Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Schimb studioul, nu echipa şi abordarea

Schimb studioul, nu echipa şi abordarea

Mâine seară încep treaba la Antena 3. Imediat după Vali Stan, de la ora 23, un ceas, interval orar pe care, har Domnului, l-a consolidat Mircea Badea în timp. Invitatul meu la debut e, conform obişnuinţei, Sorin Oprescu. Fiindcă, dincolo de superstiţia că ne merge bine amândurora dacă începem ceva împreună, avem multe de discutat şi de lămurit. Dacă aveţi întrebări pentru Doctoru’, altele decât alea care-mi trec mie prin cap, le aştept cu plăcere, aici sau pe blogul emisiunii.

Nu promit că o să rup norii, că o să le sar la gât invitaţilor. Mă voi comporta exact aşa cum sunt eu, natural, când amabil, când greţos, în funcţie de prestaţia lor şi de starea mea. Nu-s nebun să-mi închipui că voi rescrie istoria televiziunii. Nu pot şi nu vreau să-mi propun lucruri irealizabile. Rămân acelaşi Victor Ciutacu, ziaristul de presă scrisă care a reuşit să impună brandul Vorbe grele în televiziune şi care, împreună cu (aproximativ) aceeaşi echipă, va trata industria tv drept locul elitelor.

P.S. Ca să preîntâmpin întrebările insidioase, anunţ că i-am lansat (prin viu grai, vine şi hârtia oficială) o invitaţie de participare şi preşedintelui Traian Băsescu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

102 thoughts on “Schimb studioul, nu echipa şi abordarea

  1. Putere de munca si succes.DACA,DACA,DACA vine nea traian sper sa fi destul de INCISIV cu intrebarile.

  2. SALUT-VORBE GRELE!Abia asteptam emisiunea. Minunat ca este in intervalul asta orar cand obisnuiti sa il avem pe Badea ne era greu sa ne concentram pe altceva.Fidelii A3 au bioritmul programat pe grila voastra de programe…asa ca e ok.Si imi place Doctorul,cu pacatele lui cu tot. Sa fie intr-un ceas bun! Bafta!

  3. Astept cu mult interes emisiunea. Parerea mea ca alaturarea Stan-Ciutacu in grila A3 vinerea va fi foarte tare. Nu stiu daca aici e vorba da cota de piata sau de altceva. Cred ca este vorba de acei cativa oameni care au interes sa va urmareasca(pe amandoi). Cat despre cum o sa fie emisiunea nimeni nu a cerut altceva decat Ciutacu. Atat.

  4. Nicio intrebare pentru dr.Oprescu, doar o urare de sanatate. Va rog numai sa-i transmiteti dragostea si increderea noastra. Multumesc.

  5. Victore, din pacate nu ti-am citit articolul de ieri cu privire la intruziunea presei in viata privata. Constat ca din ce in ce mai des viata privata a unor persoane (mai mult sau mai putin publice) este invadata si rascolita dincolo de limitele rezonabile ale decentei. Constat ca lucrul asta se intampla cu asa-zisele vedete care activeaza in show-biz. Acelasi lucru se intampla cu sportivii (de fapt de multe ori la stirile sportive se vorbeste mai mult despre activitatea lor extrasportiva). Nu in cele de in urma, apar politicienii. Daca primele doua categorii nu sunt acoperite de tine, politica este principala ta sursa de bani (sau mai degraba critica si comentariul politic).
    Intrebarea 1: cum trebuie procedat profesional si etic in asa fel incat sa fii la fel de incisiv in privinta conduitei profesionale / publice a subiectilor, dar nici sa nu le lezezi viata privata?
    Intrebarea 2: constat ca, din ce in ce mai des, multe din personajele din cele trei categorii mentionate mai sus (“vedete”, sportivi, politicieni) acuza presa de dezinformare, rupere din context, exagerare, minciuna, etc. In privinta politicienilor, asi dori sa-ti reamintesc expresia “o anumita parte a presei” inventata acum 15 – 20 de ani. Ce trebuie sa faca managementul presei pentru a minimiza astfel de acuzatii? Cum ii pedepsiti voi pe ziaristii care mint sau dezinformeaza? (si sunt foarte multi care fac asta, alaturi de bunii lor prieteni politicienii)
    In sfarsit, pe cine sa credem noi, consumatorii de presa? Pe ziaristi sau pe subiectele ziaristilor?

  6. Bafta multa! Si foarte bine ales tronsonul orar! Acum, te putem urmari mai des si vorba ta, in virtutea inertiei!
    A demain!

  7. Mult succes si invitati pe masura moderatorului! Oprescu sa faca bine si sa se pregateasca pentru prezidentialele viitoare. Eu imi fac datoria de “tonomat” provincial si te rog sa acorzi atentie si nelegiuirilor din teritoriu. Degeaba punem tunurile pe gashca portocalie cu sediul in capitala, daca in tara isi fac de cap lighioanele penale care produc bani pentru ea.

  8. eu speram alta ora si chiar zilnic daca se putea. unii carcotesc ca Gabi Firea a lasat-o mai moale de cand e madam Pandele… o fi loc acolo???

  9. Salut Victor. Ar fi o singura intrebare:
    Sa dea numele a trei proiecte incepute de dansul si terminate pana acum. Daca se poate sa fie exclusa pavarea pasajelor cu tabla pentru ca nu se pune drept” proiect” asha ceva.

    O zi buna,
    Cristian

  10. Bafta in noul sezon de emisiune! Invitati cit mai “grei” si audiente cit mai mari.

    As avea o singura intrebare pentru Dl. Oprescu: ce se mai aude cu dosarele de despagubiri pe Legea 10? In PMB totul stagneaza, e o mafie la depaertamentul respectiv de ti se face parul maciuca. Tot soiul de interlopi sau firme specializate ( gen Real Invest ) afla date din dosare si suna proprietarii pentru a le propune cite-un tirg. Chiar nu face nimeni ordine acolo? Lui Oprescu chiar nu-i e rusine sa ne tina cu dosarele din 2001 pina acum?

  11. victor,
    enorm de mult succes
    sper sa ai aceasi auditie ca mircea badea de duminica pina joi.
    te voi urmarii si asculta de la distanta cu mare placere

  12. Succes Victore ,te rog sa-l intrebi pe gospodarul general Oprescu :de ce n-a scos la iveala furaciunile si excrocheriile facute de cele doua mandate portocalii ,Basescu ,Videanu?…hai noroc..

  13. Un motiv în plus pentru cei care vă „iubesc”să vă„iubească”si mai mult;pe A2 îi tineati„în priză”până la orele 22;pe A3 îi veti tine până la miezul noptii,rupându-le din timpul de„nani”.Mult succes!

  14. O intrebare pentru Oprescu: Chiar face negoitza de la 3 fantana cantatoare de 35 de milioane? Poate un primar general stopa prostelile astea ale primarilor de sector?

    In rest, bafta!

  15. Nu vine Base… ca el se duce la emisiuni unde i se pun intrebari pe care le doreste…si unde i se ridica mingi la fileu… unde realizatorul e musai sa fie de acord cu el.. etc etc etc..

  16. Poate initiezi si o actiune de inlaturare a nemerniculului astuia de la putere !!!

    SUCCES !!!…

  17. Sa inteleg ca aveti emisiune doar o data pe saptamana, adica in ziua de vineri ?

    P.S. Va rog sa imi raspundeti AICI la intrebare, pentru ca eu, numitul tele-spectator, nu numai ca in afara unui caz de extrema urgenta nu pierd nici o emisiune a numitilor Mircea Badea si Mihai Gadea, dar inca, daca sunt tot la Antena 3, nu vreau sa pierd nici emisiunea dumneavoastra.

  18. De abia astept emisiunea. Si tare mi-as dori ca Chiorete (pardon, dl. presedinte Basescu) sa aiba cojones si de-adevaratelea si sa vina si la Antena3. Bafta multa, din toata inima!

  19. Asi vrea sa-l intrebati cand va reforma RATB-ul dupa numarul de cetateni din cartierele ce le leaga, dupa aglomerarea din trafic, dupa solicitari.
    Cand va inaugura podul Basarabi? Pe cand soselele suspendate? Care va fi solutia viitoare pentru spatiile de parcare?
    Daca a preluat spitalele din Bucuresti? Cand le va moderniza? Cine se ocupa de contractele cu spitalele? Dar de angajarea cadrelor medicale si salarizarea lor?
    Este spitalul o institutie publica sau privata, in sensul prevazut de art. 19 indice 1 c.proc.pen.?

  20. Mai vrea sa candideze o data la primaria capitalei?Am o senzatie ca nu voi primi raspuns .Si o intrebare pentru Base:atacurile din ultima perioada la adresa adversarilor politici ,grija cu care le e supravegheata viata privata si modul atent in care le este studiat trecutul au legatura cu frica de suspendare?In viitor unpr si udmr vor fi sacrificate pe altarul supravietuirii cu succes a pdl-ului.Eu ,daca as fi in locul psd si pnl,as da un ultimatum celor din unpr si udmr,daca nu se aliaza acum ,sa nu mai fie primiti in veci in cele doua partide.Sa plateasca cu sfarsitul carierei politice.Cat despre acel pp,al lui Diaconescu,l-as asemana cu Oprescu,care a pierdut la prezidentiale.

  21. D-le Ciutacu ca doresc bafta in noua “casa”!
    Intrebare pt dl. Oprescu: Nu s-ar putea mobiliza in rezolvarea mai multor probleme asa cum a facut-o in redeschiderea Maternitatii Giulesti? Eu personal nu-mi amintesc vreun alt moment in care o treaba sa fie facuta repede, sper ca si bine, fara sa se planga nimeni de lipsa de bani, de timp, de licitatii intarziate etc.
    Si pt ca o parte din spitale au intrat in administrarea primariei vreau sa-i spun urmatoarele: sa intensifice drastic controalele. Acum 1 luna am fost internata la SUUB pe et.4. Daca am inteles ca nu sunt bani si a trebuit sa-mi cumpar eu absolut tot ce a fost necesar pentru tratament,n-am inteles de ce cadrele care lucreaza acolo nu au ecusoane sa stiu si eu cine imi baga acul in vena, n-am inteles nici de ce asistenta da drumul la ce a ramas pe perfuzor, inclusiv sange de-al meu pe jos, prin salon, nici de ce infirmiera se face ca matura si ca da cu mopul printre paturi si in urma ei e la fel de multa mizerie…Daca sangele meu pe care asistenta il da pe jos si-l plimba prin saloane poarta vreo boala?
    Inteleg lipsa de bani, ma deranjeaza si mi-e rusine sa vad ca medicul ginecolog scoate bani din buzunar sa cumpere manusi dar in spitale sunt multe probleme care pot fi rezolvate prin bun simt.

    Multumesc.
    Violeta Nita

  22. Basescu o sa vina sigur la Vorbe grele , cu o singura conditie: sa fie suspendat. Atunci o sa fie atat de disperat , incat o sa joace fiecare carte , cat de mica ar fi. Si nu cred ca ar fi bine sa-i acorzi o asemenea sansa, pentru ca n-o sa iesi bine din emisiunea aia. Pentru a capitaliza in folos propriu antipatia pe care le-o provoci acefalilor portocalii , o sa se comporte mizerabil cu tine: jigniri , acuze , minciuni si glume proaste. Cam ce-au primit aseara alde Ponta si Antonescu , dar de zece ori mai mult.

  23. Spun gurile rele ca artagul lui Basescu din ultimele doua zile se trage de la noua reglementare care ii obliga pe betivi sa-si plateasca tratamentul chiar daca sunt asigurati.

  24. Multa bafta!!!
    Am si eu insa o mare nelamurire: spuneai ca televiziunea e locul elitelor, total de acord cu tine; si atunci de ce ai adresat o invitatie individului care ocupa abuziv Cotroceniul?

  25. Basescu nu vine la tine in emisiune decat daca isi doreste un infarct:))))E prea slab pentru a-ti face fata…si el stie asta!!!:)))Base merge la Nasu,Dan Diaconescu,s.a:)))

  26. Bafta!Cat despre invitatia adresata Diliului, paste murgule iarba verde,ca sa accepte o astfel de invitatie trebuie sa aiba si coaie,ceea ce nu-i cazul,in ciuda aerelor de tip trecut prin ciur si prin darmon.Sau poate vine.Cu un batalion de viteji de la SPP ca doar se stie ca presa este manipulatoare si o amenintare la “stabilitatea nationala”care “stabilitate” sufera in plus de o mahmureala…

  27. Bafta!Daca nu vine Base te rog sa o aduci macar pe tovarasa Udrea.Bafta inca o data!Cand crezi ca isi va incepe mandatul de prim ministru tovarasa mentionata anterior?

  28. Alte intrebari:isi vor permite bucurestenii sa traiasca la iarna decent,avand in vedere plata intretinerii?;ia in calcul o tactica folosita in Germania,anume aceea de a mai interzice constructia de cladiri haotic in Bucuresti?In statele occidentale,daca nu te integrezi in arhitectura locului,nu ti se permite sa ridici o constructie.De aici si armonia arhitectonica in Occident.In ce stadiu sunt soselele din Bucuresti?Dar autostrada suspendata promisa in campanie?In Belgia,cand un politician promite sa faca un pod peste un rau,il face,de aici si multitudinea de poduri,drumuri,sosele facute acolo.Mai vrea sa infiinteze acel partid despre care se zvonea in campanie(Cozminca)?M-ar tenta sa ma inscriu,mai ales ca niste liberali pun interese personale (functii,ministere inchipuite) inaintea interesului partidului din care fac parte.Acest lucru imi provoaca scarba.Aici se vede liberalismul adevarat,nu cel de tip ipocrit:vai ce potriviti suntem noi pentru ministere!Anumite nume din pnl(Fenechiu,Vosganian,Orban,etc.),pe plan local, sunt cam greu de remarcat.Eu tare i-as provoca pe liberalii astia inchipuiti si i-as indemna sa demonstreze ca sunt buni pentru ceea ce se doresc sa devina,sa stranga mai intai voturi suficiente pe viitor,sa arate ca sunt intr-adevar personalitati in colegiile lor si sa castige primii la vot,daca se pretind asa buni.

  29. Basescu o sa vina la vreo emisiune de la A3 numai atunci cand A3 va fi a portocaliilor. Adica niciodata.
    Ma intreb ce gandeste alesul nostru cand ‘indraznesti’ sa-l inviti in emisiune…

  30. transmite-i te rog, din partea lui Cetin Ametcea, blogger A-list si influentator, ca e un bou si regret enorm ca l-am sustinut in campanie. Poti sa omiti partea cu boul. Dar mi-ar place sa i-o spui

  31. Buna seara d-le Ciutacu,

    Mult succes in continuare!
    Gand la gand cu bucurie:banuiam ca il veti invita pe d-l Primar dr.Oprescu si iata ca e o certitudine.
    E foarte bun primar pentru Bucuresti,dar daca pica basescu la un viitor(sper apropiat)referendum pentru demiterea lui din functia de presedinte,as vrea sa candideze Dl dr.Oprescu la Presedentie;sigur va castiga!
    Va rog sa-l intrebati daca se gandeste sau mai degraba,daca doreste sa candideze.Eu il voi sustine neconditionat si am sa-i lamuresc si pe altii ca merita sa fie acolo:va fi UN ADEVARAT Presedinte pentru amarata asta de Romanie si o va scoate sigur din impas.Ii doresc de acum mult SUCCES in tot ceea ce face!

    Cu mult respect,
    IoanaP

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.