Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Sarutul mortii. Nuti la brutarie. Catuse…

Sarutul mortii. Nuti la brutarie. Catuse…

image

Dupa 10 ani in care n-au atins-o, aceiasi slujbasi zelosi ai statului de drept au impachetat-o intr-o luna. Dupa tot ritualul patentat de Basescu si girat de insasi Udrea cat a fost la butoane: demonizare, asteptare, executie. La cald n-am nici o strafulgerare de genialitate sa va impartașesc, asa ca ma abtin. Programatic sunt atat impotriva arestarilor preventive pentru infractiuni economice sau intelectuale, cat si a catuselor pentru nepericulosi. Nu o sa ma schimb acum, nici macar pe valul indignarii cvasigenerale ca vedeta zilei a beneficiat de un tratament evident preferential pana si la incarcerare. Unica mea nedumerire, la ora asta, e daca femeia sta cu curu’ pe dinamita si joaca un teatru prost sau e chiar inconstienta.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

55 thoughts on “Sarutul mortii. Nuti la brutarie. Catuse…

  1. joaca teatru dar totul depinde cat o sa stea in arest preventiv,depinde cum o sa suporte detentia, depinde cata presiune o sa fie pe ea ,etc. dupa 30-60 de zile de prevenitv cred ca o sa vrea sa isi revizuiasca declaratiile … eu sunt curios care o sa fie prima declaratia a lu’ Basescu . cred ca sa fie ceva de genu’ imi pare rau , am fost naiv , am pariat pe calul gresit …

  2. intamplator am ajuns pe cristoiublog.ro prima oara in vita mea si are un articol despre ultimele noutati. superb paragraful asta ” Las deoparte dezlănțuirea lui Rareș Bogdan împotriva Elenei Udrea, dezlănțuire care m- a făcut să arunc o privire asupra Jurnalului, din care se conturează o altă relație între Domnul și Doamna. ” 🙂 tare

  3. Victore și dragi prieteni, întreaga mascaradă este pentru a-i albi…a-i scoate bamsale curate…..până una alta Mircea Băsescu este LIBER, VIDEANU este LIBER iar pe Lenuța o veți vedea liberă curând….în acest moment își dau mâinile judecători, procurori, securiști, spioni, oameni de afaceri, parlamentari, jurnaliști SĂ SALVEZE ȘANDRAMAUA căci altfel trebuie să intre în pușcărie TOȚI de la șoferul lui Dorin Cocoș la Luluța KOVESI…nu uitați dragi români căîn timp ce stam lipiți de ecranele TV precum în perioada de glorie a subiectului ElodiA OTV, în țara noastră STĂPÂNII Noștri își aduc tancurile și soldații și ne pregătesc de război

  4. Personal nu cred că e conştientă, cel puţin deocamdată. A fost o cădere prea abruptă, însă în acelaşi timp pe o scenă inundată de reflectoare, aşa că deocamdată joacă un rol şi se concentrează pe el. În arestul preventiv, în opinia mea, se va acomoda uşor, fiindcă nu e o doamnă, e o piţipoancă şi peste o astfel de lume va da. Cred că deşteptarea va veni după sentinţă.E adevărat că se pot construi mai multe scenarii, însă nu trebuie uitat că dincolo de umbra protectoare a marinerului, piţipoanca are propriile ei merite.

  5. Deocamdată e pe o scenă cu mulţi spectatori. De altfel, Udrea n-a fost niciodată o doamnă, ci doar o piţipoancă. Lumea din jurul ei cu alde Cocoş, Stelu şi chiorul suprem a fost cam tot aşa. Cu onoare, demnitate şi alte marafeturi nu s-a încurcat niciodată. În închisoare dezavantajul ei e că se va învârti într-o lume de femei. Aici e aici! Specialitatea ei sunt bărbaţii.

  6. Singura intrebare care este vitala este cea pusa de Mircea Badea:isi da seama populatia Romaniei ca justitia este o grupare mafiota aflata la indemana celui care are mai multa putere politica? Sau acum oamenii se bucura ca Udrea a ajuns la inchisoare si s-a demonstrat ca justitia este independenta si i-a luat pe toti? Sunt foarte multi oameni aici care se bucura ca Elena a avut catuse, sau sunt ingrijorati ca n-a avut.

    Azi la radio zu la emisiunea lui Badea, a sunat un cetatean care spunea ca a fost lovit in cap cu o sticla de un hot, Hotul era judecat in stare de libertate. Deci talharul violent care l-a dus pe unul in spital cu craniul spart este judecat in libertate iar Udrea este judecata in arest preventiv? Daca romanii nu o sa invete sa faca aceste diferente si sa gandeasca in loc sa simta, o sa avem o dictatura una dupa alta.

  7. Domnilor, trebuie sa intelegeti ca tot sistemul BASIST de varf a fost tinut in standby la DNA si SRI in ultimii ani datorita cerintelor exprese ale Marelui Licurici ! si nu pentru ca erau preferatii lor, dar le asigurau ”Stability & stay on course ” .

    Americanii au nevoie de familii politice STABILE in angajamentele luate fata de ei , de aceea par si sunt ”protejati” pe parcursul existentei lor politice.
    In momentul in care Basescu si-a incheiat mandatul si Iohannis a fost in USA dupa investire pentru a primi noile sarcini si linii de ‘stability & stay on course” , si SRI si DNA au PRIMIT OK-ul din State pentru a deparazita vechea familie politica mafiota basista , prin reactivarea dosarelor tinute in standby de atatia ani, din motive de stabilitate politica.

    Kovesi & Coldea nu au fost decat in aparenta protectori ai sistemului ticalosit basist, fiindca au avut permanent contact cu advice-urile serviciilor similare din State, care nu doreau nici un fel de modificare politica la varf in Romania, nici macar prin vot democratic de suspendare, fiindca erau siguri de faptul ca grupul basistilor de top le asculta indicatiile macro-economice /militare/financiare, asigurand astfel interesul american pe aceasta zona a Europei de est, si e NORMAL sa aiba astfel de interese.

    Coruptia gaunoasa a basistilor de top era cunoscuta in US insa prea marunta in raport cu marile lor interese de stabilitate si control al zonei tarii noastre. ”PATIENCE”- Rabdarea, este o directiva trasata in regimul Obama de actiune in timpi, pas cu pas, pentru a se conserva cat mai mult actualele avantaje existente, chiar daca exista un usor cancer de coruptie ce va fi rezectat la vremea potrivita.
    Greseala politicienilor basisti corupti a fost sa creada in mod stupid ca ”lasa ba, daca avem protectie din State, cine poate fi impotriva noastra?” Protectia e doar temporara, cat sunt utili intereselor aliantei NATO-UE.

    Mesajul lui Joe Bidden la Bucuresti a fost exclusiv despre coruptie, s-a dat atunci semnalul pentru SRI, DNA si celelalte institutii care colaboreaza cu aliatii ca pot sa demareze procedura de asanare a fostei aliante basiste de top, NU LE MAI SUNT UTILI !

    Acum , exista Iohannis si o noua formare de familie politica in jurul lui, care subscriu cu celeritate intereselor aliantei, si pe buna dreptate, aceasta NU este ”tradare a intereselor nationale” ci actiune conform intereselor nationale, pentru ca interesele Aliantei si ale Romaniei sunt unele si aceleasi !

    Nu trebuie inteles ca ce fac americanii si SRI, DNA, ar fi impotriva intereselor tarii, dimpotriva, este o actiune de mentinere a tarii noastre in alianta (NATO, UE) pe acelasi curs dorit de ei, si de noi din moment ce ne-am alaturat lor cu atata elan si efervescenta.

    Mai sunt unii imbecili care considera ca e de ajuns sa facem parte din Alianta si atat, in rest suntem neutri ca Elvetia. Gresit . Suntem un soldat in marea armata aliata, si trebuie sa acceptam asta.

    Alternativa la NATO ar fi fost groaznica: Rusia ! Influenta rusa brutala, neghioaba, o forma de sclavie economico-financiara mult mai rea decat ne putem imagina! Vedeti Transnistria, R.Moldova, Ucraina …
    Trebuie sa intelegem ca acesta e pretul ce trebuie platit pentru a fi in echipa celor tari ,dar si mai educati decat cealalta echipa tare insa cu apucaturi diabolice(Rusia).

    Nici Kovesi nici Coldea nu au murit de dragul basistilor anii astia, au fost fortati de interese mai presus de antipatiile personale si chiar mai presus de imediata aplicare a legilor sa actioneze pentru un ECHILIBRU mai mare si mai important decat arestarea Udrei sau Videanu,Basescu etc… Toate acestea se vor intampla la timpul lor .

    Chiar si Kovesi, Coldea, desi acum sunt in gratiile americane pentru deosebita colaborare fructuoasa, si nu este eveniment la ambasada americana unde sa nu fie invitati sau laudati(mai indirect serviciile), totusi va veni o vreme cand vor trebui schimbati cu alte persoane la fel de loiale aliantei NATO-Romania-UE.

    Ne convine sau nu, asta e situatia, si daca incepem sa primim avertizari ca Ungaria de la US , in mod public, inseamna ca ne jucam cu focul rusesc sub plapuma si linistea care o avem ,aparent, acum, va disparea pentru multi ani, fiindca rusii nu au nici finetea nici diplomatia americana de a manevra interesul lor aici , ei trimit direct tancurile .

    E mai bine sa avem distrugatorul USS Donald Cook in raza portului Constanta…si cu el alte 2 submarine , asa, ca din intamplare pe acolo. Sau credeti ca americanii n-au unde sa-si consume combustibilul si tot trimit nave de razboi sa patruleze pe aici asa, din plictiseala?

    Suntem in echipa cea buna,NATO, alta mai buna nu exista ! Neutralitatea este o manipulare ordinara, e primul pas catre sclavie ruseasca. Decat sa strigam ruseste ”traiasca tov Putin !” prefer sa strigam ca Bruce Willis ”YuPpY- KY- AY, MOTHER F***ERS!

  8. Pixelul albastru inca functioneaza in creierul unora. Jandarmii aia (multi) au creat paravan in jurul Doamnei pentru a o impiedica sa vorbeasca!!! “Maestrul” (mai degraba Maistrul) I.C. e din acelasi aluat cu “ceilanti”. D’aia nu mai avea Udrea catusele la maini; ca au tabarat hienele pe ea! Maistrul este intr-o faza avansata de dementa. Cam galopanta evolutia lui!
    Despre ceilalti jurnalisti este o vorba la romani care li se potriveste : “Cand te bagi in troaca , te mananca porcii”.

  9. Joaca teatru, dar e cazuta rau. Teatru a fost si sarutul cu doamna aceea de la iesirea din Politie. Se vedea cum isi cautau locul si momentul sarutului. Ce mai e un om iubit.

  10. Un infractor cu guler albastru afecteaza doar cateva persoane prin actiunile sale.

    Un infractor cu guler alb afecteaza viata a mii de oameni.

    Cine este mai periculos pentru societate ?

    Chiar daca nu vedem sange si / sau efecte palpabile pe care mintea sa le poata intelege cei cu gulere albe sunt mai periculosi:

    – cati Romani au avut de suferit din cauza Caritasului, FNI, Bancorex etc ?
    – cati Romani au avut de suferit pentru ca nu s au platit taxe, impozite (PROTV, Mediafax si celelalte ziare insolvente ?

  11. E adevarat ca cele 2 tablouri nu se pupa: Udrea in catuse vs zambete si tratament preferential.

    Nu uitati despre ce vorbim: e o lupta intre 2 gasti. Unii care vor s-o ingroape, altii care inca o protejeaza. Unii care o aresteaza si-o vor inchisa, altii care inca mai depind de ea (direct/indirect). Udrea stie exact situatia in care se afla: ori la bal ori la spital. Singura carte pe care o joaca acum e cacealmaua. A invatat asta de la “profesorul” – cum il numea Omar Haisam.

    Traian Basescu a numit direct prin decret prezidential peste 3000 de procurori/judecatori (sursa:infopolitic.ro). Necunoscutele ecuatiei sunt: cati dintre procurori/judecatori sunt inca la mana lui si-l servesc respectiv cati dintre acestia sunt liberi/subjugati DNA/SRI/politic.
    Functie de raportul dintre acestea putem calcula sansele ca Elena Udrea sa fie albita si odata cu ea toti banii despre care stim sau nu stim (inca) sau dimpotriva, ingropata adanc de tot tragand dupa ea tot ce poate agatza in cadere.

    Cand 2 gasti joaca poker sansa de castig e de foarte multe ori decisa de dealerul de la masa (cel care face cartiile). Intrebarea cheie e urmatoarea: pentru cine face dealerul cartiile?

  12. Domnule Ciutacu,
    E “buna” ideea cu nedumerirea din finalul comentariului dvs. si m-as exprima in acest sens spunand urmatoarele. Puterea, banii si capacitatea diabolica a marinarului de a manipula este posibil sa o fi facut-o pe Lenuta sa creada ca sistemul “preaputernicului B” o va salva pana la urma chiar si atunci cand ghilotina i se apropie de gat. Mai asculta odata cantecul ei in care falseaza ca o scolarita din clasa a IX-a B ” Iubitul meu vino la mine …”. Am impresia ca ea inca are in capsorul ei blond bine inradacinata ideea ca Baselu’ o va salva, inca nu pricepe 100% ca zmeul doar a folosit-o si a aruncat-o la lei fara scrupule si ca acesta ar face orice doar ca sa-si scape pielea. Si nu ma mira asta avand in vedere modul in care Kiorete a “convins” si a convins o gramada de tolomaci ca el face reforma statului, ca face anticoruptie, ca face politica de dreapta si pe dracu’ ghem, ca ia masuri de crestere economica si ca e salvatorul natiei. Mi-a fost dat sa vad o gramada de oameni asa-zis intelectuali cu pretentii, plini de diplome, masterate,MBA-uri, cunoscatori in ale economiei, directori si directorasi plini de ei, “rahati” in posturi cheie din companii mari romanesti si din multinationale care au crezut si inca si acum cred in faptul ca Basescu a facut bine tarii. La fel probabil crede si Udrea insa daca ea e pe bune acum la “malaxor” si se va trezi din “vraja” marelui guru de “dreapta”, poate va mai avea zile sa spuna TOT, desi … de la bulau, cenzura informationala e mult mai eficienta chiar si decat labeunu’ iar zaharul in ceai nu si-l pune singurica.

    @Joe
    ai spus multe chestiuni corecte

  13. 1. Am vazut ca Dorin Cocos a negat ca a dat EUR 500k lui Ghita la cererea lui Coldea. Deci fie Nuti a mintit fie fostul vrea sa o infunde (din placere sau la ordin). In cazul asta Nuti si-a facut calculele prost si a pierdut.

    2. Cred ca l-am auzit pe Abraham (o scursura ordinara) spunand ca oamenii in situatia lui Nuti au “nevoie” de doua saptamani sa inceapa sa vorbeasca. Vedem pe la sfarsitul lui Februarie (daca o mai fi la bulau).

    3. Cred ca Nuti a ajuns prea repede, prea sus, folosindu-si curul mai bine decat capul. Altii (alde Base si Cocos) au scoala vietii la care au fost sefi de promotie. E dificil sa tii pasul cu ei. E adevarat, lui Cocos i s-a infundat iar pe Base incearca sa-l faca. Ramane de vazut daca vor putea.

    4. Apropos de punctul 3 de mai sus, nici Ponta nu cred ca a fost prea des pe la scoala vietii. Cum pica din functia de premier cum incep sa i se accelereze prelucrarea dosarelor (ala cu KMG si Petromidia cred ca abia asteapta sa iasa).

  14. Nu ştiu deocamdată ce să cred ? E de faţadă şi urmează s-o “spele” în câteva luni după nişte regizări de-astea, de umple poporul de emoţie, sau e pe bune, pe bune şi Coldea împreună cu Koveşi au “împachetat-o” ptr. mult timp ? După toate influienţele pe care cred că le mai are, după toate tunurile pe care le-a dat, deşi n-a dat în cap nimănui, cred că trebuie judecată în stare de arest preventiv. Problema-i alta : de ce nu se sinchiseşte nimeni să probeze acuzaţiile Udrei la adresa lui Coldea şi ale Bicăi la adresa lui Koveşi, ambele ştiindu-se că au dreptate în fapt ? Asta-i marea nenorocire care ne paşte de aici încolo. Problema este la panarama aia de comisie parlamentară care avea menire să-l audieze pe Coldea şi n-a chemat-o şi pe Udrea şi tot aşa. Sistemul ticăloşit creat de Băsescu va dăinui mult timp şi acesta trebuie eradicat. Probabil, şi Coldea şi Koveşi abia aşteptau să-i vină ceasul lui băse ca să rămână ei stăpâni peste România. Atât timp cât Parlamentul stă cu morcovul în cur cu tot cu iepure când e vorba de Coldea sau de Koveşi, avem o problemă cât casa. M-am săturat de idioţenia asta : “justiţia independentă”, “justiţia trebuie lăsată să-şi facă treaba”, “nu comentăm deciziile justiţiei” , ale CCR şi toate rahaturile astea, în timp ce ăştia ne acaparează cu totul.
    Cât despre Udrea, cred că pe lângă câteva chestiuni pe care ea încă se bazează, probabil semnale venite dinspre “protectorul său”, cred că are şi o doză de inconştienţă … ptr. că dacă-i pe bune, şi cu atât mai mult s-o vrea şi ăştia doi (Coldea – Koveşi) la bulău, Nuţa fără vreo 15-20 de ani nu scapă. Pe care în opinia mea, îi merită cu vârf şi îndesat. Îi merită ptr. faptele sale, ptr. toate nelegiurile comise de-a lungul celor 10 ani de mandat Băsescu. Grav este că ăştia, SRI-ul şi DNA-ul, deeşi ştiau ce se petrece, a tolerat-o atâta timp şi acum “hop-ţop”, la dubă cu ea într-o lună. Prin asta s-a demonstrat că SRI-ul şi DNA-ul sunt mult mai periculoase ptr. ţară decât … Udrea.

  15. Cert e ca are Udrea acum o popularitate cred mai mare ca Gigi Becali .cred ca aseara a fost recordul ca nr de jurnalisti/cameramani/reporteri la DNA , multi rau si oricum se vede si pe online la orice articol despre subiect are muultee comentarii

  16. Este o piesă de teatru, se cere sânge. Eficiență.
    Uităm că din ziua lui Cain și până azi, nici o pedeapsă n-a îndreptat pe cineva!

  17. cred ca asistam la o drama jucata de doua parti ale aceleiasi hidre, nascuta, hranita de basescu si care acum devoreaza o parte din creatia lui. conteaza numai cine este de partea fortei unde se afla tragaciul, sau daca preferati catusele. totusi o dramoleta damboviteana ne impiedica sa vedem ce se intampla acum la minsk, cu implicatii importante la nivel planetar, parca mai ieri niste conciliatoristi soseau de la munchen si fluturau o hartie clamand “pace in vremurile noastre”, azi asistam la un deja vue. sa dea dumnezeu ca de data asta sa iasa bine…ca altfel conflictul va pleca de la frontierele noastre si cine stie ce va matura in cale.

  18. @Joe – mai usor cu spalatul institutiilor statului de drept , pe motiv de securitate nationala, interese strategice pe termen lung, bla bla .. e o marsavie sa consideram ca departamentul de stat a fost corect informat (inclusiv de catre unii de-ai lor), si a procedat asa cum a procedat – sa fim siguri ca isi revizuiesc in viteza, zilele astea, toate informarile ‘corecte’ primite in ultimii 5-6 ani de la sursele lor de incredere din romania – macovei, basescu, samd. la fel, e o marsavie sa consideram ca rusii sunt singurii care ne-au pus pielea pe bat de-a lungul istoriei – e bine sa citim mai mult decat ce mesteca ciobani a la cartianu despre istoria noastra recenta si mai indepartata. teoria ca rusii sunt marele nostru dusman si unicul, e de sorginte securista, o auzeam des in perioada dinainte de 89, si era parte a diversiunii de tip nationalist create de securitate, ca sa ascunda natura exacta a regimului ticalos pe care-l sprijineau.

  19. Această parvenită mustind de tupeu, cu masca zâmbăreață pe care și-a lipit-o pe față, își bate din nou joc de toată lumea, repetând diversiunea deja „celebrului” gest, cel cu degetul dus la nas ! Și, bineînțeles, aproape toți discută acum despre asta !

    Nu știu care e răspunsul la nedumerirea dvs., deși înclin spre teatru… Probabil însă că nu va trece mult timp până vom afla varianta corectă…

  20. Nea Ciutacule,

    1. Udrea tocmai si-a bagat iar degetul in nas ca sa-i confirme lui Base ca inca nu l-a dat pe goarna conform consemnului dar atitudinea de la iesirea din duba arata ca Lenuta inca nu realizeaza ce i se intampla. Eu zic ca deocamdata e si inconsteinta si proasta rau. basescu a pus-o sa joace “mija” … ea acum “numara”, in gand, pana la cinci miliarde cu fata la copac, asa i-a zis Base ca e jocul si cand termina de numarat poate sa vina sa-l “gaseasca” in poiana, langa lac, in coliba in care se jucau de-a mama si de-a tata :). Intre timp ala incearca sa fuga cat mai departe.

    2. Base a dat si el semnal. “Eu cred in ea pana o baga de tot la bulau” …

    Inca o data … Lenuto !!! … da-ti fata doua palme si scrie ceva despre capitan ca altfel iti putrezesc oasele 20 de ani la beci iar Traian isi creste nepotii impasibil.

    @ cola si Joe

    Eu n-am crezut si nu cred ca ne vor binele nici euroatlanticii nici rusii. De asemenea cred ca nu sunt unii mai breji decat altii. Si mai cred ca ambele puteri au penetrat puternic informational serviciile noastre secrete si de aici si mediul politic si economic astfel incat nu se bazeaza pe ce informatii trimite Base, Iliescu, Ponta, etc. in intalnirile oficiale sau la telefonul “rosu” … stiu bine si rusii si americanii si nemtii cu cine au de a face … cu “domnitori” care si-au cumparat mereu in istorie “domnia” de la o “Inalta Poarta” indiferent ca a fost poarta de la est sau de la vest.

  21. Cand s-o rasturna carutza cu slugi de presa o sa vedeti ca o sa mai ramana in piata reala doar cativa ziaristi onesti care produc totusi ceva si vand. Restul vor ajunge la lada de gunoi a istoriei alaturi de latura politica – Traian Basescu.

    Este absolut inadmisibil ca, peste 80% din presa romaneasca, sa se finanteze din economia interlopa organizata, pe baza de bani publici, de dubiosii care zangane catusele pe la DNA in aceste zile.

    Ceausescu s-ar suci in mormant daca ar vedea ce sistem ticalos de camarila a rezultat dupa el.

  22. “Vedeta zilei” se sterge iar la nas in drumul spre ICCJ de data asta cu zabrelele bine atasate la purtator… Un spectacol jenant, o nesimtire crunta fata de acest popor… Femeia asta ori are probleme la scafarlie (si atunci intelegem ca transmite mesaje zeitatilor) ori este pur si simplu o jigodie care isi permite ca fata de noi sa transmita amenintari cu “turnatoria” altor jigodii… Pana nu demult ne vorbea de statul de drept, de rolul presedintelui (pe care vroia ea sa-l joace) in statul de drept si la mai putin de doua luni sfideaza in stil mafiot un popor saracit si trecut prin negura democratiei in ultimi 25 de ani din care 10 cu dansa la “butoane”… In oricare dintre situatii trebuie sa-i uram “la multi ani” printre gratiile de la Rahova… Mai vad conspirationisti si crepanati care isi pun problema daca e vinovata sau nu… Daca ar fi nevinovata si atat de “pura” de ce ar ameninta in stil mafiot? Daca nu ar fi fost o veriga a sistemului cum a reusit sa inchege lantul devalizari romaniei si sa ramana si cu informatii de care sa se foloseasca azi? Am vazut ieri ca in ciuda faptului ca a avut zabrele la DNA la prima vizita a reusit sa scape de una din acuzatiile de “spalare de bani”… O fi in urma gestului din parlament? Cine tremura si cum scapi de o acuzatie atat de grava de spalare de bani punandu-ti doar un deget la nas? Toata lumea era incrancenat si foarte infierbantata ca a iesit cu zabrele la maini dar adevarul este ca a intrat acolo penala si din prima zi deja a iesit semi penala… inca doua vizite si isi mai ia poporul asta o teapa colosala de la “statul de drept”… P.S. pacat ca Ponta e ocupat cu mizilicurile guvernari ca facea bani frumosi daca o reprezenta pe Udrea la procese…

  23. Sa fie Basescu cel care “trage pe nas” si Udrea are filmarea? Sa fie EBA? Sa fie Kovesi? Cin’ sa fie cel santajabil?

  24. Zambetul ce-l afiseaza Udrea mi se pare identic cu cel al lui Cioaca.In toate aparitiile cred ca este lucrul (vizual vorbind)ce socheaza cel mai tare.O fi vorba de aceasi boala sau pur si simplu este amorala ?

  25. Degetul la nas a fost semnul pentru Băse ca să se ducă la sediul PMP în legătură cu niște probe care se aflau în acel birou.
    Acum Băse va trebui să îi transmită și el un semn. Nu un deget către Băs ci printr-un emisar.

  26. Nu am nicio indoiala ca Florian Coldea e un bun specialist pe meserie si isi merita din plin functia pe care o ocupa, din punct de vedere profesional, dar cam atat.

    Problemele sale sunt insa altele: capul patrat pe care il are (tip Lazaroiu), fibra morala si slugarnicia fata de americani si fata de regimul sinistru, condus pana acum de Traian Basescu si mafia sa personala.

    Slugarnicia fata de regim e principala cauza pentru care informatiile despre parashuta de Udrea au iesit abia acum la iveala. Apoi… daca Udrea era arestata inainte de alegeri, probabil ajungea presedinte Ponta (un personaj nedemn de aceasta functie), actualul castigator fiind totusi un candidat de dreapta… pentru care un val de arestari in mafia lu’ Basescu nu ar fi dat bine la public.

    Sustinerea SRI pentru Johannis si turnarea de vant in panze celor care s-au calcat in picioare sa voteze in strainatate si “incurajarea” presei aservite regimului sa reflecte din plin evenimentul sunt clare acum pentru toata lumea.

    In mod normal toate aceste fire de coruptie conduc catre tatucul tuturor hotilor din tara asta – Traian Basescu, dar acesta este agent american si e putin probabil ca va ajunge dupa gratii. Elena Udrea are un rol tampon, ca poporul sa nu vada padurea din cauza copacilor.

  27. 10% din 3 miliarde cît a fost bugetul dat pe mîna udrei sunt 300 de milioane și dna o caută la o excursii?S-a pus vreun sechestru?Canci.
    Acum,sâ revenim la udrea.Nu înțeleg pe ce considerente o suspectează unii de inteligență pe udrea?Să sfîrșești viața în libertate la 40 de ani,fără o familie,fără un copil,doar cu o prezumtivă persoană dragă căreia tot ce-i mai poți transmite,e semn cu degetul la nas!Să ai atîtea oportunități în viață și tu să-ți bați joc de toate și de un popor întreg pe deasupra!Ce inteligență visați?Capacitatea a da răspuns mincinos oricărei întrebări cu seninătate,de a sparge bani pe cele mai tîmpite prostii,asta e inteligență?
    Atunci,o femeie simplă cu venituri reduse ce-și crește copiii în curățenie și cinste,cum mai e?
    Udrea se prefigurează a fi o figură tristă,mai rîdea și Cioacă,acu nu cred că mai rîde.După ce va intra in a doua lună de arest și va face rana la nas de la atîtea semne în zadar,să vezi tu cum se face udrea fată serioasă și cere toc și hirtie!
    Așa că,nu e vorba decît de mahalagism,tupeu de ați întoarce vorba ,putere de a justifica orice aberație,inconștiența tipică infractorilor mărunți,mentalitate de chelner ce stricâ afacerea patronului pt. un bacșiș,la asta se rezumă inteligența udrei și a mai multor politicieni.
    Măștile cad,perucile se dezlipesc și hîda realitate își arrată adevarata față-lăcomie,prostie,nesăbuință,dispreț,vicii și apucături de nobili pîrîți.

  28. Imi cer scuze pentru teoria conspiratiei, dar oare nu cumva tot circul asta urmat chiar de niste anisori cu/fara suspendare e menit sa le protejeze milioanele de euroi pititi bine prin insule virgine? De care se vor putea bucura cand ies? Adica te lasi chinuita un pic sa vada toata lumea si in schimb te lasam sa te bucuri in liniste dupa?

  29. Pentru că este inconştientă, Elena Udrea joacă un teatru prost. Sfidează şi enervează pe toată lumea.

    Nu doresc nimănui puşcărie, dar asta parcă cere.Se duce la tribuna Parlamentului şi vorbeşte despre statul de drept, apoi ne arată nara dreaptă cu arătătorul… Repetă gestul şi astăzi, având mîinile încătuşate. Este nesimţire. Ne calcă în picioare.

    Un avocat onest îţi spune următoarele: Dacă ai dreptate, angajază-ţi cel mai bun avocat. Niciodată nu ştii ce se poate întâmpla în instanţă. Cucoana asta are doi avocaţi foarte buni,dar prin atitudinea ei le face misiunea imposibilă.

  30. Foarte ciudata tevatura cu udrea…fix in momentul descoperirii de conturi la HSBC…cat despre sumele ametitoare pt spagi si modul, locul si persoanele implicate…este naucitor! De ani de zile, o mare parte din presa urla din toate puterile despre pdl, udrea, videanu, boc etc….de ce a fost nevoie pt declick? Faza cu yohannis…nu o cred, altceva se coace sau va exploda curand. Denunturile sunt cu pixeli, iar biroul e nou nout, sters de praf, de cei care ii inchid usa…un patern bine definit, nu iti mai foloseste o persoana, da o la lupi, dar fa in asa fel incat sa pari loial…

  31. … si totusi “povestea mare” nu e despre banii lui Udrea si statul de drept al lui Baselu’ … cred ca ne vom trezi atunci cand vom constata ca suntem in prima linie de sacrificiu in fata lui Putin intr-un razboi care nu e al nostru … si nu e nicio noutate in asta.
    Unteroffizier Johannis a promis ca “pe aici nu se trece” … asa ca mame de dreapta si de stanga pregatiti-va copiii … si bineinteles vedeti ce ofera Sam si respectiv Ivan cand trag la dumneavoastra-n batatura si vor sa se “odihneasca” … coca cola sau vodka … dupa preferinte.

    dar ca sa revin ontoppic … vad ca incep sa cada capetele de acuzare pentru Leana din lipsa de probe ceea ce arata ca “falangele statului de drept” inca se lupta.

  32. …citez di articolul dumitale: “…daca femeia sta cu curu’ pe dinamita si joaca un teatru prost sau e chiar inconstienta”, eu asi schimba pe “sau” cu “si” cele doua variante logice enuntate pot coexista adica: “femeia sta cu curu’ pe dinamita si joaca teatru prost si e chiar inconstienta”. Duduia este banuita de prea multa inteligenta iar daca era sa faca parnaie pentru prostitutie atunci cand a fost cazul (anii 90) credeti-ma nu auzeam de Elena Gabriela Udrea, ca stie anumite secrete pe care le va folosi sau nu asta e clar dar, repet, o creditati cu prea multa inteligenta.

  33. … a cazut prima chestie cu spalarea de bani in cele 9 ore de la DNA, a cazut si a doua spalare de bani la ICJ, ceea ce s-a prezentat ca fiind “probe” mi se par foarte subtire …incep sa mi se confirme niste “semnale” date de domnul Chireac. Un anumit tip de atitudine, as-zis “rezervat” l-a avut si inainte de turul doi de la prezidentiale. “Printre randuri” se putea citi ca el stia inainte de vot ca va castiga Johannis. Si Johannis a castigat. Acelasi tip de atitudine il are si acum cand vine vorba de Udrea … parca ar sti ca Leana scapa … sper sa ma insel totusi.

  34. Timp de 10 ani de zile, Udrea a vazut, a auzit, a citit o gramada de lucruri…Problema este daca si cum va reusi ea sa valorifice sau sa filtreze toate astea in folos propriu, fara a se pune in pericol pe sine si fara a genera o destabilizare interna la diverse “nivele” (mai mult sau mai putin vizibile) din statul roman…Pentru ceea ce spune, unii ii pretind dovezi…Pai, ea unica… :))…e chiar ….”dovada dovezilor”!
    Oricum ar fi, “the show must go on!”

  35. zvon sau adevar? Pescariu umbla cu bodyguarzi dupa el? pt ca frecatul nasul inseamna un singur lucru. o sa am grija de sifonari!

  36. Offtopic:
    Vad ca de cand a ajuns Johannis presedinte, Ponta nu mai face scandal ca vrea sa participe la Consiliul European. Cand era Basescu trebuia sa faca scandal ca sa-si faca campanie si imagine. Iar imaginea care si-a facut-o a fost una de kkt, de gargaragiu incompetent pentru functia care o ocupa.
    Sper sa i se dea un sut si sa-l scoata cat mai repede pe mincinos din Palatul Victoria; sa-l trimita la brutarie, ca au pentru ce.
    In sfarsit, carpa de Vosganian a scapat si de data asta. Si aici nu e vorba ca a scapat de arestare ci, pur si simplu, Senatul s-a opus inceperii urmaririi penale. Niste gunoaie.

  37. @bigradu – absolut, se plece jegosul de ponta (din motiv ca era nepoliticos cu basescu – exact asta ai afirmat), sa vina predoiu, blaga, anastase la guvernare .. chiar si piticul retard boc. sigur, parlamentul e de cacat deoarece nu l-a dat pe armean pe mana poterei. daca parlamentul avea … (dar nu are), in cazul udrea chiar, proceda cum e corect – intreba – de cand sunt problemele si probele astea ? aha .. de niste ani .. in cazul asta justitia independenta fuse complice cu regimul basescu – sechestru pe averi, suspendari din functii, tribunal militar, ce e cazul, ca doar nu lasam sa fie anchetat regimul basist de catre complicii/actorii regimului basist .. unii nu-si revin din mahmureala basista nici acum … fericit popor mai avem.

  38. @cola
    Am o singură observație de făcut : dacă vine pelticul „prime minister to be elected”, e musai s-o scoată pe Bica din pușcărie. Știm doar că Predoiu dădea ordine, iar Bica le semna. Explicația e simplă: din nefericire, niciun gel reumatic nu are efect asupra mânuțelor înaltului demnitar. Omu’ nu poate să scrie, deși ar vrea! În concluzie, acest tandem trebuie refăcut, fiindcă fiecare are rolul lui bine precizat. Ar fi inuman să se procedeze altfel! Să dovedească procurorii și judecătorii că au inimă, ce naiba!

  39. @cola
    1. Nu e prima data cand carpa de Vosganian scapa de justitie. Spre deosebire de el, Mitrea a avut, curaj, c—e si demnitate si nu s-a ascuns in spatele mafiotilor din parlament (fara discriminare de culoare politica), cu toate ca acum il costa.
    2. Nu inteleg de ce, daca avem separate puterilor in stat, parlamentul trebuie aprobe urmarirea penala a unor persoane (ministri, in general).
    3. In sfarsit, mi-e teama ca identificarea si analiza probelor nu este ceva care se intampla peste noapte. In cazul Enron a durat mai bine de 5 ani (din 2001 pana in 2006) pana cand a inceput procesul, timp in care Kennth Lay (fostul CEO si principalul hot al firmei) a si murit.
    Daca ai tu o solutie miraculoasa cu care i-ai putea ajuta pe procurori cred ca ti-ar fi recunoscatori daca i-ai ajuta.

  40. @bigradu
    2. Pentru ca exista principiul separatiei puterilor in stat, d-aia. Imunitatea de care vorbesti tu pe langa faptul ca e legala, e chiar una din aplicatiile acestui principiu. Cum imunitatea si inamovibilitatea magistratilor le confera independenta si ii apara de eventuale abuzuri din partea altor autoritati, asa si parlamentarii si ministrii au un mecanism de aparare impotriva abuzurilor. Poti sa verifici, si tarile civilizate au situatii asemanatoare.

  41. cazul enron a fost destul de clar de la inceput, si prefata apocalipsei financiare ulterioare .. imi amintesc ca imi venea sa sparg tv-ul zilele alea, cand un reprezentant al unui sindicat al profesorilor cerea vinovati pentru fondurile de pensii practic furate – un congresman ,live la un post national, la ora de varf, a ranjit si a spus textual – cine v-a pus sa tineti toate ouale intr-un cos – adica – v-a tras-o , asta e viata .. de aia nu prea vreau io anticoruptie de la licurici – ei au vorba aia – daca unu te-a pacalit odata, sa-i fie rusine, daca te-a pacalit a doua oara sa-ti fie rusine – law & order apare numa cand pui mana pe par sa-ti faci dreptate – pacaleala (a se citi mangleala), e parte din democracy. ei au inventat fine printu la contractele de banca, golaniile cu asigurari de toate felurile, speculatiile financiare, samd.

  42. ma gandeam acum ca daca tu nu poti sa iei 15.000 lei de la moraru asa o sa recupereze si dna-ul,statul,anaf-ul prejudiciile in toate dosarele astea … stau toti 2-3 ani la brutarie si dupaia raman cu milioanele

  43. @Mateiescu
    Separerea puterilor in stat nu are nimic in comun cu fuga de responsabilitate (ba dimpotriva). Senatul se impotriveste urmarii penale, nu arestarii, in cazul Vosganian.
    Pentru a intelege, oare cum ar fi daca in cazul in care Licuriciul ar fi anchetat in viitor, Senatul, Presedintele sau CDep s-ar opune ANCHETARII? Nu ar fi o modalitate ca cei mai multi dintre voi sa faceti infarct? Dar, suprinzator, fostii presedinti nu au asemenea protectie asa cum are carpa de Vosganian (nici nu ar trebui sa aiba).

    @Cola
    Tu si daca ai ajunge in Rai ai avea nemultumiri (poate nu cu Dumnezeu, dar sigur cu Sf. Petru).
    Lasand la o parte ranjetul nesimtit al congressman-ului, partea cu “nu-ti pune toate ouale in acelasi cos” este “finance 101”: teoria diversificarii. Cei care nu au facut acest lucru (diversificarea portofoliului) fie au lipsit la lectia asta fie au fost lacomi. Evident, hotia care s-a intamplat acolo nu are nici o scuza.

  44. aud mereu chestia asta – hotia nu are nicio scuza, dar .. si pagubitul e de vina, si de fapt are toata vina, alta data sa deschida ochii … omul e lacom din motive genetice – si nu e vorba numai de bani – atunci sa inventam frigiderul care sare in aer cand il deschizi mai mult decat trebe intr-o zi – ca doar vrem sa pastram planeta verde, sa prevenim incalzirea globala, bla bla .. sigur, crima nu are nicio scuza .. dar – cei care deschid frigiderul prea des fie au lipsit la lectia de alimentatie rationala, fie sunt prea lacomi. la enron s-a furat cu auditorul platit cu bani grei, cu bancile, cu autoritatile de supraveghere bursiera, cu ‘dereglementarea’ pietii de energie (deci guvern) – asa cum la noi se fura cu legea in mana, cum se zice .. finance 101 my ass..

  45. @cola
    Tu esti dintre aia care nu au nici o vina. Tot ce li se intampla (rau) in viata este din cauza altora.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.