Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Sinteza zilei şi Vorbe grele, împreună…

Sinteza zilei şi Vorbe grele, împreună…

In aceasta seara, de la 21:30, va avea loc, prin exceptie de la regula, pe Antena 3, o editie speciala comuna a emisiunilor “Sinteza zilei” si “Vorbe grele”. Va rog sa nu cautati teorii conspirationiste sau decizii istorico-strategice in spatele deciziei. Cand o sa am ceva de anuntat cu privire la viitorul meu profesional, o s-o fac aici.

UPDATE: Daca si Hotnews da in gat tirania cu acte, chiar ca e groasa rau!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

85 thoughts on “Sinteza zilei şi Vorbe grele, împreună…

  1. De ce nu si IN GURA PRESEI.Tocatii pe baietii de la Realitatea.Prea multe fumuri fara foc la baietii aia.
    Succes si la mai mare.

  2. Nu inteleg de ce mai faceti comparatie cu audienta de la Realitatea!! Se pot compara emisiunile de la Antena 3 cu cele de la realitatea!!!!!
    Atentie si la alti secretari de stat numiti, cercetati si veti avea surprize.
    Cu respect
    Stelian

  3. Ei, da! Mai veniti de-acasa! De-ati stii ce bine iese emisiunea cand sunteti cu totii, ce bine va completati, ce destepti si capabili sunteti, intr-un cuvant, cum ne mai merg la inima emisiunile astea “impreuna”!

  4. @Ardelean Stelian
    Spun asa ca in ultimele 3 zile aroganta lor era pe orbita si tindea sa ajunga pe luna.Le mai trebuie taiata trompa,sa stie unde le este locul.

  5. bai conferentialilor,uniti-va si combateti-l pe basescu tot anu’pana la alegeri, ca de isi schimba si constitutia ,ca doar multi prosti manelisti sunt in tara asta!!!!!!!!!,care-l voteaza,o sa avem un nou ceausescu cu “trompeta “boc ,ce nu-i intereseaza ca ne pierdem casele pentru ca nu mai avem locuri de munca si euro se tot duce la dracu in pdl-u lu basescu

  6. va astept, numai ca va rog sa nu incepeti iar cu Piersic,
    chiar avem nevoie de oameni destepti, documentati, ca subiecte ne serveste …semiprezidentul

  7. “In mod normal, da!” …pot exista teorii conspirationiste sau decizii istorico-strategice in spatele deciziei! :)))

  8. marinarelul tembel si chior, a mai scos azi o perla, auzi cica vrea sa schimbe Constitutia Romaniei, i-ti mai spun o dat tembelule DUTE IN PADURE. Eu sper ca romani sa se trezeasca si ca la alegerile de anul asta sa alegem pe alcineva ca marinarul nea adus la sapa de lemn.ROMANI TREZITIVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. Daca ne divulgati si subiectele o sa cascam gura…
    Am un subiect auzit din media care cred ca ar trebui detaliat : exista vreun act normativ prin care guvernu’ Boc sustine financiar, din bani PUBLICI, bancile “aflate in dificultate” ?

  10. @valy
    Nu stiu cum sa incep.Tu crezi ca se mai poate intampla ceva in tara asta?suntem condamnati,eu unul nu mai astept nimic,pot cel putin sa ma amuz.
    Sa ne fie condamnarea rapida si fara chinuri:))

  11. @vali
    pe cine sa voteze poporul, pe cine?
    trebuie sa fie cineva “neintinat” de astia, unul tanar pana in 40 de ani.
    problema este urmatoarea: neavand experienta o sa il manevreze astia mai batrani, gen hrebe, nastase, mitrea, baselu, etc.
    si atunci, ce facem, o sa avem o marioneta iar treaba tot asa va merge.

  12. cat despre constitutie, majoritatea decide.
    si cum de anul nou, la majoritatea televiziunilor din ROMANIA s-au difuzat programe cu manelisti, se intelege “majoritatea” si ce va vota la referendum.
    eu sper sa nu se ajunga la referendum, si implicit la vot.
    Apropo, cati dintre guvernantii lui Basescu conduc Dacia Logan. Parca era vb sa stimuleze productia interna. Iar Udrea ce a zis: sa ne facem concediile in ROMANIA din patriotism si solidaritate.Noi, romanii, unii, o ducem prost cu banii, si tot nu ne permitem sa mergem in tara in concediu, preferam sa mergem in strainatate pentru ca este mai ieftin.
    Auzi, bai termale in Bucuresti.Alti bani pe studii de fezabilitate si alte firme de consultanta si proiectare, etc.
    AVEM O TARA CU BOGATII NATURALE INCREDIBILE, PACAT CA NOI “TOTI” NU REUSIM SA NE IMPUNEM IN FATA CELOR PUTINI (POLITICIENI PARVENITI SI LACOMI) CARE GESTIONEAZA ACEASTA TARA MINUNATA.
    …PACAT…

  13. @alina gorghiu: ma straduiesc, Alina. eu credeam ca ma inviti numai pe mine:)

  14. Phăi dacă vă plăteşte oligarhu’ pă totţi, de ce să nu o facă aşa la pachet?? Că tot veni vorba: nu sunteţi originali de loc! Păi nu asta făcură şi “preaiubiţii noştri guvernanţi” în cazu’ Ordonanţei urgente, de-i luară pe toţi pensionarii la pachet? Halal…:)))
    Să nu mă deranjeze nimeni între orele 21:30-23:00, voi fi ocupat cu aruncarea ochilor pe sticlă, să văd securiştii lu’ Voiculescu în plină acţiune!!!

  15. auzi tu,maestre!!! du-te ba la oi! plecati bai la oi!si deci asa mai ciutacule? sunt idiot ca nu sunt de aceeasi parere cu tine? dar ce eu am spus ca esti idiot ca nu esti de aceeasi parere cu mine?eu am spus ca esti un derbedeu ce traieste pe banii mogulilor. si am mai spus sa puneti mana la munca nu sa criticati orice. ca lucrurile astea pe care tu marele detectiv le descoperi, le stim. esti la un mic pas sau chiar in aceeasi zona cu diaconescu. apropo, de profesionalism si charm, nici la genunchi nu-i ajungi lui badea. degeaba te dai prieten cu el ca de fapt esti ofticat rau pe el.

  16. @vasile rotaru: nu, esti idiot fiindca doar un idiot poate avea porniri totalitare indreptate spre cei care se opun Comandantului Suprem. si-ti iei viteza!

  17. Sper că nu ne va “bucura” (iar!) cu filmuleţe de pe net, domnul G.

    În altă ordine de idei, când ne-a zis azi demisionarul V.A. că, în… (… şi a înşirat câteva dintre cele mai importante Instituţii în Stat!) sunt zeci de Ardeleanu şi Vulpea, o fi fost de rău sau o fi fost de bine?

  18. Eu zic sa o faceti comuna : “Sinteza Zile” , “Vorbe Grele” si “Dan Diaconescu Direct”, ca oricum aceeasi neuroni ii aveti si voi si telespectatorii vostri…

  19. Victor,ei sunt miezul din dodoasca.Fabrica e la cotroceni,acolo se fac cele mai tari emisiuni pentru “populime”.

  20. Seara buna
    M-am uitat azi la tembelizor si m-am crucit cand am vazut ce mare scula pe bascula e “domnul general Ardelean” zis si Vulpea. De trei zile-ntr-una se turuie ca mama ce mare strateg e Vulpea; ca Vulpea se intoarce; ca Vulpea se retrage.
    Ce am vazut eu la tembelizor, cred ca a vazut toata lumea: un ins care e depasit de timp si de vremuri, agramat, care nu e in stare sa lege doua propozitii si de aceea le citeste:). Citeste ce i-a zis Oprea – alt general de izmene si zacusca – si spune “citez”:) Sa faci pe tine de ras nu alta! Si,acum sunt pe deplin convins ca insul a stat atat timp acolo, pentru ca era …slab si usor de manevrat!
    Acest ins imi aduce aminte de celebra scena din Cel mai iubit dintre pamanteni, interpretata magistral de Dorel Visan, pe care cu amabilitatea Tonomatului o redau mai jos:
    http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5OAEtQo
    Salutare taica si noroc

  21. Vai, cat imi place ce se intampla!!! O nebunie!
    Sa tot traiesti! Matrozul-diliu da de lucru la presa si la televiziuni. Pentru mine emisiunile voastre sunt ca un drog; recunoasteti ca prin puslama s-a (re)creat presa… Bagati mare fratilor!!! Si atentie la nebun ca vrea o alta hartie igienica, ca (!)(!) C0NSTITUTIE…

  22. Boierule, nu ne lasa! Am cautat in programul Antenei 2 si emisiunea ta nu apare deloc saptamana asta. Ce crezi ca faci?

  23. ma uit la tv si nu va vad, care e chestia cu emisiunea miunune… alarma falsa?

  24. D-le Ciutacu acel director este magistrat si are salariu in jurul sumei de 150 de milioane (eventual in plus, in minus sub nici o forma)… halal sistem… halal conducere la penitenciare (D-l Balea???-vai de el!!) , care o parte sunt si magistrati….

  25. Referitor la cumulul de functii, care duce la risipa din banii publici, care nu este un sac fara fund pe care D-l Boc este foarte suparat vreau sa va aduc la cunostiinta urmatoarele situatii :

    1. Spaiuc Gheorghe – prim-procuror Judecatoria Iasi + detasare la Ministerul Justitiei in Administratia Nationala a Penitenciarelor in Functia de Director General Adjunct (HCSM67/2007) = CUMUL DE FUNCTII , ceea ce duce la venituri de 155.613 LEI (129 de mil lei vechi /LUNA) ,conform declaratiei de avere (din luna Mai pana in luna Decembrie 2007) iar din anul 2008 salariile acestora au fost majorate substantial

    2. Muresan Ioan -procuror la serviciul teritorial Alba Iulia al DIICOT + detasare (01.07.2007) la Ministerul Justitiei in Administratia Nationala a Penitenciarelor in Functia de Director Penitenciarul Aiud (Hotararea Consiliului Superior al Magistraturii 165/2007) = CUMUL DE FUNCTII, ceea ce duce la venituri de 156.000 Lei (130 mil lei vechi/ LUNA) ,conform declaratiei de avere , iar din anul 2008 salariile magistratiilor au fost majorate.

    3. Lipsa personalului din Ministerul Public si cel al Ministerului de Justitiei la care facea referire tot D-l Prim-Ministru in momentul in care a dat o exceptie la legea de inghetare a angajarilor, din motiv ca aceste ministere sufera din lipsa personalului ceea ce duce la o slaba realizare a proiectelor luptei anticoruptie. Care lipsa de personal, Domnule Boc, atata timp cat aproximativ 100 de magistrati sunt detasati in alte institutii? Care ocupare a locurilor din sistemul public atata timp cat aceste posturi stau ocupate si renumerate, de catre niste persoane care lucreaza in alte institutii???

    4. Lista de mai sus poate continua pana la acele 100 de persoane….

    5. Oare aceste persoane sunt multi-competente sau multi-calificate atata timp cat pot ocupa functii de conducere in institutii cu specific total diferit (nu are nici o legatura reintegrarea sociala a celor condamnati , conducerea economica a acestor institutii(din ce rezulta din CV acestor persoane acestea nu beneficiaza de studii economice si de management) sau problemele legate de asigurarea pazei penitenciarelor).

    6. Aceste persoane nu contribuie la fondul de pensii , care este prabusit conform spuselor D-lui Presedinte Traian Basescu.

    7. D-l Boc tot face referire la salariile celor din sistemul de aparare (aparare,interne, penitenciare), dar nu precizeaza care sunt acestea la angajatii de rand , nu la cei care conduc institutiile , pt ca acestea sunt foarte mici, doar ca li se mai acorda sporuri care duc la salarii decente, excluzandu-I pe cei detasati care au salariu din structurile din care vin + sporurile de care beneficiaza angajatii in care acestia isi desfasuara activitatea ( beau cafele, se plimba, citesc,etc pt ca nu cred ca cunosc problemele din institutiile respective).

  26. Puneti problema instaurarii monarhiei in Romania. Numai regele Mihai si urmasii sai ne pot aduce normalitate. Deja guvernantii isi bat joc de popor. Pana cand sa mai induram? Sa procedam ca si in 1866 si sa instalam regalitatea!!!

  27. Am urmarit foarte atent emisiunea.Aveti mare dreptate.Trebuie sa nu-l lasam pe Basescu sa mai castige inca un mandat!Si asta cu orice pret!E bolnav de putere,se vede in ochii lui!

  28. “Va inghiti Basescu Legea Voiculescu?”

    Avocatura este sinonima cu mafia?
    Daca unii construiesc pentru a castiga bani sunt mafie?
    Pentru ca cei care incearca sa castige niste drepturi litigioase castiga bani pentru ca presteaza un serviciu. Sunt mafie?
    Au cerut proprietarii de drept sa se infiinteze aceasta mafie? De ce sa sufere proprietarii de drept fiindca a aparut aceasta mafie?
    Daca lui Voiculescu i se nationalizeaza Trustul Intact intr-o dictatura, apoi este vandut pe nimic altuia, nu ar fi drept sa i se dea inapoi daca revine democratia?

    In decembrie s-a strigat JOS COMUNISMUL
    Daca ti s-ar lua proprietatea ce-ai zice?
    Acum sunt “proprietari” dupa ce au “achitat” in rate (!)
    un pret de nimic?!?
    CONSTITUTIA GARANTEAZA PROPRIETATEA
    Mafie sunteti voi care ati dat 2 lei pe case muncite!

    Legea Voiculescu a pornit de la ideea , citeste Proiectul initial de Lege, sa fie despagubiti la pretul pietei chiriasii care au cumparat casele pe Legea 112.
    Apoi s-a deturnat si a ajuns ca Proprietarii de drept sa fie despagubiti la pretul pietei.
    De unde bani ?
    Numai daca ne ghidam dupa acest aspect, e ceva legat de Dreptate?

    Din 9 judecatori sunt 5 comunisti contra 4, nu “CCR” Cei 5 : (1)Ioan Vida, presedinte, (2)Nicolae Cochinescu, (3)Aspazia Cojocaru, (4)Acsinte Gaspar, (5)Ion Predescu Va spune ceva numele? Voiculescu a intocmit proiectul de lege initial ca fostii chiriasi sa primeasca banii.Ca sa-si cumpere ce case vor.De ce s-a intors cu 180 de grade? Fiindca a existat un sustinator PRM care acum nu mai e?!?
    ” Toti fostii proprietari au sansa sa cumpere casele de la fostii chiriasi. Dupa ce primesc banii de la stat -”
    Cum au primit profesorii marirea de 50 %, nu-i asa?

    Victor Ciutacu aveti sau ai constiinta ?
    Ce legatura au “dezvoltatorii imobiliari”?
    Nu se mai emiteau “actiuni” la “cuponiada” fiindca unii erau in mafie?
    Nu se mai tranzactioneaza actiuni la bursa pentru ca unii sunt in mafie?
    Este logica invocarea “mafiei” sau pretext sa nu se respecte Dreptul la Proprietate?
    “Fostii Proprietari”? Au vandut bunul ca sa fie considerati “fosti”?!?

  29. @Andrey_Sebastian
    Io tot n-am inteles. Ce iubeste mai mult un dreptaci: Proprietatea sau Libertatea?

  30. Un comentariu postat pe blogul emisiunii Sinteza Zilei:

    “Buna seara dragii mei,
    aduc in atentie un subiect ,oarecum mediatizat de baietii de la ziarul”transparentei” aka Cotidianul.Si anume…proiectul new 7 wonders.Parcul National Retezat este singura nominalizare ramasa in concurs pentru a reprezenta Romania.Pacat , personajele influente de la Cotidianul,care tot s-au aratat atat de dornice de mediatizarea si recunoasterea Retezatului pe plan international,nu s-au gandit/sau nu au inteles ca aceasta nominalizare are nevoie si de un suport oficial;pentru a trece in etapele semifinale,finale,comisia acestui proiect cere un document in care o autoritate oficiala ofera sprijin reprezentantului in proiectului sus numit.Intr-un articol recent in care se prezinta proiectul respectiv ,dar mai ales mandria ca si Retezatul candideaza ,Cotidianul termina articolul cu un link cu trimitere directa pe pagina oficiala,spatiul ce revine Parcului National Retezat oferind posibilitatea votarii acestuia.Se specifica(in engleza)faptul ca pentru a trece in etapa urmatoare in competitie acesta are nevoie de sprijin oficial,precum si de o dovada a acestui sprijin.Parcul National Retezat,”reprezentantul”Romaniei,nu indeplineste aceasta conditie.
    Trimit acest mesaj in speranta unei implicari serioase a mass-mediei,nu in stilul vizat mai sus.Ministrii de Externe,chestii,etc.

    adresa ,o scriu aici,avand in vedere ca nu am putut posta linkul direct: /www.new7wonders.com/nature/en/nominees/europe/c/RetezatNationalParkNationalPark/

    Sper sa fie bine 🙂

    Multa bafta si spor!

    Florina Danciu

    Sprijin ,sprijin…da’ din cata engleza stiu si eu …”This nominee is not yet officially supported”.
    asa,ca o reactie la evidenta dorinta de promovare pozitiva a Romaniei .mi se pare justificat,din moment ce sunt platiti din banii nostrii

  31. din articolul precizat anterior(tind sa cred ca afirmatiile au fost facute cu cel putin 1 zi inaintea publicarii articolului…)

    ““În România, Parcul Naţional Retezat se bucură de un sprijin destul de serios. Organizaţiile de mediu, toţi prietenii noştri, toată lumea care a fost în Retezat, chiar şi turişti străini îl votează, am primit mailuri în sensul acesta”, spune pentru cotidianul.ro Florina Crişan, responsabil de Relaţii Publice la Administraţia PNR.

    “Chiar dacă nu o să fim în primele şapte, tot o să fie ceva dacă ajungem în primele 77. N-o să mai ştie lumea numai de Dracula şi de Nadia Comăneci, o să ştie şi de natura de la noi, reprezentată prin Parcul Naţional Retezat”, întăreşte ea, cu precizarea că instituţia urmează să trimită hârtiile pentru comitetul de suport necesar fiecărui sit înscris pentru a se putea număra printre finalişti.”

    asteptam!

  32. @Mircea Popescu: deci deocamdata nu plec nicaieri.
    @Andrey_Sebastian: nu cred ca aveti la dumneavoastra cantarul constiintelor
    @misucaftangiu: n-ai stiut unde sa te uiti
    @clelia: fac emisiunea chiar daca nu apare-n program:)

  33. Daca am fantezii cu asasinarea unui presedinte, se cheam ca sunt bolnav la cap? Ca-mi asum boala!

    Nah acum o sa ma ia noptea din pat! Bravo Dane!

  34. “Victor Ciutacu aveti sau ai constiinta ?”
    “@Andrey_Sebastian: nu cred ca aveti la dumneavoastra cantarul constiintelor”

    Aici e povestea cu musca pe caciula…
    Am cantarit eu ceva?!?
    Am pus o intrebare, nu inseamna ca raspunsul era NU…neaparat

  35. …s-apoi daca dupa un sir intreg de “zbateri neuronale”, afirmatii, argumentatii, DUMNEAVOASTRA retineti numai ce e cel mai facil, adica “ba pe-a ma-tii”(vorba dvs., ca asa-i la noi in cartier”), stau sa ma intreb daca chiar sunteti “cel mai bun” asa cum am citit pe undeva pe-aproape pe-aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.