Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Metro Goldwin Mayer România SRL

Metro Goldwin Mayer România SRL

A apărut şi faimoasa casetă cu Geoană. Care nu-i cu sex, ci cu cash. Mă scârbeşte că toată lumea vorbşte despre o femeie, dar aproape nimeni nu-i pomeneşte numele. O să trec eu peste tabuu-urile feciorelnice de curve ce roşesc atunci când sunt surprinse cu sânul dezgolit. Şi pesediştii, şi pedeliştii, şi peneliştii, şi ăia de la Green Peace ştiu că misterioasa e Ana Birchall. Care, aşa mustind de inocenţă cum se prezintă, se-ntâmplă să fie protagonistă în majoritatea mizeriilor de gen.

Trecând peste momentul evident neprielnic lui Geoană (cu şacalii din PSD care vor să-l gâtuie în coaste şi cu spectrul previzibilului verdict defavorabil al Curţii Constituţionale), câteva chestii merită a fi remarcate. Scriu cu liniuţă de la capăt.

– După pregătirea atmosferei cu vânturarea prin presă, pe surse, a unei şpăgi de 400.000, iese pe piaţă una de 5.000. Nici măcar de succes, dar bună şi-aia.

– Sărbătorim 20 de ani de la împuşcarea lui Ceauşescu într-o atmosferă de largă efuziune în care toţi îi filează/înregistrează pe toţi. Se mai revoltă cineva?

– După precedentul creat de Băsescu, Geoană poate striga-n gura mare fals ordinar şi să-şi comande o “expertiză” favorabilă. Dar are aceeaşi reacţie anchilozată.

– Nimeni n-o întreabă pe Birchall de sănătate. Care, dacă l-ar fi mituit pe Geoană, aşa cum se dă senzaţia, ar fi avut calitatea (la fel de penală) de mituitor. Dat fiind că n-a apucat la eligibil, poate să se califice maxim la postura de ţepuită.

– Vai, poporul suveran află uluit că politicienii pun botul! S-a mai năruit un mit.

– Geoană nu vrea să priceapă că poartă pe cap o pălărie cu două numere mai mare.

UPDATE: Duţuleasca insinuează că e mâna lui Mitrea. Iar eu nu mă mir…

UPDATE LA UPDATE: În sfârşit, Geoană a descleştat cu greu dinţii. “E o făcătură de campanie şi cred ca dl. Băsescu se pregăteşte de repetarea turului doi”. Dacă asta-i replică de lider adevărat, atunci io-s Michael Jordan corcit cu Tiger Woods. S-a trezit Birchall. Cică aşa se donează legal în civilizaţie, morman la elastic…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

187 thoughts on “Metro Goldwin Mayer România SRL

  1. O tara de nebuni!
    Base presedinte, Patapievici sexolog, Birchall, filari, inregistrari pana si pe gaura c…..i (cititi cheii), delatori, alegeri fraudate, CC=stalpul democratiei, criza si circ, Basescu si Stolojan revolutionari si anti comunisti, Boc reloded, Adrean si Viorica, Blaga ministru interimar suspendat, Geoana leader, demagogie si populism, mitocanie la tot pasul, partidul stat, somaj, foame, tradari pentru functii…………..
    CETATEA AR TREBUI ARSA DIN TEMELII SI RECONSTRUITA!

  2. Tot ce se intimpla in Romania acum este din cauza lui Basescu???
    Filmuletu’ este o treba interna a PSD. Ei se bat acum si se murdaresc. Lupta doar a inceput. Nastase asteapta linistit finalul.

  3. intrebare: sexul oral a fast inainte sau dupa segventa asta? e serial? am pierdut eu pilot-ul? astept reactia lui patapievici. tare as vrea sa vad cum ne explica metafora “primeste sex oral”
    apropo care-i da si lui imprumut o .u.e pana dupa sarbatori?

  4. Dante Alighieri:” Voi ce intrati aici, lasati orice speranta.”
    Dupa cum reactioneaza TOATE autoritatile statului, pana la cel mai inalt nivel, in fata acestor forme clare de frauda , nu cred ca mai putem spera la insanatosirea Romaniei.
    Vom continua sa fim bataia de joc a tuturor celor ramasi la putere.Vom deveni tot mai marlani asa cum sunt si sefii nostri.Vom invata lectia servilismului de conjunctura pe care o vom aplica pana cand spititul lui Decembrie 1989 va reinvia.
    Pacat de sacrificiul cetatenilor Romaniei din Decembrie 1989.

  5. Sexul oral a fost la adresa romanilor in aceste alegeri.
    CCR a validat rezultatul alegerilor punand astfel bazele unui nou cincinal, de groaza – Traian Basescu.
    Pasul urmator – Guvernul Elena Udrea.
    In cativa ani, EBA va putea face si ea parte din Guvern.

  6. Din pacate Geoana nu a avut gura aurita spunand ca “Basescu se pregateste de repetarea turului 2”.Domnul Ciutacu i-a conturat “spectrul previzibilului verdict defavorabil al Curtii Constitutiei” dar Geoana si ai lui PSD-ti au fost ametiti de decizia Curtii pentru renumararea voturilor nule, si au fost convinsi ca judecatorii isi vor manifesta bunavointa in privinta tuturor cererilor PSD-tilor. Aiurea, cei de la Curte, prin decizia lor, au aruncat doar niste praf in ochii “nevazatorilor” din PSD, drept cura,sa-si vada de lungul nasului. Lovitura sub centura a fost sesizata de D-l Ciutacu si in general de oamenii care au scaun la cap. Dar ai cu cine vorbi? Te asculta cineva?

  7. HAAA! HAHAHA??!!!?
    Basecu investit pe 16 DECEMBRIE presh de stat!!!!

    Adica Ceausescu/Basecu RELOADED !! Dupa 20 de ANI!!!

  8. d-le Epureanu, nu cred ca ati stat in Romania si va intreb :ce a-ti facut in ultimii 5 ani? Pe unde a-ti locuit? Cica circul s-a terminat, nu d-le, abia (re)incepe!
    Ca om care am oaresce carte si umblu prin judetul Europa, cred ca circul dealtfel nu ne-a lipsit, niciodata, mai greu cu painea.
    Cand acum cateva zile am vorbit cu un amic in Bruxelles, si m-a vazut suparat, m-a intrebat politicos de ce …?
    I-am povestit… iar el m-a intrebat : ce s-a schimbat fata de acum 3 luni la voi in tara?
    M-a luminat, asa e NIMIC. S-au volatilizat niste banisori, doar atat.

  9. asta nu e mircea geoana.de ce?
    1.e prea alb(poate pixelii albi)
    2.pare speriat .si nu e cazul cind esti magulit cu o atentie
    3.seamana cu geoana ,dar nu e el.are alte sprincene,pare muuuult mai tinar.
    4.nu pare sa fie genul lui de vorbi
    5.totul e trucat,pina si tabloul,care poate fi cheia

  10. Nu inteleg de tot presa se leaga si scrie pana de consuma toata cerneala din condeie, despre un subiect lipsit de importanta..asa suntem noi, ne place circul si scandalul..astea sunt treburi interne ale partidului..incercati sa-I murdariti imaginea domului Geoana..dar..fara sanse..

  11. Cand D-l Ciutacu comenteaza ceva strict politic este jurnalistul analist de excelenta, cand este blogger este mistocarul de excelenta, cu un limbaj la marginea suburbanului, dar care cel putin pe noi cititorii derbedei nu ne deranjeaza, ne distreaza, pentru ca limbajul este savuros, ca in :”O sa trec eu peste tabuu-urile feciorelnice de curve ce rosesc atunci cand sunt surprinse cu sanul dezgolit” din care nu lipsesc figurile de stil care accentueaza ironia muscatoare.Protagonista ironiei este si “misterioasa” Ana Birchall, care s-a sesizat cam cu efect intarziat, ca a intrat “voit” sau “ne-voit” intr-un scandal, care era in detrimentul ei din mai multe puncte de vedere si se plange, poate chiar cu lacrimi de crocodil, ca se incearca “discreditarea si defaimarea ei”. Dar atat Geoana cat si Birchall de ce a trebuit sa dea prilej la interpretari, cand se stie, pentru ca simtim pe pielea noastra, ca suntem urmariti pas cu pas; ne sunt telefoanele ascultate, etc.Vorbesc de noi, cititorii derbedei, dara-mi-te cand e vorba de un candidat la presedintie si de Presedintele Departamentului Educatie PSD. Geoana s-a expus, de mai multe ori, prin greselile pe care le-a facut, drept tinta a atacurilor si D-l Ciutacu nu il protejeaza de loc afirmand o realitate trista:”Geoana nu vrea sa priceapa ca poarta pe cap o palarie cu doua numere mai mari”.
    Cata truda s-a consumat pentru nimic. Ba mai mult de atat “sacalii din PSD vor sa-l gatuiasca”(V.Ciutacu).

  12. Geoana a fost tot timpul ” o eticheta reformatoare nefericita a P.S.D.”, in mod cert vor sa-l arda cei din propriul partid, finalizare materializata cu siguranta in C. Diaconescu{se vede de ani de zile ca e crescut sa devina campion, din nefericire pe filonul bunicutza}.Cel mai interesant mi s-a parut in campania electorala asa-zisul sprijin al lui S.O.V. pt. Geoana, o conspiratie de doi lei a Carmaciului.

  13. intre 00:04 si 00:05, cand isi retrage nenea ala mana, pe langa faptu ca are degete prea de om retardat, are si un reflex mult, dar mult prea rapid…

  14. Si reactia lu’ Geoana? Ca oricine poate sa vina la tine si iti intinde niste bani si gata: esti corupt !!

  15. Iar Geoana saracu viseaza comisie parlamentara ca sa ancheteze fraudarea alegerilor, probaabil pentru stabilirea adevarului istoric. De parca adevarul istoric ramane in constiinta populara si nu in carti. Iar cartile vor scrie clar… basescu a capatat un nou mandat.
    Si spera el ca aceasta comisie va avea un buget pe mana. Cine va acorda acest buget ? Boc IV.. ? Geoana saracul este in lumea lui. Imi e mila de el ca de orice invins. Dar cred ca isi merita soarta. Nu credeam vreodata sa ii dau dreptate lui Iliescu, dar asta e putin spus prostanac.
    Sa luam nota ca poate calitatea vietii cetateanului de pe strada este data de calitatea puterii si a opozitiei. Si vazand care e puterea si care opozitia in tara asta… nu stiu ce ar mai fi de explicat despre cum e viata pe strada. Filmul il pun si eu.. amintind ca pana si aici ne-a mintit basescu. Asteptam sexul oral cu pofta onanistului roman. Si a venit doar ce vedem in film. La cat de incarligati sunt astia nu m-ar mira ca acea caseta promisa sa fie totusi pe undeva. Si nu se mai da ca… in afara de Geoana poate ca apare si EBA ? Nu m-ar mira deloc. Nu ma mai mira nimic. Si asta in principiu nu e bine.

  16. Politician adevarat este Nastase dar asa lucrat cum este acum de Base dar si de pesedisti nu stiu ce sa zic. Aia de se aude alde Ponta, Corlatean, Dragnea, Nica sant mici. Acolo sus se da tare la gioale si trebuie sa fii al dracului de strong. Vom vedea.

  17. Acum 5 ani am votat cu Basescu pentru ca nu-mi placea Nastase.Acum am votat cu Antonescu respectiv Geoana dar amandoi, cu palarii prea mari
    ! Creste numarul celor ca ei Boc,Antonescu,Geoana,…

  18. E razboi, tatii!
    Caseta e filmata de Rus de la Cluj, care da lectii cum sa se integreze PSD-ul intr-o aripa a PDLului. !!
    Sa fim seriosi: Capul lui Motoc, pardon Geona, vrem! Pacat. Eu cred ca nu Geoana a pierdut ci PSD-ul, care l-a sabotat, pa aici pe acolo, in partile esentiale !!
    Pa si la o noua caseta. Doar avem servicii speciale, nu servicii pentru oameni. Acestia pot sa merga in somaj, total ,partial, tehnic,etc. In anii 30 se numeau curbe de sacrificiu!!
    Dar sunt si Romani fericiti care canta :
    Trec randuri, randuri pedelistii
    Ca steag portocalui desfasurat
    E steagul marilor victorii
    De partid- Basescu- inaltat
    ( veci cantec comunist resapat)

  19. ma tot uit la filmulet. nu va suparati, lopata aia care da banii ziceti ca e o mana de femeie? ce naiba… eu cred ca e contrafacere oribila. de fapt nici nu mai conteaza, decat, poate, pentru nea rus de la cluuuj.

  20. Domnu Paul Gabor… cum sa fie domne cadre in plus? Nu vedeti ca sunt cativa pixeli albastri?

    Haideti sa ne comportam profesionist. Cu pixelu albastru nu te joci. Si nici cu gradele Kelvin de culoare. Kelvin Costner.

    Oricum, imi place cum a intrat in normalitate asta cu urmaritul. Este perfect normal, firesc si natural ceea ce se intampla.

    Macar Base’ era in spatiu public cand l-a lovit pe copil (cum l-o fi lovit, ca nu cred ca i-a dat cu pumnu, probabil l-a impins in umar sau ceva), da’ Geoana? Ma rog. Eu zic ca e bine.

  21. NENEA GEOANA SA PLECE ACASA. EU STIU MULT MAI MULTE DESPRE SUME MULT MAI IMPORTANTE SI CU INFORMATII FOARTE ADEVARATE, DAR NU CRED CA MAI ARE SENS. NICIODATA NU AM DAT INTR-UN OM INFRANT.

  22. O tara de idioti,Cu toti suntem prosti precum Base.Sa-l voteze atitea romini dupa ce nu a facut nimic bun,ba dinpotriva numai rau poporului asta arata ca suntem ca si el:IDIOTI

  23. Nu e Ana Birchall. In primul rand nu e vocea ei, in al doilea e la per tu cu Geoana, in al treilea rand a donat alta suma (a fost publicata in Monitorul Ofificial), s.a.m.d.

    E din nou o inscenare, probabil a securistilor lui Basescu, ca incearca sa bage zazanie intre liderii PSD. Cu scopul evident de a pulveriza PSD-ul. Cui foloseste asta? Sigur nu Anei Birchall sau altcuiva din PSD.

  24. Ma dezgusta cu cata usurinta ia acei bani. Ii are in mana, arunca un scarb de privire si ii pune deoparte. Imi da senzatia ca o face zilnic. Sunt sigur ca e la ordinea zilei. Poate e ca si cum ai zice buna ziua.

  25. Poate Geoana nu vroia de fapt sa fie presedinte,poate a fost supus unei responsabilitati pe care el o asimileaza cu tortura…poate a fost tirit intr-o conjunctura in care el personal nu avea nimic de cistigat, poate ii reproseaza lui Hrebenciuc ca aceasta campanie l-a costat sanatatea,mai stii…Oricum ar da-o tot el este invinovatit de totul nimeni altcineva…Staful de campanie desigur nu are nici o vina
    Sigur ca este o palarie mult mai mare decit capul lui ,dar nu el trebuie invinovaitt pentru asta

  26. Chioru e imparat in tara orbilor, asa se pare oare cind ne dezlegam la ochi , peste 5 ani sau niciodata?

  27. CASETA
    Nefericitul Geoana mai ia o copita de la licheaua de Basescu. Dupa ce ne spune ca are el o caseta compromitatoare cu Geoana dar el nu o foloseste si o da lui Geoana dupa alegeri ,iata ca apar secvente pe net si vorbirile lui Patapievici in presa. Dupa ce au vazut ca Geoana este la pamant dar inca n-a murit,si contesta alegerile ii mai dau o copita.O fi Geoana prostanac dar Basescu si clica sa sunt jigodii nationale.Ei sunt baieti destepti fura cu acte in regula.Furturile lor se numesc comisioane,licitatii(trucate), ei sunt profesionisti ai furtului.Cind vad din nou la guvernare pe VIDEANU,BLAGA,BERCEANU,
    UDREA, ma apuca groaza ce pot face acesti oameni.Dar partida este jucata,majoritatea cistiga.

  28. pacat,mare pacat am avut o sansa dar ca de obicei Romania o rateaza,nu e lucru de mirare asa a fost 20 de ani.Eu cred,in prostia mea,cum cred ca e si n prostia lui Ciutacu,lui Gadea,lui Badea,ca ROMANIA avea o sansa,pe care,bine-nteles a pierdut-o,cu acest cuplu GEOANA iohanis(scuze daca nu l am scris corect) si Antonescu,controlor al democratiei,in umbra lor.Pacat,mare pacat,acum avem doar luminite si umbre

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.