Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Silenzio

Similar Posts

147 thoughts on “Silenzio

  1. Reprezentantii FMI vor veni de urgenta saptamana viitoare la Bucuresti, nu pentru a discuta sa ne mai dea niste bani ci ca si-au dat seama ca, daca se lasa pe baza l’alde Boc, e posibil sa nu mai recupereze nimic din imprumutul pe care l-au acordat deja Romaniei.
    Oamenii aia sunt ingrijorati deja de ce se intampla pe aici.

  2. Pur si simplu ma obsedeaza melodia absolut uimitoare de trompeta; imi provoaca strangere de inima fara sfarsit, la fel de mult ca si imaginea obsedanta a zidului gol, luminat un pic in partea centrala. Si nu pot scapa de obsesia ca foarte multi ar merita sa fie pusi la zid, care ar umple golul.Si ma intreb daca chiar se trece la la acest fapt se rezolva ceva?

  3. …zidul imi aduce aminte de “The Wall” a lui Pink Floyd…”Hey, teachers, leave the kids alone..!”. In traducere “Dom’ Profesor, lasati-ne in pace!”. A se vedea in detaliu cazul Haissam&profesorul…

  4. Liniste ,Stapanii lucreaza!
    Nu neaparat in interesul nostru,dar asta nu mai conteaza pentru urmatorii 5 ani.
    Si daca vom continua sa ne lingem ranile in tacere ,chiar ca ne meritam soarta de tiritoare fara putere de decizie.

  5. wow.pretenarul baselului, berlusconi, a luat-o in mufa la un miting…ce misteaux..Viva Italia

  6. E ghicitoare?
    E zidul care imparte Romania in doua: A politicienilor si a noastra. A “cetatenilor” si …restul.
    Asteapta o ciuruiala? Care pe care. Ei pe noi sau noi pe…
    Te pune pe ganduri.Numai ca”cea mai grea sarcina din lume e sa gandesti”.

  7. Nu spera şi nu ai teamă,
    Ce e val cu el se varsă
    Nu te teme niciodata!!
    Viaţa e, oricum, o farsă.

    De-o fi una, de-o fi alta
    Ce a stampilat un Guţă,
    Ti se va-ntampla si tie,
    De eşti doamnă, de eşti fâţă.

    Iar s-or infoia fanarii,
    Iar şi-or răde-n bărbi iloţii,
    Şi-om ajunge către urmă
    Să ne vindem şi chiloţii.

    Cine vede soare-n zare,
    Şi-o lumină, luminând
    Ori e arogant din fire…
    Ori e prost, ori e tălâmb.

  8. ZIG ZAG Anul III,nr.15(107).
    mai 1992
    MINISTRUL BASESCU DA INDICATII ZIARISTILOR

    IN NUMARUL trecut al revistei noastre a aparut un articol intitulat “Fratele ministrului spala putina”,in care se dezvaluie cateva din marile afaceri cu navele romanesti.Prezenti la conferinta de presa a Ministrului Transporturilor,am vrut sa aflam care este pozitia d-lui Basescu.Dar sa vezi dracie:un ziarist care nu facea parte,mai mult ca sigur,din”o anumita parte a presei”,a venit la un moment dat cu o idee(cine a dat-o?)stralucita:ministrul Basescu sa fie ziarist si sa puna intrabari.Solutia a fost acceptata si ne-a fost dat sa asistam la cea mai ciudata conferinta de presa la care am fost de fata vreodata.Ministrul intreba, ministrul raspundea.Apoi s-a schibat placa.Ministrul intreba, colaboratorii sai raspundeau.Probabil ca multora le-a trecut prin minte cate ceva din opera lui Caragiale:”Profesorul:Elev Popescu,nu-i asa ca…?Elevul:Asa e,dom’profesor”.
    Pana la urma am reusit si noi sa intrebam ce s-a intamplat cu nava Bicaz reparata in Grecia si aflata tot in reparatii in Constanta.Am aflat asfel ca problema navei Bicaz a fost”o experienta nefericita”,pentru ca santierul grecesc la care s-a apelat pentru reparatii dorea”sa se privatizeze”(?!)si ca au fost necazuri.In plus, nici vopseaua care s-a folosit nu a fost de buna calitate.Cert este ca,datorita incidentelor,s-au platit pentru reparatii”doar”850 000 de dolari.Iar in tara,terminarea lucrarilor nu va costa mai mult de 30-40 milioane lei.Cat priveste, inlocuirea echipajului,ni s-a precizat ca nu este o manevra menita sa indeparteze oamenii incomozi,ci ca erau obositi si nu mai puteau sa dea acelasi randament.
    In afara de aceste”lamuriri”,am primit si indicatii:sa nu mai scriem asa fara sa ne documentam si sa ascultam si opinia celor din cealalta parte a baricadei.Dl.Basescu spunea ca in SUA o asfel de campanie de presa ar duce la inevitabila demisie.Ce pacat ca nu suntem in SUA!
    Daniel STANICA

    Ce parere aveti?-Afara ploua!

  9. Silenzio? POate…dar numai pentru o vreme. Personal sunt trista, dezamagita si fara puterea de a mai spera. Asa cum sunte de fapt toti cei 5 mil situati de partea cealalta a zidului. Numai ca lumea nu se termina din cauza deznadejdii noastre, exista viata si dupa 6 dec. Fratilor, suntem 5 mil; nu suntem putini!!!

  10. Am intrat pe You Tube sa-l vad pe Rosso si sa-l mai ascult a nu stiu cata oara astazi, si am eliminat “zidul” infricosator care m-a obsedat toata ziua.

  11. traiesc in strainatate, dar de putin timp… Am fost de bunavoie la turul 1 in tara, tocmai ca sa ma asigur ca nu imi vor fura aia votul… Am ajuns din pacate ( o inmormantare ) si la al doilea tur de scrutin in tara ! Am sesizat biroul central la 112 ca in fata sectiei de votare erau afise cu un candidat expirat. Mi-au dat numarul de la BEJ BIHOR, de unde am aflat ca acest lucru e foarte legal. M-am intors acasa – nu mai consider ROMANIA casa mea – si am mers ieri la NURNBERG unde m-am intalnit cu romani in CHRISTKINDLMARKT ( pentru ca BRASOV-ul e infratit cu NURNBERG ) care locuiesc acolo de 28 ani. Discutand cu ei mi-am dat seama ca nu stiu NIMIC din ce se intampla in ROMANIA, in afara de ce au auzit de pe la rude. Nu stiu deloc care e situatia somajului, a inflatiei, nu stiu care sunt actorii pietei economice din ramura in care si ei activeaza, nu stiu nimic, desi sunt oameni cu un grad ridicat de inteligenta. Au gradul de informare al unora din tara de la tara… Au insa dreptul sa voteze si ei, asta e parerea mea !!! Desi am parasit ROMANIA din cauza lui BASESCU, consider ca GEOANA pe care l-am votat doar ca sa nu iasa iar BASESCU, a gresit atat ducandu-se la TIMISOARA, cat si la VANTU. Mai bine iesea pe tv si pe net si le povestea celorlalti cam cat de rea e viata din ROMANIA. Pacat insa ca nu a pus prea mare pret pe voturile diasporei ( vedeti cvasi-autosatietatea lui HREBENCIUC vizavi de influenta voturilor din diaspora ). Daca ar fi avut un mesaj corect pentru cetatentii straini care s-ar mai fi putut intoarce in tara ( mai ales amaratii aia din ITALIA si SPANIA ), nu cu baliverne de 25.000 de euro… azi nu mai numaram voturi, ci poate se apucau serios de treaba . Asa… ramas bun, ROMANIA ! orice ar mai insemna asta – pentru ca eu cred ca am inteles de ce romanii sunt asa de ne-uniti in strainatate, comparativ cu celelalte natii : pur si simplu romanii nu sunt nici acasa uniti – asa le place unora sa creada ca formam un popor, dar… sa fim seriosi ! Mama mea e moldoveanca, tatal meu e oltean, sotia mea e ardeleanca, eu m-am nascut in MOLDOVA si apoi am lucrat in GIURGIU, MURES, BIHOR, SUCEAVA si iar BIHOR, unde am casa. Stiti ce am auzit peste tot ? Cat de rai sunt “ceilalti”. Iata, azi… pare ca am ajuns iar la acelasi lucru : unii, cei din tara au vrut un presedinte ( va spun sincer ca numarul celor care votasera estimativ cu BASESCU, ma intristase si pe mine ca si pe MIRCEA BADEA , nu mai conta ca a castigat aparent GEOANA ), ALTII au vrut alt presedinte. Va fi el macar PRESEDINTE – nu spun al tuturor, dar macar… presedinte, va fi ? Nu cred…

  12. Personal iau acest zid ca pe exprimarea zidurilor care separa diverse categorii de romani , indiferent care ar fi criteriile de departajare… Am fost in POTSDAMER PLATZ in BERLIN si am primit si eu un pasaport de libera trecere acum 1 an. Va marturisesc ca stand cu el in mana, am plans, intelegand drama est-germanilor. Stiti insa ce este si mai dureros ? Romanii si-au construit singuri zidurile ! Va suna oare goarna desteptarii vreodata si pentru romani ? Cine va invinge : “Capul plecat sabia nu il taie” sau … goarna ?

  13. Se fiecare data cand ascult melodia aceasta imi vin in minte o gramada de imagini cu Basescu razand ca un viclean si cu oamenii care sperau la o schimbare. Trist, dureros. Foarte potrivita melodia cu situatia noastra…Asta este.

  14. Corect!!! Hai sa facem ceva cand ni-l tufleste mafia din nou presedinte!!!! Nu stiu, sa apridem lumanari, sa punem steaguri tricolore cu doliu pe la geamuri, ceva!!!
    Si noi suntem vinovati ca nu ne organizam si nu stim sa protestam. Pasnic, frumos, dar crancen pentru chior. Pana la urma a murit democratia, si astea nu sunt vorbe in vant. Mai avem o saptamana!!!!!

  15. Dupa o astfel de marturisire sincera, crancen de sincera si magulitoare, ce mai pot adauga…..ne pregartim bagajele si pornim spre vest-est, unde vom apuca…macar in situatia aceasta, de teama sa nu fie invadati,vor lua strainii atitudine pt noi si vor face ei ceva pt noi, dc noi nu avem chemare si…se vede, nici creier (uniii…)

    Cititi pana la capt, dc va tin nervii, iar cei care l-au votat pe Basescu, va ofer batiste gratuite, dc veti lacrima

  16. astia de la AIM au gasit o inregistrare din 1998 in care base recunostea ca a sechestrat un sirian si ca a falsificat documente internationale. Subiectul e de vis. Base rade si considera astea o gluma. ca si moartea unor nevinovati

  17. @Raul: mai foloseste cuiva DUPA alegeri?
    @Bogdan: mi s-a umplut curu’ de lacrimi

  18. Ma numesc Bogdan si speram cu tot dinadinsul sa castige Geoana, iti spune un inginer de drumuri si poduri . Iti aduci aminte ce a spus Basescu in 1996?? Nu avem nevoie de autostrazi, nu este prioritatea noastra, atunci aveam 16 ani, prinsesem ura inca dupa atunci pe el, cand il vedeam si il vad si acum il injur mereu. Cred ca traiesc dezamagirea vietii mele. Eu nu am relatii ca sa prind un post mai sus, sunt un inginer de drumuri simplu care isi castiga traiul de la privat, dar ma gandesc tot mai sincer sa plec, din aceasta tara, ce ma spatuiesti ,mai bine plecundeva sa am grija debatrani ,in strainatate decat sa il vad pe Basescu inca 5 ani presedinte , E un soc pt mine , nu imi revin inca sa il voteze 5.275.000 de romani pe Basescu, scrie-mi pe email cum sa trecacest moment de cumpana? sa ma inscriu oare intr-un partid , pana acuma nu sunt bagat in nici unul/\.
    Deacum incolo o sa=ti scriu mereu

  19. am vazut imaginiile cu Berlusconi, crezi ca in Romania s-ar gasi cineva sa ii faca asa si lui Base

  20. @badeabogd: nu pot sa-mi dau mie un sfat, tie nici nu ma-ncumet. da, am vazut ce-a patit Berlusconi. sper sa nu se ajunga si la noi la asa ceva. te rog, incearca sa scrii dintr-o bucata ce simti, nu transforma blogul in forum.

  21. Indiferent de cine va fi presedinte, as vrea sa vad ca politicienilor chiar le pasa de tara si de romani, nu doar de viitorul copiilor lor. Toti au case, bani in banci straine si cand dau de greu cu sanatatea fug si se trateaza in afara. La o adica, au unde fugi. Dar noi, milioanele? Credeti ca le pasa de noi? M-am uitat pe CNN wkend-ul acesta. De 2 luni au o emisiune-documentar, Autumn of Change, despre caderea comunismului acum 20 de ani. Acum a fost Bulgaria. Ralitsa Vassileva, care lucreaza la CNN, a facut poate cea mai bun reclama Bulgariei cu reportajele ei. Pana si dansurile populare bulgaresti au fost promovate. Despre Romania, nici macar nu am auzit in reclama emisiunii. Sau poate va urma. Ar trebui sa ne promovam, nu sa ne dam in cap unii altora, chiar daca foamea e mare. Uitati-va la Bulgaria, care trece peste criza fara FMI. E drept, in 1996 ea a fost aleasa sa falimenteze, nu Romania. Va mai amintiti? Istoria. Multi habar nu au nici macar ce au trait.

  22. scrisoare deschisa Domnului Turcescu,

    salut Robert,

    in urmatoarele randuri,am sa-ti dovedesc echidistanta ta ,aceea pe care tot o atribui persoanei tale…

    in seara confruntarii,punctul culminant,juramantul celor doi candidati:

    Geona- jur ca nu am promis nimic nimanui
    Turcescu-va rog sa-i numiti d-le Geoana(s-a si conformat Geoana)

    Basescu- jur ca nu am lovit acel copil nici cu pumnul in fata ,nici cu pumnul in plex
    Turcescu- domnule Basescu , va rog sa specificati daca l-ati lovit,nu neaparat cu pumnul

    suna bine ,insa, tu nu ai facut asa …ci un simplu multumesc domnilor

    probabil ai sa gasesti sa dai o explicatie plauzibila…nu-i nevoie

    sa traiesti bine

    fara stima, Razvan

    o sa-i scriu astuia peste tot,pana-mi raspunde

  23. Victore, am dat ieri pe Prima la Cronica Carcotasilor si au printat astia o poza cu tine, ca nu mai ai de lucru si ca cine are sa te angajeze si pe tine? Se prefaceau ca erau tristi, ma rog, mizerii de alea, iar la final Huidu a mototolit poza si a aruncat=o in spate.
    Trecand peste mizeria respectiva, sper ca nu pleci de la Jurnalul si Antene, nu????

  24. Si totusi,revin la “zidul gol, foarte gol” si sustin ca sunt multi, foarte multi care trebuie sa fie “pusi la zid” pentru ca au divizat Romania, fifty-fifty si n-au rezolvat nici criza politica, si cu atat mai putin criza economica. Clasa politica se preteaza la tradari, aranjamente institutionale; vezi UDMR.
    Reprezentanti ai clasei politice, cum e E.U. sustin ca:”Era in soarta tarii acesteia sa continue sa mearga” mai departe cu T.B.Daca pana acum am ajuns intr-o fundatura, pana unde vom ajunge sub “inteleapta” conducere pe mai departe,al domniei sale? Oare nu va suna la noi goarna desteptarii niciodata?

  25. Nu l-au mai votat cinci milioane pe Basescu. Astea sunt povesti. Asa cum nu am aflat “adevarul despre revolutie”, asa nu vom afla cati, de fapt, l-au votat, pe bune.

  26. Seamana realitatea postelectorala cu un moment de tacere si tristete.
    De o saptamana am incetat sa urmaresc Antena 3 si Realitatea TV. Simt o pace interioara de care aveam nevoie, cu deplasarea centrului de atentie catre arta, catre divinitate. Probabitl si tu ai vrut sa semnalezi acelasi aspect.

  27. Sa mor, nu alta, nad imi aduc aminte ca oameni de vaza ai tarii,oameni din media afirmau chiar cu convingere ca T.B. poate fi invins, uite nu a putut fi invins cu toate ca toate fortele s-au unit “ostentativ si arogant”(E.U.)impotriva lui, dar el a invins si media. Asta, da ‘presedinte puternic’!Si atunci cine-i de pus la zid?

  28. Domnule Ciutacu as avea urmatoarea intrebare pe care vad ca nu o pune nimeni in legatura cu farsa asta de renumarare a voturilor nule.

    Din totalul de aproximativ 130.000 de voturi nule cate au sunt NULE pentru Geoana si cate sunt NULE pentru Basescu ? Degeaba tot insista astia pe cate sunt VALIDE pentru unu si pentru celalalt. Daca, de exemplu, au fost 10.000 de nule (initial) pentru Basescu si 120.000 de nule (tot initial) pentru Geoana ? ( Ce relevanta are ca din 10.000 de nule pentru Basescu 1000 sunt defapt valide, si ca din 120.000 de nule pentru Geoana 900 sunt valide? Zero. )

    Repet intrebarea din totalul de NULE (initial, sau dupa, renumararea asta) cate sunt in final nule pentru Basescu si cate pentru Geoana ? Cu alte cuvinte care e raportul ? Daca e approximativ 50-50 atunci e fair, dar daca 80% din nule sunt pentru Geoana atunci e o problema.

  29. Azi se acopera tamabalul. Pentru cel putin inca 5 ani.
    De azi ne intrebam ce poate face udrea pentru roman, Pentru romanul basescu ma refer.

  30. fratilor, m-am gandit mai bine. a iesit base, il pune pe boc premier, pai e perfect. vor vedea la primavara, cand va fi mai rau decat crunt. acum zidul e alb dar pe el o sa curga sangele lor, nu al nostru. asa sa m-auda Dumnezeu! pana atunci sa-ti dea Cel de Sus putere, Victor Ciutacu, suntem cu tine pe baricade.

  31. Ce s-a intamplat cu Berlusconi e reactia normala a unui om care a inteles ca mijloacele democratice nu mai merg si sunt doar praf in ochii credulilor.

  32. @ Iordachel Gudurau:

    Se pare că trebuie să admit că aşa va fi. N-au ei treabă cu noi, să ne scoată din mocirlă.

  33. Cu zid sau fara iata ca tot femeile sunt c… dupa cate se pare.O mica parte din ele se cred Mata Hari si cred ca pot face ce vor.Cand vom vedea casetele cu Udrea si domnul,o fi santajat sau nu.Orice femeie frumoasa in apropierea uniu om politic se pare ca,coace ceva.O fi avut Orban dreptate cand spunea una si alta iar deontologii sareau ca arsi.Pai uite ca pe zi ce trece ies la iveala porcariile si jegozismele de om prost.Eu in locul lui Geoana ii ceream mai mult atat in bani cat si in natura sa stiu de ce sunt filmat sau ascultat.Bravo lui daca este real asa se fac banii de partid,mai bine asa decat sa dai in copii si sa juri stramb.Dumnezeu e sus si vede si va lua masuri cand nu te astepti.De cand am vazut-o pe madam Alexandrescu nu mi-a placut.Defapt cred ca si Oprescu are o mica sau mare vina iar discutiile privind legatura cu Basescu din campanie pe zi ce trece iese la iveala.Vom afla si treaba asta mai devreme sau mai tarziu iar domnul doctor va fi un paria pentru Bucuresteni daca se confirma tradarea.

  34. Mei!!!
    Am 102 CDuri cu toate neliniştile interioare ale lui Miles Davis, Dzeu să-l ierte, trompeţite în liniştea nopţii. GATA CU LINIŞTEA!!!
    MAI BINE PUNE MÂNA ŞI LUPTĂ!!!:

    “Cafetiera” de vot:
    1.Buletinul de vot în format de bancnotă de 1(un leu) conţine:
    • Zona de imprimare vot;
    • Zona de date personale: CNP, adresa şi circumscripţia electorală;
    • Elementele de siguranţă proprii unei bancnote.
    2. Îl primeşte fiecare alegător acasă în regim special sau îl ridică personal de la Poliţie.
    3. Alegătorul trebuie să treacă prin faţa comisiei(reprezentanţii partidelor) prezentând buletinul de vot şi cartea de identitate. Nu-i nevoie de liste, de declaraţii, adică fără HÂRŢOAGE.
    4. “Cafetiera” – Aparat special (automatul de cafea modificat) care :
    • Primeşte buletinul de vot;
    • Îl verifică;
    • Îl secţionează, zona de date o trimite într-un container special transparent;
    • Trimite zona de imprimare vot pe panoul central, la vedere, fără acces direct;
    • Pe panoul central afişeaza opţiunile de vot pentru circumscripţia corespunzatoare;
    • Alegătorul apasă butonul corespunzător dorinţei sale;
    • Se imprimă la vedere(numai alegătorul) opţiunea aleasă;
    • Trimite buletinul de vot în al doilea container;
    • Poate fi dotată cu o cameră care să fotografieze alegătorul.
    5. Toate secţiile de votare vor fi dotate cu aparate identice, sigilate, care vor fi desigilate şi descărcate de date la BEC.
    Cred că, numai cu o soluţie de tipul acesta, aplicată la Alegerile din 2012, Videanu şi-ar putea drege nemernicia cu cei 7(şapte) ani de guvernare, propusă PNL-ului. CU ACTUALUL SISTEM DE VOT, Videanu NU POATE GARANTA DECÂT CĂ PDL VA CÂŞTIGA ALEGERILE DIN 2012. ASTA DA AMENINŢARE!!!
    P.S. Mă consider ca fiind un liberal irevocabil şi cred că migraţia politică este o mare plagă morală. Cred că PNL ar trebui să ceară ca garanţie a intrării la guvernare TOATE Declaraţiile olografe ale alegătorilor băsescieni care să conţină minim trei principii “de dreapta” bine stăpânite de ei.

  35. Ofer un “loc eligibil” la “this wall has been intentionally left blank” tuturor celor care umbla cu mis-masuri, garantez paza cu kamikaze, pana la un moment dat!Si Il Silenzio apoi!

  36. Cum bine spunea aseara M. Ciuvica exista o stare de tristete si resemnare (as zice eu periculoasa) dar faptul ca exista atatea discutii este foarte clar ca nu avem incredere in institutiile statului.
    Referitor la ce decizie vor lua astazi liberalii :
    C. Antonescu nu poate fi invinuit avand in vedere comportamentul exemplar fata de Geoana.
    Daca vor intra la guvernare va asigur ca in cazul unei iesiri ulteriare unii nu vor ma gasi usa(de iesire).Parerea mea este ca PD-L va fura ceva de la PNL avand in vedere ca cel putin teoretic traseul pt un fugar liberal ar fi mai scurt adica, de la dreapta la centru dreapta ceea ce, in cazul aliantei cu PSD-ul ar fi fost exclus.
    Lipsa banilor la liberali va cantari foarte greu in luare unei decizii precum si
    tinerii care pe buna dreptate nu mai vor sa astepte si incearca si altceva.

  37. Boc a spus ca la sectia de votare de la Paris unde se pare ca s-a votat “industrial” (un vot la 13 secunde) au votat un numar egal de persoane cu cel de la referendum. Ar fi interesant sa compare cineva listele votantilor de acum cu cele de la referendum. Nu m-ar surprinde ca cei ce au votat acum sa fi votat IN EXACT ACEAISI ORDINE CA LA REFERENDUM. Suntem un popor ordonat, ce mai!
    Dupa inchiderea votarii, in 6 dec 2009, PDLul a copiat lista celor care au votat la referendum si au introdus un numar egal de voturi probasescu in urne.

  38. Buna ziua. Am petrecut sfarsitul de saptamana in Bucuresti pentru ca am fost obligata de situatie, eu locuind in Timisoara. De cand am ajuns, vineri ora 15.30, si pana cand am plecat, duminica 15.45, am fost mereu nervoasa, agitata, dar neavand un motiv anume. Acum ma intreb daca nu cumva Bucurestiul iti da starea asta?! Dar oricum am vazut un film foarte bun pentru care va multumesc, Le concert. Mai am ceva de adaugat. Din cate tin eu minte, dl. Traian Basescu a anuntat ca daca acea inregistrare va fi facuta publica el isi va anunta “staful” ca se va retrage din alegeri. Pai dansul inca nu a fost investit ca si presedinte al acestei tari, dar caseta a fost facuta publica. Am o intrebare … Nu ar vrea dl Traian Basescu sa se retraga si sa mearga in cautarea flotei pierdute???…Imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu aceasta intrebare, dar cred ca am dreptul sa o pun (…intrebarea, firesc) atata timp cat dl. Basescu m-a facut somera cu studii, dupa ce am avut rezultate f importante in domeniul in care lucrez, rezultate laudate chiar de dansul!!!

  39. Eu incep sa cred ca si voturile nule au fost aranjate.Nu se poate in diaspora ca voturile nule aparute bune sa fie la fel multe ca voturile vezi doamne date de diaspora.Se lucreaza la greu nene.Ori ii aresteaza pe toti cei implicati ori in cinci ani se va fura cum nu sa furat in 20 de ani.Este incredibila disperarea PDL-ului cred ca in buget este dezastrul de pe lume ,daca vine cineva avizat la finante si ia la puricat anul 2009 cred ca multi intra la mititica.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.