Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Dezbrăcarea rapidă de caracter şi ţoale

Dezbrăcarea rapidă de caracter şi ţoale

– Partea a doua a interviului că împricinatul o puteţi citi aici (prima e aici).

– Faimosul opresat Negrea, pe care cică-l siluia Şereş să se dezbrace de caracterul inexistent şi să-şi folosească lucrativ lipsa de talent,  tăia facutură şi încasa binişor pentru serviciile pe care se jură strâmb că le presta împotriva voinţei sale.

– Făcătură mai de două parale decât ţigănia aia cu Strauss-Kahn rar mi-a fost dat să văd. A mai apărut o prinţesă care şi-a amintit că a vrut satirul să i-o tragă în 2002 şi ea nu l-a reclamat. Sper că-i de dreapta micuţa şi că merită, financiar, efortul.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

37 thoughts on “Dezbrăcarea rapidă de caracter şi ţoale

  1. E foarte posibil DSK sa fi fost “framed”. Problema este ca i-a fost speculata o mare slabiciune, pe care o recunostea chiar el, pasiunea pt femei.
    Cum ti-am mai spus, exact asa se intampla si se va intampla si la noi, cu actula opozitie si cu presa ostila. Absolut orice greseala, orice slabiciune, orice “combinatie”, orice furaciune, ORICE, va fi speculat de Chioru’. Materialul servit vine de la “baieti”. Din pacate, exista material.
    Auzi, chiar si cu fata lui de idiot, poate fi suspectat Negrea ca-i acoperit, sau, pe deplin conspirat? Spuneai, mai demult, ca o sa incepi sa dai nume, cand incepi?

  2. O fi “facatura” treaba cu Strauss-Kahn da’ nu stiu daca-mi pasa … ?! 🙄 La cate “facaturi” au facut gunoaiele alea de la FMI , in complot cu diversele guverne , dar PE SPATELE AMARATILOR din diversele popoare “capusate” , chiar SI-A MERITAT SOARTA !
    Stii cum se zice (varianta adaptata 😉 ) : “cine facatura face …, de facatura sa cada !!! Amin. “

  3. La hotelul unde a stat DSK se face curatenie in camera cu clientul “acasa” (??!!). Si dupa-masa, adica dupa ce a inceput ziua hoteliera(?!). Si receptionerii nici nu stiu cine e clientul (!).
    Si pe altii scenarii proaste…

  4. Te invidiez ca puteai sa dansezi pe mese.Sa fac eu treaba asta,a doua zi vuieste tot orasul.Eventual mai primesc vreun apelativ de betiva.Cat despre premierul Boc,decizii proaste dupa decizii proaste la pdl,eu as fi procedat altfel.Cat despre DSK,pai impreuna cu sarcina Carlei=eliminarea lui Osama,scopul e acelasi.Dar fiind seful FMI,chiar nu-i plang de mila.

  5. @Irina: da, adevaru-i ca in Bucuresti e si greu de aflat ceva picant 🙂

  6. Puţin îmi pasă de Strauss-Kahn, dar o părere am: cunoscut fiind de “seducător” ( bine, eu acum am aflat 😀 ), i s-a băgat pe gât o boarfă, el a “achiesat” şi, în timp ce se pregătea, aia a început să ţipe că e atacată. Că aşa era scenariul pe care trebuia să-l respecte. Băsescu şi Sarkozy sunt atât de diferiţi şi, totuşi, seamănă atât de mult!…

    Nu ştiu câţi auziseră de Negrea înainte de această tevatură. Nici acum nu sunt sigură că situaţia s-a modificat semnificativ.

  7. facatura Strauss-Khan,este o combinatie tipica serviciilor de informatii, trebuie vazut cui serveste eliminarea lui DSK din competitia pentru presedentia franceza, si in respectivul mediu trebuiesc cautati si executantii, inclusiv legaturile cameristei.

  8. Daca Intact a vazut in balbaitul Stelian Negrea un Colombo… iata rezultatul.

  9. Pai il fac serviciile si pe taica Strauss.Cum facem noi cu tataie asta ,scaldator autorizat in jacuzzi, care promite milionu’ de voturi?

  10. ce nu-nteleg eu, cum de un miez precum Kahn nu
    era pazit, iar perimetrul si personalul ce avea
    acces (in camera) verificat + facut bugging 24/7.

    dupa o seara-doua de singuratate dupa gratii o
    sa devina brusc iluminat si-o sa strige din gura
    de sarpe “m-au tradat fratii si prietenii !”

    apropo, la banii lui isi lua una “uite-atit de mare” 😀
    c’mon, cu camerista ?! putea sa sune la un serviciu
    specializat de escort si alte daraveli…

  11. cre’ ca sunt total in afara de subiect.nu e posibil ca viitorul prim ministru al romaniei sa fie tehnocrata udrea?

  12. Nu stiu de ce ne batem noi capul cu Strauss-Kahn , cand ministrul nostru de externe ne-a anuntat clar ca-si ia ANGAJAMENTUL sa PROCURE cel putin 1 milion de voturi din strainatate pt. PDL ?!
    Si asta DUPA CE SE VA FACE RECENSAMANTUL pt. A STII cine e plecat SI POATE FI PUS , PE LISTELE DIN DIASPORA , CA PSEUDO-VOTANT !!! 😡
    Iar ce-i mai grav e ca noi “latram” acuma si nu ne baga nimeni in seama , in timp ce ei isi vad nestingheriti de treaba mai departe , iar peste tot , in timp , se va asterne praful … 🙁

  13. Sarko n`o sa-si apere rivalul cel mai puternic pentru viitoarele (2012) alegeri prezidentiale…cred

    Plus ca afacere ramane, erecta sau nu, in tabara PS-ului, si poate influienta votul bizonului elector

  14. Fiecare pasăre face “cip-cirip” pe limba ei. De Negrea nu ştiu ce-o să se aleagă după ce pică regimul ăsta. A făcut “cip-cirip” cînd nu trebuia. DSK o fi făcut înainte, altfel nu-l agăţau “la fix” tocmai acum, cînd ar putea fi un pericol pentru cineva. Încurcată-i şi “botanica” asta…
    Banzai!

  15. Buna seara d-le Ciutacu,

    Cred ca nu este prea tarziu sa va spun din toata inima:

    La multi ani,sanatate ,viata lunga , numai bucurii ,impliniri in familie si in cariera Dvs. !

    Am fost plecata cateva zile cu ai mei la un eveniment fericit pentru intreaga familie a noastra (chiar in Bucuresti!),dar ne-am gandit la Dvs. si cred ca nu va suparati pe mine ca va scriu mai tarziu.Gandurile bune sunt binevenite oricand; eu sunt una care crede in prieteniile dezinteresate-am fost crescuta asa cum a vrut Dumnezeu:intotdeauna daruiesc din inima totul si nu astept nimic.

    Am citit si a doua parte a interviului si mi-a placut foarte mult;il felicit din nou pe “DSN”pentru intrebari si apreciez extraordinar sinceritatea si franchetea Dvs.

    Cu mult respect,
    IoanaP

  16. Apropos de dezbracare de caracter si de manipulare. Lazaroiu a dat un interviu oficiosului EVZ. El spunea nici mai mult nici mai putin ca ne trebuie guvern tehnocrat. Credula fiind, m-am gandit ca se confirma zvonurile din ultimul timp. Micutul ramane sef la PDL, dar scapam dracu de el. Acum 2 ceasuri EVZ revine in tromba. Emil Boc va ramane premier.
    Ideea e ca portocalii se cam joaca cu nervii nostri. Uite Boc, nu-i Boc dar nu poti sa mai faci un boc de Boc..

  17. Super tsre interviul,relaxat,concis,sincer.
    Facatura de la fmi este tare de tot in contextul asemanarii cu facatura lui vantu cu geoana la alegeri.Au si ei niste poze nesemnate sau un filmulet pus pe net?Astia sunt din ce in ce mai multi si din pacate,nu ii putem opri.Viitorul se anunta cacaniu…

  18. Atat de mult uraste PLANETA acest FMI , incat chiar daca daca nu o fi adevarat , majoritatea tot se bucura !!!…
    Orice reprezentant al FMI-ului a ajuns sa fie asociat cu imaginea DEZASTRULUI financiar si economic in lume !!!…
    Asa ca … eu , personal nu dau doi bani pe povestea asta !
    Apreciez totusi CE INSEAMNA JUSTITIA IN AMERICA !!!…
    Ei nu ar fi avut niciodata o Elena Udrea sau o Anastase sau un Videanu in Parlament , nu mai spun Guvern !!!
    Erau in zeghe demult !!!

  19. Mi-a placut interviul,ma bucur ca esti omul pe care l-am banuit: normal,destept si constient de asta,prea putin interesat de bani si mai mult de valoarea reala a vietii,a lucrurilor,a oamenilor.Rar gasesti asa ceva azi!
    Ai dat lovitura cu previziunea despre Boc,si anume ca va fi reales si ca va si ramane premier!Sincer nu cred ca pedelistii aveau vreun gand de schimbare,dar trebuia sa dea un semn ca s-ar da jos din functii si de pe scaune,ca sa-i prosteasca pe prosti,sa-i valideze pentru un nou mandat. Acum fac ce vor,nu mai are nevoie Pdl-ul de presedinte care sa se ocupe de partid….merge si prin delegatie.
    Poate o vor delega pe madam Turcan,ca a iesit sifonata rau de tot din Conventie….si mirata pe deasupra, ca a fost vot influentat politic.
    Ma gandesc,oare vede pentru prima oara asta?….nu stie ca s-a intamplat de cateva ori pana acum?Sau dansa nu stie…..Dar oare stie azi cati ani are?……sau poate il intreaba pe Presedinte,ca el stie sigur-sigur cel mai bine!Urmeaza si barba-su,ca-n modelul familiei Saftoiu?Ce zici….ca tu ai fler…

  20. La Mulţi Ani, fie şi cu două zile după! Anul ăsta m-a furat peisajul, dar tu ştii, vorba cântectului, ca marca de scrisoare. 😀 Acum, poate că e preferabil aşa, să fiu ultima care te felicită, decât prima, ca anul trecut când te-am trezit din somn cu telefonul. 🙂

    Să ai parte de sănătate şi bucurii, alături de cei dragi şi să tragi un număr nelimitat de “Vorbe grele”! Care, repet, e, de fapt, poate cea mai elegantă emisiune de talk-show de pe la noi, dacă n-ar fi şi Oana Stancu, deci n-are sens să relativizez superlativul cu voi. 🙂 🙂

    În rest, acum mi-e milă de faţa căzută a lui Strauss-Can-Can, dar tot mă bucur dublu pentru ce-a păţit, deşi e urât să te bucuri de răul altuia. Numai că răul pentru mine e dublu, unu: FMI şi doi: socialismul francez. Deci, allez Sarko! 🙂 Ar trebui să te bucuri şi tu, fiindcă pentru Băsescu era o plăcere să câştige arestatul. 😀

    P.S. Poate faci o ediţie specială şi-i împaci live pe Serioja cu Medelin. 😆 Baţi filmul, românii au talent, dansez pentru tine, alea-alea.

  21. Voi nu pricepeti ca la ora actuala Basescu e la mana lui Boc, nu mai e Boc la mana lui Basescu.
    Basescu nu poate sa-l demita pe Boc, da” Boc poate sa-l suspende pe Basescu.

  22. Pai era evident si pentru un matroz chior ca-i fuck-atura chestia pe care a patit-o…DSK.O fi mina lui…Sarkosi ?Nu de alta dar tipul era excelent plasat in sondaje?Insa ce n-ati observat cam nimeni e …modul in care americanii fac propaganda sistemului politienesc si judiciar din state.L-a saltat p’ala din avion fara sa discute cu el cum au facut politaii nostrii cu Elisabeta Turcu, iar justitia l-a bagat ” la gross” fara sa tina cont de cine-i respectivul…nu cum se face la noi in cazul lui….Blejnar sa zic ?Insa nu-i plig de mila mosneagului de Strauss-Kahn…la cite fuck-aturi a participat in calitatea pe care o are…una dintre violate se cheama Romania…zic ca merita cu virf[ mai ales cu virf…desii nu cred ca-l vor “baga ” cu negrii aia din Harlem …la bulau] si indesat ! despre Stelian Negrea ce sa zic….sti vorba aia ” De mortuis nihil nisi …bene”…si gata treaba ca parca-i pacat de timpul pierdut!Vezi si matale cind mai ai invitat pe Ponta sau Antonescu, intreaba-i : cind au de gind sa iasa din…ilegalitate ?Ca asa o opozitie fac ca-ti vine sa crezi ca sint in afara legii zau asa .

  23. Nu ma intereseaza cat a primit Negrea pentru serviciile prestate (este problema lui si a celor de la Intact), dar daca exista macar un pic de adevar in declaratiile sale (care declaratii nu am remarcat sa fie negate de cineva din trustul vostru) atunci este trist.

  24. afacerea DSK pute puternic a fi o facatura a serviciilor speciale, poate fi interesul inlaturarii unui contracandidat puternic la presedentia franceza sau interesul unei mari puteri de schimbare la varful fmi a echipei de conducere, cu bataie la situatia ue. vulnerabilitatea Greciei, Irlandei, Portugaliei, Spaniei poate conduce in viitorul apropiat chiar la spargerea uniunii, ori schimbarea de la fmi poate fi aranjata in functie de interese, in conditiile in care nemtii nu vor mai contribui la mentiunerea Euro.

  25. Pt. Garm:
    Cei care chiar ar putea crede, ascultându-i pe Ciutacu, Gâdea, Grecu, Tudor, BADEA, Stancu etc, că acţionează în virtutea unui contract prin care sunt obligaţi s-o facă, înseamnă că are o gravă problemă de percepţie. Asta ca să nu spun că are grave probleme cu logica.
    Altfel spus, dacă Ionescu zice că Popescu e un bou, nu mi se pare normal ca Popescu să sară imediat şi să zică: “Ba nu sunt bou!”

    Asta e tactica aplicată de Băsescu şi – cum binea zicea Victor – acum se aştepta ca, după ce el a aruncat cu rahat, Intact să se şteargă.

    VOICULESCU ŞI CEI ENUMERAŢI MAI SUS SE DOVEDESC
    NIŞTE NUCI PREA TARI PENTRU DINŢII STRICAŢI AI LUI BĂSESCU. Nu le iese, lui şi târâturii Udrea, jocul de nicio culoare. Iar mie îmi place asta la nebunie.

  26. @violet: Mi-a placut CONTINUTUL , nu dau importanta la “ambalaj” (detalii)… ! 😛

  27. @Violet – eu cred in buna credinta a majoritatii ziaristilor (si favorabili puterii si favorabili opozitiei) dar asta nu exclude posibilitatea ca unii sau altii (dintr-o parte sau alta) sa nu fie asmutiti pentru a apara anumite interese.

    “Altfel spus, dacă Ionescu zice că Popescu e un bou, nu mi se pare normal ca Popescu să sară imediat şi să zică: “Ba nu sunt bou!” ”

    Ti se pare mai normal ca Popescu sa zica “Ionescu are salariu de 1.000.000 de Euro”?

  28. Pt. Garm:
    1. Eu nu cred în buna credinţă a jurnaliştilor care susţin Puterea. Dacă aş crede asta, aş crede automat că sunt şi retardaţi ( acum, că unii chiar par, e partea a doua );
    2. Eu am înţeles că pe “Ionescu” nu l-a deranjat că “Popescu” e un bou, cât timp cel din urmă i-a asigurat milionul de euro. Tu?

  29. Economia SUA se prabuseste ! O mare parte din datoria publica a fost cumparata de chinezi care, colac peste pupaza, mai vor si sa scoata pe piata cei 10.000 de miliarde de dolari hartie pe care i-au tezaurizat. Pe de alta parte, DSK a schimbat complet politica FMI, incercand s-o readuca la scopul pentru care a fost creat: ajutorarea tarilor in dificultate. Sa ajuti Grecia, Portugalia, adica Europa, in conditiile in care americanii tot incearca s-o destabilizeze (bombardarea Serbiei si sustinerea musulmanilor in Kosovo si Bosnia, destabilizarea statelor arabe cu imigrarile masive in Europa, ca SUA sunt departe !)in loc sa dai banii FMI americanilor…greseala lui DSK!

  30. Acum vreo 7 zile Paul Krugman, laureat al Premiului Nobel pentru Economie in 2008, lauda noua politica a FMI!

  31. Noi suntem poporu` Lasă : ….las` c`o să fie bine…las`c`o fi cumva….las pe mâine !….
    Am uitat ce înseamnă atitudine, verticalitate, erecţie cerebrală şi punem “francu`”pe Speranţă. Nu ne gândim niciodată cum suntem priviţi şi ne folosim ca un perpetummobile de o cretină şi total neeuropeană atitudine cu : Las-o bah, că merge`aşa !
    Speranţa, o stiţi şi voi…ca o axiomă cu iz de ultimatum. Avem copiii….fetiţe nou născute, cu acest nume…Speranţa!!. Au şi alţii dar, la ei speranţa e chiar un vis care poate avea un iz de realizare…..un înţeles care frizează cu “îndeplinirea tuturor dorinţelor”. Noi vorbim de Ea (speranţa), alţii chiar o traiesc şi se bucură de Ea ! Suntem un popor cu două…de parcă una nu ar fi ajuns…..deh……mă rog…..două boli incurabile : invidia şi suspiciunea! Stiţi prea bine că e o bucurie când alţii au mai mari datorii la bancă sau doi chiloţi în minus.Suntem foarte culanţi şi “prietenoşi” cu cei ce pierd şi suntem mâncaţi de jigodie cu cei ce au succes prin self-safe-made. Suntem plini de haz atunci când se dărâmă lumea în jurul nostru (…la gropar…la tribunal…la zăbrele sau chiar in zeghe ! ), şi suntem trişti şi invidioşi când în jur, e zâmbet şi bucurie ( …nunţi…botezuri…tăiat moţu` la un rahat sau…pur şi simplu….râsetul sincer al iubirii unor tineri care trec senini,ţinându-se de mână,pe lângă noi !)…..şi caprei vecinului i-au crescut două labii`n plus(..scuzaţi….deh…franceza!!! ), faţă d`a noastră.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.