Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Metro Goldwin Mayer România SRL

Metro Goldwin Mayer România SRL

A apărut şi faimoasa casetă cu Geoană. Care nu-i cu sex, ci cu cash. Mă scârbeşte că toată lumea vorbşte despre o femeie, dar aproape nimeni nu-i pomeneşte numele. O să trec eu peste tabuu-urile feciorelnice de curve ce roşesc atunci când sunt surprinse cu sânul dezgolit. Şi pesediştii, şi pedeliştii, şi peneliştii, şi ăia de la Green Peace ştiu că misterioasa e Ana Birchall. Care, aşa mustind de inocenţă cum se prezintă, se-ntâmplă să fie protagonistă în majoritatea mizeriilor de gen.

Trecând peste momentul evident neprielnic lui Geoană (cu şacalii din PSD care vor să-l gâtuie în coaste şi cu spectrul previzibilului verdict defavorabil al Curţii Constituţionale), câteva chestii merită a fi remarcate. Scriu cu liniuţă de la capăt.

– După pregătirea atmosferei cu vânturarea prin presă, pe surse, a unei şpăgi de 400.000, iese pe piaţă una de 5.000. Nici măcar de succes, dar bună şi-aia.

– Sărbătorim 20 de ani de la împuşcarea lui Ceauşescu într-o atmosferă de largă efuziune în care toţi îi filează/înregistrează pe toţi. Se mai revoltă cineva?

– După precedentul creat de Băsescu, Geoană poate striga-n gura mare fals ordinar şi să-şi comande o “expertiză” favorabilă. Dar are aceeaşi reacţie anchilozată.

– Nimeni n-o întreabă pe Birchall de sănătate. Care, dacă l-ar fi mituit pe Geoană, aşa cum se dă senzaţia, ar fi avut calitatea (la fel de penală) de mituitor. Dat fiind că n-a apucat la eligibil, poate să se califice maxim la postura de ţepuită.

– Vai, poporul suveran află uluit că politicienii pun botul! S-a mai năruit un mit.

– Geoană nu vrea să priceapă că poartă pe cap o pălărie cu două numere mai mare.

UPDATE: Duţuleasca insinuează că e mâna lui Mitrea. Iar eu nu mă mir…

UPDATE LA UPDATE: În sfârşit, Geoană a descleştat cu greu dinţii. “E o făcătură de campanie şi cred ca dl. Băsescu se pregăteşte de repetarea turului doi”. Dacă asta-i replică de lider adevărat, atunci io-s Michael Jordan corcit cu Tiger Woods. S-a trezit Birchall. Cică aşa se donează legal în civilizaţie, morman la elastic…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

187 thoughts on “Metro Goldwin Mayer România SRL

  1. Nu-i nimic incriminator în filmul acela. Geoană ia nişte bani pt campanie. La fel ar fi făcut oricine, şi la fel a făcut şi băsescu. Dar, dacă ii cu camera ascunsă şi i se face reclamă din timp că e ceva necurat acolo, mai contează ce e pe casetă?

  2. Mhm.Si asta denota ce anume(bine,daca filmul ar fi real)?Ca noi “‘ulimea” traiam cu impresia ca toti cei care se afla pe posturi eligibile sunt alesi in baza unui test de inteligenta(si/sau de competenta) si nu in urma unei licitatii.Vorba ta Victore:”politicienii pun botu'”.INCREDIBIL..cine ar fii crezut…..

  3. Nu zic ca-i facatura, dar nu prea seamana cu Geoana. Poate era mai tanar…Are fatza rotunda, nari mari si nici la barbie nu prea seamana. In plus, se percepe si o repetare a unor cadre acolo. Deh, sa fie flagrantul mai lung. Incep sa ma inspaimant. Daca are cineva vreo caseta compromitatoare cu mine? Oh, dar eu nu candidez. Ce usurare…Dar daca ma vede mama?

  4. Nu stiu cate mana lui Mitrea dar dupa ce a cam fost dat la oparte sigur nu mai e PSD-ist convins.In ultima vreme a mai atacat PSD din interior Boc-ul lui Marian Oprisan saluta destul de relaxat victoria lui Basescu asta dupa ce in Vrancea Geoana a pierdut alegerile fix in Focsani si Marasesti

  5. (voi citi postarile tale)

    Citind profilul judecatorilor CC la a caror mina sta democratia Romaniei pot aprecia urmatoarele:

    Ioan Vida securist+ Expert Stefan Gheorghiu
    Augustin Zegrean omul lui Basescu
    Tudorel Toader poate curat
    Petre Lăzăroiu omul lui Basescu si Om de cadre la Cauciuc Jilava (adica informator)
    Ion Predescu poate independent (dependent PSD)
    Nicolae Cochinescu omul lui Iliescu dubios cu Tirgu Mures, Mineriada daca tin bine minte
    Aspazia Cojocaru lucratoare in securitate si poate spion apropriata PSD
    Acsinte Gaspar poate curat dar cu trecut FSN-ist (Iliescu)
    Puskás Valentin-Zoltán omul lui Basescu

    rezultat probabil 6-3 sau 6 si 3 abtineti pt basescu
    Noapte Buna Romania!

  6. Ma pricep si eu un pic la filmari.
    Cand imaginea nu este clara nici sunetul nu este clar, doar se inregistreaza pe acelasi suport. Si nu cred ca cineva pastreaza o scula defecta – sa zicem partea de video. Iar daca vrea sa faca un flagrant atunci va folosi un aparat bun.

  7. Sa inteleg ca la pd-l nu se ia nimic? Atunci de unde au avut bani pentru campania opulenta? Din contracte legale cu statu’ ?
    Din donatii de binefacere?
    Oricum noi cascam gura la casete iar Pd-l-ul guverneaza ilegal , manipuland banii contribuabililor ….Ce-o face Lenunta(asta, nu aia din ’89)? Si-o fi suflecat manecile gospodareste prin bugetele ministerelor?

  8. @ SimP

    Mersi pentru explicatie. Acuma inteleg cum au disparut usor zeci de mii de voturi pentru Geoana. Greasala PSD-ului a fost ca l-au subestimat pe marinarul asta infractor. Asta este, suntem o tara de fraieri.

  9. Partea deranjanta la Geoana este ca el, spre deosebire de Basescu a proiectat o imagine de “Al Gore politic”, cu camasa si cravata imaculate si cu vorbele atent calculate…
    Macar marinarul betziv s-a prezentat asa cum il stie lumea: mistocar, manelist si boschetar politic…
    Cred ca lumea e mai deranjata de falsa imagine a lui Geoana decat a lui Basescu.
    Cei care l-au votat pe Basescu, cred ca au stiut mai bine ce cumpara.

  10. Am o prietena care lucraza la stat…si inainte de campanie seful lor le-a marit primele:) si apoi le-a zis sa vina toti cu salariul integral sa cotizeze pt campania lu Base…si ei ca fraierii au dus salariile ca sa nu-i dea afara.

  11. Mai sunt doar 2 zile si plec acasa.Atata am visat la sarbatorile astea petrecute langa cei dragi acolo,la mine ACASA incat nimic din mizeria care tot iese si umbreste acest final de an ce s-ar dori de multi linistit, nu ma poate face sa-mi vad de bucuria mea. Cu o conditie: sa sting televizorul si net-ul si sa nu mai aud de nimic si sa traiesc in lumea mea plina de speranta si lipsita de aceste mizerii. Cred ca asa functioneaza la mine instinctul de conservare.

  12. Sa deducem ca urmeaza ridicarea din fata casei a lui Geoana pt. mita :)))

    Ce tara avem…halal…

  13. :)) se pregateste base de turu 2?! (bineinteles ca nu din cat e cu numararea curenta a voturilor). Sunt totusi curios daca aici o sa apara si filmul original (daca se face expertiza).

  14. 1.Cand am auzit ca probabil femeia e Birchall , exact acceasi reactie am avut : unde-i o mizerie , hop si ea .
    2.Cred ca s-a incheiat cariera politica a lui Geoana . Chiar daca (prin absurd) CC cere repetarea turului 2 , Basescu castiga clar . In locul lui , as cere chiar eu repetarea turului 2 , si-ar castiga o legitimitate incontestabila .
    3.Chiar atat de ieftine sunt locurile de deputati ? Scuza-ma , dar in cazul asta Basescu are dreptate : chiar sunt prea multi pe acolo . Macar sa mai creasca un pic cota ca ne facem de rusine .

  15. Este putin ciudata inregistrarea.Sunetul este adaugat ulterior.Pachetul pare de dimensiuni mai mari decit ar trebui!!

  16. Marele film nu e cu UE e cu 5 kapa de coco amarati, echivalentul unui Matiz cu aer conditionat:-). Intre timp PDL isi face guvern cu UDMR si independentii. PNL participa la propria fentare. Base ramane pe pozitie. PSD incepe sa o incaseze la greu si ii paste un Congres. Oare cine se incalzeste pentru a fi presedinte?

  17. Ca Mitrea a zis ca-l musca de beregata pe Geoana l-am auzit cu totii, da Ana Birchal musca si ea? Da’ nu beregata!

  18. Filmuletul este falsificat in poza este corpul lui Mitrea si banii care se vad ,depaft este un dosar iar vocea este adaugata.Proasta realizare si fara macar un element serios de oprobiu.Disperare,disperare……………

  19. Va rog sa-mi permiteti domnule Ciutacu sa fiu intelept (azi) si sa ma abtin de la orice (alta) reactie asupra temei propuse spre dezbatere. Singurul contracandidat pe care geo-ana l-ar fi putut infringe in alegeri era … blandi-ana. Inchei prin a va reaminti ca masculinul de la Ana Blandiana este …

  20. @Oana
    Pai asa a castigat Basescu (doar nu de destoinic ce e) cu amenintari cu datul afara de la istitutii sau de la firma si cu mobilizari de masa la vot…

  21. @Cris

    Am auzit ca s-a inchis casieria din Kiseleff… Cine nu si-a luat partea pana acum, poa’ sa fluiere “Maaai viiiino seara pe la nooooi “…

  22. Geoana a fost Presedinte de tara o noapte, si n-a invatat nimic din aceasta experienta. Se pregateste sa o mai ia o data in freza tot ca Presedinte, dar de data aceasta de partid, ca dupa preziceri:”va fi ultimul Craciun de Presedinte”, nu va mai pupa titlul acesta in nici un chip.
    In ceea ce priveste ‘update’-ul domnului Ciutacu care ironizeaza fara crutare “replica de lider adevarat” a lui Geoana trebuie sa remarc ca si-a ales bine de tot “cuplul” Michael Jordan – cel mai bine comercializat baschetbalist si Tiger Woods- golfistul, care e cap de afis pentru ca a reusit sa treaca pragul simbolic de un miliard de dolari; asa sa tot fii “corcit”.

  23. @un banatean

    Basescu a fortat nota pentru ca se auzea clinchet de catuse la Cotroceni, daca nu castiga, ca urmare a escrocheriilor Flota, Haissam si “rascumpararea” jurnalistilor.

  24. Din toata tevatura asta, eu inteleg ca geoana e un asa mascul feroce, incat dupa oralul din masina, cucoana asta l-a platit regeste, 5 mii de euroi, v-o poate confirma orice profesionista in bransa, fiind o plata regeasca! Nea geoana, sa-ti fie de bine, la mai mare si sa-mi transmiti nr de tel si mie, poate n-oi fi eu asa harmasar, da’ pe criza asta o suta de la arzoaica m-ar ferici peste poate si parea si valabila gagica!

  25. Cred că acum e momentul sa fie invitat pe la Antene blagoslovitul Pieleanu În calitate de expert în tipul ăsta de materii!

    Cât despre Geoană … îi doresc să suțină fără ezitare viitoarea echipă a PSD.

    Singurul adevăr este că mai mult de jumătate dintre Români au spus implicit ca nu-l mai suporta pe Băsescu, iar cam 3/4 că nu prea l-ar mai fi vrut!

    In rest sunt numai și numai speculații sau răspunsuri negândite așteptate de către manipulatorii cu simbrie sau cu prostie fascinată.

  26. In cazul lui Mircea Geoana tot pixelul albastru va fi dovada “trucajului”?
    Pt. ca oamenii presedintelui au prostit foarte multi oameni cu argumentul ala de 2 lei

  27. Eu sunt prost si nu-mi dau seama daca vocea ei este inregistrata la fata locului sau dupa aceea. Nici nu prea inteleg din filmare ca acolo ar fi 5k de Euro. Nici nu prea inteleg nici contextul in care Geoana (nr. two in stat, din pacate number two si la propriu si la figurat) sta pe tron si incaseaza banii si ii pune in visteria plina de comori furate a psd-ului. Nici nu inteleg ce loc eligibil se poate cumpara cu 5k. Ma bucur insa ca ii avem pe Basescu si latraii lui care sa-mi explice cum cele trei fotograme tulburi sunt dovada ca Geoana este un om foarte rau si corupt. Nu m-ar mira sa fie dar pentru a dovedi asta as vrea putin mai mult efort de la MGM srl.

  28. @ mine… pe 14 December 2009 la 3:37 pm
    Pentru toti care intrebati unde e sexu, PDLul au avut o problema “tehnica” la “filmare”. Au vrut ei sa faca un filmulet cu sex dar cum la filmarea prin gaura cheii “pusca” lui Geoana iesea din cadru, au facut un film cu mita in schimb. Just a little change o plans.
    Da, va inteleg dezamagirea si vestea trista e ca nu e ultima. Asta e abia inceputul dezamagirilor…

  29. doamna in cauza scrie pe blogul sau ca EA e, doamna cu… canalii. si spune ca totul e legal, vrea sa aduca o contribuitie si apoi sa lupte pt un loc…lolllll
    ce tara, ce natie, ce mojici.
    m-am saturat de astia, de toti…

  30. Geoana e terminat din punct de vedere politic. Nu va mai interesa pe nimeni filmul ala, ca nu tine de foame.
    Principala problema a Romanie la ora actuala este Foamea.

  31. Victor, eu sunt foarte dezamagita…asteptam o caseta cu un film porno cu Geoana…si in schimb primim asta…foarte plictisitor…Cat despre Patapievici, oare asta intelege el prin sex oral???? 🙂

  32. Am votat cu Geoana si nu imi pare rau,chiar daca aparea in campanie,in turul II tot cu el votam,il urasc prea mult pe Basescu .Sunt un simplu membru PNL si sunt si mai scarbit de Tariceanu ca ii raspunde tembelului chior de Basescu la telefon acceptind tot felul de combinatii scabroase ,uitind de 4 ani de conflict direct .In concluzie,caseta nu e importanta,important e ca Basescu ne va conduce ca o oaie capie prin criza economica cu matelotii sai Berceanu,Videanu,boc(am scris intentionat asa)si Blaga inca 5 ani!PDL merita un singur lucru:opozitia.

  33. Ma uit la luna, luna-i sus,

    Ma uit pe lunca, boii nu-s,

    Ma uit la punga, punga-i goala,

    Ma uit la p …, nu se mai scoala …

    Asta da Criza Globala !

  34. …..sau poate TB vrea sa destrame psd-u’ cum a facut si cu pnl-u’ la un moment dat? Sa amestecam dorinta de putere a unora din psd si incapatanarea lui MG sa ramana presedinte de partid plus aceasta inregistrare “defaimatoare”. Rezulta o posibila migratie de la psd la pdl de tipul celei a lui stolojan & co. Si parca vedem ca pdl-ul se transforma in pdl-s: partidul democrat liberal social….

  35. Desi l-am votat nu ma dau in vant dupa Gioana ca dealtfel, constat, multi dintre cei ce posteaza aici.Adevarata miza a aruncarii pe piata a acestei casete,nu discut daca falsa sau adevarata,este provocarea unei sciziuni in PSD pt inlaturarea lui GEOANA de la conducere si, pe cale de consecinta,dinamitarea coalitiei parlamentare PSD-PNL,atata cata va fi ramas dupa ce UDMR-ul, trecut de la regimul vegetarian la cel pe baza de ciolane si ciozvarte,s-a decis sa se dea in barci cu PDL-ul.Desigur in cazul in care GEOANA ar fi debarcat de la conducerea PSD-ului,va conta foarte mult si cu cine va fi inlocuit.Daca inlocuitorul va fi unul de teapa lui A.Nastase,Mitrea sau alt dalmatian,atunci garantat PSD-ul va scadea sub 20% alegatori.Daca in schimb,apar in fata oameni preecum Diaconescu,Corlateanu sau Zgonea,PSD va mai avea o sansa.in acest caz, cred ca viitoarea opozitie PSD-PNL va fi foarte puternica si se va consolida pe masura ce la anul vor iesi treptat la suprafata consecintele adevaratului deastru economic in care se afla tara.

  36. cum am ajuns la 20 de ani de la revolutie (lovitura de stat sau ce-o fi fost) aici?! nici macar democratie de fatada nu mai e ce traim noi azi… ce hiba-n bai avem noi ca popor, ca natiune de am ajuns in halul asta?! eu chiar nu stiu cum o sa continui sa traiesc in tara asta fara sa fac atac cerebral ori s-ajung la nebuni… am ajuns la concluzia ca “Romania dauneaza grav sanatatii”

  37. CC a decis ca TB e presh de stat.

    Sunt curios daca am avut dereptate in privita scorului.

  38. Sa inteleg ca cucoana cu donatia a facut filmarea ca sa aiba “chitanta” sa-si scoata banii de la taxe? Frumos ar fi sa ne explice si noua

  39. Punct si de la capat, PSD nu stie sa piarda cu decenta. Tot mai mult ies la iveala “jongleriile” pe care le-au pus la cale dar nu le-a iesit, pe urma au fugit repede la CCR sa se planga ca au fost fraude masive. Ca sa nu mai zic ca Nica a sustinut modificarile legii electorale in ceea ce privesc sectiile speciale.

    Geoana deja s-a facut de ras, mai ales ca merge la CEDO… Bye bye Geoana, trebuie de de mult sa fii plecat.

    Acum va incepe o lupta pe viata si pe moarte in PSD. M-as bucura pentru istorie sa iasa Diaconescu care are prestanta si inteligenta necesara de a conduce o opozitie constructiva.

    Faza cu banii de sponsorizare pentru alegeri este cat se poate de reala, dar chestia e ce a facut Geoana cu banii luati? Ca mirarea a fost imensa pe fata lui Nastase si ai altora.

  40. O idee (ca ma maninca tastatura): PSD + PNL au propus un un prim ministru apartinind unei minoritati etnice (foarte respectabila). Daca PDL-ul (adica marinarul) va propune un prim ministru din … DIASPORA?

    PS. Cei avizati so dornici sa ocupe un asemenea inalt (dar moale) scaun sunt invitati sa inscrie pe lista infiintata

  41. jenant! atat au putut fabrica pdl-istii de cand a iesit filmuletul cu pumnul lui Base? cu asta au vrut sa-l puna in umbra pe ala…? 2 saptamani? ma rog… nu mai stiu, dar sigur faceam un film de oscar 2 saptamani
    facatura de amatori

  42. Oricum adevaratul preshedinte e Geoana
    el a cashtigat…. da i-au furat cainii mamaliga din mana.. se mai intampla la prostovani

  43. Domnule Ciutacu,
    Unde vor astia sa incadreze fapta „compromitatoare”? La dare si luare de mita?
    Daca sunt documente justificative in contabilitatea PSD-ului din care sa rezulte ca acei bani au intrat legal in caseria partidului, daca exista chitanta, atunci nu este nimic in neregula.
    Imi permit o singura observatie. Despre ce loc eligibil vorbeste doamna? Din cate stiu eu votul a fost uninominal.
    Cu respect

  44. Hai sa fim seriosi,ce penibil! Pai se compara cu dosul de palma asupra unui copil?Cu furtul din banii publici? Geoana era mai curand stanjenit.Pacat ca acestui om ii joaca feste bunul simt.Din pacate traim intr-o tara “fraudata”.Mai trist e, ca pare fara speranta,ca ceva mai bun se va intampla.

  45. @Victor C.
    Nu-ti doresti un moment de liniste? Liniste blogiala, asa… Nu-ti doresti un Craciun in care sa nu te gandesti la urmatoarea miscare/gaselnita? [indiferent de care parte a scuipatoarei] Nu-ti doresti sa te gandesti la Mos Craciun fara sa faci un exercitiu de imaginatie in care caciula rosie cu mot o poarta Base sau Geoana? Eu da.

    Sarbatori fericite! Tuturor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.