Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Şi la mine s-a dat şeful FMI. La voi nu?

Şi la mine s-a dat şeful FMI. La voi nu?

Există un anume soi oameni care sar cu boltă şi fără să clipească peste bariera ridicolului. Pe fondul scandalului Strauss-Kahn, evident că s-au găsit femei lovite subit de revelaţia că şi la ele s-ar fi dat – cândva, în Cretacic – satirul bătrân, dar au avut o neputinţă la drum de seară şi au ţinut în ele. Prima a spart gheaţa un soi de jurnalistă (corcită cu rasa scriitoricească) din Franţa. O femeie demnă, care şi-a reprimat două cincinale revolta şi care n-a depus atunci plângere, a ieşit acum, ca găina pe grămadă, la zar. Când eram eu puşti, pe televizorul alb-negru a rulat, cu un oarecare succes, un film cu ilegalişti. Toată suflarea statului necapitalist îl căuta pe unul Vasile Branca. Omul făcea nasoale patriotice şi potera nu ştia cum să-l identifice şi să-l umfle. Într-un final, într-o sală plină cu suspecţi de meserie terorizaţi psihic, unul s-a ridicat şi s-a autodemascat: “eu sunt Vasile Branca”. Când să rezolve poteraşul cazul, au început a se ridica, unul câte unul, oamenii din sală, toţi spunând acelaşi lucru: “şi eu sunt Vasile Branca”.

Parcă urmând reţeta, ne-am tras şi noi eroina noastră populară. Se numeşte Laura Chiriac, e un respectabil jurnalist (mai ales) de radio, cu ceva nume şi succes şi în televiziune. Nu-i vreo prinţesă după gustul meu, dar cine a zis că eu am ochiul calibrat sau că şeful FMI, libidinos cu palmares în domeniu, e vreun standard al reuşitei? OK, gusturile şi trecutul oamenilor nu se judecă, fiecare-i liber să aibă o părere minunată despre el. Dar, când te apuci să te spovedeşti la ziar cum ţi s-a părut ţie că s-au dat la tine şi Strauss-Kahn, şi Sarkozy, mi se pare o atitudine de resortul (măcar al) psihologiei…

UPDATE: Obişnuiţi să-i frece grija doar de ce se întâmplă la alţii în curte, cei de la Evenimentul zilei au omis să consemneze dezastrul în care sunt afundaţi cu toată publicitatea de la stat care le inundă fiţuica. Şi faptul că mai rămân slujitori cât să rânească după ce-au mâncat boierii. Măcar Ioana Lupea s-a sucit, la pachet cu viermele ăla libidinos Mircea Marian, pe banii poporului suveran, la TVRi. Dar restul, să-şi scuipe ei plămânii pentru tiran şi să-i concedieze Niro imediat după congresul partidului (fiindcă nu mai are mărunţi la el), şi-au luat-o la cel mai grandios mod cu putinţă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

88 thoughts on “Şi la mine s-a dat şeful FMI. La voi nu?

  1. la cum arata fatuca aia trebuie ca are o imaginatie sexuala puternica.

    dsk e cel mai mare violator din lume… a violat cel putin 22 milioane romani cu ajutorul pedofililor autohtoni carora le place sa altoiasca copii

  2. Ntz, ntz, ntz!!! Ce lume, dom’le, ce oameni!! Eu o cred pe madame Chiriac – sa fie clar! Ca si la mine s-a dat, daca nu era marturisirea doamnei respective as fi uitat!!!

  3. Asta cu romanca, imi aduce aminte de babele de la Sinteza Zilei, care se jeluiau ca pe ele nu le-a violat violatorul. Le-o fi ignorat si Strauss Kahn?
    In tara asta si cu violurile stam cam prost, noroc ca mai echilibreaza balanta cate o jurnalista!

  4. Ce-mi provoaca scirba?Pai faptul ca o femeie tinara,frumoasa[ ma rog asa zic uni] suficien de inteligenta si CASATORIta [ asa cum am aflat de la matale nea Victore ]iese pe “sticla” si face asemenea “acuzatie” .Poate eu mi-am construit educatia pe alte principii, pe alte valori, evident depasite insa n-am sa inteleg niciodata cum de este posibil sa-ti speli lenjeria intima.,..in plin bulevard !Laura Chiriac cam asta face .Pina si in armata [ atunci cind se “facea ” obligatoriu ] ,pina si atunci soldatii isi spalau izmenele la spalator…atunci cind se inmulteau ” hartile” si mai era pina primeau alta de la etuva .Laura Chiriac insa , face asta in plin bulevard.Ce are de cistigat ?Notorietate ?Parca nu-mi vine a crede .Si apropos nea Victore este cumva sotia lui Bogdan …Chiriac sau este , “doar ” o potrivire de nume ?Una peste alta am gindit asta chiar atunci cand am auzit stirea : fuck-atura de la un cap la altul.Si vazind emisiunea de aseara a lui Mihai Gadea parerea a devenit certitudine : fuck-atura!Ca bine zicea si Mircea Badea si Adrian Ursu, in tribunalele americane nu prea se inghite figura cu filmatul chiar daca au ei pe acolo o localitate numita ..Holywood .Sincer am certitudinea ca asist la un film de categoria D dupa un scenariu …de tot rahatul.Nu stiu cit de credibil va fi pentru juratii americani, pentru cetetenii francezi nu cred ca inghit galusca cu pricina insa, ma intreb si eu , asa…” ca simplu cetatean”…Qui prodest ?Nu ca mi-ar pare grozav de rau de ce pateste DSK insa se mai spulbera un mit…mitul justitiei americane.Si lansez o intrebare priviind cele de mai sus : de ce niste femei “recunosc” violuri sau tentative de viol , sau de agesiuni sexuale, sau …de “avansuri” de aceeasi natura , nu pe loc , nu instantaneu…ci post factumm, si nu numai atit la foarte mult timp, de la “comiterea faptei ” ?Evident asi fi curios sa aflu ce cred …femeile insa, nici parerea barbatilor nu este de lepadat.

  5. Si acum referitor la “Iri”… Am inteles ca a intrat nu cu japca ci “pe baza ” de invitatie la acea comisie,insa sit atiti oameni amarasteni ce au si ei probleme ,infinit mai mari, mai grele decit problema dl.i Columbeanu si…nu ajung la Parlament…cu televiziunile dupa ei.De ce ? Pai simplu ..ei stiu ca trebuie sa se adreseze..justitiei.Dl. Columbeanu ce-si permite sa afirme ca daca nu-i fac lui dreptate , parlamentarii TREBUIE sa …plece, uita ca in felul acesta cere explicit si imperativ ca Parlamentul sa-si bage nasul in oala …Justitiei fapt ce mi se pare nu grav ca doar Basescu si Guvernul Boc au fentat de N ori aceasta institutie ci strigator la CER avin in vedere ca in acest fel se face si mai mult separarea cetatenilor pe principii de avere si evident de influenta.Mai pe romaneste zis..ai bani …ai tot!N-ai…adio si-un praz verde! Ce dracu am ajuns sa vedem la televizor toate curvele si toti libidinosii ce-si fac de cap pe ” sticla” doar pentru ca vine nu stiu cine si zice ca ” asta cere publicul ” ! Mai inainte vreme abia ma obisnuisem sa schimb canalul atunci cind o vedeam pe Udrea , sau pe Basescu si familia sa plus membrii “famigliei” prezidentiale, ma obisnuisem sa schimb postul doar cind il vedeam pe Boc sau Videanu sau Igas sau altii asemenea lor.Acum ce sa fac ? Sa renunt definitiv la televizor, ca alta cale nu vad.Nu ca ar fi ceva rau…mai recitesc o carte , mai joc un sah cu prietenii, mai “stau” pe net nu-i rau…dar atunci nu voi fi numit drept un …Sandu’napoila?Pai daca si Mihai Gadea va face “informari” despre altfel de curve decit cele din politica…chiar ca alta solutie nu vad.Insa sper ca nu vom ajunge aici .Inca o data La multi ani nea Victore …ca a fost ziua matale ieri alaltaieri!

  6. in primul rand si eu as dori sa va adresez un LA MULTI ANI cu intarziere, sa fiti sanatos si sa va bucurati de copilul dvs. impreuna cu sotia dvs. daca eram din aturajul fb stiam sigur cand e ziua dvs. e bun si asta la ceva ca te atentioneaza la zilele de nastere, in alta ordine de idei desi sunt femeie si mie mi se pare penibil cum i-au inscenat astuia arestarea pe baza unor marturii a unei angajate, sincer e penibil vad ca se poarta si la case mai mari, sarkozy stie de ce.Cat despre aceasta dna Laura cred ca e usor penibila, ma mir ca nu zice si madam udrea la fel, ca pe aia o credeam venise la alegerile lor cu niste pantaloni de-i crapau pe b–i si cu toace de 15 cm. cine dracu mai este ca ea, nu ca as fi invidioasa dar sunt penibile atata tot, si apropo domnilor de salivati dupa bianca(papusa botoxata si siliconata, si fara creier) am vazut-o in kaufland e ca un cocostarc inalta, slaba si zaluda si oribila la fata.Respect maxim dle Ciutacu si superb al doua parte a interviului cu dvs. imi place ca le ziceti la obiect. dana

  7. DSK tragea mereu la NY la Hotel Sofitel,probabil in acelasi apartament, camerista lucra acolo de trei ani, s-au zarit si s-au privit macar accidental de-a lungul timpului.
    El, al doilea om din lume, fara garda personala, vulnerabil in baie (poate venea Mafia este el), ea gresit indrumata ca apartamentul e liber (?),s-a creat un misunderstanding convenabil pentru pietele emergente, care tocmai se intimpla sa nu mai doreasca un sef european.
    Televiziunile americane au avut doar de invatat de la televiziunile romane.Asta globalizare interactiva!

  8. Eu nu-s Vasile Branca,dar tare vreau si eu sa stiu parerea dnei Tatoiu,si cum vede dna Pora toata situatia.Dna A.P.Vass ne poate face o analiza a implicatiilor economice si raspunsul pietelor de capital la avansurile lui Shtrotzcan!Apropo,ce mai face Cosmin Mubaraca ala?
    E groasa ,fratilor!Dar,e si lunga!Si,ne mai plingem de teatrul de prost gust de la Conventia pdl?Uite la Americanica,tata,Osama impuscat,violator arestat!S-au pus pe treaba baietii!

  9. haioase unele dintre teoriile conspiratiei aparute pe marginea acestui caz. Una dintre ele este alimentată și de numele așa zisei victime a lui Strauss Kahn. Se știe că identitatea unor persoane folosite de serviciile secrete trebuie construită. Menajera ”violată” provine din Ghana, o țară în care arhivele nu au rigoarea celor occidentale, deci se poate ușor crea un personaj fictiv care ar fi emigrat de acolo. Prenumele cameristei este Ophelia, ceea ce trimite la un personaj de teatru, iar numele, Famotidina, pare o glumă, deoarece este denumirea unui medicament împotriva ulcerului. Celebrul Pepcid, cum este vândut pe piața americană, a fost dezvoltat de o companie japoneză în anii 70 ai secolului trecut, ajungând să ceară aprobare de vânzare în 1979. Culmea, ”victima” lui Strauss Kahn figurează ca fiind născută la 17 ianuarie 1979, în același an în care ajungea la FDA și pastila care îi dă numele de familie!

  10. !!!!!!!!!Ce-i veni?Am considerat-o o femeie la locul ei.Gesturi banale devin gesturi importante.Prin absurd,sa fi avut relatii intime cu vreunul din astia doi si tot nu as fi acordat prea mare importanta.Nu-i inteleg atitudinea.Poate -i un soi de reclama.

  11. de rasul curului, baietii cu ochi albastri au pierdut tehnica operativa in biroul adjunctului sefului cji. idiotii dupa ce au montat tehnica au uitat sa mature praful de pe jos.

  12. @john doe: daca-s alea de ieri, de la Obae, sunt lamentabile. Negrea apare mai activ si mai interesat decat Seres.

  13. Alea sunt si e adevarat, sunt lamentabile. Negrea a vrut sa-l agate pe Seres si a incercat sa-i arunce carligul. Problema e ca Seres s-a intepat. Nu mai conteaza ca Negrea era foarte vivace pe temele respective, si-a atins scopul.

  14. intro tara normala, scandalul de la Iasi s-ar lasa cu demiterea guvernului, dar la romanica merge orice.

  15. Stimati telespectatori transmitem in direct de la Apaca din mijlocul unui mare grup de femei care si-au schimbat scandarea:-nu vrem bani nu vrem valuta vrem ca Roman sa ne f…,in…-si la noi s-a dat,si la noi s-a dat seful FMI!

  16. la noi se da zilnic presedintele, acest Tulburel Supărăceanu!ba suntem betivi, ba puturosi, ba nereformabili.
    hahaha, cica s-a uitat pe bloguri inainte de a-l da in judecata, ca reactie la reactia acestora!misto moment acum cand te ataca Rusia si se vrea o fumingena si peste cazul Big Brother de Iasi!
    ceva Iasigate?

  17. DEPOZIŢIE

    Confirm sub jurământ că s-a dat şi la Ciutacu ,
    Deşi pare cam bizar, vă spun că este adevărat ;
    Că-i plac mult şi băieţii lui Dominique săracu’
    De-aceea, pantofu’ lui Franks, tot el l-a perforat…

  18. Chiar mă gândeam mai devreme cât va dura până când vor fi scoase din arhiva A2 imaginile cu semianalfabeta lui tata, CARE SPUNE CLAR CE GÂNDEAU EI, în emisiune la Victor Ciutacu.
    Cred că Dana a prezentat imaginile pentru că are un contract naşpa cu Dan Voiculescu, bla bla bla… 👿

  19. @violet: le-a dat Maria inainte, nu stiam ca si Dana. da’ eu ramasesem cu impresia ca aia a fost o emisiune proasta 🙂

  20. Pt. Victor Ciutacu:
    Am ratat-o pe Maria.
    Nu-mi schimb părerea. :mrgreen:
    🙂

  21. Lasa ca si Mircea Badea s-a dat la ….Gerula.
    Cat de cumsecade si fermecator a fost ieri la sinteza zilei, cand de fata fiind Petre Roman, indiviD cam de aceeasi varsta cu DSK .
    Cu o perseverenta diabolica , a insistat un dfert de ora asupra dezgustului pe care i-l provoaca amorezii in jur de 60 de ani. Cu strigaturi, exemple si zicale.
    Don Pedro a tacut si cred ca a suferit cu intelepciune. Nu a mai scos o vorba si cred ca nici nu-l mai prinde Gadea la vreo emisiune.
    Nu cred ca Badea a facut-o cu intentie. Pur si simplu nu l-a dus capu’.

  22. sarcozi are o strategie putin diferita de-a lu’ base, dar in esenta e cam la fel. i-a dat-o la ficati acum ca sa nu mai apuce sa emita pretentii la sefia statului in viitorul apropiat. cred ca si licuriciul al mare stie ceva si are partea lui si parca vad ca urmatorul sef la fmi va fi din sua si amandoi vor fi happy (sarco si oba). parerea mea.

  23. referitor la “big brother de Iasi”:
    nu-nteleg ce atita frasuneala, daca presa e
    considerata vulnerabilitate, de ce n-ar fi
    si alde politicienii (din opozitie) ?! 😀

    update: bre, cetateni romani, ia nu mai
    infestati spatiul public stind pă bloguri,
    ca scadeti pibu’ si nu mai platim datoria
    la fmi, lenesilor !

    btw: “tulumbile” alea din Iasi erau si
    balşoaie si pozitionate nefericit.

  24. Dar pana la urma s-a dat la cineva acest Kublai-Khan si daca da, la cine? Ca poate pierdeti esenta povestii.

  25. Ce frumos s-au jucat cu DSK. El un om foarte important pe plan mondial, jumate caucazian, jumatate evreu. Ea o tanara mama, dintr-o tara cu religie musulmana, care era la locul ei si care muncea din greu pentru a-si creste copilul. El nu era un pervers oarecare, care voia s-o faca pe misionarul, ci era un tip pervers, care isi satisfacea nevoile sexuale, ca-n Sodoma si Gomora, cu sex oral sau anal si cu orgii. El se banuieste ca ar fi si labil psihic, adica exista riscul de a se sinucide. Perfect! Atunci ii vor inscena o sinucidere, ceea ce e mult mai bine decat un asasinat, pentru a-l elimina pionul ce, probabil, nu s-a supus regulilor regilor. Uniunea Sovietica Ailalta (USA sau SUA, cum e la noi), are Hollywood, dar totusi, are niste scenaristi extrem de slabi la FBI, CIA sau Casa Alba, ca ultimele scandaluri istorice, au fost de toata jena.

  26. La noi toti s-a dat…in momentul in care ne-am imprumutat la FMI…violul urmeaza abia cand vom incepe sa restituim imprumutul…

  27. Nu-i prima data cand mi-e dat sa vad la lucru principiul “gramada cere varf”.Probabil ca,daca scandalul asta mai tine mult,vom numara o mie de femei la care s-a dat DSK.Omul nu pare un macho .

  28. Dupa tot acest tura-vura,io imi pun alta intrebare: i-o fi scapat cineva?

  29. Domnu’ Ciutacu! daca zic ceva urat tareee, tare urat de Laura Chiriac…aici…ce patesc?!!!

  30. Femeia devine penibila si e clar vorba de reclama.Vai si amar de capul ei!E induiosator de proasta.Barbatii francezi se respecta intre ei la un anumit nivel si nu vad de ce cei puternici nu ar lua ce li se ofera pe gratis de la naive si toante.

  31. Imi cer scuze de offtopic, dar am si eu o nedumerire in ce-l priveste pe Saftoiu. E cumva la impuse? Sau printr-un procedeu de reevaluare bine cunoscut dar de obicei intalnit doar la PDL, se incearca spalarea si slefuirea lui pentru o PeNeLizare de succes? Nu de alta dar imi provoaca repugna si eram obisnuit doar cu tanti invatatoarea, cu madam mama de tripleti si cu Enciclopedia Tatoiu. Nu credeam ca mai nou trebuie sa regurgitez si sa-mi faca si placere noul bol alimentar:(. Nu vreau sa par lipsit de toleranta si de capacitatea de a ierta (iert dar nu uit:)), numai ca mici pasi de genul astuia, ma pot face pe mine sa ma astept ca intr-un viitor nu prea indepartat, atunci cand Doamne-ajuta PDL se va destrama intru pieire, e posibil sa vedem din ce in ce mai multi reevaluati, eventuali creatori ai unor mai mari sentimente de dezgust decat cazul de fata. Hmmm:((….

  32. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Vad ca la Dvs.se da DNA-ul.Nu le rusine?!

    Imi provoaca scarba-se potriveste la fix la categoria postarii Dvs.in care scriu acum.

    Chiar nu le e rusine? Romania a ajuns de rahat cu astfel de oameni!

    Cu tot respectul pentru Dvs.,
    IoanaP

  33. Şi la mine s-a dat DSK-ul ăsta adică m-a f..ut indirect şi mă f..e în continuare zilnic prin FMI-ul lui că nu mai am linişte de o juma de an… Şi are o s…lă aşa de lungă că mă ajunge de fiecare dată deşi între mine şi el pe s…la lui mai stau câţiva printre care enumăr pe Jefry Frank, Traian Băsescu, Emil Boc, Gh. Ialomiţianu, Botiş ăla cu nevastă buclucaşă, Gaby Oprea generalul de cartoon network, Generăleasa de la pensii militare etc… etc… Toţi ăştia, inclusiv subsemnatul, sunt la s…la lui obsedatu ăsta sexual de DSK! Toţi ne-am prostituat cu el, pe toţi ne f…te şi ne plăteşte cu ţârâita, atât cât să nu murim de foame, ca să-i mai dăm o rată şi încă o rată înainte si-napoi la FMI până ne-o ieşi pe urechi toată sămânţa cea bună pe care ne-a dat-o ca să ne fackă bine la economie, buget, deficit bugetar, că noi totdeauna o să avem deficit numa FMI-ul n-o să aibă decât scule bune să ne fackă de toate… Trăiască şi înflorească prostituţia de orice natură pe toate meridianele… Vive la France! Vive la republique transnationale, vive les americains qui l’ont attiree et atrapee dans l’hotel, dans cette piege, etc.. etc..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.