Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Salvarea temporară a clasei politice

Salvarea temporară a clasei politice

Marţi plecăm în concediu. Emisiunea continuă, fiindcă am avut grijă să înregistrez (şi chiar am prins nişte personaje!). Îmi pare rău că am decis să ne luăm o singură săptămână. Cred că am nevoie de o dezintoxicare de politică. Nu-i mai suport! Pelerinajul politic greţos de azi, baia de mulţime din biserică şi libidinoşenia mulţumirilor popeşti către guvern mi-au pus capac. Am dat sonorul la minim! Indiferent de culoarea lor politică, sunt toţi la fel: impostori, ipocriţi, demagogi. Dacă nu mă opream să-mi trag sufletul, zău că făceam ca megastru-n clip.

P.S. Ca să preîntâmpin întrebările binevoitoare, nu mă întâlnesc în concediu cu Vântu (am dubii că vine cu elicopterul pe plajă după mine) şi mă întorc de acolo tot la Jurnalul Naţional şi Antena 2. Asta dacă nu cumva găsesc scaunele ocupate…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

124 thoughts on “Salvarea temporară a clasei politice

  1. Este de inteles starea de spirit cand ai astfel de politicieni de proasta calitate… cred ca asa se simte tot acest popor in permanenta, cu un dor de evadare si cu o dorinta de a “starpi” aceste jigodii politice, de care inca nu am aflat cum putem scapa…

  2. Ma intreb daca in acest registru oribil un om ca Dan Puric ar putea face putina lumina? Ce parere aveti?

  3. Dan Puric nu poate face nicaieri mai multa lumina decat izolat intr-un schit in munti. Acolo in va gasi pe domnul si noi vom sta mai impacati citind despre Inchizitie doar in cartile de istorie.

  4. Nu mai deschid TV-ul, ascult muzica si citesc doar ce imi place mie, iau si eu pauza de la mizeria de la tv, nu vreau sa-l vad pe Basescu & Co azi, ce-i prea mult strica, si sincer iti inteleg opinia Victore pentru ca esti acolo in mijlocul lor, si nu-i poti evita.la mine nu pot ajunge asa usor….

  5. Dan Puric sufera de God Delusion.
    E ca in povestea cu “Hainele noi ale imparatului”, nu are nimeni curaj sa-i spuna ca e “fucking naked” 🙂

  6. @partizanu
    Pana una alta despre Inchizitie nu ai citit decat in cartile de propaganda ateist comunista, si in cartile de istorie anexate acestei ideologii.

  7. Mai merg si altii prin vacante zilele astea. Sanatate si numa bine! Ai grija la jpritz-uri… ca poate esti cu tensiunea

  8. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Va inteleg perfect.Si eu astazi am inchis televizorul ca m-au scarbit politicienii care erau la Patriarhie la investirea episcopului de Slobozia;majoritatea cred ca nici nu stiu ca exista Dumnezeu…
    Va invidiez(cu drag!) ca plecati in concediu-o sa ne lipsiti,dar pe de alta parte e preabine sa va duceti.Si doar o saptamana?!Trebuiau macar doua,ca pana va relaxati,gata,trece saptamana.
    Va dorim un concediu foarte frumos,bucurii si numai satisfactii impreuna cu familia!

    Cu acelasi respect si bunacredinta,
    IoanaP

    P.S. Ati citit “Omul Frumos”?Daca nu ati avut timp,concediul va ofera prilejul.E o carte extraordinara.

  9. @alex.dumitrascu
    “Pana una alta despre Inchizitie nu ai citit decat in cartile de propaganda ateist comunista, si in cartile de istorie anexate acestei ideologii.”

    Alex pana una alta mai bine puneai mana pe cartea de gramatica si acum nu mai puneai langa “si” virgula. Nu scria asta in Psalmi, nu?

  10. Şi eu făcui greşeala să trag cu ochiul la ştiri şi luai un pumn în sfeclă de la imaginile infecte şi răspopite de acolo!
    Aşa că mă-ntorsei la MTV şi la “M is for Michael”! Prefer să mă intoxic cu ultimele rămâşiţe pământene ale unui om care a cucerit lumea prin muncă şi dăruire…
    Concediu plăcut, alături de familia dv., domnule Ciutacu! Sper să nu vă stricaţi şi dv. liniştea gândindu-vă la Gîrneaţă (“Un alpinist convins” cu Toma Caragiu)… Distracţie faină!

  11. @Razvan
    Cu politete,va spun ca nu cunoasteti ABSOLUT NIMIC de spre Dan Puric!E un om extraordinar!
    IoanaP

  12. …nu ma mai prea uit la teveu decat cand aveati dvs (si Gadea, si Badea) emisiune; zilele astea, dupa evenimentul trist cu Michael Jackson nici atat. Ascult muzica (oricum sunt music-addict, nu neaparat fan MJ), in rest nu conteaza; musai sa iau o pauza de la flatulantii astia care prospera fiindca-i bagam noi in seama. Nervii “arsi” nu se regeneaza, macar aia ramasi sa se revigoreze cumva fiindca avem nevoie de ei (vb la plural ca-i vb si de dvs si de noi, auditoriul).
    Concediu placut dvs si familiei!

    PS: chestia cu “scaunul ocupat de altii” …neeeh, nightmare…

  13. ‘It’s high time’ pentru un concediu binemeritat. Bucurati-va, alaturi de cei care formeaza Universul Dvs. intim, de tot, de toti si de toate.

  14. DOMNULE CIUTACU,

    Când am intrat prima oară pe blog-ul dvs., mărturiseam că vă apreciez foarte mult pentru talentul și profesionalismul de condeier și că am unele rezerve în ceea ce privește aparițiile în emisiuni tv.Între timp , am dezvoltat un tip de dependență față de subiectele pe care le postați zilnic, dar mai ales față de comentariile pe care le faceți la adresa postărilor noastre, ale „blogărașilor”.Caut cu febrilitate răspu nsurile dvs.,cum căutam în copilărie surprizele din gumele de mestecat.Acum, când am aflat că plecați în concediu, am realizat cât de mult îmi va lipsi acest răsfăț cotidian.Dar, pe de altă parte, chiar mă întrebam cum de faceți față acestui ritm infernal de viață.Așa că vă „iert” și vă doresc un concediu minunat, alături de frumoasa dvs. familie și vă asigur că pentru mulți dintre noi, cei pripășiți pe aici, va fi o săptămână luuungăăă, luuungăăă…

  15. Vacanta placuta si nu uita sa pleci singur in concediu, adica sa iti lashi incarcatura de energie negativa pe undeva pe la un cos de gunoi, dar inainte sa pleci.

    Cheers!!!

  16. acuma o sa apara toata ziua la televizor michael jackson de parca are cineva tupeul sa recunoasca faptul ca asculta des muzica lui. cati dintre cei care scriu despre asta au un cd cu o melodie a lui in masina? cata lume are ceva melodii pe calculator? moartea lui michael jackson e doar o sursa ce televiziunile o exploateaza in foamea de audienta asa cum a fost si cu marian cozma sau cu ion dolanescu. mai bine era pe vremea lui ceausescu macar nu se afiasu atatia ipocriti la tot coltul.

  17. Vacanta placuta…sa te distrezi,sa te destinzi si…sa revi cu forte proaspete…Stii tu,pe ei,pe ei,pe…
    Sanatate…

  18. Victor,

    Am fost deja in concediu departe de tara si tot asa am considerat si eu.Sa nu-i mai vad si sa nu mai aud de ei,dar…Dupa vre-o patru zile am fugit repede la net ca mi se facuse dor de prostiile lor.Pun pariu pe ce vrei ca ai sa patesti la fel.Mai vorbim…Azi am avut ca multi altii senzatia de scarba cand i-am vazut la TV.Maine la fel….m-am saturat vreau in Congo..
    Sa te bucuri de liniste si vremuri bune in CO.

  19. Vacanta placuta! Senzatia mea e aceeasi: de sila, greata si orice altceva ce provoaca voma in ceea ce ii priveste pe politicienii nostri. Mi-e sila! Si din pacate mai e mult pana la toamna! Mult va trebui sa mai inghitim de la nenorocitii astia!

  20. Daca Basescu castiga alegerile in toamna,
    asta-i in stare sa-nchirieze o catedrala pentru chefu’ de dupa.

    E trist sa ai o scena la dispozitie,
    fie ea si politica,
    si sa nu stii sa te misti pe ea.

  21. “CIU-TA-CU-LE” ..dusmanul natural al omului este politicianul ,chiar si atunci cand umbla dupa bule papale de iertare prin bisericile neamului..Sa ai un concediu de milioane ,dar nu uita : CIU-TA-CU-LE santem in RE-CE-SI-U-NE..Cei ce practica coprocultura linguala la fundul prezidential n-au decat sa ne ameteasca cu exprimari fanteziste gen “Si-acum d-le presedinte ,va invit sa vizitam barul”servite ca model de tinichigerie intelectuala liicenista..Pentru ei ,intr-adevar ,nu va exista iertare

  22. @partizanu

    Ca sa-ti otravesc sfarsitul de saptamana, iti dau aici doua citate din constitutie.
    N-am gasit Capitalul, Psalmii nu sunt de nasul tau, asa ca ma folosesc de Constitutie.
    Tu , daca nu ai fi partizan, deci proletar, cumva, ar trebui sa te uiti in DOM. Da’ uite ca scoala nu trebuie sa produca filozofi, e suficienta predarea unor notiuni simple, cu care sa se faleasca toti semidoctii.
    Despre virgula e suficient sa se predea ca “nu se pune langa si”.
    Restul e filozofie.

    “3) România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate. ”

    “ARTICOLUL 87
    (1) Preşedintele României poate lua parte la şedinţele Guvernului în care se dezbat probleme de interes naţional privind politica externă, apărarea ţării, asigurarea ordinii publice şi, la cererea primului-ministru, în alte situaţii. ”

    http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=3#t3c5s1a116

  23. Dan Puric a intrat in penibil… Si da, stiu mai multe despre el.. E un om de pus pe rana, dar discursul pe care I’ll are acum ( nu-l acuz de ipocrizie, el chiar crede ce spune) I’ll duce in desuet…

  24. Domnule Ciutacu, comentariul dumneavoastra despre “libidosenia multumirilor popesti” imi aduce aminte de un adevar nu tocmai “ortodox”. Vedeti dumneavoastra, natiunile cele mai “habotnic-religioase”, in decursul istoriei au ramas cele de pe urma in civilizatie.Doua exemple, in secolul 19 revolutia industriala a prins in tarile protestante cu libertate religioasa : Germania, Anglia,USA si Franta in timp ce habotnicele catolice Spania, Portugalia si Italia au ramas in urma. Deasemeni astazi, toate tarile musulmane la un loc au economia de marimea Spaniei, daca insa, scoatem veniturile din petrol, toate statele musulmanee la un loc au economia de marimea Finlandei. De acea, proliferarea “statului religios”, la noi,este semn de subdezvoltare si decivilizare si nu unul de “evolutie spirituala”. Ma bucur ca intuitiv avem aceleasi opinii,la acest subiect.
    Talibanul din fruntea listei,

  25. In fata unui Cristoiu “cucerit”, parcagioaica a dat ochii peste cap ca Parlamentul nu poate sa-l trimita in judecata pe Nastase, desi “nimeni nu-l aresteaza”!

  26. Gestul cu altarul şi bâlbele lui TB de la Slobozia
    l-au determinat pe Becali să se roage în genunchi,
    în timp ce Vadim era împietrit de ruşine…

  27. Propun sa nu-i mai primeasca in biserica pana nu se spovedesc (daca tot sunt asa de evlaviosi). La cate expresii rautacioase am auzit din gura presedintelui i-ar trebui o saptamana de matanii…
    Am avut ocazia nefericita sa o vad la TV si pe ministra turismului.Pacat de bani, taranu’ tot n-a invatat sa se imbrace.Dupa ce s-a incaltat in sandale si cu degetele goale, incalcand protocolul in vizita oficiala la Paris,acu’ in calitate oficiala de ministru ,intr-o emisiune televizata, vine ca de la nunta aia de 1 milion de euro. Mi-e rusine ca sunt reprezentata de…
    Oricum, concediu placut si o dezintoxicare eficienta, va doresc! Aveti nevoie, circul de toamna, d-abia incepe!

  28. Cand vad sau aud de vre-un politician PD-L imi vine o senzatie de voma. La imi vine si atunci cand aud de biserica ortodoxa. Nu avem ce manca si vrem biseci? PD-L si biserica ortodoxa exte mafia Romana. Baietii lui Silvio Berlusconi poate sa ia un curs de perfectionare atat de la biserica ortodoxa cat si de la PD-L. Am ajuns sa traim intr-o lume unde edilii bisericii si cu politicienii PD-L se pupa in fund reciproc, pai sigur avea dreptate Basescu cand a zis de 20% dintre romani sunt homosexuali.

  29. Vacanta Placuta alaturi de familie o saptamana de vis spre ca nu pe litoralul romanesc si va asteptam cu forte noi cind veti reveni din nou la antena 2 si la antena 3

  30. Sa aveti o saptamana faina Victor si sa va bucurati de briza Mediteranei. Politicul lasa-la Bucuresti ca tot aici il gasesti si cand te intorci.

  31. Frate, nu se mai poate cu baselu ! Gata, m-am intoxicat destul cu d-astea – e chiar sub orice critica !
    Nu sunt vreun religios fanatic, dar ceea ce face asta si libidosenia unor popi m-a lamurit : am alte treburi, nu vreau sa mai aflu nimic de si despre existenta basesciana – daca e cazul, ne reintalnim peste niste multi ani, in zilele astea e “atentat la neuron” ce se-ntampla !
    Si nici cu popii de genul asta nu vreau sa mai interactionez, nici macar “pe sticla” – asa ceva mai vedeam doar cand in pupau in cur pe Ceasca !

  32. Ai dreptate, frăsuneala pioasă la nivel înalt, de astăzi, a fost de o grețoșenie cumplită!

    Bucură-te de vacanță, și trimite în ”recycle bin”(măcar până te întorci) tot ceea ce nu are legătură cu tine și cu familia ta!

    P. S. Apropos de greață: Jack-Peniță Dulce și Catifelată, și ale lui editoriale inspirate din operele complete Ioana Lupea& TRU, nu intră vacanţă?? Una ceva mai lungă, dacă s-ar putea.
    A votat-o și slăvit-o pe gogoșica lui nea Trăian, OK. O pupă duios în dosul ăla mare și plin de celulită pe madama Udrea, OK.
    Dar dă-o încolo de treabă, e prea mult! Ăsta chiar nu mai are limite??? A ajuns să o sanctifice pe Riți-Piți cea făr’ de ”prihană”, preţ de jumătate de pagină, împroșcând cu rahat JN- ziarul, care, culmea! i-a oferit cu generozitate spațiu, ziar care a făcut la rându-i, dezvăluiri importante despre famiglia Riți-Piți, ziarul care a preluat fără fasoane și orgolii și a sprijinit investigația impecabilă făcută de GSP-ziar coleg de trust cu JN.

  33. @Raluca: probabil asa-i jurnalismul modern, sa te pisi cu presiune pe munca celor care-ti intind o mana la greu. da-mi voie sa nu comentez mai mult, mi-e realmente greata.

  34. Salut.
    Am ceva ce as dori sa-ti reprosez,nu defaima amintirea lui MICHEL JACKSON vorbind despre politica din tara asta.Nu merita ai nostrii nici un fel de asociere cu un geniu al muzici.Sper sa nu deranjeze aceste cuvinte.Si da, nu esti singurul satul de aceste creaturi a caror denumire inca nu a fost inventata ptr ca a lor caracterizare se potriveste cu toate denumiriel negative din dex, si noi restul suntem satului,privind la tine,badea si gadea sincer desi obositi aceea ultima speranta pe care nu o mai aveam doreste sa iasa la suprafata si sa creada ca nu suntem singuri noi cei de jos avem cateva voci care macar tipa chiar daca finalul il stim.POATE MAI AVEM O SPERANTA

  35. Concediu placut si spritz cat mai rece:)
    Pana va intoarceti, va propun un exercitiu pe blog, pentru vizitatori: i-am auzit in ultima vreme pe mai multi imbecili in general fara ocupatie sustinand ca “macar Basescu e singurul care a mai facut ceva…”
    V-as ruga sa prpouneti urmatorul exercitiu: “numiti UN lucru concret, bun pentru Romania, facut de acest personaj de cand e presedinte”…
    Si o intrebare: de cand a sarit Cristoiu parleazul intru adulatia fufelor pedeliste? De cand e avocatul nefericitelor supuse linsajului mediatic – dupa cum singur se exprima in JN?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.