Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Căruţa cu proşti din satu’ cu miniştri

Căruţa cu proşti din satu’ cu miniştri

Hai ca nu mai scrisei demult de Oficios. Si zau daca stateam sa-i mai urmaresc. Nu de alta, da’, de cand plecara alde Gregoar & co sa-i manance miliardu’ lu’ oligarhu’ Dinu, parca nu mai au nici umor in sustinerea Tiranului. Stiu c-au trecut printr-o sumedenie de restructurari si reasezari, de nu mai pridideste Lovin (na, ba, link, sa nu mai plangi in pumni ca te-am sarit la aia cu Pora) cu stirile despre adjunctii adjunctilor care demisioneaza pe capete si pleaca-n cautarea fericirii prin satu’ cu ministri.

Din toata harababura aia, total nespecifica rigorii elvetiene, n-am priceput decat ca Macovei e redactor-sef in locul lui Ghibutiu, ca Blonda e senioara si ca l-au ras pe Obae, cu pagina cu tot.

Care Obae, ranit (evident si pe buna dreptate) in propriu-i orgoliu, nu era sa stea ‘geaba. Asa ca a luat-o pe cont propriu si si-a facut site. Care site se cheama fix cum se chema pagina de media pe care i-au luat-o hapsanii; adica pagina de media. Iar fostii lui colegi, usor vinovati sau pur si simplu prosti, s-au gandit ca i-ar putea face un bine. Au dat un megamaterial pe site la Oficios, cum ca ala care n-ar fi fost in stare la ei sa faca o pagina media ca lumea (ca altfel nu-i inchideau mustaria) si-a facut pe Net o pagina de media buna si credibila (ca altfel nu dadeau material in vatra deontologiei portocalii).

Bai, copii, dat fiind ca e greu sa fiu suspectat c-as fi fost vreun favorizat al sortii in textele cu pretentii de analize media ale lui Obae, hai sa va scriu pe limba voastra, poate pricepeti si voi. Ori Obae e slab, iar voi v-ati prins si l-ati executat, ori Obae e bun, iar voi v-ati prins c-ati fost tampiti desfiintandu-i pagina si-l periati intru revenirea la matca. Dat viind ca varianta de mijloc nu prea exista, nu-mi ramane decat sa-i urez lui Petrisor un sincer Spor la succesuri si sa-l sfatuiesc, in masura (foarte improbabila) in care l-ar putea interesa parerea mea, sa nu se uite inapoi, ca n-a pierdut nimic. Cu toata parerea de rau pentru cei cativa prieteni de-acolo pe care-i pretuiesc uman si profesional, s-a ales prafu’ de fostul ziar al lui Cristoiu si Nistorescu. Asa-i cand dai politica redactionala pe mana frustratilor si a colivareselor…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

14 thoughts on “Căruţa cu proşti din satu’ cu miniştri

  1. Nu stiu cine este Lovin,dar am citit cu interes acel material despre cum a decurs evenimentul de la ’89,la noi,in zona.Nu s-a tras, e adevarat,dar cu ceva timp inainte de izbucnirea revoltei,Ceausescu a fost la noi ,intr-o vizita fulger,la care nimeni nu se astepta.Circulau deja zvonuri,cum ca se pune la cale ceva,ca poporul nu mai suporta ,ca se va ridica la lupta.Ma asteptam sa vad un Ceausescu puternic,dar am vazut un batran vlaguit,ingrijorat,care ignora acele osanale,pe care i le ridicau subalternii.Impresia de atunci a fost ca e bolnav.Acum cand ma uit in urma,nu il vad decat ca pe un om vadit preocupat,care nu prea se sinchisea de florile primite,de atentia acordata.Nimeni nu a inteles nici pana astazi de ce a venit atunci la noi.Ce cauta?Trebuia sa ii dau flori lui Ceausescu si nu i-am mai dat.Si nu regret nimic,nici ca l-am vazut,pentru ca atunci mi-am dat seama ca nu tot ceea ce se spune despre cineva e si valabil in realitate.Acum prefer sa-mi fac si eu o parere,sa cunosc persoana in sine.Si nu mai sunt adepta faptului ca o persoana trebuie pusa mai presus de altii.Si nu mai vreau sa vorbesc in soapta,sa vad pe unii ca sunt aruncati in inchisori doar pentru ca si-au exprimat un punct de vedere sau ca sunt dati afara din serviciu pentru ca nu se supun unor idei absurde.Ceausescu se insingurase.Cel putin asa mi-a creat impresia.Masurile dure pe care le aplica l-au izolat si au izolat o tara.Si cineva de astazi se comporta ca acel de atunci.Si din momentul acela nu am mai vrut sa ma supun,nu am mai vrut sa il ridic in slavi pe prea iubitul conducator.Copilul naiv din mine a mirosit neputinta si slabiciunea tiranului si a taxat-o nutrind sentimente de razvratire.Plus ca mi s-a repetat de atatea ori ca nu eram suficient de buna sa fac ceea ce imi doream,incat nu m-a mai interesat parerea lor.Pur si simplu!Tocmai am aflat de la tata ca a fost urmarit.I-a venit instiintare de la CNSAS.Ii spuneau “juristul”.Stiu ca ,poate, sunt un pic pe langa subiect,dar acel articol mi-a provocat amintiri pe care nici daca vreau sa le uit,nu le pot uita.Imi doresc o presa libera ,in care fiecare sa isi poata da cu parerea intr-un mod civilizat,fara sa plateasca pentru asta.Scuze ca am scris atat de mult!

  2. Dle.Ciutacu,in afara de Dvs. si ziaristii aciuiati pe la Antene sau Jurnalul National,mai sunt oameni de calitate in tara asta ?! Citesc cu detasare ceea ce scrieti si constat ca,din punctul Dvs.de vedere,toti sunt niste lepre.Faceti un exercitiu de imaginatie : cade toata sandramaua Imperiului Voiculescu,cu televiziuni cu tot! Dvs.in acest caz deveniti un somer veritabil (mi-e perfect indiferent acest posibil scenariu) intrucat v-ati certat cu toata lumea de la Cotidianul,Evenimentul Zilei,Adevarul,Realitatea,Catavencu,etc,etc.Suntei un fel de Basescu(in ceea ce priveste cearta cu toata lumea).

  3. ma interesau audientele. fara suparare dar e o varza totala acolo.nu am nimic cu domnul Obae dar – nu l-am citit si nu cred ca o sa-l citesc – dar ca si pretentie am urmatorul lucru : cand promiti ceva – si ma refer la audiente – sa o faci cum trebuie … nu o spoiala.

  4. Solutia la criza actuala;
    Grila de salarizare echitabila.
    Muncitor 700 lei
    Sefu cel mare 50000 Euro
    Pensionar 500 lei
    Pensionar {turnator}5000 lei
    Si astia sunt bugetari,exista vointa politica pentru a rezolva criza?

  5. @George Hari Popescu: du-te, ba, si plimba ursu’
    @Tiberiu: sa cresti mare!
    @dan: da, sunt un nemernic si o sa se aleaga prafu’ de mine. happy?

  6. Stau sa ma gandesc care ar putea fi o urmare naturala a acestor lucruri si care ar fi efectele cu exceptia unei bune promovari a noii pagini lansate in planul virtual?
    Ma ajuta cu ceva?
    o zi minunata iti doresc

  7. @Irina
    Presa nu este si nu va fi niciodata libera, aici si oriunde un lume. Haideti sa ne trezim.

  8. @campania electorala.ro
    Presa nu ALEGE deloc pe cine sa sustina. Presa e ALEASA, de altii.
    PE PRINCIPIUL: MIE IMI PLACE ZIARUL ASTA SI DE MAINE E AL MEU SI SUSTINE PE CINE VREAU EU!
    Cel mult, unii ziaristi pot alege pe cine sa sustina si foarte bine, cat timp o fac pe fata!
    Cat despre banii din spatele presei libere, hai ca nu e asa de greu de inteles!

  9. Feicitari pentru emisiuni si pentru blog . Si, va rog, spuneti-i lui Mircea Badea sa isi faca si el un blog sa avem unde sa-i scriem ( si sa-l felicitam 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.