Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Trăiţi bine, dom’ preşedinte (pe surse)!

Trăiţi bine, dom’ preşedinte (pe surse)!

Cea mai importantă decizie din întreaga existenţă a solemnei Curţi Constituţionale (nerepetarea turului doi de scrutin alegerilor) a fost anunţată pe surse! Nu-i nici o surpriză că-l revalidează pe Băsescu preşedinte, ciudat era dacă s-ar fi procedat invers. Probabil că se va invoca, similar cu momentul suspendării din funcţie a aceluiaşi personaj, existenţa ciordelii, cumulată cu lipsa amplorii ei. Mişto este că, la ora asta, oficial, Curtea Constituţională dezbate speţa şi nu s-a pronunţat. Iar puzderia de profesionişti ai genului comentează ritos o decizie ce va să vie.

UPDATE: La aproximativ o oră după testarea pieţei pe surse vine şi anunţul oficial

ALT UPDATE: Geoană nu prea regretă nimic. Din ultimele unităţi de pe cartelă, i-a transmis felicitări lui Băsescu. E uşor trist că s-a dus la Vântu şi se scuză cu juma’ de gură, continuă lupta. Din afara jocurilor de putere, însă nu ne mai împiedicăm de amănunte nesemnificative; nici măcar de acţiunea (promisă) la CEDO.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

229 thoughts on “Trăiţi bine, dom’ preşedinte (pe surse)!

  1. PNL-ul si PSD-ul din pacate, vor cadea la pace cu dusmanul ca altfel, chiorul e capabil de dizolvarea parlamentului.
    Sunt o suta de variante in care PNL si PSD pierd tot daca nu ii iau in brate pe prietenii lor din PDL.
    Cei din teritoriu sunt foarte nervosi ca au pierdut… si vor satisfactie imediata. Au investit in alegerile astea si sunt pe cale sa piarda tot. Pe criza asta…

  2. totusi sa privim putin in planul indepartat: o victima sigura a reinvestirii lui base este Maria , Prima Doamna! sincer , cred ca pt ea este un calvar sa mai fie nevoita inca 5 ani sa vorbeasca cu cainele.

  3. nu-mi convine base presedinte, dar cred ca asta este prima decizie desteapta a prostanacului in toata aventura lui prezidentiala

  4. @Praf-in-ochi
    Gandire tipic romaneasca: ne-am pus sperantele intr-un prost!

    Oricat de bou, prost , dobitoc de-a dreptul sa fi fost, cred ca interesul acestei tari era sa fie votat, pentru ca sa existe acea coalitie consensuala PSD-PNL si Johannis.

    Ar fi fost 1 pas urias inainte pentru Romania.

    Acu stau si-l spurca toti (nu inteleg de ce,ca oricum a pierdut alegerile) si se plang, vai , vai daca ne incredem in prosti !

    De ce n-ati gasit fratilor un destept, potent, capabil ?

    Bine ca astia de-si dau cu parerea pe la diverse tem(be1)liziuni sunt destepti si bine ca e ca-s destepti Udrea, Ritzi, Videanu, Boc si sefu lor.Ei si-au pus sperantele in ala destept…

    Mai vorbim peste 5 ani. Sa vezi ce-or mai zice atunci si aia de l-au votat pe Base. Desigur , tot una romaneasca vor zice ! Sau o sa-si inghita limba cand le-om arata cat au lins.Ca de aveti emisiunile inregistrate.

    PS Am urmarit din greseala in seara asta pe B1 ce spunea Nasul.Nu inteleg cum poate sa fie atat de ordinar.S-a referit la diaspora zicand ca nu e posibil sa fie tratata in halul asta adica sa li se spuna ca vor fi dati afara din tara daca vine PSD-ul la putere. Dar despre “i-am ciuruit” n-a zis nimic imbecilul. Adica ciuruim 5 milioane de-ai nostri de aici si ridicam in slavi niste tradatori care nici nu se mai intorc, nici nu ne lasa in pace in tara noastra sa ne alegem conducatorul nostru prostanac (ca si noi de altfel).
    Invitata lui de azi a facut “o dezvaluire senzationala” ca cica “geoana le-a fost bagat pe gat unor realizatori de la antene in campanie sa-l dea tot timpul, indiferent daca erau sau nu subiecte mai importante si cica realizatorii erau agresati si sufocati de aceste cereri de a-l arata pe geoana ” E adevarat sau nu? Mie nu mi s-a parut ca l-am vazut suficient pe Geoana la antene.La B1 l-a dat pe Geoana? La OTV l-a dat? N-am vazut. Daca l-ati vazut sa-mi ziceti si mie.Daca e ECHIDISTANTA atunci ECHIDISTANTA SA FIE.
    Si cand ma gandesc la cate emisiuni de-ale Nasului m-am uitat (daca dadeam dovada de inteligenta nu ma uitam).Parea bine intentionat si capabil. Parea.Acum nu mai am nici o indoiala: nu e nici bine intentionat, nici capabil. E un lingau platit bine si-atat.
    Ciutacule, tu esti mult mai bun ca el ! Poate putin mai rece si mai rigid la prima vedere.Dar gandirea pragmatica la rece tre’ sa fie.

  5. Domnule Ciutacu,as dori sa luati initiativa de a strange semnaturi pentru a se scoate listele de la alegerile din 6.12.2009.Vrem sa le vedem,sa fie facute publice,incepeti acest demers si sunt absolut sigura ca veti fi amplu sustinut.Vrem sa stim cine a votat multiplu,de cate ori,ce morti s-au ridicat din mormant sa-l voteze pe Basescu .Multumesc frumos!

  6. Geoana a pierdut pe mana lui, cred ca vizita la Vantu a fost decisiva.
    Analizand datele publicate de BEC am descoperit ca Basescu a catigat zdrobitor in sectiile speciale unde prezenta la vot a fost superioara turului 1 cu procente de la 58,82 la 174,22.
    Este vorba de 188 sectii dintre care 81 sectii strainatate, 105 speciale si 2 normale unde diferenta dintre Basinescu si Geoana a fost de 69438 voturi.

  7. Ma intreb: cand va da cu Videnii si Bercenii, Basescu de pamant? Nu mai are nimic de castigat de la ei! Ce copil e Geonica! Cica se schimba Basescu, vorbeste vorbe la Mihai Gadea, cu guvern precar, coerenta, bla bla bla… Bah tata, lasa-ne cu d’astea ca ne plictisesti, te-am votat da gata frate, lasa loc la altu’. Ca sunt oameni capabili! Cica sa-si de-a demisia! Nu frate, face guvern cu PD-L da nu mai vor aia acu’ ca e Base pe cai mari, acu’ un an erau la mangleala cu “olandezii”. Madam Abramburica era cu sarmaua-n gat pe 1 ianuarie la raport la BAsescu.Asa cum am mai spus :”Olandezii in prelungiri cad in careu, obtin 11 metri si castiga” Dar de,cine sunt eu-nu ma cheama cum trebuie, nu dau cu malaiu’, nu beau sampanie Magnum…. HEEEEEEEEE!

  8. @Drujbaru

    Etapa 5- vrem macar 6 ministere,chiar daca Basescu conduce pdl si chiar daca primul ministru e pdl-ist

  9. Tinand cont de aparatul de partid, de priza la prostime pe care o are Base, de toate neregulile care se pot face la alegeri, de lipsa de scrupule pe care o manifesta politicienii (ma refer in special la strategii din PDL, pentru ca despre acest partid vorbesc), cred ca Base nu poate fi batut decat de Base. SOLUTIA: ideea pe care a lansat-o Mircea Badea, DATI-I TOT CE VREA, NU-I FACETI OPOZITIE IN NICIUN FEL! Omul asta are un “dar” de a-si gasi “dusmani” in viata si mai ales de a ne convinge pe noi alegatorii ca aceia sunt si “dusmanii nostri” (DUSMANII NEAMULUI).
    Daca despre Vantu se afirma ca este un geniu malefic al finantelor/pietelor de capital (nu mai retin bine, dar parca zicea I.M. Vlas), Base cel putin mie mi-a dovedit ca este un geniu malefic al alegerilor electorale. Nu mi se pare ca politic a avut mari realizari, nici pe plan intern si mai ales pe plan extern. Nu a reusit nici macar odata sa stranga poporul in jurul lui pentru a prezenta macar o viziune realista si in acelasi timp benefica pentru Romania. Ne-a vandut insa, precum tiganul care “gaseste pe jos inelul de aur” chiar in fata ta, sloganele SA TRAITI BINE! si DE CE LE E FRICA NU SCAPA! si mai ales a reusit sa ne arate cu mare precizie, la 20 de ani de la revolutie, cine sunt comunistii, neschitand nici cea mai indoiala, chiar daca langa acei oameni se aflau persoane ca Mircea Dinescu si, mai ales, Doina Cornea.
    Sunt convins de aceasta idee pentru ca eu cred ca Base a inteles cel mai bine mesajul imnului national care indeamna pe homo sapiens care locuieste pe aceste meleaguri sa se destepte si el si sa devina homo sapiens sapiens.

  10. Pacat ca ne asteapta inca 5 ani de “zgomot pentru nimic”, galagie inutila si fapte putine. (tipic pentru marinaru’ sef si matelotii sai)
    In alta ordine de idei, ca sa radem putin (ca tot au aparut bancuri pe tema alegerilor), stiti ce inseamna PSD? – Presedinte in Seara de Duminica. Dar PDL? – Presedinte in Dimineata de Luni.

  11. Cata diferenta de atitudine, limbaj si diplomatie este in limbajul si starea acestui om, Mircea Geaona , in comparatie cu dmenta si mintea bolnava, parsiva si negativista a lui Basescu….
    Basescu a castigat……fara nici un plan politic, fara nici un program pt Romania, avand in vedere criza in care ne adancim….pt ce ati votat, Romani, cu el? Nu vedeti ca Boc nu are o schema de lucr macar, suntem oare orbi? A venit FMI la Bucuresti, iar noi nu avem nici macar bugetul tarii pe masa?
    Stiu romanii ca bugetul trebuyia depus din octombrie in parlament?
    Dc tot erau siguri Basescu si cei de la PD-L de victorie si sustinerea poporului, de ce nu au sous inainte de alegeri ca vor baga in somaj 40 000 mii de oameni de la feroviar, dar au spus-o in primele zile dupa turul 2, de ce pe 7 decembrie, fix la o zi dupa alegeri, turul 2, s-a spus adevarul despre Europarlamentare , ca 13500 oameni au votat cel putin de 2 ori…..?! De ce nu avem inca planul de buget , facut de d-l Boc, pt 2010, cand el a stat la guvern de atatea luni, singur singurel, cu ministrii lor?
    Eu incep sa cred ca PD-L a spalat creierul la multi…imi vine sa plang sincer pentru diferenta de cata bucurie am simtit in noaptea in care am aflat ca Geona a fost ales presedinte, si momentul amar pe care il resimt acum.
    Simt foarte mult amar in tot ce se intampla acum. ..dezgustata…
    Daca va uitati la acest film, uitati-va la figura celui care se presupune ca ar fi Mircea Geaona- nu obs nimeni cat de diferit este acel om la chip, este clar ca este trucaj, dar este turbata fata acelui om, nu are nici o treaba cu Mircea Geaona…oricume poate vedeea asta…..e o mizerie de fals, e lovituta data de Basescu, pacat insa ca a platit la UN FILM FOARTE REAL, CU DUMNEALUI, FACAND KICK-BOX CU UN COPIL, ….CU UN FALS ORDINAR…macar puteau s afaca foarte clara imaginea filmuletului sau nu au avut timp suficient sa lucreze mai intens la imagine?

  12. Aşa cum am mai spus, merg pe mâna lui Crin. Deocamdată, nu am niciun motiv să cred că îmi va înşela aşteptările. Crin va sta foarte bine în continuare într-un apartament, cum a făcut-o timp de 20 de ani. Va aduce partidul la procentele lui, după care vor creşte împreună. Sper.

  13. Haideti sa vedem si partea plina (de aer) a paharului: vom avea in curand guvern! URA-URA-URA!

  14. Imi vine sa ma duc dracu’ noua mii de ani! In zile ca asta imi dau seama ca tot ce am invatat noi la istorie, cu poporul ala glorios, sunt niste aberatii rasuflate-luati in ansamblu, suntem niste prosti! Nu organizeaza nimeni un miting, ceva? Macar sa iesim in strada sa ne mai racorim frustrarile, daca tot suntem furati pe fata si constransi la a fi condusi de preferatii manelarilor si OTV-istilor.

  15. Am vazut un articol pe internet mai devreme care spunea ca Grecia are un guvern fara coaie, iar noi nu avem deloc (articolul era scris pana la decizia CCR). Acum lucrurile s-au schimbat radical, TRAIASCA GUVERNUL BOC/UDREA/VIDEANU/BERCEANU/BLAGA/FLUTUR/ORICE ALTA SPECIE DE LAKITA!

  16. Daca ne aplecam supra ceea ce sa intimplat, cu realegerea lui Zeus, vedem un tablou sumbru.
    Nu vedem cum nu unii au pierdut si altii au cistigat, ci vedem cum toti am pierdut la aceasta sarada.
    Adica si cei care inca isi imagineaza ca sint pe podiumul premiatilor, cit si cei multi a caror parere nici nu conteaza in aceasta poveste care se vrea democratica.
    Si nu mai putem decit sa asistam cum totul se naruie in jurul nostru fara sa putem face ceva pentru a opri acest proces.
    Asta nu e Romania care am visto atunci in 89. De fapt nu mai e Romania noastra de multi ani, ci e Romania lor.
    Este Romania unora care nu au reprezentat nici o data interesele mele sau ale celor multi.
    Ci au luat cind au vrut, ce au vrut, si nici atunci si nici acum nu ne vor da socoteala pentru ceea ce fac.
    De ce sa le fie frica?
    Acuma sa dispara pe nesimtite, incetul cu incetul, drepturile cetatenesti si aceste modificare vor fi justificate prin diverse sofisme mai mult sau mai putin mestesugite.
    Oare de ce pleaca atitia ca sa-si construesca prin tari straine ceea ce li se refuza in tara in care sau nascut si in care au radacinile?

  17. Inevitabilul a devenit realitate.
    Am pierdut…nimic!
    Cel mai tare doare ca toata mascarada asta este fara rost,si indiferend de rezultatul alegerilor cei care au pierdut suntem noi,oamenii obisnuiti,pentru ca in Romania nu exista mai multe forte politice ci de fapt una singura , finalitatea acestui scrutin fiind din punctul meu de vedere lipsita de continut.
    Acum urmeaza nesfarsita impartire a ciolanului mult ravnit ,care in cei 20 de ani de la “revolutie”a hranit pe rand poftele tuturor celor care acum pretind ca sunt salvatorii neamului…
    Imi este sila de toata clasa politica romaneasca(fara exceptie) si nu cred ca o sa ne facem bine niciodata indiferent de cine o sa ajunga la guvernare.
    Sper sa ma insel…

  18. Citind aceste comentarii, ma gandesc ca de fapt multi dintre cei ce nu-l mai vroiau pe basescu ar fi dorit un candidat facut dupa chipul si asemenarea …tot a lui basescu (agresiv, badaran, cu voce groasa si hahait dobitoc). Geoana e dintr-un alt film. Nu este un prostanac, ci doar un actor distribuit in alt film decat cel pentru care s-a pregatit. La fel de inadecvat ca Woody Allen intr-un rol de gangster.

  19. Domnule Ciutacu, va rugam sa vedeti ce se intimpla cu servarul antenei , fiinca de cind cu alegerile nu mai putem sa urmarim antena in direct , si este mare pacat , fiinca doar asa stim ce se mai intimpla cu adevarat in tara . Noi am votat schimbarea , dar a iesit piticul chior. Sint sigura ca nu din vina celor plecati din tara .Au fost multi care au votat ca si noi schimbarea , dar a iesit din OU DE RATA , O CURCA BEATA . fiti siguri ca nu din vina noastra . S au incurcat OUALE ,. De aceea va rugam sa faceti ceva pt. noi astia plecati in lume , sa putem vedea emisiunile dumneavoastra , a domnului Mircea Badea si D.NUL Mihai Gadea . Va uram un la multi ani sanatosi si sa ne tineti la curent cu toate ce se intimpla in Romania . Multumim

  20. Ca si Geoana s-a prezentat slab e clar…dar cum de au votat 5 milioane de oameni (presupusi de bun simt) cu Basescu?
    Ce ne-a luat Dzeu mintile?
    Cum naiba sa iasa Basescu ???

  21. Uitati, de curiozitate, cum arata prima pagina de pe blogul lui Basescu: eu am ramas interzisa de formulare. Pana si acolo, s-a facut tot posibilul sa intre si sa fie permisi numai fanatici!

    S-au transformat toti sustinatorii lui Basescu intr-o SECTA in toata regula…..uitati-i cum vobresc despre el, insa DACA II INTREBI DE CE TIN CU EL SI CE A FACUT ACEST OM IN TARA ASTA BUN, CA SA IL SUSTINA……NICI UNUL NU ARE UN RASPUNS! LOVESC FRENETIC DOAR IN CEI CONSIDERATI A FI ANTI-BASESCU.

    Oamenii astia nu mai sunt normali, a sustine pe cineva prinntr-o formula negatisvista, adica lovind in contracandidati, pt a scapa de a spune xca…..NU A FACUT NIMIC IN TARA ASTA…

    TRIST…..FOARTE TRIST
    Aceasta este pagina de care vorbeam:
    http://www.basescu.ro/forum/

    Forum

    Dragii mei,
    Va multumesc ca ati ramas alaturi de mine si ca v-ati pastrat viu interesul pentru problemele tarii.

    Va indemn in continuare sa nu promovati pe acest site sau pe oricare altul nici un fel mesaje care au un caracter rasist, obscen, xenofob sau discriminatoriu de orice fel. Am convingerea ca romanii, indiferent de simpatiile politice, sunt toleranti si deschisi, ca traiesc si gandesc in concordanta cu valorile europene. Toleranta este o valoare europeana fundamentala si va indemn pe toti sa fiti promotorii acestei valori.
    Traian Basescu
    Presedintele Romaniei

    Din cauza faptului că mulţi dintre utilizatorii acestui forum folosesc încontinuu un limbaj indecent, administratorii acestei pagini au decis schimbarea sistemului de postare de mesaje (vezi arhiva).
    Pentru a posta mesaje, utilizatorii trebuie să îşi creeze cont de utilizator. Conturile care vor încălca regulile de mai jos vor fi blocate….

  22. D-le Ciutacu,
    nu pot sa ma mai uit la tv.Am asteptat si am crezut ca cei trei Geoana,Antonescu,Iohanis vor schimba ceva.5 ani aceleasi fete ca ministrii mincinosi si populisti este prea mult.Spuneti-i d-lui Badea ca desi il urmaresc si sint de acord cu dinsul nu cred ca detasarea afisata si aruncarea incirca lui Geoana tot esecul legitimizeaza mandatele lui Basescu.

  23. Legat de patania lui Berlusconi …. Cam asa se disculpa cine l-a lovit:

    “Nu stiu! O fi zis Berlusconi ceva? O fi injurat? O fiz zis ceva urat! Nu stiu, lasati-ma sa vad imaginile. Cred ca e trucaj, doar l-am impins usor pe Berlusconi.”

  24. Din punctul meu de vedere Geoana e indreptatit sa faca scandal. In sectiile speciale din tara Basescu a luat 52.68% iar Geoana 47.31%. In restul tarii, fara sectiile speciale, Geoana a luat 50.24% iar Basescu 49.75%, deci mi se pare indreptatit sa ceara verificarea celor care au votat in sectiile speciale.

  25. Am obosit sa tot constat rahatul in care suntem SI VOM RAMANE….!!!! Doar s-a instaurat definitiv ( 5 ani reprezinta al naibii de mult timp…., multi poate “vom fi oale si ulcele”…) DICTATURA IMBECILITATII SI MARLANIEI asupra RATIUNII SI BUNULUI-SIMT…. 5 milioane de imbecili/lichele reprezinta o masa al naibii de mare de oameni , cu care chiar ca-i aproape imposibil sa lupti…!!! Pacat de tara , pacat de noi ASTIALALTI…!

  26. Auzi ma… crocodil aligator speriat care esti tu nefericit ! Sa stii ca nu ma mai intorc nici macar sub forma de cadavru in ROMANIA, dar ca nu am votat cu presedintele ales, asa ca … ia mataluta o hartie igienica si sterge-te la gura !!! Ca tradatorii, aia… 5.100.000 de votanti PROSTANACI au fost in tara !!! Ca au fost si 100 si ceva de naivi in afara tarii, ce mai conteaza ??? Daca in tara erau cu 300.000 de voturi mai multe impotriva lui BASESCU, ce mai conta NE-INFORMAREA si stupiditatea celor din afara tarii ???

  27. Am 18 ani, iar la modul cum urmaresc politica cred ca in 5 ani trec pe calmante, cauzele le stim.

  28. Daca as fi cinic v-as intreba: Va puteti inchipui ce-ar fi fost la (o parte) PSD daca ar fi iesit Geoana? Hrebe, Mazare, Marean, Oprisan si alti baroni, baroneti, conti si duci. Si ce s-ar fi dat ei putin la gasca astora leprosi. Dar n-a fost sa fie. Mie mi-ar fi placut. Asa ca leprosii sunt pe astia pesedistii. Normal ar fi sa ne uitam si sa ne minunam…

  29. Din punctul meu de vedere, rezultatul suprinzator al lui Basescu se datoreaza ca l-a votat toata suflarea din deconcentrate.
    Oamenilor li s-a spus clar in fatza ca mai au loc de munca DOAR daca iese Basescu si ca daca iese Geoana, el va veni cu oamenii lui.
    In Romania, daca cineva iti sopteste la ureche ca iti pierzi locul de munca si vei muri de foame, chiar asa e.. pentru ca economia e la pamant si nu ai nicio varianta.

  30. Parca-i vad pe judecatorii Curtii Constitutionale, in robele lor rosii, unul mai plictisit ca celalalt, in exercitarea atributiilor lor constitutionale, adoptand hotararea privind stabilirea si aducerea la cunostinta publica a rezultatului alegerilor pentru functia de Presedinte al Romaniei. Adoptarea s-a facut cu unanimitate de voturi!!!
    Se putea altfel? Basescu intrunand cele mai mare numar de voturi din cele valabile exprimate. Era un moment solemn, si poate ca judecatorii Curtii chiar erau patrunsi de un sentiment de macar usurare, ca au avut puterea sa treaca peste faptul ca peste jumatate din romani si-au exprimat votul impotriva acestui personaj.
    Geoana a avut puterea si dedata aceasta ‘barbatia’ de a-i dori succes, de a-si exprima speranta ca TB va dovedi mai mult echilibru, ca va avea mai putine excese. Insa ‘barbatia’ aceasta si-a pierduit efectul in momentul in care a reinnoit ideea de a continua lupta pentru aflarea adevarului.

  31. Nu inteleg dece va plangeti asa, de marile fraude care s-au facut. PDSR a promis camioane de probe si in schimb s-au dus cu doua cutiute cu procese verbale semnate in alb. Legea electorala pe care ei au facut-o pentru ei insisi, ca sa se protejeze pe ei de eventualele contestari ale alegerilor s-a intors impotriva lor. Curtea Constitutionala nu are nici o atributiune in a dovedi falsul, asta e treaba celor care participa la alegeri si a justitiei, nu a CC.
    PDSR a pierdut alegerile pe mana lui pentru ca au propus un candidat care poate candida la premiul Nobel pentru prostie. Daca l-ar fi propus pe Cristian Diaconescu ar fi castigat detasat aceste alegeri poate cu 60% – 40%. Numai ca Diaconescu are coloana vertebarala si nu ar fi fost marioneta baronilor din PDSR si nici de la Moscova.

  32. Victore, ia-ti familia si pleaca (de acolo), pana nu e prea tarziu. Crede-ma, fericirea e dincolo de…romania. Nu te merita, tu, (ii intaresti) doar existand acolo fara vreun scop. Fii planetar patriot, nu roman patriot!

  33. Cineva spunea: “Cata dreptatea avea Tutea: “am facut 13 ani de puscarie pentru un popor de idioti!” Ma duc sa-i aprind o lumanare. Macar atata pot sa fac. ”
    Subscriu si eu acestei concluzii si cred ca am sa-i urmez exemplul…

  34. Pentru prima data voi veni in Romania de Craciun fara nici un fel de bucurie. Imi doresc sa-mi vad parintii si prietenii, dar si ei sunt tristi si vor sa emigreze…

    Totusi, Basescu si ai lui vor pierde pana la urma, nu le va merge la infinit. L-ati vazut pe Berlusconi? Era cel mai puternic om din Italia, si si-a furat-o cu Domul din Milano in figura. Mi s-a facut mila de el, un biet batran, dar in acelasi timp ce sursa de speranta…

  35. este incredibil de enervant cat de tare reusesc sa ma enerveze inca idotenia si cretinismul politic romanesc din zilele astea! simt ca mi-am pierdut timpul (si omorat mult prea multi neuroni)cu mirifica campanie electorala si inutilele agitatii post campanie! mai vad o singura salvare: o amnezie generala care sa stearga stupida mentalitate romaneasca, pentru care nici balcanismul nu poate fi o scuza

  36. am prins doar 3 luni d comunism in viatza mea scurta….insa s pare k Ceasusescu ne a blestemat bine…si platim destul d mult k l am omor….bv Roamnia, pt c ai murit u?
    EU PLEC DIN TARA…..VREAU SA RAMAN DOAR CU 3 LUNI D COMUNISM!

  37. Mintiti lumea cu frauda voastra, daca erau probe idubitabile nu cred s-ar fi lasat cineva pagubas! Chiar si eu as fi mers pana la Haga cu o singura proba daca as fi avut-o, insa se pare ca din camioanele de probe pe care le-ati avut, una luata la intamplare prin sondaj, incredibil da’ adevarat, l-a dat tot pe Basescu castigator….. :))))

  38. IAR?DIN NOU?A CATA OARA CU BASESCHIORUL PRESEDINTE?…SPER CA NU VA DURA 5 ANI…CEL MULT 5 LUNI

  39. Domnule Ciutacu de ce nu il pune pe Stolojan prim ministru. De ce nu ii pune ministrii pe Stoica, Boureanu, Flutur. Astia ce fac stiu doar din gura sa dea. Sa puna mina sa munceasca pentru tara si pentru Basescu. Ori misiunea acestor lachei este sa distruga alte partide? Sa conduca tara. De aceia au furat alegerile.

  40. Mai mult decat previzibil. Instrumentat chiar de basescu. Daca va amintiti basescu a zis el ca daca se numara voturile mai castiga ceva in plus. Asa si a fost.
    Si a da si bine pt ei sa fie asa. Daca la numararea voturilor nule ar fi castigat Geoana macar 50 de voturi in plus ar fi inceput… vedeti ? La fiecare 138.00 de voturi noi castigam 50.
    Daca ar fi fost tandea pe mandea ar fi spus sa continuam in alta parte.
    Asa.. le-a inchis gura. Daca mai numaram castiga Basescu cu mai mult.
    Poate ca e de inteles ca cei din slujba statului se pun automat in slujba puterii vremelnice.Nu zic ca e de acceptat, cred doar ca pe undeva e de inteles.

    Imi trece prin cap faptul ca in turism cica romania are brand-ul land of choice. Intr-o traducere mai anapoda ar insemna romania taramul alegerilor. Romania electorala aeterna.

  41. Am votat cu Antonescu ,ce imi pare rau este faptul ca nu am convins pe cat mai multi din jurul meu ca acest om merita increderea noastra.Sper din suflet ca viitoarele alegeri sa nu mai poata fi fraudate!Sper din suflet ca d-l ANTONESCU sa nu ne dezamageasca cu in calitatea sa de lider de partd.Eu de pe acum il sustn

  42. e ceva logic ce s-a intamplat. a castigat cine a furat mai mult. de ce sa nu fim relisti. nu trebuia intreprins nimic. nimic nu avea sorti de izbanda. asta este dorinta maselor. “astia suntem si cu astia defilam”. nu cred eu ca psd a stat cu mainile in san. asta ar fi o aberatie. era randul lor sa fure mai mult. psd a furat destul. e prima data cand nu au vrut sa piarda alegerile si le-au pierdut. in 2004 nu au fost deranjati ca au pierdut alegerile. ma asteptam ca acum sa faca gat. totusi s-a vazut dupa primul tur ca in tara au mai ramas cel putin 75% comunisti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.