginea de mai sus este cu gandul la sampanie…sa o fereasca necuratul sa cada in mana celor care nu au dupa ce sa bea apa!Foarte lucid comentariul,penibila recitatoarea!Sa vedem la iarna cine o sa mai aiba chef de recitat,de pinguini,de cantat,etc…foamea si frigul le va schimba mentalitatea de slugi umile multora dintre cei care fac figuratie acum in fata Casei Poporului!Parca vad ca tzatza din Plescoi o sa fuga din tara cu datoria la banca neplatita!

  21. ori nu pricepeti ori nu vreti sa recunoasteti: zilele astea se decide: ori ei, ori voi. se pare ca, si dupa meciul de aseara, pierdeti pe linie. e nasol si nimic, nici macar recursul la che guevara sau alti asa-zisi revolutionari (sa nu zic asasini) nu va ajuta. apropo, va place cuba din ultimii 50 de ani? mergeti acolo, dragilor, portretul lui che e pe toate drumurile.
    reteta a fost inventata de altii, amintiti-va de anii 90-96 sau de 2000-2004. astia doar au preluat-o si perfectionat-o. desigur, e rau cand te afli de capatul celalalt ai ciomagului.
    pe nimeni nu intereseaza in mod real ce se intampla cu oamenii, ci doar cum se impart resursele, din pacate din ce in ce mai putine.
    daca v-ar fi interesat ati fi facut propaganda si anul trecut cand a inceput criza si au zburat sute de mii de angajati. desigur, nu de la stat.
    si inca ceva, bugetarii nu inseamna poporul roman.

  22. @eu: esti realmente dement. si ai o mentalitate mai deliranta decat a lui Che Guevara. iar dementii trebuie sa stea la Spitalul 9, nu la mine pe blog. apropo, in 2004 v-a lasat Nastase o tara la cheie, lacheilor: integrata-n NATO si cu negocierile incheiate cu UE. asa, la finele unui mandat al comunistului Iliescu. un mandat cu 4 ani de crestere economica. sa aiba ai vostri ce fute si sa ne trimita pe noi in Cuba. mars in pizda ma-tii, sceleratule, vomita-ti propaganda nazista in alta parte!

  23. E logica toata strategia asta, doar ei au lansat dictonul: Sa-i lasam sa-si rupa gatul!
    P.S.: De unde e poza aia cu Udrea, parca are mustata (zipper, zipper, I’m your mistress) 🙂

  24. Suntem un popor ciudat . Nu intelegem ce anume ne face bine si ce ne face rau decat tarziu . Luam in ras orice (dansul pinguinului face parte din acest repertoriu) – am facut si un titlu de glorie din asta , “hazul de necaz” fiind considerat in general ca o calitate nationala . Ne plangem de mila foarte usor , incercand sa sensibilizam tocmai pe cei ce ne-au adus in starea in care suntem . In general adoptam atitudini care nu duc nicaieri si pierdem mult timp si energie . Dar … vin momente in care ne trezim si ne trezim violent . Nu am ajuns inca la acel moment . Salarii si pensii scazute vor fi de abia din iulie , cand se platesc drepturile aferente lui iunie . Vara inca e usor de trait . Dar din toamna cand incep cheltuielile pentru scoala copiilor , cand trebuie facute aprovizionarile pentru iarna , cand vine si frigu’ ,alta va fi situatia . Dupa ce si salariatii de la privat vor constata ca au probleme (consumul va scadea ca urmare a reducerilor de acum , deci si incasarile firmelor private ; in plus , piata muncii e si ea o piata , daca scad salariile la stat vor scadea si la privat , pe principiul “gasesc mai ieftin”) , atunci s-ar putea ca lucrurile sa ia o intorsatura urata pentru regimul lui Basescu . Nu cred ca nu-si da seama – de-aia si pluseaza atat de mult acum , stie ca inca suportam . La toamna cred ca va veni cu caderea guvernului (nu doar remaniere , intelege si el ca trebuie sa-l dea deoparte pe Boc pentru a potoli populatia) si cu o noua finantare externa (sau interna) care sa mearga in mici subventii sociale care sa acopere cresterea de cheltuieli a populatiei .

  25. Daca l-ar intreba pe Boc cineva niste treburi ,cum ar fi :Esti incompetent?Esti slugarnicu’ lu’ Base?Esti cel mai cretin prim-ministru dupa ’89 incoace?,E mijto genocidul pt care iti asumi raspunderea? , el ar raspunde la toate identic:
    Da.Da de ce intrebi?:))
    Iar noi poporu’ i-am zice: ATUNCI BINE:|

  26. atatia bugetarii si pensionarii are bucurestiul?unde dracu sunteti? sau frate voi a duceti bine?pe noi astia din provincie ne costa mult deplasarea acolo,daca faceti rahatul bici,nu va mai numiti capitala,ce faceti acolo?

  27. Cu Adrian Năstase PREMIER, Economia României are o şansă! Dar….
    Pare că toate-s razna… disperarea românilor se transformă pe zi ce trece-n furie şi pe bună dreptate !
    Pe buzele tuturor românilor :
    Băsescu – PIEI SATAN !!!
    muieruşca Udrea – MARŞ CĂŢEA!!!
    Boc – DISPARI , CLOVNULE !
    Famiglia PD-L – BANII JOS ŞI VALEA !!!
    SINGURA SOLUŢIE : TOŢI ÎN STRADĂ! REVOLUŢIE !! UNITATE înseamnă NU dezbinare…. câţi vor vota Moţiunea, câţi vor trăda… ce v-a fi după episodul Moţiune ?? Un lucru e sigur : MAI AVEM DE TRAS ! Iar căderea guvernului Băsescu-Udrea-Boc, NU e deajuns! Ce şanse ar fi să scăpăm de joavina Băsescu şi muieruşca sa Cocoş-Udrea ? Ştim doar că ŞI DE NOI DEPINDE SCHIMBAREA!
    Şi mai ştim că întreaga clasă politică a dezamăgit şi trebuie să-şi revizuiască atitudinea vis a vis de popor ! Aceasta trebuie să le impunem, tuturor, RESPECT faţă de OM !
    Cu trogloditul de la Cotroceni, rămâne cum am stabilit : ducă-se unde-o-nţărcat mutu iapa, acest Iudă!! Cu bagaboandă Leana ce i-a luat minţile cu tot ! Evident şi cu mafioţii din dotare!
    JOS GUVERNUL BĂSESCU-UDREA-BOC !!! BLESTEMAŢI SĂ FIŢI ! AMIN !!

  28. Te-ai ‘nervat nene Victore? Si io! Sa vezi acuma ce “ba pe-a ma-tii” ii in parlament! Portocalii chiar nu mai au nici o frica! Nici macar frica de Dumnezeu! Si de aia s-au lecuit de cind cu pupatul duios de cur prezidential!
    Banzai!
    Am trecut pe fotbal. Inca un motiv sa srig Banzai! Ieri Japonia-Camerun 1-0 !

  29. Eule,intoxicatule,manipulatule!!In Cuba exista asistenta medicala GRATUITA,invatamant gratuit(inclusiv universitar),laptele pt copii este deasemenea gratuit,etc., mai documenteaza-te si tu ca esti in urma rau de tot!Si pe deasupra au si cea mai frumoasa clima de pe Glob.Sportul este promovat prin toate mijloacele.Nici nu se poate face comparatie;sigur ca nu umbla cainii cu covrigi in coada nici acolo,dar macar cubanezii nu mor de foame,frig sau din lipsa de medicamente….posibil sa mai moara unii din prostie,asa cum des se intampla si la noi….deci ai grija mare sa nu cazi in vreo groapa!!

  30. boc, intr-adevar e sobolan si se va salva la fel ca sobolanii – chiar inainte sa ne scufundam noi ceilalti (nu ca unora nu le-a ajuns deja rahatu’ asta pana la gat si chiar peste), iar udrea… are ceva si de cocota (care deja presupune ceva rafinament… pe care ea si admiratoarele nu il au). iar basescu… prim golanul tarii, clar!

  31. Victor Ciutacu are, in mare parte, dreptate. Dar eu tot nu am lamurit o dilema veche… De ce nu pot posta pe site-ul Antenei 3 decat, majoritar, lingaii puterii oranjgutane? De ce ne cenzureaza atat de dur, in continuare, pe cei care criticam? S-a facut nenea “mogulul” Voiculescu pedelist? Intreb si eu, nu injur, ca n-am obiceiul si nici nu dau cu parul! Inca… 😀

  32. @Cezar: nu te mai certa, c-o faci singur si consumi energie de pomana. nu mai are posibilitatea sa-ti raspunda.
    @basarica: gata, ai terminat de injurat Ciutacul pe facebook?
    @BCL: intreaba-l pe Gadea, el e director

  33. @Cezar
    In Cuba oamenii au mancarea rationalizata, pe cartele ( si electriciatea), xeroxul e un aparat de lux. Lasa propaganda servita turistilor.

  34. nuuuuu
    e greseala , dl victor, cu siguranta ca nu e aceeasi basarica 🙂 never ever injurat eu ciutacu 🙂 basarica asta iubeste ciutacu. e o basarica noua, satula de muuuuult de base si ai lui si satula si mai taca. stiu ca nu schimb nimic. dar nici sa tac nu se mai poate. respect

  35. p.s. imi pare rau ca nu am ales un username mai inspirat, dar imi asum (suna cunoscut…de unde oare?) doar ce tastez eu plus ca facebookul e inca mister pt mine, raman inca la haifaiv si mesenjer

  36. E cam nefericit articolul de azi. Pana la urma oamenii aia indura caldura si striga pe bune. Prosti, patetici, depasiti moral, ei sunt acolo si noi stam la racoare si comentam. Oare cine lupta cu adevarat?

  37. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ne conduc intradevar tate parvenite,soboloani si vagabonzi batrani scelerati!!!
    MI-E SILA DE TOTOTI SI DE TOATE!!!Limba romana nu ma ajuta acum sa exprim complet ceea ce simt!

    Numai bine,
    IoanaP

  38. Cu siguranţă că înrobirea acestei ţări nu s a încheiat vreodată şi se pare că nici prea curând nu are să se încheie; în timp ce ăştia simulează lupta “politică” or “parlamentară” tokes o ajung pe o naltă funcţie la europeni (asta ca fapt divers a ceea ce se petrece în umbrele de după faţada simulărilor) – (amu înţeleg şi mai bine de ce creştin democraţii uie nu au nici un cuvât de spus cu privire la tirania aplicată naţiunii române) – cu sprijinul sectelor politice iliesciote (hiena asta ordinară scoate ţări şi oblăduieşte trădători de neam şi ţară) care nu au în componenţa numelui măsura naţională dar cred că nu au avut în nici un moment al vieţii lor sufleteşte vorbind ataşament faţă de naţiune şi de valorile româneşti;
    cred că ieuropa îi cea mai convenabilă structură politică ipochimenului marinel aceasta fiindcă aşa cum prin ieuropa se iscă un voal gen 1984 aşa România a fos deja luată n valul înrobirii şi al controlului absolut;
    iată că am ajuns din nou o ţară în care spp, poliţia statului mai nou, le rupe picioarele ziariştilor iar boc vine şi le aruncă n silă firimitura salvării „lăsa ţi în pace” întocmai după ce şi au primit proba de represiune…
    iată că ilena 2 ţoapa de buzău sare cu şampania şi probabil că marinelu sare cu maneaua iar poporu portocaliu are să ciuruie naţiunea română definitiv şi să sperăm că nu irevocabil; la asta doar când i o dispare bara din mâinile hodorogite şi când ţărâna îi va fi strivită de ani abia atunci nu o mai spurca ţara cu prezenţa ei de muiere neruşinată;
    iată cum o moţiune stă în votul traseiştilor şi astfel cum trădătorii au ajuns să fie cei mai importanţi în ceea ce priveşte jocul de a politica; în fapt ăştia legitimează mizeria care azi nu mai stă sub preş ci la vedere datorită celei mai perfide „clase politice” de care a avut parte România până azi.
    Iată că se impun şi la Curtea Constituţională aşa în caz că nu le iese înaintea moţiunii; iată cum tvr ul este din nou vandalizată; mi se pare că asistăm la o mineriadă pe criterii nazisto/comuniste de preluare a puterii un joc murdar la care este forţat poporul să asiste neputincios( asta fiindcă sindicaliştii nu ies în bloc şi organizaţi ca n vremurile bune ci risipit tocmai spre a fi cât mai dezbinaţi oamenii să nu se ajungă a amploarea care să dărâme guvernul şi cârmaciu);
    Astfel că tirania sub blânda sustenabilitate ieuropeană (trădarea interesului naţional pentru interesele creştin democraţilor ieuropeni care tac cu toate că ţara este sub bocancii sectei portocalii) şi sub efectul lax al opoziţiei (de la ieşirile PNŢCD pe vremuriile iliesciote opoziţia de dreapta rămasă doar în PNL nu a mai chemat românii în stradă al manifestaţii de anvergură să îşi apere interesul naţional, opoziţia nu se mai bazează pe naţiune ci pe trădarea traseiştilor) dar nu în ultimul rând sub aducerea ţării la stadiul de „prost prostit” sau aservirea întru lichelitate ori prin abuzuri şi ameninţări cu pierderea locurilor de muncă;
    Ori sunt inconştienţi că poate vor rămâne cu şansa de a lua elicopterul fie de la cotorceni fie de la victoria ORI se bazează pe strânsoarea cu uşa a naţiunii şi astfel diminuarea reacţiilor sau dezbinarea acestora pe filieră sindicală şi atunci fac orice; da, se vede că românul a cam obosit, este mai fricos ca n 89 şi mult mult mai laş ori predispus la trădarea pentru firimiturile de la masa ticăloşilor…

    Concluzia

    NICI O SPERANŢĂ!!! , ţara i înstăpânită de încuibaţi…

    şobolanii roşii iliescioţi doar au suferit mutaţii genetice, fie sectar portocalii, unii au rămas roşii spoiţi cu alb, fie alţii s au dedat la albastru au alb, şobolanii centurişti au însemne maghiare, mai sunt şi galbeni unii dar şobolanu şef vagabond şi golan pervers este îmbibat cu forţa de coeziune a “piloţilor orbi” bine întreţinut fiind de prima şobolancă parvenită… suntem o ţară a şobolănirii perpetue…

  39. Tableta dumneavoastră ar putea avea ca subtitlu(în ordinea personajelor din pozele de referintă):1.obedienta târâtoarei;2.prostul gust al mahalalei.Deasupra tuturor,vaporii tari ai licorilor si ai tiraniei.Toate acestea vor pica atunci când conditiile se vor fi copt.

  40. Asist stupefiat la dezbaterile din Parlament asupra motiunii de cenzura. Sunt consternat de discursuri, de replici, de invective si reprosuri. Ele ofera splendoarea tabloului distinsei clase politice pe care, cu speranta sau din nestiinta, am indrituit-o sa ne conduca. Cred ca respingerea motiunii va fi considerata o “mare victorie” de catre Boc si ai lui, spre satisfactia lui Basescu (nu-l supranumesc nici Zeus, nici Pinochio pentru ca e Diavol).
    Cred ca in emisiune (pe care politrucii lui sigur o monitorizeaza) ar fi interesant sa i se sugereze lui Basescu sa iasa in mijlocul poporului sa-si clameze victoria. Sa le explice EL INSUSI celor care l-au ales care este smecheria asta cu taiatul pensiilor si salariilor bugetarilor (apropo de afirmatia d-lui Cristoiu de aseara de la Realitatea TV), pentru ca, numai el o poate face. Ai curaj Basescule sa iesi printre oameni si sa dai mana cu ei?

  41. trece….. nu trece….. trece ….. nu trece……

    NU TRECE

    au avut ei grija

  42. Ne-am ratat sansa cand a castigat pentru a 2`a oara Basescu presedinte. Ba nu. Mint. Ne-am ratat sansa cand Basescu nu l-a acceptat pe Johannis premier. Sincer eu imi puneam sperantele doar in Johannis… si doar pentru simplul fapt ca, se stie, nemtii in general se ajuta unii pe altii… asa ca, dupa umila mea logica, putea sa atraga destui investitori.
    Mi-e groaza cand ma gandesc ca o sa ne mareasca taxele.

    Incompetentii astia trebuie sa moara… sau asa ceva.

    Noi sa fim sanatosi, ca belelele curg !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.