Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Cine-i cel mai mare impostor din ţară?

Cine-i cel mai mare impostor din ţară?

Merci, Califare!

Sorin Oprescu a consacrat imagistic, în campania sa electorală pentru Primăria Capitalei, conceptul de „scheleţi din dulap”. Doctoru’ spunea, în momentul respectiv, că, politic vorbind, e periculos a-ţi căuta contracandidatul/rivalul de mortăciuni prin sertare când tu însuţi, la o săpătură mai adâncă, ai putea fi descoperit în flagrant, cu delictul în mână. Iar Traian Băsescu, intrat într-o campanie electorală proprie mai mult decât prematură, exact asta face. Acuză-n stânga şi-n dreapta, într-o devălmăşie care tinde să radă tot ce întâlneşte în cale, de toate nenorocirile din lume. Multe dintre aceste porcării, e adevărat, sunt extrem de imputabile celor luaţi în vizor, dar perfect valabile şi în cazul preşedintelui-jucător. Cel care, înainte de a căuta impostorii prin pădurea cu alune, mai bine şi-ar percheziţiona piticii din dotare…

Mai mult, aici

P.S. Cine vrea pisica gaseste una la Vlad

Comentarii

comentarii

Similar Posts

26 thoughts on “Cine-i cel mai mare impostor din ţară?

  1. Nu bag mana-n foc pentru basel nici macar cand e sa afirm ca e cel mai mare impostor, da’ zau ca daca ar fi sa-l intreaca cineva ar trebui sa bata recordul mondial detinut de alde zeus 🙂

  2. Devălmăşie înseamnă altceva, caută mai bine în DEX. Credeam că ai proprietatea termenilor, mă rog, se mai întâmplă.
    Ioana, impostura are multe feţe, Băsescu nu este decât una dintre ele, la fel cum Victor reprezintă altă faţă, la fel cum şi tu şi eu am avut momente de impostură de-a lungul vieţii.

  3. Excelenta comparatia cu conversia spre dreapta a lui Petre Roman. Eu inca sustin ca Petre Roman era de stanga numai la nivel declarativ.
    Felicitari pentru articolul din DOMINO !

  4. Buna ziua,

    Un offtopic am la d-voastra :). Noi, oamenii de rand, nu putem primi prin mail audientele de ieri, saptamana trecuta, luna trecuta, etc. ?

  5. @Dorin Spoaller: in mod normal, nu. sunt exclusiv pentru clientii platitori.

  6. Buna amiaza
    Victore, cred ca esti prea dur cu Il Comandante. El nu este impostor, deoarece …asa este el. Asta e comportamentul normal al domniei sale: injuratura, capul in gura, nelipsitul sprit, hahaiala publica – sunt elementele care l-au consacrat si de la care nu doreste sa abdice in ruptul capului.
    Dar de ce sa ne uitam numai in ograda Cotrocenilor? Eu cred ca marea impostura se va petrece odata cu uninominalul lu’peste, acolo unde vom avea drept candidati pe : Smarandescu si Duckadam, Elena Udrea, Silviu Prigoana, Ion Dichiseanu, Nicolae Furdui Iancu si alte personalitati politice “de prim rang”, toti alesi pe spranceana, dupa vorba-dupa port. Aici cred eu ca va fi marea impostura a anului 2008 si nu in “incercarea de coagulare” a romanilor din Spania(asa zisera Turcanii pe site-ul presedentiei)la care s-a dedat Il Comandante la acest sfarsit de saptamana.
    Salutare taica si noroc.

  7. daca Dumnezeu ajuta scapam de el … si camarila lui .
    va fi uitat precum Constantinescu.
    oricum la grobianism Nu are egal.
    dar si Petre Roman …. cu aerele lui de LIDER
    NATIONAL a lasat Machitorul sa-i traga partidul de sub picioare…

  8. Piticii lui beneficiaza de prezumtia de nevinovatie.Restul trebuie sa faca dovada nevinovatiei.
    A gasit Oprescu ceva scheleti de pe vremea lui Traian?

  9. @zgurapresei: du-te, ba, in pizda ma-tii de bou! iau bani de la Mantog ca sa-l injur pe seful lui suprem Basescu? parca ma platea Felix in scopul asta…

  10. Buna ziua!

    Stiati ca azi este Ziua Mondiala a Muncii Decente ? Suna ca dracu’ pentru romani, nu???
    Lia

  11. Basescu e in campanie si tara sta pe un butoi cu pulbere.Astept vesti bune.Cineva mai trebuie sa si gandeasca.Dar probabil Basescu se face ca ploua,ca de obicei,cand are de a face cu situatii jenante.

  12. Da, orice om cu bun simţ ar pune la fel problema (şi ceva întrebări, sigur). În timp ce stăm pe-un butoi de pulbere (cum bine zice Irina) hăhăielile ne-au ajuns şi de prin Spania-retur şi ne scoate din minţi (dacă au mai rămas ceva românaşi nescoşi). Omul ăsta ori este un inconştient, ori este un impostor (l-or fi înlocuit duşmanii poporului pedelist, cu clona lui!)
    Un lucru este sigur; din 2004 nu avem Şef de Stat, doar un circar penibil plin de ifosele puterii, căruia nu-i prieşte apa (de mirare!)când e musai să se scalde. Vrea băi de mulţime, iar mulţimea este din ce în ce mai puţin dispusă să-l scalde!(Ceea ce este O.K!)
    P.S. La acel răsuns pentru “z…” mi-aţi luat vorba. De-a lungul acestor patru ani, m-am mirat mereu cât de eficace sunt susţinătorii Marinelului: sar imediat… în orice , oriunde, oricând. Sau e doar “unu” care se dă “mulţi”? Ei, atunci am o bănuială…

  13. @sukarit

    pai cum sa nu sara ciracii lui Bautorul Sef daca i-a umplut de bani, de avantaje….e drept ca-i mai pune sa dea cu mopul ,sa imparta muraturi , sa mai tricoteze , dar merita..
    la cat s-a furat … nici nu se baga de seama …toti sunt impostori numai el e Alba ca Zapada ….machita

  14. Impostura?! Ha! Mi-e si lehamite sa mai insir tot felul de ipostaze, in 4 ani mi s-a acrit! Tot ceea ce sper e ca bietii capsunari stiu sa gandeasca si cu propriul lor creier si isi dau seama ca “presedintele lor” nu vrea de loc sa-i vada in tara, nici acum si nici peste 3 ani, le doreste cale batuta si cine-i prinde sa le ia si voturile, ca-s bune! Cred ca impostura mai mare si mai flagranta decat asta cu “s-a dus sa ajute la integrarea romanilor in spania”, le-a cantat imnul pedele si i-a asigurat ca peste trei ani e numai bine de intors in tara, nu s-a pomenit! Adica el e om de bine, e tatucu’ iubitor si grijuliu, le-o fi zis-o si p-aia cu “sa traiti bine”?! Fara sa adauge explicit si “oriune, baieti, oriunde, numai acasa nu!”

  15. Asta-i intrebare retorica! Dar nici cu cei din aceeasi “clasa” nu mi-e rusine.
    Sincer cred ca e un mare bolnavicios( nea’Traian) ,cu un sistem imunitar foarte slabit si care a adus multe molime, a stirnit multe epidemii care nu pot fi controlate si care nici nu au avut de cine sa fie controlate, toti fiind o apa si un pamint.Ar trebui pusi in carantina si tratati precum leprosii.Basesecu si acolitii lui,membrii partidelor politice si acolitii lor!
    Avem la orizont o campanie de clovni , de impostori ,care se va solda cu o alta mare impostura.

  16. Dle Ciutacu … cade domle’ guvernul pana in noiembrie sau nu…? (intrebare pe bune…)

  17. c.patrasconiu il numeste ANIMAL POLITIC (la rtv),traducind gresit “zoon politikon ” (animal social ).e inca unul ce-L paraseste sau ….”gura p…., adevar graieste ” ?

  18. Am vazut-o prin ziare pe NUTZICA ,apaima….., cu un ditamai borcanu cu gogonele in mana!! Obosit fiind de drumul lung pana-n Botseni, gogonelele alea imi pareau a fi mai degraba niste coaie puse in formol!!!Si ma intrebam- cat de minunat ar fi fost sa tzina-n mana borcanu unde e pus la murat ,,organu’ ” vestitului Terente???!!!!???Aia poza adevarata!!!!

  19. Daca s-ar renegocia domeniile in Olimp lui Basescu ar trebui sa i se dea Impostura.E Zeul Imposturii fara contracandidat pentru zece mandate in Olimp.

  20. T.Basescu e un om mic, zice P.Roman.Omu mic, da p..a mare, Petre!!! Mai bine-i spuneai bancu ala cu ,,z’ gura……!!!,Petre!! Pana atunci, il spun eu unui pui de lele , realizator de ,,toc-shou” , vazandu-l cat de unit in cuget si-n simtziri e cu o mangafa care a fost pana mai ieri primar in satu’ cu ministri!!! Daca cineva citeste aceste randuri si-i poate transmite , i-as multzumi frumos!! Si il rog sa-i mai transmita ca , desi nu am votat niciodata PNL, VAZAND BASCALIA URDUROASA SI PUTUROSHENIA JEGOASA CE-A AFISAT-O ACEST ,, DEONTOLOG”, IN ACEASTA SEARA [ DA ,E VORBA DE RAZVAN DUMITRESCU] SA-I TRANSMITA CA LA ALEGERI VOI VOTA CU PNL!!!! ZGURA…….!!!!!

  21. Victore,

    mi-a placut aia cu “du’te’n…..de bou ” ; Asa ai sa spui si daca pica guvernul ? Si te arata astia cu degetul ca , vezi Doamne, a cazut guvernul din cauza lui Ciutacu ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.