Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Sarutul mortii. Nuti la brutarie. Catuse…

Sarutul mortii. Nuti la brutarie. Catuse…

image

Dupa 10 ani in care n-au atins-o, aceiasi slujbasi zelosi ai statului de drept au impachetat-o intr-o luna. Dupa tot ritualul patentat de Basescu si girat de insasi Udrea cat a fost la butoane: demonizare, asteptare, executie. La cald n-am nici o strafulgerare de genialitate sa va impartașesc, asa ca ma abtin. Programatic sunt atat impotriva arestarilor preventive pentru infractiuni economice sau intelectuale, cat si a catuselor pentru nepericulosi. Nu o sa ma schimb acum, nici macar pe valul indignarii cvasigenerale ca vedeta zilei a beneficiat de un tratament evident preferential pana si la incarcerare. Unica mea nedumerire, la ora asta, e daca femeia sta cu curu’ pe dinamita si joaca un teatru prost sau e chiar inconstienta.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

55 thoughts on “Sarutul mortii. Nuti la brutarie. Catuse…

  1. @bigradu – uite care e treaba – n-am zis nimic referitor la vreo persoana de p’aci, doar am descris ce s-a intamplat de fapt cu enronu’ – pe motiv ca toti se dau cunoscatori – vietuiam exact pe acolo in perioada aia, si stiam in detaliu ce si cum, ce gandeau oamenii, politicienii, etc – stiam cum lucreaza auditori gen anderson, california trecuse printr-o criza energetica oribila din cauza enron – de picase curentul pana si la niste facilitati intel, samd .. asa ca nu ma lua cu texte d’astea, care reprezinta aprecieri directe la adresa mea .. pentru asa ceva am o doar replica – siktir si punct (.) . singurele mele frustrari pe lumea asta sunt generate de cretinii care au pareri, sau hotii care se dau drept virgini .. in rest, multumesc lui dumnezeu, n-am motive de frustrare.

  2. @ML
    Îl bănuiam pe P.Dumitriu că a exagerat în creionarea lăcomiei burgeziei române .Se pare că,și de data asta,realitatea e mai crîncenă.

  3. @bondescu

    Chiar și observațiile unui mare scriitor pot fi întrecute de realitate !

    Recitesc acum „Amintiri din casa morților”, a lui Dostoievski. Nici pe ocnași nu-i ocolea lăcomia de bani, ba dimpotrivă, doar că banul nu era scopul final, ci ceea ce-și puteau cumpăra cu el: un chef între gratii semăna a libertate – un vis de libertate…

  4. Ăștia au furat haotic,cu furie,ca nu cumva să fure altul mai mult decît ei.Ce-i mai trebuia lui Hrebe încă untun,după ce a hingherit țara 25 ani fără să-l întrebe nimeni,nimic?Încă un tun cu care să-și bage copilul în pușcărie.
    Să ai șansa să ai o funcție de ministru,deputat,senator,să poți să apari la tv și să spui doar nimicuri,sâ nu faci nimic altceva decît niște furturi după niște scheme de kkt e mai de condamnat decît orice.

  5. @joe : aveţi o problemă de rezolvat: dacă americanii ne vor binele iar interesele noastre coincid cu ale lor – de ce au avut nevoie 10 ani de un regim de corupţi imbecili ? Cu ce i-ar fi deranjat un preşedinte cinstit ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.