Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Să-i dăm drumul. Pentru că merită…

Să-i dăm drumul. Pentru că merită…

Motto: “Când îl vezi că se îneacă-n mociră şi întinde mâna disperat, nu fi prost să i-o întinzi şi tu. Te trage după el. Calcă-l pe cap. Ridică piciorul când nu mai ies bule”

Când nu suntem găozari sau ţigănci împuţite şi nu ne suim pe masă să ne arăţi tu cum se face, noi, tonomatele cu euro, putem fi şi prizabili/e. Fiindcă de data asta ai nevoie, ca de atâtea ori, de noi. Ca să nu pleci pe mare, aşa cum ai promis. Pe unii i-ai cumpărat/reevaluat deja, pe alţii-i şantajează oamenii tăi. Mai sunt şi sensibiloşii care se-ngrijorează subit pentru soarta democraţiei, şi colonei de toare riturile care au fost detaşaţi prin presă. Dar, crede-mă, luptătorule, deşi noi, cei care nu dăm doi bani pe tine şi nu ţi-am uitat toate ticăloşiile, suntem obosiţi şi acriţi de-atâta hinghereală reciprocă, o să tragem de noi următoarele trei săptămâni. Pentru că merită…

UPDATE: Interviu despre referendum

LATE UPDATEAud şi citesc oameni îngrijoraţi de rezultatele sondajului IMAS. Se pleacă de la 64,3% (din TOTALUL alegătorilor) pentru demitere. Numai că la vot se numără din PREZENŢI. Iar asta, dacă ai cele mai vagi noţiuni de aritmetică, înseamnă 70%. Cred că am greşit eu. Cică din participanţi. Oricum se pleacă de la un avantaj consistent. Bine gestionată, diferenţa poate deveni insurmontabilă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

181 thoughts on “Să-i dăm drumul. Pentru că merită…

  1. @elena: In perioada mineriadei din ’90 base era subsecretar de stat pe transporturi navale. Eu asa-mi aduc aminte. Din aprilie ’91 a devenit ministru.
    Daca nu am dreptate, va rog sa ma corectati. Dar eu asa imi amintesc.

  2. Bine zice Bogdan Chireac că Băsescu e cel mai mare duşman al său. Nu că ar fi fost nevoie de vreun desen în privinţa legii educaţiei, a lui Funeriu…Asta după care se pică bacul la jumătate. Camerele alea sunt una, iar subiectele total tâmpite şi neadecvate de la mate sunt alta. Cum spuneam, nu era nevoie de desen, dar BĂSESCU A ŢINUT LA ÎNVESTIREA ECATERINEI ANDRONESCU SĂ-ŞI EXPRIME DORINŢA DE A NU SCHIMBA LEGEA EDUCAŢIEI! Minunat sau ce?

    P.S. Am văzut cum procedează OTV: nu poate să-i facă pe faţă campanie lui Băsescu, dar fac tot posibilul să-i discrediteze pe Crin şi Ponta. Şi bagă pe ecran un sondaj mincinos cum că mai mulţi vor vota negativ decât pozitiv. Cum să nu! Oamenii aceia sunt disperaţi împotriva lui Băsescu, cel puţin majoritatea lor.
    Şi încă un lucru, cu permisiunea ta… Vadim, printre multele prostii şi mizerii spuse în timp, a spus şi un lucru mai mult decât la obiect, în privinţa lui Condurăţeanu: “Patetismul nu ţine loc de cultură”. Tare de tot!

  3. @noisivoi: nu mai publica linkurile propagandei lor. si nu mai imparti, aici, lumea in moldoveni si restul

  4. Pe realitatea tv….Realitatea e alta !!!!
    Basescu si PDL sunt foarte iubiti !!??!!
    Cat tupeu au javrele basiste …
    Jos Basescu !!!!

  5. imi cer scuze,nu vreau sa impart nimic dar vroiam sa vedeti ce se intampla,iar despre impartit lumea vroiam sa exemplific pe ce se bazeaza ei,ce se poate face cu site-urile alea,e prea de tot,pur si simplu indobitocesc lumea,o sa fie 3 saptamani grele da sper sa reusim impreuna toti care avem minim un neuron.o duminica frumoasa va doresc

  6. Bravo Victor Ciutacu. Stiu ca o sa te tii de cuvant. Ca sa nu mai ajunga iar Basescu la Cotroceni, un ins autoritar si grobian care a mictionat pe Constitutie si popor.

  7. De cind sunt plecat din tara e prima stire care a fost in bara pe un program strain.
    E timpul ca Romani s arate ca sau saturat si nu mai vor sa fiie condusi sub influienta alcoolului.
    Sper ca lumea care are ceva de spus sa iasa la vot iar presa sa mearga in ziua referendumului in fiefurile pdl-iste casa opresca furaciunea.
    In rest Doamne ajuta unde-i greu. Si in Romania e groaznic de greu

  8. Slava Domnului. Neutralitatea voastra acum, in aceste 3 saptamani, l-ar ajuta enorm sa-si imprastie diversiunile. Amintiti-le tuturor totul. Tot ce ar vrea el sa uite “boborul” si va incerca cu smecheriile dintotdeauna sa faca uitat.

  9. La Romaniatv a aparut Pora, care a sustinut ca Basescu are multe teme cu care va castiga. Bineinteles ca a inceput cu plagiatul lui Ponta, la care cica lumea e foarte sensibila. Intai sa dovedeasca o comisie de specialitate si apoi mai discutam.
    De ce n-ar fi sensibili romanii si la plagiatul lui Kovesi, pe care o tine Basescu in brate si care-l sustine? Si despre care toti basistii il ignora, fug de acest subiect ca dracul de tamaie.
    Cei de la USL trebuie sa le raspunda la fel, daca nu si mai dur. Si au destul ,,material“ furnizat de Basescu si PDL, doar sa-l folosesca.

  10. O țară plină de mămicuțe si bebelisi trebuie condusă de un tătuc?
    Sper ca poporul sa fie ințelept…
    Oare am posibilitatea de a obține azil politic in cazul ca ăsta este scos din lada de gunoi?

  11. Don ciutacu, multumesc, m-a uns la suflet, tot cam asa bat campii de unul singur prin casa, ori la telefon, de doua zile! Si io zic ca, decat suspendat, mai bine atarnat! Chiar dimineata ma gandeam ca acum adio concedii, enteresurile o cere! Sunteti acolo, va simtim, va auzim, va vedem, va impartasim efortul, si noi suntem pe aproape, impreuna poate reusim sa iesim din mocirla inainte sa ne calce bocancul prezidential pe cap!

  12. @ VIOLET perfect adevarat.Am fost tot timpul CONVINS ca PPDD a fost o facatura/plan secret a lui basescu si a unor “colonei”(teama lui de puscarie l-a facut sa-l ameninte pe dd tot cu puscaria si impreuna au facut acea REGIZARE).Cunoscuti de ai mei au votat PPDD intrucat afirmau SUS si TARE ca DD nu mai este SLUGA lui basescu si uite ce bine”ATACA”.Acum isi dau pumni in cap cand au vazut cum DD linge la basescu si ataca fara motiv USL.Cred ca dd si basescu vor fi mana in mana la referendum si impreuna o vor descoperii pe Elodia.Gradina domnului este mare si astfel au loc sub soare si cei saraci cu caputul.

  13. Bine punctat, din pacate, suntem o tara de sinucigasi si ma tem sa desfac sampania de pe acum. Observ ca sunt destule persoane indobitocite de propagandistii basisti la care se adauga cei, care de frica unor vremuri apuse nu observa tirania din aceasta tara, o tiranie impusa de Traian Basescu.

  14. La plebiscitul chilean din 1988 adversarii lui Pinochet au dus o campanie care a fost caracterizata de specialistii in comunicare ca una dintre cele mai reusite. Au avut un clip electoral care incepea cu o batranica care intra intr-un magazin, cere un ceai, se uita in portofel, ofteaza, apoi cere doar un singur plic, si continua intr-o maniera pozitiva privind viitorul statului dupa Pinochet… ma rog, se pot gasi materialele. Cred ca din punct de vedere mediatic pot fi cautate astfel de modele. Referendumul de acum seamana perfect cu cel din Chile 1988.

  15. Sa-i dam drumul pe mare? Parerea mea e ca mai bine ii dam drumul IN mare…Cum ar spune un mare contemporan “sa se tavaleasca in chinuri, atat el cat si toata sleahta lui”. Iesiti la vot pe 29 iulie, adevarata putere este la voi!

  16. E ceva in neregula cu tara unde toate institutiile importante depind doar de un singur om. Ca asta auzim zilele astea din partea propagandei basiste care jeluieste soarta democratiei, justitiei, libertatii, statului de drept etc., la unison cu Occidentul, dezinformat de aceeasi propaganda si/sau mituit cu contracte foarte banoase de administratia basista.
    Vom descoperi zilele astea, pana la referendum, ca foarte multi sunt grav cu caputzu sau vor deveni de la atata susurat in ureche “vin comunisti! vin mineri! vin rusii! daca il demiteti pe Basescu”.
    Cum naiba poate fi anticomunist Basescu, cand el l-a injurat de mama focului pe Regele Mihai, dupa ce il declarase victima a regimului comunist, fiind fortat sa abdice si sa plece din tara? Oare nu Basescu e cel care declara patetic “ce blestem pe tara asta, Adriane, sa aiba de ales intre doi fosti comunisti?”
    De cand e anticomunist Basescu asta, fratilor? De cand si-a dat casa din Mihaileanu, cand era primar de Bucuresti? De cand si-a luat fie-sa penthouse de 1 mil de euro? De cand a facut-o p-aia mica europarlamentar, desi absolut nimic n-o recomanda?
    De cand e Basescu anti-Iliescu si anti-mineriade? Ca tot el era acela care declara ca-l admira pe fostul presedinte si tot el e acela care a facut parte din guvernele FSN 1990-1991.
    Scria cineva mai sus ca a fost doar subsecretar de stat la prima mineriada.
    L-a auzit cineva in acea perioada, criticand colegii de Guvern sau criticandu-l pe Iliescu fiindca “a adus mineri”?
    L-a auzit cineva in acea perioada sa-si dea demisia din Guvernul Roman? Sau macar sa iasa in public, in media sa se declare oripilat ca Iliescu “a chemat” minerii la Bucuresti?
    Brusc, fostul trimis al RSR la Anvers a devenit icoana anticomunismului si capitalismului romanesti.
    In ce tara traim!?! Cum e posibil sa cada atata lume prada minciunilor propagandei basiste?!?

  17. @de alien,
    Pastreaza ti stilul ,am ras in hohote! Sigur ca stam pe aproape langa domnul Ciutacu! Si se pare ca suntem cativa tare rai cu RAUL adevarat.Sper sa nu ne calce bocancul prezidential, sa l zdrobim noi pe el!

  18. Trebuie adusi in studiouri oameni cu credibilitate, neangajati politic – fosti dizidenti, actori, scriitori, etc. care sa vorbeasca impotriva lui Base si a gastii portocalii!

  19. cred ca cea mai buna campanie antiBase ar fi sa o invitati la A3 pe Udrea in fiecare zi. Garantat 90% pro demitere

  20. usl ar trebui sa le puna in carca basistilor si rezultatele dezastruoase de la bac.nu se poate sa nu dai bacul diferentiat in mai multe tipuri, chiar si funebriu a dat in franta un anumit tip de bac, acolo sunt vreo 5 tipuri.anul acesta s-a dat un subiect de matematica mai greu pt. colegiile tehnice decit cel pt. sectiile mate-info.a fost un bac facut intentionat cu ura impotriva romanilor!

  21. base in Piata Universitatii o sa-ti dam cea mai frumoasa baie de multime din viata ta si ultima in acelasi timp… nu o sa mai fie nevoie sa se cheltuie 20 mil euro pt referendum

    BASE TE ASTEPTAM IN PIATA UNIVERSITATII!!!

  22. Mare atentie si la romanii din strainatate, ca si pe ei se cazneste sa-i manipuleze la greu ciuma portocalie, mai ales ca multi dintre ei habar n-au de mizeria din Romania, dar ii dau zor cu anti-comunismul. Nu vrem sa vedem iar ca votul romanilor din strainatate schimba rezultatul referendumului cu oameni inventati si 11 voturi pe secunda!!

  23. amin!!desi am ramas cu o nostalgie de vreo trei ani:sa iasa din sistem pe cale naturala

  24. BAC-ul:
    REFROMA (RAZBUNAREA) BASISTA IN INVATAMINT… dupa ce ne-a ciuruit pe noi acum ne ciuruieste si copiii…

    p.s.sloganul de campanie al pdl: “Vara asta se poarta alb” … si vaca face pipi pe ulita

  25. VP:

    “cred ca cea mai buna campanie antiBase ar fi sa o invitati la A3 pe Udrea in fiecare zi. Garantat 90% pro demitere”

    De acord, dar asta pe sacrificiul A3. Plec în concediu, că rezolvă ei situaţiunea. Pe banii lor… 🙂

    Dan:

    Se poate purta alb, imprimat cu un DA mare. Noi la asta ne gândim. 😉

    Gheorghe:

    Îmi place ce spui referitor la reacţia pepedediştilor. O să văd şi eu în curând.

  26. Trebuie desfiintata fiecare tema de atac portocalie, punct cu punct, fiecare manipulare, fiecare minciuna. De pilda, a fost scandaloasa grija lui Basescu, in Parlament, fata de romanii care au de platit credite mai scumpe (cu 2-3%) in urma cresterii conjuncturale a ratei de schimb euro-leu cauzata de criza politica din tara. Ce tupeu urias ! El vorbeste, care a taiat veniturile bugetarilor cu 25-40% ! Isi mai aminteste cineva ce a raspuns cand a fost intrebat (cred ca la TVR) cum isi vor plati creditele acesti oameni ? Ca eu imi amintesc perfect: “Trebuiau sa se gandeasca la asta inainte de a face creditele”.

  27. Odata am descoperit cateva furnici in bucatarie. Am dat cu spray. Peste cateva zile au aparut altele… nu reuseam sa scap de ele. Cineva mai in varsta mi-a spus sa le caut cuibul pentru se inmultesc prin oua. Trebuie distruse si ouale.

  28. Victor felicitari pentru interviu si da, ai dreptate, cei 2 sa iasa la bataie ca au timp sa guverneze dupa.

  29. Deci :
    “Cristian Boureanu a anunţat care va fi sloganul şi strategia PDL în campania electorală pentru referendum. El a explicat că toţii membri PDL vor fi îmbrăcaţi în alb, pe tot parcursul campaniei. El le-a cerut tuturor celor care îl susţin pe Traian Băsescu să poarte această culoare în semn de protest.” 😳

    Ce strategie de marlani gretosi !
    Adica , acum in mijlocul verii si al caldurilor tropicale , daca umbli imbracat in alb (cum e normal!) CICA l-ai sustine pe Basescu & gashca …?! 😯

    Excroci si marsavi ca de obicei …! 😡

  30. @ cristi
    Pacat ca voci precum cea a dr. Rath sunt inca atat de putine!

  31. Pentru a-i mai scadea din procente lui Base si a nu-l face martir in ochii oamenilor, cel mai bine ar fi sa-l invitati la Antena 3 si sa-l puneti in fata unui moderator pe care el il considera impartial Gabriela Vranceanu Firea, Andreea Berecleanu sau Alina Petrescu!

  32. Daca EI se imbraca in alb (virgini,deh!),sa ne imbracam NOI in violet, zic!!??

  33. Carevasazica portocaliii se dau neprihaniti acum, virgini si imaculati. Ce sa zic, mai proasta tema de campanie nici ca puteau gasi! Hai ca asta-i tare… Curvele pozeaza in sfinte, infractorii in nevinovati si comunistii in anticomunisti.

    Dupa ce-au spurcat si culoarea portocalie, de nu mai pot nici s-o vad in ochi, acu’ vor sa puna coada si pe alb???

  34. Eu zic ca trebuie totusi sa-l ajutam… de exemplu:

    Ziua Dreptatii
    Ora Adevarului

    DA Basescu !

  35. Acum isi arata adevarata fata “sobolanul otv-ist”.Sper ca macar cei care mai sunt “recuperabili” sa-si dea seama ca panarama asta de “partid” a fost conceput DE si PENTRU smenar.Bagarea la arest pentru cateva zile(idem cazul becali) si eliberarea…injumatatirea licentei si mai apoi castigarea ei inapoi,sunt toate niste blaturi pentru prostit CRETINII.
    Vad ca au inceput spurcatii astia cu tema banilor cheltuiti pe referendum…WOW!!!
    INFECTILOR…DA!!!DEMOCRATIA COSTA.
    Sa va tavaliti in chinuri!

    Subscriu la ce a scris Mircea pe blogul sau.Si ar trebui sa se gandeasca bine romanii la treaba asta…nu cred ca Antonescu a spus-o la misto.

  36. Dupa mine,unul dintre putinii USL-isti care ar face fata si ar contracara cu succes propaganda basista e Madalin Voicu.Cu basistii nu merge cu eleganta cum incerca Sova sau chiar Ponta.Treziti-va ba baieti !!

  37. @ Adriana sint sigura ca base a dat drumul la trenuri caci si presa acelor vremuri a consemnat faptul inclusiv demiterea celui ce a avut curaj sa opreasca trenurile .pt mine e clar si nu conteaza functia exacta a lui in vremea aia.

  38. Parere de la “firul ierbii”: Base a facut tot ce a putut pentru ca alegerile noastre sa fie pe cat posibil emotionale, si nu rationale. Referendumul e doar ultima batalie, un soi de Cucerirea Berlinului.

    La acest moment, “emotionalizarea” extrema face ca cei mai multi sustinatori, de ambele parti, sa fie atat de puternic ancorati emotional incat sunt aproape imposibil de urnit. Ca atare, batalia de imagine se da – daca se da – pe cei 7-8% nehotarati din totalul celor care vin la vot si eventual pe un epsilon din cei care spun acum ca nu vin.

    Cu toate mutarile si permutarile, situatia pare foarte greu de inversat in doar 3 saptamani, daca cei ce vor demiterea lui TB vin la vot. In aceste conditii, TB pleaca domol-domol catre Marea Patiserie.

    Dar – daca se va intampla asa – nu e ironic sa fii detonat prin chiar tactica introdusa de tine pentru a castiga?

  39. Am o rugaminte fierbinte: va rog din inima ca nici dvs si nici colegii de la antene, sa nu faceti promisiuni legate de procente, de genul promisiunii lui crin! Nu va retrageti, nu va lasati, nu NE lasati! Mircea renuntase in 2009 la “traim in Romania…” Nu e cazul, nu merita. Nu este marinarul competitorul de geniu care sa impinga oamenii de calitate sa se sinucida profesional! Cum sa se retraga crin din politica numai pt ca ticalosii astia or reusi, poate, sa-l dea pe marinar, castigator! Si promisiune lui ponta, cu demisia, a fost pripita, poporeanu’ asteapta sa fie prim ministru, nu sa plece cu coada intre picioare numai fiindca smecherii portocalii au un avans de un pas in presa!

  40. mama mea avea o pensie de 91 de euro la inceputul guvernarii Ponta, acum are o pensie de 87 de euro.
    Ea nu il mai vrea pe Basescu. ma intreb insa ce se va intampla daca pensia ei o sa devina 80 de Euro, va fi tot asa de ferma?
    Vorbim de discutii, de stat de drept, de aroganta, de dictatura, etc. Dar pana la urma banul conteaza.
    Maine va fi o nebunie, vor cumpara toti euro cu lei iar Isarescu nu mai poate interveni deoarece FMI l-a atentionat sa termine cu risipa.
    Binenteles ca un Basescu reinstalat nu va schimba trendul insa e de ajuns ca oamenii sa se panicheze.

  41. la resita de cand frunza verde a schimbat traiectoria ca partid pdl e ca si inexistent.sa vina in campanie ungureanu pe aici.sincere felicitari pt ciutacu si echipa pt atitudine.bravooooooooo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.