Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Trăiţi bine, dom’ preşedinte (pe surse)!

Trăiţi bine, dom’ preşedinte (pe surse)!

Cea mai importantă decizie din întreaga existenţă a solemnei Curţi Constituţionale (nerepetarea turului doi de scrutin alegerilor) a fost anunţată pe surse! Nu-i nici o surpriză că-l revalidează pe Băsescu preşedinte, ciudat era dacă s-ar fi procedat invers. Probabil că se va invoca, similar cu momentul suspendării din funcţie a aceluiaşi personaj, existenţa ciordelii, cumulată cu lipsa amplorii ei. Mişto este că, la ora asta, oficial, Curtea Constituţională dezbate speţa şi nu s-a pronunţat. Iar puzderia de profesionişti ai genului comentează ritos o decizie ce va să vie.

UPDATE: La aproximativ o oră după testarea pieţei pe surse vine şi anunţul oficial

ALT UPDATE: Geoană nu prea regretă nimic. Din ultimele unităţi de pe cartelă, i-a transmis felicitări lui Băsescu. E uşor trist că s-a dus la Vântu şi se scuză cu juma’ de gură, continuă lupta. Din afara jocurilor de putere, însă nu ne mai împiedicăm de amănunte nesemnificative; nici măcar de acţiunea (promisă) la CEDO.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

229 thoughts on “Trăiţi bine, dom’ preşedinte (pe surse)!

  1. Impreuna, am invins !

    Nostradamus, consecventa ta de vita ma induioseaza..Petre Tutea a spus asta in 1990 dupa ce a fost ales Iliescu, oripilat ca romanii au ales un comunist. Intelegi ca esti atat de idiot incat aprobi prin citate interpretate prost, asta ? Sau nu-l sustii pe pitecantropul care este presedintele unui partid ce il are pe Iliescu, presedinte de onoare ? Care ONOARE ? A cui onoare ? Intelegi sau vrei un desen ?
    sau poate dl.Guru Victor poate sa explice el !

  2. s-a spus totul pentru urmatorii 5 ani si…cine stie,poate pentru totdeauna !daca devine parlamentul unicameral si plin de portocalii avem toate sansele sa-l vedem presedinte pe viata!singura sansa pentru psd sau pnl e sa-si caute un presedinte dupa chipul si asemanarea lui base,chestia aia cu intorsu’ obrazului n-are nici o relevanta pentru farul portocaliu calauzitor al romanilor !

  3. Democrația e pe picior de plecare și o “dictatură a bunului plac” este pe cale de a fi instaurată în fascinanta noastră țară.

    Negocierile pentru conducerea navei scufundate în criza economică continuă în forță.

    Emil Boc este anunțat, pe surse, ca fiind propriul său succesor (la fel ca T.B.) urmând să fie propus după ce Liviu Negoiță își depune mandatul.

    Conchizând …

    România se duce dracu și noi suntem nevoiți să o urmărim pe post se simpli spectatori…

  4. Minciuna stă cu regele la masă… /Doar asta-i cam de multişor poveste: /De când sunt regi, de când minciună este/Duc laolaltă cea mai bună casă… (Al. Vlahuta)

  5. Ne-am intors la Epoca de Piatra…Sarmana tara condusa de marinariul chior, tiitoarea-i vulgara si piticul porno! Nu ma certa Victor! Am sarbatori amare….

  6. @lola

    de ce voi acolo pe unde sunteti nu procedati la organizare intr-un partid, ca sa nu vi se mai fure votul?
    Nu trebuie sa fiti sute, ajunge si 10-15 oameni, care sa aibe stiinta existentei celor sute si mii.
    Si mai ales acolo unde sunteti mii sa dati si un parlamentar si chiar un europarlamentar.
    Vine o caricatura parvenita si va ia voturile si nu o sa va reprezinte niciodata.

  7. @pricomigdal

    nu poporul neinformat, mai ales din comoditate si lene, ci partidele sunt de vina, adica cei ce conduc, mai ales la nivel de judete.
    o sa le vina mintea la cap.

  8. @Z

    Domn Ciutacu nu poate abandona lupta.
    El ne-a construit baricada si el trebuie sa o paraseasca printre ultimii.
    E mai fericit in nefericirea lui aici, decit intr-o pierdere de identitate, oriunde aiurea.
    Asta e destinul sau si il poarta/purta cu eleganta si incapatinare.

  9. Pacat! Sper ca “diaspora” e fericita!!! Au parte de un presedinte pe masura! Sunt asteptati in tara si plecam noi in locul lor! Sa mai sufere si ei inca 5 ani ca noi ne-am saturat!

  10. pentru C.Bojan
    Daca voi, bugetarii, nu traiti bine de ce nu incercati in sectorul privat?

  11. Am fost plecat in SUA 4 ani. Tot ce-mi doream era sa revin in tarisoara mea, asa cum e ea cu bune cu rele. M-am inselat. Dupa 6 luni de Romania, realizez ca nimic nu s-a schimbat dupa ’89. M-am reintors in comunism. Presa aservita puterii (am fost secretar de redactie in presa scrisa inainte de a pleca din tara, am plecat din presa tocmai pentru ca nu sunt un mercenar ci om de presa, dar cati din cei aserviti au cohones sa faca asta?! Mai sunt totusi cativa care pastreaza demnitatea de jurnalist intacta) oameni carora le e frica sa vorbeasca pentru ca-si pierd locurile de munca, oameni santajati ca-si pierd drepturile daca nu iese Base, voturi cumparate cu 2 pesti, faina, zahar, ulei etc. Vesnicul Boc iese la TV si ne spune ca iesim din criza, ca suntem pe plus etc. Uita sa ne spuna insa ca sistemul sanitar e la pamant, sptalele nu mai au nici bandaj sau seringi, ce sa mai spunem de medicamente, farmaciile dau faliment pentru ca statul nu si-a onorat partea din contract (incheiat intre CAS si farmacii), somaj tot mai ridicat etc. Colac peste pupaza in prea marea lor intelepciune au omorat(prin impozitul forfetar) si baza economiei, firmele mici.
    Avem o tara in care nimic nu functioneaza daca nu da puterea tonul. Nu avem justitie, politie, servicii secrete. Nimeni nu face nimic daca nu e in interesul prea-maritului conducator sau al primei doamne Elena Udrea. De 20 de ani aud aceasi placa: suntem in tranzitie. Mai e cineva in tara asta care nu vrea sa mai auda aceasta scuza pentru incompetenta?
    Asadar, dupa 7 luni de Romania m-am lamurit: tara noastra nu a scapat inca de comunism. Inchid ochii, pun degetul pe harta si mai salvez ce se mai poate din viata si sufletul meu de roman. Lupta pentru democratie in Romania e inegala: nu poti lupta cu sistemul cand sistemul e corupt, decat probabil printr-o alta revolutie. Un alt inceput. Cine garanteaza insa ca acest alt inceput nu e la fel? Tara noastra a avut putini conducatori de-a lungul lungii noastre istorii, cand i-am avut am facut minuni. Avem un potential imens ca natie, dar suntem de-a dreptul idioti cand vine vorba de a ne alege conducatorii. Ne vedem peste 5 ani, la urmatoarele alegeri. Pentru toti cei care l-ati votat pe T.B.: “Sa traiti bine”.

  12. Domnule Ciutacu,
    Curtea Constituţionala a fost contransa de situatie sa valideze rezultatul alegerilor de prezenta FMI in RO, altfel nu primeam transa.
    Fraudarea alegerilor se vedea cu ochiul liber, dar interesele statului primeaza. Asta e Romania in care traim… mai putin bine, sau deloc, dar ce mai conteaza?
    America s-a scos din criza, statele capitaliste europene au inceput sa respire aer proaspat si salta capul, noi, in Romania asteptam iadul pe pamant, dar ce mai conteaza?
    Salariatii privatilor mor de foame, bugetarii intra in concediu fara plata, pensionarii tremura de frica ca vor ramane fara pensii dar altii o duc foarte bine, dar ce mai conteaza?

  13. Haideti sa ne bucuram totusi ca-l mai suportam pe Basescu doar 5 ani. Dar daca se molipseste de la Putin si modifica Constitutia ca sa fie pe viatza prezident ??

  14. @ioana avram
    Care sector privat? Singurul care supravietuieste este cel care face afaceri cu bugetul statului, bineinteles, afiliat politic portocaliu.
    Stiti cate companii si-au redus activitatea/s-au inchis/au dat faliment? Stiti cati salariati din sectorul privat nu pot nici macar sa beneficieze de ajutorul de somaj deoarece ministerul finantelor publice nu a compensat datoriile cu bugetul statului, sau nu a finalizat controalele? Stiti cat dureaza o procedura de insolventa? Stiti cat trebuie sa astepte acei salariati ca sa poata sa-si revendice drepturile?

  15. Pana acum singurul sef de stat care l-a felicitat calduros pe TB a fost Sarkozy. Am crezut ca va fi o “avalansa” de “la si mai mare!” din partea macar a presdintilor tarilor UE! Le doare in spit de TB, ca se stie precis ce-i poarta pielea; dictatura. Doar chiar dumnealui ” a lasat impresia ca in materie de puterea il egaleaza, daca nu-l intrece pe Ceausescu”(I.Cristoiu).Dar, e doar o impresie- sustine acelasi autor. Sa dea Dumnezeu sa fie asa!

  16. Am citit multe dintre comentariile de mai sus si sincer m-am mirat ! Ce este surprinzator in victoria basesciana ?! Chiar isi inchipuia cineva ca , intr-o tzara in care numarul de giboni manelisti pe metru patrat bate toate recordurile, va castiga un om educat si civilizat ca Geoana in detrimentul unui adversar de talia basescului ?! Bineinteles ca au fost si furaciuni, dar, vorba lui Mircica Badea, indiferent cat s-a furat , cel putin 4-5 milioane de cetateni l-au votat pe bune pe chiombalau. Si asta mi se pare tragic cu adevarat. Din nefericire prostia nu doare… Dar cel mai trist si dezgustator mi se pare faptul ca hiene mizerabile ca Mitrea, Rus, M.Voicu, au iesit la drumul mare sa sfasie si sa mai dea o lovitura celui cazut. Dupa ce ca n-au depus nici cel mai mic efort in campanie si au stat pe margine si au chibitzat, acum dau dovada deplinei lor mojicii. Urat mai imbatranesc unii…..

  17. Nimic de zis!
    Basescu a jucat iar tare.Stia hotararea de mult.Curtea pe decizia de a renumara voturile nule nu putea da alt verdict.
    Dar ramane o problema si mai grava, anume, incapacitatea romanilor de a face ceva ca lumea, de a nu trisa pe aici pe acolo, ca in toate domeniile. Vezi bacalaureatul!!
    Ma intreb daca s-au gasit peste 2000 de voturi anulate gresit, cate voturi care trebuia anulate sunt declarate valabile? !!
    Daca eram o tara normala, voturile de la circumscriptiile unde s-au gasit erori, trebuiau anulate in intregime, intrucat procesele verbale sunt dupa noua numaratoare, incorecte, deci false.
    Asa ceva nu se va face niciodat in Romania!!
    Dupa cum, cei care au gresit numaratoarea nu vor pati nimic! Aici, la portile Orientului totul este posibil !!
    Sa traiti bine, intr-o Romanie pentru Basescu, si nu invers cum clamau portocalii!

  18. In amintirea lui Decembrie’89, Mltumim CCR, SRI, STS, MAE, MAI – este tot ce ati inteles sa faceti pentru Romania! Sa va traiasca generalii!

  19. Domnule Ciutacu m-am saturat de Romania!Am 31 de ani, am invatat ca un prost 6 ani in Facultatea de Medicina, am deja 4 ani de rezidentiat si mai am 2,pentru care sunt rasplatit de stat cu 10 milioane din care ne se mai scad si cele 4 zile.Daca pana acum am oscilat sa raman in aceasta tarisoara sau sa plec spre UE ca multi alti colegi de ai mei, cu gandul ca am o familie(sotie,mama, frati),prieteni ,dupa ce s-a intamplat in ultimile saptamani m-am decis.Va las sa traiti bine cu Basescu , asa cum ati trait si in ultimii 5 ani, ca eu ma duc unde vad cu ochii, ca oferte se gasesc pentru medici in UE.Pentru ce sa mai stau?Sa le vad mutrele perverse ale lui Boc,Videanu,Udrea & Co. care nici nu stiu pe ce lume sunt?Domnilor sunteti in Romania, care a ajuns un vapor al lui Basescu, de mult in deriva;eu imi iau colacul de salvare si emigrez.”Succesuri” dragi romani!

  20. Sunt nerabdator sa aud mesajul de felicitare a ambasadorului SUA la Bucuresti, catre noul presedinte ales in Romania, ca lui Obama nu i-a placut din start de marinarul chior. Si-a dat seama dintr-o privire ca-i tzepar.

  21. fratilor, nu va necajiti. o s-o luam in brate toti, si ai lui si ai nostri, dar cu capul de pereti se vor da imbecilii care l-au votat pe ticalos. deja berceanu, in toata splendoarea lui, latra ca o sa-i deszapezeasca doar pe cei care au rovinieta. va dati seama ce mai urmeaza?eu propun ca ministrul sanatatii, recte videanu sa dea o lege in care sa zica: daca ii este cuiva rau il verificam mai intai daca are platit CAS-ul; e la zi, il ducem la spital, nu e la zi, il lasam sa moara. I love this shit!

  22. Cel mai important lucru din decizia Curtii Constitutionale ar fi trebuit sa fie motivarea .Voi ati inteles ceva concret?

  23. Decizia Curtii era previzibila. E o vreme a lamentarilor, dar cred ca noi, cei ciuruiti in noaptea de 6 decembrie, am face bine sa ne ridicam in picioare. Razboiul s-a sfarsit, lupta abia incepe!

  24. Din punctul meu de vedere sunt 5 milioane care au votat cu basescu si 5 milioane impotriva lui (nu prea cred ca geoana a avut multi votanti/simpatizanti).
    Numarul celor care sunt impotriva lui creste pe zi ce trece si daca nu fura cateva sute de mii de voturi acum nu mai era presedinte.
    Ideea e ca viata lui va fi din ce in ce mai grea cu o Romanie tot mai majoritara impotriva lui. Parerea mea…

  25. pt costi
    ce ati invins?invazia rusilor adusi de iliescu?
    o fi spus tutea ca oripilat,dar mai oripilata era doina cornea de securisti(gen traian basescu).ca dovada..securismul a invins.

  26. Ce mai tura-vura ,daca aceasta coalitie si mai ales psd ar fi lasat mai mult din orgoliu,in sensul de a renunta la candidatul propriu,pe care oricum l-au sacrificat atunci cand au intrat la guvernare cu pdl,si l-ar fi sustinut pe Crin Antonescu ca si candidatul coalitiei,aliantei cum vor fi denumit-o ei,acum nu mai aveam aceste discutii si probabil ca ne bucuram de venirea Craciunului,iar Romania poate avea un alt viitor ,mai bun ,poate,nu putem sti cu certitudine.Mult curaj in continuare.

  27. Sunt nerabdator sa aud mesajul de felicitare a ambasadorului SUA la Bucuresti, catre noul presedinte ales in Romania, ca lui Obama nu i-a placut din start de marinarul chior. Si-a dat seama dintr-o privire ca-i tzepar…

  28. Iata o lista de eventuali premieri: Livache, Nutzi, Buldogu’, Vicleanu’, Boc care face poc, EBA, Fluturash nu mai ai aripioare, Porcu’ mincinos si…lista e deschisa oricui…ca doar e o institutie publica…nu???

  29. Sa le fie rusine obrazului celor 9 octogenari corupti care au lasat tara pe mana unui betiv fara scrupule !!!

  30. Bunul simtz e floare rara pe meleagurile mioritice. O sa traim “bine” in continuare cu acelasi nesimtit in fruntea statului (degeaba)!

  31. Domnule Ciutacu,stiti ce ma doare pe mine cel mai mult?Ca nu ma mai doare!!!!! Traiesc intr-un fel de ciuda continua,urasc politicienii bogati,urasc politicienii aroganti si dispretul lor pentru ceea ce ar putea fi “un altfel de politician”,un alt model,care i-ar discredita pe cei care rod tot timpul cate-un ciolan. Dar mai ales urasc marlania politica si neobrazarea de a minti fara a li se clinti un muschi,prefacatoria ca ei se lupta intre ei,dar isi dau mana imediat deasupra cadavrului propriului lor electorat.Bineinteles ca ne-a “ciuruit”!! Dar si-au ciuruit fara exceptie propriul lor electorat caci ,bietii de ei, vor vedea ce viitor luminos ii asteapta si pe fanii PDL. Sper ca noi,sa incepem sa gandim mai profund la recuperarea unor valori care ne-au scos in strada acum 20 de ani,sa nu scuipam pe mormantul celor ce au cazut victime,atunci,in 1989.Iata,au trecut 20 de ani de cand un grup de oameni s-au strans in jurul Parohiei Reformate din Timisoara,cu lumanari aprinse,in liniste,ca la un priveghi national.

  32. @DANUT MUNTEANU

    Nu sunt speriat ci doar DEZGUSTAT.
    Am fost si eu in “tarile calde” doar in vizita la rude.Rudele mele sunt un caz fericit care nu sunt acolo la munca de jos si au bunul simt sa nu mearga deloc la vot, mai ales ca nu se vor mai intoarce in tara.

    70% din cei plecati din Romania (sau poate chiar mai multi de-atat)s-au dus la spalat rahatul din vest, asa ca ei au nevoie de hartie igienica.(din abundenta)N-am nimic cu ei atata timp cat isi vad de treaba lor, dar sa stea in banca lor acolo in vestul lor…

    Nu toti cei care au plecat in vest au o munca calificata,pentru care au studii.De aceea se observa un mare nivel de subcultura in gandirea si actiunile lor.De aceea ni s-a dus vestea in toata lumea :hoti,infractori, tigani, curve…
    Vin in Romania o data pe an si se dau barosani cu masinile lor smechere la mana a doua (super taree), isi cheltuiesc toti banii in 2 saptamani in Romania deh…ei sunt barosanii care ne tin pe noi…si culmea ei au DECIS.

    Exista o vorba : decat codas la oras , mai bine in satul tau fruntas.

    De-aia prefer in Romania.Si o sa fac cat pot eu in dreptul meu sa fie mai bine.
    Chiar de-o sa treaca 1000 de ani poate o sa avem o Romanie a bunului simt macar, daca nu si a bunului trai.
    NU a bunului plac, a spagarilor, smenarilor,ciorditorilor, haimanalelor ajunse in functii mari sau cu bani prin mijloace necinstite.

  33. Numai minciuna si sursele a fost pana in ultimul moment modul de lucru al actualului presedinte.Asa a fost condusa tara si asa va fi condusa in continuare mai abitir ca pana acum.Din nefericire cei ce vor suferi vor fi tot cei cu venituri reduse sau mai deloc iar multi oameni vor simti ura lor in timp.
    Imi pare nespus de rau ca aceasta tara are asa oameni si ca nu putem depasi dupa 20 de ani tarele trecutului si nu am reusit sa eliminam securistii din structurile vechi.
    Poate ca tot raul este spre bine si lunile urmatoare o vor demonstra sau nu.
    Doamne ajuta si sarbatori batatorite.

  34. In noaptea de 6 spre 7 decembrie, am avut de 2 lei speranta.S-a ales praful pana dimineata.
    Pentru mine personal inca 5 ani cu acest om in fruntea tarii inseamna inca 5 ani de lehamite si sictir.
    Se pare ca au trecut degeaba 20 de ani si raposatul Brucan daca ar trai si-ar rade in barba cu satisfactie.

  35. @victor c. & all
    daca licuriciul are dovezi ca base este implicat in rapirea jurnalistilor punand la cale chear rapirea lor, de ce naiba nu ne cere sa-l predam ca sa-l judece pt terorism?

  36. Cum, Doamne iarta-ma, am putut crede ca dupa zeci de ani de comunism, intr-o zi, fara arestari, fara vinovati, fara nimic, am trecut la democratie?!

  37. Stimate domnule Ciutacu

    Vă urmăresc cu interes şi apreciez consegvenţa dumneavoastră. Am înţeles că în seara alegerilor, fiul dv. v-a sunat bucuros de faptul că ” victoria” lui Geoană vă scuteşte de a lua în calcul ipoteza emigrării. Din păcate, lucrurile au ieşit pe dos. Vorba lui Muşatescu: “Toată lumea votează cu cine vrea, iar din urnă iese cine trebuie”. Problema este ce anume facem noi, noi ceilalţi, care am votat un proiect, o schimbare, nu un om? Noi, cei care refuzăm a ne lăsa “ciuruiţi”, ce putem face? Dumneavoastră puteţi să emigraţi. Dar pe noi, care suntem cu ceva mai în vârstă, nu ne mai primeşte nimeni. Nimeni nu mai are nevoie de noi. Doar “Cârmaciul”. Şi nu de dragul nostru, ci de dragul calităţii noastre de umili plătitori de taxe şi impozite.
    Am certitudinea că oamenii aceştia, cărora li s-a conferit legitimitete, sunt rupţi de realităţile româneşti. Nu au capacitatea de a discerne şi astfel nu pricep că una dintre problemele fundamentale, ale României actuale, este tocmai acest “trai bun”, pe care ni-l tot trâmbiţează toate guvernele de vreo 20 de ani încoace. Nu cred că Băsescu ştie că sloganul său, “a trăi bine”, este o distincţie aristotelică, provenind din tratatul “Politica”, în care Aristotel spune: “Trebuie să deosebim între viaţă şi viaţa cea bună, între trai şi traiul bun. Trebuie să deosebim între a trăi şi a trăi bine.” Aristotel crede că această chestiune este forma fundamentală, prin care omul poate vieţui cu adevărat, în chip politic, într-o cetate, în comunitatea celorlalţi. Nu-l pot “suspecta” pe actualul preşedinte că ar avea habar de filosofie, întrucât în viziunea sa, “şcoala românească produce tâmpiţi”. De asemenea, nici nu pot crede că a depăşit faza gândirii premoderne, pentru a fi în măsură să înlocuiască relaţiile de rudenie şi de interese, cu simple relaţii oficiale de prietenie şi să se ocupe de problemele cu adevărat importante ale ţării.
    Mă îngrozeşte gândul că încă 5 ani va trebui să-l suport pe “mariner”.
    Ce e de făcut?

  38. Cel putin jumatatea Romaniei, ca oricum a fost divizata prin voturile date, este acum chiar paralizata, iar cealalta jumatate “activa” cu greu va putea implementa reformarea statului “de drept”.Pentru rezolvarea problemelor economice, sociale, morale si nu in ultimul rand politice este nevoie de natia intreaga, de la mic la mare intr-o stransa unitate; altfel nu avem nici o sansa in urmatorii 5 ani.

  39. Sefii de stat si de guvern s-au calcat in picioare care mai de care sa-l felicite pe Basescu… in urma castigarii alegerilor democratice si corecte care au avut loc in Romania.

  40. prostanacul geoana sau macho-ul basescu

    eu stiam dinainte de turul 2 cu cine am sa votez.sau mai degraba cu cine nu.doar daca nu ai trait in tara in ultimul an ti-ai da seama cum stau treburile(de aia nu ar trebui sa voteze diaspora,traiesc in alt loc,alt timp si in alta epoca-la mii de ani lumina de romania).insa se vede treaba ca daca diaspora nu stie,restul au fost loviti de o orbire inexplicabila.eu de ar trebui sa ma remarit (nu e cazul) si ar trebui sa aleg intre un macho ca base,agresiv ,galagios,curvar,hot,mincinos,incult,paralel cu familia si un prostanac care vorbeste frumos,e un om fin,implicat,diplomat oare ce as alege?sa mi se spuna ”dragostea mea”sau ”pasarica”’?
    cam asa e si cu ROMANIA.va ramane la stadiul de ”pasarica”.eminescu ii zicea ”dulce romanie”insa……. nu mai e cazul.

  41. faceti voi mistouri de geoana , dar mie imi vine sa plang cand vad cum s-a dus pe apa sambetei toata speranta mea de a-l vedea pe basescu la cosul de gunoi. omu ne-a lucrat , putem sa ne retragem o vreme pana cand lucrurile se vor complica indeajuns pt. ca lumea sa iasa in strada.

    da nea traiane, cat crezi ca vor mai rezista oamenii cu un un bou ca matale presedinte jucator de 2 lei, care le iei gatu la rusi, esti frate cu romanu si cu moldoveanu de peste prut. esti speculant, dar in putin timp vei fi injurat mai rau ca constantinescu si iliescu. ia aminte, bosorogule, tinerii l-au votat pe antonescu, nu pe laba trista matale. oricum , la anticipate votez pnl si pd minus l se va opri la maxim 27 %

  42. @radu

    Asta daca n-o sa fure iar…

    Dupa prima confruntare mi s-a parut ca basescu ncici nu trebuia s-ajunga in turul 2.Antonescu era clar favorit.

    Dar jocurile nu le facem noi alegatorii…din pacate

  43. Bine macar ca scapam de papagalul asta oribil de Geoana. L-am urat cand a intrat in turul 2 in locul lui Crin, fara sa merite si doar datorita fortei PSD, dar am sperat muuult ca il va invinge pe tiran si s-a intamplat exact ce banuiam. Geoana nu avea forta sa convinga, sa lupte, ne-am iluzionat. Singurul capabil sa il invinga pe nebun ar fi fost Crin, dar nu a avut partid suficient de mare si de bine organizat.

  44. @radu

    Basescu nu ajungea la cosul de gunoi, ci la DNA, pentru banii pe care i-a bagat in buzunar cu ocazia escrocheriei cu rapirea ziaristilor, precum si pentru implicarea in eliberarea singurului acuzat de terorism din Romania a tuturor timpurilor.

  45. @theone88

    Pai nu are cum, ca escrocheria s-a petrecut in Romania, Munaf nu stia ce au pus astia la cale. Cand i-a luat, i-a luat pe toti. Nu cred ca stiu americanii de escrocherie.
    Problema e cu milioanele alea de euro care au plecat din tara dar nu au mai ajuns la rapitori.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.